اون کنترل سرعت هایی که توی اتوبانا زدن یه چیزی حدود 5 تا 8 تا کمتر نشون میده. با پژو، پراید، دوو، رنو و چند تا ماشین دیگه تست کردیم با برو بچه ها.. فکر کنم از قصد اونطوری تنظیم کردن، آخه هر کاری کنن ملت باز تند میرن. جدیدا هم دارن یه چیزی تصویب میکنن که میخوان سرعت حداکثر رو توی یکی از اتوبانا به 130 کیلومتر افزایش بدن. (حدس من اتوبان کرج قزوینه، چون تهران کرج که شلوغه، قزوین زنجان هم که یواش یواش دست اندازا عمیق تر میشه!)در مورد سرعت واقعی هم باید بگم که
کیلومتر ماشین زمانی سرعت رو دقیق نشون میده که
1-باد لاستیک ها تنظیم باشه
2-پنجره ها بسته باشن
3-موتور ماشین تنظیم باشه و مشکل فنی نداشته باشه
4-کولر خاموش باشه
5-تک سرنشین باشی
6-جاده صاف باشه ! :دی
روی مورد آخر زیاد حساب نکنید
ولی خوده من به شخصه با gps و دوربین های کنترل سرعت در جاده ها حساب کردم
با پراید خودم وقتی 100 تا میرم درحدود 96 تا 97 تا نشون میده
زمانی که کولر روشن باشه 100 تا برم در حدود 91 تا 93 تا نشون میده
من در چند روز مختلف و با پرشیا و دو تا پراید صندوق دار و هاچ بک چنین تستی کردم
که پرشیا آمارش دقیق تر بود
کیلومتر ماشین های ایران تقلبی هستند
حتی 206 و پژو 405 اگر کیلومتر واقعی روشون باشه بیشتر از 160 کیلومتر جز محالات هست که بزن
دقیق ترین کیلومتر رو ماشین های کره ای و آمریکایی دارند.
در مورد سرعت واقعی هم باید بگم که
کیلومتر ماشین زمانی سرعت رو دقیق نشون میده که...
1-باد لاستیک ها تنظیم باشه
2-پنجره ها بسته باشن
3-موتور ماشین تنظیم باشه و مشکل فنی نداشته باشه
4-کولر خاموش باشه
5-تک سرنشین باشی
6-جاده صاف باشه ! :دی
روی مورد آخر زیاد حساب نکنید
ولی خوده من به شخصه با gps و دوربین های کنترل سرعت در جاده ها حساب کردم
با پراید خودم وقتی 100 تا میرم درحدود 96 تا 97 تا نشون میده
زمانی که کولر روشن باشه 100 تا برم در حدود 91 تا 93 تا نشون میده
من در چند روز مختلف و با پرشیا و دو تا پراید صندوق دار و هاچ بک چنین تستی کردم
که پرشیا آمارش دقیق تر بود
کیلومتر شمار ماشین مگه به چرخ وصل نیست !؟ چه ربطی به کولر و شیشه و سرنشین داره !؟
مگه داره پیشگویی میکنه یا رمالیه که غلط در بیاد ؟ قبول دارم دقت اون با یه فنر مرتبطبه و یه سری قطعات که با هم بصورت فیزیکی متصل هستند و ... اما ارتباطی بین سرعتی که کلیومتر شمار نشون میده و کولر نمیبینم !
اون کنترل سرعت هایی که توی اتوبانا زدن یه چیزی حدود 5 تا 8 تا کمتر نشون میده. با پژو، پراید، دوو، رنو و چند تا ماشین دیگه تست کردیم با برو بچه ها.. فکر کنم از قصد اونطوری تنظیم کردن، آخه هر کاری کنن ملت باز تند میرن. جدیدا هم دارن یه چیزی تصویب میکنن که میخوان سرعت حداکثر رو توی یکی از اتوبانا به 130 کیلومتر افزایش بدن. (حدس من اتوبان کرج قزوینه، چون تهران کرج که شلوغه، قزوین زنجان هم که یواش یواش دست اندازا عمیق تر میشه!)
حسين جان مواردي كه شما گفتي روي سرعت ماشين تاثير ميزاره ولي خللي در كاركرد كليومتر شمار نداره ...