• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیشترین پورسانت ! ارسال سریع ! فروش بالا ! عدم کسر هزینه برگشتی ! حتما ببنید !!!!

Matin64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
70
سلام بچه ها من 2 سالی میشه که با سیستم های همکاری در فروش کار میکنم عین میهن استور .دایان.نوین استور و ....

این اواخر بخاطر هزینه های برگشتی و دیر ارسال کردن با دایان و میهن کار نکردم و کل محصولات و بردم روی نوین استور و فروش خوبی داشتم و واقعا راضی بودم!!!

امروز صبح که اومدم یک پست ثابت سایت و عوض کنم یک سر هم به بخش ویژه وب مستر ها زدم و دیدیم تاپیک نوین استور اومده بالا و پستی ارسال شده و وقتی دیدم اون پست و واقعا تعجب کردم !!!

یک سری امکانات خاص !!! نوین استور اومده ویژگی های عمومی و خاص گذاشته ! عمومیش که برای تمامی سیستم هاست اما خاص اش واقعا خاص ا !!!!!! براتو میزارم تا شما هم ببنید !!!

ویژگی های خاص :

سیستم پیامکی هوشمند : بعد از دریافت هر سفارش یک اس ام اس حاوی شناسه سفارش و میزان پورسانت برای تبلیغ کننده ارسال خواهد شد.

بالاترین سطح پورسانت سفارشات ارسالی
: با توجه به تعداد فروش شما درصد پورسانت سفارشات ارسالی برای شما تا 99% ارتقا می یابد

تغییر وضعیت سفارشات : تغییر وضعیت روزانه سفارشات , کاهش سفارشات انصرافی ( تایید تلفنی . پیامکی . ایمیلی )

وام با کمترین سود ؟! : نوین استور به وب مستر های حرفه ای و با سابقه وام های در اشکال مختلف ارائه میدهد (بزودی...)

ضرر سفارشات برگشتی ؟!
: عدم کسر هزینه سفارشات برگشتی از حساب بازاریابان عزیز

هدیه بگیرید ؟! : همکاران پر فروش هر لحظه منتظر باشند تا از طرف نوین استور غافل گیر شوند !

یه امکان دیگه مدیران این سیستم ذکر نکردن و واقعا برای من که یک وب مسترم خیلی مهم ااا !!!! این که من خوب بفروشم !!! و پورسانت بالا !!! این و دوست دیگمون ذکر کردن

پیشنهاد میدم شما هم یک بار این سیستم و امتحان کنید

در اخر هم از مدیران این سیستم تشکر میکنم

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
والا من چیز جدیدی ندیدم جز اون وام که اونم نوشته به زودی!

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اسم سیستم رو نگفتی

Matin64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
70
بالا