اگه شما روزا عادت داری الکی خودتو به دردسر ننداز! من دیگه شبا خواب ندارم !مثل اینکه آمار شب تا صبح بالاست یک بارم شب تا صبح امتحان کنیم ببینیم چی میشه
مثل اینکه آمار شب تا صبح بالاست یک بارم شب تا صبح امتحان کنیم ببینیم چی میشه
بنده بیشتر در ساعت های شبانه روز مطالعه می کنم
جدای شوخی 11 به بعد
به طور کل در شب یک چیز خاصی نهفته است
یک سری از دوشواری های بشریت هست که اساسا در شب حل میشه و یا اینکه در شب راحت تر حل میشه
یک دوستی داشتم قبلا که برنامه نویس بود ایشون هم می گفت که دوشواری هایی بسیار زیادی رو در همون ساعت های 12 به بعد حل می کرده
هیچوخت .
من تا شب امتحان (حالا نه دقیقا شب امتحان ولی یه چیزی تو همین حدودا) نرسه اصلا حس و حال درس خوندن ندارم یعنی اگه هم زورکی بشینم پای درس، انگار هیچی یاد نمی گیرم و هیچ فایده ای نداره:|
شیشه؟من اتفاقا به معنای واقعی کلمه شب امتحان مطالعه می کنم!
و به کمک وسایل "کمک تحصیلی" می تونم تا ساعت ها با هوشیاری بسیار زیاد درس بخونم حتی تا 48 ساعت نخوابم و به جز این روحیه و تمرکز بالایی داشته باشم!
شیشه؟
ها ؟
شیشه؟
آره!
ولی ...
نمی دونم شاید
نه
آره درسته نه !
کلا 11 شب تا 2 صبح بهترین زمان هستش از اون ور 7 صبح تا تا خود ظهر بقیش هم کلا استراحت ( البته من با این روش ترم قبل مشروط شدم ببینیم خدا این ترم چی میخواد ظاهرا که بعله !)
من تا شب امتحان (حالا نه دقیقا شب امتحان ولی یه چیزی تو همین حدودا) نرسه اصلا حس و حال درس خوندن ندارم یعنی اگه هم زورکی بشینم پای درس، انگار هیچی یاد نمی گیرم و هیچ فایده ای نداره:|