استیفن مکگوایر , مارک کینگ رو شکست داد امروز .به نقل از hamedsullivan :
اره به گریم دات باخت ولی کلا بهتر از دات بازی میکنه بد اورد.مورفی قدرت کیویینگ بالایی داره.به نقل از artin :این بازی هنری خوب بود ولی بازی مورفی خیلی عجیب بود و بار نکردی ! بازی برده رو راحت داد به طرف !
منم از طرف خودم معذرت میخوام.به نقل از tsotodeh :سايتتون مشگل داره
http://www.hamedsam.com/
بازیها رو euorosport نشون میده فکر نمیکنم کارتی باشه چون هیچ وقت قطع نشده (میبینم اگه کارتی بود میگم)به نقل از artin :امروز کیا بازی دارن ؟ ما زیاد سر در نمی یاریم حامد این بازی های حساسش رو بگو کدوماست البته میشه گفت همشون حساسه
این بازیه ها رو چه کاناهایی نشون می ده ؟ آخه ما ماهوارمون کارتی نیست
بازی حساس بین هندری و هیگینز .به نقل از hamedsullivan :بازیها رو euorosport نشون میده فکر نمیکنم کارتی باشه چون هیچ وقت قطع نشده (میبینم اگه کارتی بود میگم)
2 تا کانال داره 1 و 2 . کانال یکش تله تکست داره صفحه ی 600 و 620 ساعت پخش بازیها از 2 کاناله
امروز رو میدونم ساعت 6:30 از 2 داره.
کانالهایی که گفتم کارتی هستن.به نقل از hamedsullivan :بازیها رو euorosport نشون میده فکر نمیکنم کارتی باشه چون هیچ وقت قطع نشده (میبینم اگه کارتی بود میگم)
2 تا کانال داره 1 و 2 . کانال یکش تله تکست داره صفحه ی 600 و 620 ساعت پخش بازیها از 2 کاناله
امروز رو میدونم ساعت 6:30 از 2 داره.
اینی که الان هست رو دوست دارم ولی چند روز دیگه عوض میکنم که تکراری نباشه.به نقل از tsotodeh :
يك عكس خوش تيپ ازاش بگذار.
مسابقه مستر لندن اش خيلي خدا بود!