hamedsullivan
مدیر بازنشسته
ولش اوپن از 27 همین ماه(فوریه) شروع میشه . در کشور ولز.
به نظر من هنوز رونی نتونسته از شوک اون باخت مقابل جان هیگینز بیرون بیاد . رونی با بدشانسی قهرمانی امسال جهانو از دست داد. اون ضربه هیگینز که با خوش شانسی محضش وارد پاکت وسط شد حال خیلی ها روگرفت. واقعاهضمش خیلی مشکله.به خصوص برای سالیوان که تا قهرمانی فاصله چندانی نداشت.به نقل از hamedsullivan :حالم گرفته شد . این مککلاک , سالیوانو حذف کرد.
البته دوست عزیز اون مسابقه ی جهانی نبود ولی از تورنمنتهای معتبره.مسابقه ی جهانیبه نقل از bocelli :به نظر من هنوز رونی نتونسته از شوک اون باخت مقابل جان هیگینز بیرون بیاد . رونی با بدشانسی قهرمانی امسال جهانو از دست داد. اون ضربه هیگینز که با خوش شانسی محضش وارد پاکت وسط شد حال خیلی ها روگرفت. واقعاهضمش خیلی مشکله.به خصوص برای سالیوان که تا قهرمانی فاصله چندانی نداشت.
جالب اینجاست چند هفته طول نکشید که قهرمان جهان جلوی دوهرتی کم آورد!
من اینو تو یکی از سایتها خوندم. البته با ترجمه انگلیسی . فکر کنم بد ترجمه کردمبه نقل از hamedsullivan :البته دوست عزیز اون مسابقه ی جهانی نبود ولی از تورنمنتهای معتبره.مسابقه ی جهانی
embassy world champion هستش که 2005 شون مورفی در فینال , متیو استیونس رو
برد.
ولی واقعا اون قرمزی که هیگینز تو میدل پاکت زد , خیلی خوش شانسی بود.
دقیقا , ولی پارسال رونی اصلا امون نداد به هیگینز . نمیدونم اخرای بازی یادته که جان یه پارچه سفید به علامته تسلیم رو چوبش گذاشته بود.به نقل از bocelli :من اینو تو یکی از سایتها خوندم. البته با ترجمه انگلیسی . فکر کنم بد ترجمه کردم
اون فینالی که پارسال بین رونی و هیگینز بود و امسال تکرار شد همین تورنمته؟
آره اون بازی رو دیدم.بازی یک طرفه ای بود. برای همین اصلا باور نمیکردم امسال اینطوری به هیگینز ببازه. واقعا بدشانسه. راستی حامد جان اون بازیکن آسیایی ( فکر کنم چینی) در چه حدیه؟ در حدی هست که سالهای آینده قهرمان جهان بشه؟ تو سایت خودتون خوندم. دقیقا یادم نیست. ولی فکر کنم یکی از قهرمانهای بزرگ بریتانیا رو تو فینال یه جام معتبر شکست داده بود.به نقل از hamedsullivan :دقیقا , ولی پارسال رونی اصلا امون نداد به هیگینز . نمیدونم اخرای بازی یادته که جان یه پارچه سفید به علامته تسلیم رو چوبش گذاشته بود.
فکر کنم منظورت دینگ جون هوی باشه.به نقل از bocelli :آره اون بازی رو دیدم.بازی یک طرفه ای بود. برای همین اصلا باور نمیکردم امسال اینطوری به هیگینز ببازه. واقعا بدشانسه. راستی حامد جان اون بازیکن آسیایی ( فکر کنم چینی) در چه حدیه؟ در حدی هست که سالهای آینده قهرمان جهان بشه؟ تو سایت خودتون خوندم. دقیقا یادم نیست. ولی فکر کنم یکی از قهرمانهای بزرگ بریتانیا رو تو فینال یه جام معتبر شکست داده بود.
لی چی؟ همونی که قبل از فینال از سولیوان شکست خورد؟