hamedsullivan
مدیر بازنشسته
اولین اتفاق عجیب در مسابقات قهرمانی جهان, جان هیگینز توسط مارک سلبی حذف شد.
یعنی بیشتز از یک قرمز نمیزنی؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به نقل از ali-boofaloo :
ضمن عرض تسلیت مجدد به مناسبت حذف شدن هیگینزاگه علاقه داری , چند تا تمرین بگم که شما انجام بدی.
تمرینا رو فردا میگم حتما ,به نقل از ali-boofaloo :ضمن عرض تسلیت مجدد به مناسبت حذف شدن هیگینز
بله بگو فقط زیاد سخت نباشه
اون سی دی هه توش چی چی داره؟
چه چیزایی رو یاد میده؟
بگو شاید وسوسه شدم اومدم خریدم
ببخشید امروز خیلی گرفتار بودم!!به نقل از seymour :حامد جان من گفتم اینجا رو ترکوندی الان ... بابا قهرمانی جهانه ....
بنده هم تسلیت میگم حذف هیگینس رو ... بنابراین زنده باد پیتر ابدون
ولی تو دور اول بهترین بازی ، بازی هندری و نایجل باند بود ... فوق العاده بود ... مخصوصا اون سیاه آخری ... :wacko: اونایی که ندیدن از دستشون رفت :happy: .... یعنی هندری چوبش رو باز کرده بود که بره ( به جون خودم ! ) ... همه داشتن دست می زدن که سفید افتاد تو Pocket سمت چپ :wacko: ... اصلا می خواست گریه کنه نایجل باند ... ولی بعدش برد !!! :lol:
پی نوشت : الان هم دارم بازی پیتر ابدون و هولت رو می بینم ... 8-8 مساوی ان ... راستی حامد ، این رانی واقعا راکته ... تو اون break 139 تایی ، بین هر ضربه اش 5 ثانیه هم مکث نمی کرد :blink:
کلا بردن بازیکنان زیاد ربطی به رده بندی نداره ولی اینم باید در نظر داشت که بازیکنی که در رنکینگ بالاتر هست 100% در کلبه نقل از Roby :آقا شرمنده
من یه سوال دارم شاید خیلی مرتبط با تاپیک نباشه از اسنوکر هم چیز زیادی نمیدونم یعنی درست بگم هیچی
سوالم اینه
بازیهای اسنوکر تا چه حد قابل پیش بینی هستن من یه بررسی کوچیکی کردم تو مسابقات امسال (2006) دیدم که در بعضی بازیها بازیکنای با رنک خیلی پایین مثلا بین 40 تا 50 رنک پایین تر از حریفشون بودند ولی بازی رو بردن
همین سالیوان که رنک یک هست توی یه دوره بود که تو همن راند های اول حذف شده بود
میخام ببینم اگه یه بازیکن با 50 رتبه بالاتر از حریف مثلا اگه ده بار با هم بازی کنند به چه نستبی شانس برد داره
اصلا نتیحه یه بازی اسنوکر تا چه حد قابل پیش بینی هست و تا چه حد میشه به رتیه بندی ها اطمینان کرد
ببخشید که در واقع یه سوال نبود و چند سوال بود
کلا هر خطایی که شما انجام بدی , حریفت میتونه بگه خودت بزنی(اگه موقعیتش خوب نباشه , که همون force continue هستش.به نقل از ali-boofaloo :منم یه سوال دارم :
چه خطایی میتونه منجر به force continue بشه؟
چه خطایی میتونه منجر به force retake بشه؟
تقویم رو حتما اینجا میذارم.به نقل از Roby :حامد حان ممنون از پاسختون
یه سوال دیگه
تقویم مسابقات مختلف هر سال رو چه حوری میتونم بدست بیارم