• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیلیارد,اموزش,تاریخچه و .....

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
مرسی از توضیحاتت .

مادرش هم در زندان بود که ازاد شد , ناراحتیش هم برای اینه که در سن کم باید خرج خودش و خواهر کوچکتر از خودش رو میداد, بد جور هم الکلی شده بود.

تا اینکه بعد از سالها که تحت نظر دکتر بود یکی از دوستانش که بوکسور هست و مسلمون ,دین اسلام رو بهش پیشنهاد کرد و اونم قبول کرد ,

در حال حاضر خیلی حلش بهتر از سابقه, و بعد از جیمی وایت ,پرطرفدارترین بازیکن اسنوکر هست.

الانم که با دات داشت بازی میکرد سر چوبش (tip) افتاد , 15 دقیقه وقت داره که درستش کنه.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
در ضمن من عاشق سالیوانم اگه ببازه نمیتونم جلوی گریه کردنم رو بگیرم , اگه خدا بخواد قراره تابستون برم پیششش.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سولیوان واقعا عجیب غریب شده بود این session ... اون از نگاه کردناش به دوربین :f34r: ... اون از ضربه های عجیب و غریبی که خراب کرد ... اونم از tip ش ... نوشته بود که این حدودا 20 مین tip یه که این از سر چوبش می کنه :blink: ...

یه جای دیگه هم یه آمار بود از break های بالای 100 ... ابدون و سولیوان و فو هرکدوم 6 تا و دات فقط یکی !!! 10 تای اول رو اینجا می زنم :
140 R O'Sullivan
139 R O'Sullivan
137 M Williams
135 A Carter
135 M Fu
135 S Lee
125 M Fu
124 R O'Sullivan
123 M Selby
122 P Ebdon​

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
جایزه ی های بریک مسابقات 10000 پوند و جایزه ی ماکزیمم بریک (147) , 147000 پوند هست.

جایزه ی قهرمان مسابقات 200000 پوند.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من که مشخصه ... عاشق آمارم :cool: ... این چند تا هم داشته باشید : ( با اجازه حامد جان و با عرض همدردی بخاطر اینکه رانی داره رسما گند می زنه :( )

+ کلا رانی و دات تا حالا 14 بار بازی کردن که 12 بار رانی برده ...
+میانگین بریک ابدون در هر فریم از نیمه نهایی 32 ، میانگین بریک فو 17 ...
+ میانگین long pot ( همون long shot ) های رانی : تقریبا 60% !!!!!! افتضاح ... مال دات : تقریبا 80 ...

پی نوشت : تا الان که رانی 12-8 عقبه و واقعا تعادل فکری نداره ... توپهای خیلی راحت رو خراب می کنه ... یه جوری که گوینده یورواسپورت هم دیگه عادت کرده و وقتی خراب می کنه هیچی نمی گه ... :) :(

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
واقعا اعصابم داغونه , اگه بازی رو دیده باشین متوجه شدین که مشکل روانیه رونی امروز خیلی حاد بود یه ضربه هایی میزد که

اماتورهای باشگاه ما نمیزنن. رسما کرکره رو کشیده پایین !!!!

رونی 8 ------ دات 16 .... از 8 فریم امروز همش رو باخت.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از seymour :
من که مشخصه ... عاشق آمارم :cool: ... این چند تا هم داشته باشید : ( با اجازه حامد جان و با عرض همدردی بخاطر اینکه رانی داره رسما گند می زنه :( )

+ کلا رانی و دات تا حالا 14 بار بازی کردن که 12 بار رانی برده ...
+میانگین بریک ابدون در هر فریم از نیمه نهایی 32 ، میانگین بریک فو 17 ...
+ میانگین long pot ( همون long shot ) های رانی : تقریبا 60% !!!!!! افتضاح ... مال دات : تقریبا 80 ...

پی نوشت : تا الان که رانی 12-8 عقبه و واقعا تعادل فکری نداره ... توپهای خیلی راحت رو خراب می کنه ... یه جوری که گوینده یورواسپورت هم دیگه عادت کرده و وقتی خراب می کنه هیچی نمی گه ... :) :(
اگه همینطور به رونی گیر بدی حتما بنت (ban) میکنم.
110.gif

52.gif
68.gif
54.gif
54.gif
54.gif
54.gif

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
اصلا این دات در حد و اندازه های رونی نیست , ولی این رونی یه دفعه مغزش هنگ میکنه , مشکل اینه که تو رنکینگ

اوله , براش چیزی مهم نیست ولی اگه اینطور ادامه بده اوضاش خراب میشه.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
امروز رفتم باشگاه , بازی کردم 2 نفر رو خیلی وحشتناک بردم(طبیعیه)
110.gif
. بعدش یکیشون قاطی کرد گفت دیگه باهات بازی نمیکنم ,پول میزشم نداد , من دادم.
105.gif

RoniJeng

Registered User
لایک‌ها
0
vaaaaaaaay roni baakht :(
rasti ostad shoma tehranid ? koja mirin bashgah ?! mishe az mahzaretoon feis bord ?!? ( khetab be jenabe hamed khan )

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
حامد جان ... الان بازی شون تموم شد ... من جرات نمی کنم حرفی بزنم :( :( ... شما خودت بیا بگو ... :cool: :( :( ...

یه چند تا آمار هم بود ، میذارم یه موقع که حامد عصبانی نبود میگم :f34r: ( دیگه خودتون حدس بزنید چی هستن :
rolleyes: )

پی نوشت : راستی حامد جان .. درباره این کلوب های خوب تهران هم خیلی کوتاه اگه بگی و قیمت بدی ممنون میشم ..

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از RoniJeng :
vaaaaaaaay roni baakht :(
rasti ostad shoma tehranid ? koja mirin bashgah ?! mishe az mahzaretoon feis bord ?!? ( khetab be jenabe hamed khan )
دوست عزیز لطفا قارسی تایپ کنید ممنونم.

من تهران نیستم.ولی اگه سوالی دارید در خدمتم.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از seymour :
حامد جان ... الان بازی شون تموم شد ... من جرات نمی کنم حرفی بزنم :( :( ... شما خودت بیا بگو ... :cool: :( :( ...

یه چند تا آمار هم بود ، میذارم یه موقع که حامد عصبانی نبود میگم :f34r: ( دیگه خودتون حدس بزنید چی هستن :
rolleyes: )

پی نوشت : راستی حامد جان .. درباره این کلوب های خوب تهران هم خیلی کوتاه اگه بگی و قیمت بدی ممنون میشم ..
من اصلا در مورد این بازی حرفی نمیزنم !! سالیوان واقعا حالش خوب نبود.

من تهران نیستم ولی اگه بیام ,فقط میرم سهادت اباد باشگاه 110 (پایین باشگاه قدس) اقای اسراری که از دوستان خوبمه.

میزاشم عالیه.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یادتونه من از اون اول گفتم امید ما با ebdon هستش ... خوب ، اینم روی ما رو زمین ننداخت ... اما الان تو فینال داره گند می زنه ... :(

پی نوشت : راستی کار رانی که چوبش رو داد به اون پسر کوچولو هم خیلی باحال بود .... :)

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
گریم دات قهرمان مسابقات جهانی اسنوکر شد.

عجب بازیی بود !!!!!! پیتر ابدون هم خیلی خوب بازی کرد ولی فریم اخر رو قرمز اخر بد شانسی اورد.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
طرف ما بدشانسی انقدر اختلال و پارازیت سنگینه که از ساعت 1 دیگه فقط برفک بود !:) :( .... واسه همین من فقط تا 15-13 دیدم ... ولی حدس می زدم دات ببره ...

میگم دوستان خیلی جالبه که این دات تا حالا هیچ مقامی نداشته ... بعد یه دفعه اومده و قهرمان جهان شده ...

پی نوشت : آها .... یادم اومد ... مطلبی خوندم درباره جان هیگینس و اینکه این فصل براش عالی بود ... چون تو 4 تورنمنت اصلی رفت فینال و دو تا رو برد ... ولی آخر فصل رو خراب کرد :hmm: ... همین ;)

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
من که مشکلی نداشتم تا 3 و نیم صبح داشتم نگاه میکردم .

ابدون بعد از اینکه 15 به 7 عقب بود , خوب خودشو نزدیک کرد ولی یه خورده دیر بود !!!!!! و در نهایت 18 به 14 بازی رو واگذار کرد.

جایزه ی دات , 200 هزار پوند و جایزه ی ابدون هم 100 هزار پوند بود , جایزه ی هایبریک هم 10 هزار پوند بود که به سالیوانی که 140 امتیاز گرفته بود رسید.

نکته ی جالب این بود که دات تو این 18 فریم , یه بریک بالای 100 هم نداشت!!!!!! رکورد طولانی ترین فریم هم شکسته شد , یه فریم تقریبا 75 دقیقه طول کشید .

اینم عکس دات و همسرش:

dott2.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
حامد جان .. جالب بود که کلا امسال فینال انقدر تاکتیکی شده بود که توی جلسه های اول و دوم ، بجای اینکه 8 فریم بازی کنن ، 6 فریم بازی کردن ( چون دیگه خیلی دیروقت شده بود - حدود 1 شب ) :f34r:

رکورد طولانی ترین فینال هم شکسته شد ... ظاهرا سال 1985 ، بازی استیو دیویس و دنیس تیلور تا 12:20 طول کشید .. این بازی تا 12:53 .... ;)

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از seymour :
حامد جان .. جالب بود که کلا امسال فینال انقدر تاکتیکی شده بود که توی جلسه های اول و دوم ، بجای اینکه 8 فریم بازی کنن ، 6 فریم بازی کردن ( چون دیگه خیلی دیروقت شده بود - حدود 1 شب ) :f34r:

رکورد طولانی ترین فینال هم شکسته شد ... ظاهرا سال 1985 ، بازی استیو دیویس و دنیس تیلور تا 12:20 طول کشید .. این بازی تا 12:53 .... ;)
بیشتر از 13 ساعت طول کشید.

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من تازه این تاپیک رو دیدم
عالیه
حامد جان کارت عالیه جیگر !

بالا