♂MAJID
کاربر تازه وارد
من میخاستم بدونم بهترین میز اسنوکر چه مارکیه و قیمتش در ایرن و خارج از ایران چنده ؟
ممنون , میز اسنوکری که در مسابقات بین المللی استفاده میشه تولید کارخونه ی رایلی هستش,به نقل از ♂MAJID :من میخاستم بدونم بهترین میز اسنوکر چه مارکیه و قیمتش در ایرن و خارج از ایران چنده ؟
حامد جان حالا که شام انلاینه .. منم یه سری شعار استادیومی آنلاین میفرستم که روحیه ات بره بالا ...به نقل از hamesullivan :اگه اول شدم یه شام انلاین میدم
ممنون از راهنماییتبه نقل از hamedsullivan :ممنون , میز اسنوکری که در مسابقات بین المللی استفاده میشه تولید کارخونه ی رایلی هستش,
میزایی که تو ایران , با این مارک و مارکهای دیگه میفروشن تماما کار چینه.
میز اصل رایلی قیمتش تا 8 میلیون تومن هست.
سلام تا همین الان مسابقه بودم , بعد از 8 مسابقه اول شدمبه نقل از seymour :حامد جان حالا که شام انلاینه .. منم یه سری شعار استادیومی آنلاین میفرستم که روحیه ات بره بالا ...
" حامد رانی سالیوان " .... " روبرو آماده باش " :lol: ... " انورویا لال شدن " ...
البته من اصلا برای جایزه بازه نمی کنم .به نقل از ♂MAJID :جایزش چی بود حالا !!!؟؟
به نقل از hamedsullivan :البته من اصلا برای جایزه بازه نمی کنم .
این دو تا رو با هم مقایسه کنید ...:lol: :lol: .... کلک ! حالا شام نمیدی اشکال نداره !:lol:به نقل از hamedsullivan :100 هزار تومن
بنده مخلصم , جدی میگم چند بار شده که جایزه هام رو در پایان مسابقه بخشیدم به کارکنان باشگاه و ...به نقل از seymour :این دو تا رو با هم مقایسه کنید ...:lol: :lol: .... کلک ! حالا شام نمیدی اشکال نداره !:lol:
فعلا خبری نرسیده , اگه بود حتما اعلام میکنم.به نقل از ♂MAJID :کی قراره تو سالن آزادی مسابقات اسنوکر شروع بشه ؟
من یه چیزایی شنیدم !
:blink: :blink: :blink: :lol:به نقل از hamedsullivan :بنده مخلصم , جدی میگم چند بار شده که جایزه هام رو در پایان مسابقه بخشیدم به کارکنان باشگاه و ...
تو وبلاگ توضیح دادم . تایلند اول شد و مهدی راسخی هم چهارم شد.به نقل از seymour :حامد جان ... اين مسابقات اسنوكر آسيا قضيه اش چيه ؟ توضيح بده يوخده ... اگه در جرياني ...