کسی هم نگفته که راسخی از سرخوش بهتره!!به نقل از varian :من مسابقات آسیایی تهران رو دیدم اینکه مهدی راسخی چهارم شد دلیل بر این نمیشه که بازیش از امیر سرخوش قویتره . با اینکه تو 8 تا حریفشو خیلی خوب برد وحریف امیر سرخوش خیلی قویتر بود . مضاف بر اینکه در یک سال اخیر مهدی اکثر بازیهشو به امیر باخته
خوب بازی تیمی بود , که اصلا خوشم نمیاد !!!به نقل از madonna_200490 :مطمعن باش موفق میشی
شیرینی قهرمانی هم یادت نره
به نقل از hamedsullivan :خوب بازی تیمی بود , که اصلا خوشم نمیاد !!!
اولین بازی رو بردیم , وسط بازیه دوم به خاطر داوری غلط ( قانون رو بلد نبودن !!!) .
از مسابقات انصراف دادم.
هایبریک خودم: 46 امتیاز.
هر بازیکن فقط 1 فریم بازی میکرد.:blink: :blink:
داوریها افتضاح بود , بیشتر شبیه قانون بدمینتون , داوری میکردن!!!
تیمی , نه به این معنی که رو میز 2 به 2 بازی کنن , هر تیم 3 نفر که 1 به 1 با هم بازی میکنن ,البته اینجا یخورده بد اجرا شد مسابقه ی هر نفر , فقط 1 فریم بود !!!به نقل از ♂MAJID :
مگه اسنوکر هم بازی ه تیمی داره ؟؟؟
!!OK فکر کردم ... توی 1 فریم 4 نفر بازی میکنن:blink: :blink:به نقل از hamedsullivan :تیمی , نه به این معنی که رو میز 2 به 2 بازی کنن , هر تیم 3 نفر که 1 به 1 با هم بازی میکنن ,البته اینجا یخورده بد اجرا شد مسابقه ی هر نفر , فقط 1 فریم بود !!!
به نقل از ♂MAJID :!!OK فکر کردم ... توی 1 فریم 4 نفر بازی میکنن:blink: :blink:
ای بابا !!! من که جواب میدم همیشه !!!!به نقل از ♂MAJID :بله !!! زیاد حامد یه سوال؟؟ (پی ام که میدم جواب نمیدی گفتم اینجا مطرح کنم )
راستی کدوم میزا تو ایران خوبن 3 میلیون بو دجه دارم !!! ویراکا خوبه ؟؟
ممنون رونی جان .به نقل از RoniJeng :حامد جان اين هم يه خبر از رونی جونت ( اما باز گير ندی چرا فارسی نيست؟ )
Ronnie O'Sullivan makes his debut on the lucrative International Pool Tour in Las Vegas on Saturday excited about the opportunity to test himself in another cue sport.
O'Sullivan and Jimmy White are among 200 players chasing a first prize of around £190,000 in the inaugural event on the IPT circuit, the North American Open.
And 'The Rocket' is looking forward to the chance of some competitive action before the opening ranking tournament of the snooker season, the Northern Ireland Trophy, beginning in Belfast at the end of August.
"I just think it is a fantastic opportunity to try my hand at another cue sport," he told Eurosport ahead of the action at the Venetian Hotel in Las Vegas.
"It was something that I looked into last year but it took a while to come together. But it's now all in place and can see how exciting and fantastic it is going to be.
"It is just great to be a part of it and I really would like to do well in it, I really would."
کدوم سوال مجید جان ؟؟!!!!! در مورد میز قبلا هم بهت گفتم , همشون شبیه هم هستن اکثرا ولی اگه تصمیمت جدیه میتونم واست یه میز نسبتا خوب پیدا کنم.به نقل از ♂MAJID :حامد جواب سوالمو ندادی !!!!!!!!!!!!!
حامد جان اگه زحمتی نیست ................ ممنون !!!به نقل از hamedsullivan :کدوم سوال مجید جان ؟؟!!!!! در مورد میز قبلا هم بهت گفتم , همشون شبیه هم هستن اکثرا ولی اگه تصمیمت جدیه میتونم واست یه میز نسبتا خوب پیدا کنم.