به نقل از parsbin :واقعا آدم با انجام اين بازي كه معرفي كردين بازي اسنوكرش خوب ميشه ها!!
شما میتونی تو گوگل سرچ کنی , اگه باشه حتما پیدا میکنی .به نقل از seymour :آقا ما هم این بازی رو دوست داریم ... برای ابراز ارادت خدمت رسیدیم ... با اجازه طرفدار جان هیگینس هستم
راستی حامد جان ( یا هر کدام از دوستان ) نمی دونن چطور میشه تکه های فیلم از بازی های معروف رو گیر آورد ؟
( مثل اون فریم معروف در نیمه نهایی 1982 ، بین الکس هیگینس و جیمی وایت ، که هیگینس 59-0 عقب بود ، و فقط یه توپ تا شکست فاصله داشت ، اما تونست 69-59 ببره ... شاید یکی از بهترین break های تاریخ )
ممکنه از دوستانم کسی داشته باشه تو ارشیوش .باید سوال کنم.به نقل از seymour :تشکر می کنم استاد ... بله منم خیلی جاها رو گشتم ، چیزی پیدا نکردم .. بجز یه جا که اونم استریمی بود و از فرمت های جدید پیروی می کنه و بدقلقه ... باید ببینم چی کار میشه کرد ( مثلا با نت ترانسپورت شاید ) ... مرسی
نه دوست عزیز.به نقل از ROLEX :حامد جان شما الان تهران هستید ؟
هیگینز , چند تورنمنت اخیر عالی کار کرد ولی بعید میدونم اینجا کار خاصی انجام بده .به نقل از RoniJeng :و اما world championship ؛ کی قهرمان ميشه ؟!؟! من که ميگم شانس هيگينس بالاست ، اما کاش هندری کاری بکنه .
باشگاه که زیاده واسه اموزش , خودم کرج اسنوکر رو زیر نظر امیر خان تبریزی یاد گرفتم , فقط اینو میتونم بگم خیلی از بهترین ها رو تو این رشته میشناسمبه نقل از ali-boofaloo :تو تهران کدوم باشگاهها آموزشم میدن؟