• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیمه تامین اجتماعی و جایگزین مناسب آن

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
سلام
من برای خودم بیمه خود اشتغالی رد میکنم..
زورم میاد با این هزینه های زندگی و اوضاع کار پول مفت بریزم به حساب این سازمان.. که آخرش هم نه خدمات درست حسابی میده و نه چیز دیگه یی..

حساب کردم آدم همین پولو تو حساب سپرده بذاره با همین سود های رایج درآمدش تا زمان بازنشستگی چندین برابر پولی میشه که تامین اجتماعی میخواد بده..

بنظرتون چه کار بهتری میشه بجاش کرد؟
هم برای قضیه بازنشستگی و هم خدمات درمانی احتمالی در زندگی روزمره..

Last edited:

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
بیمه مال قبل 57 بود میگفت وقتی پیر یا مریض شدید مثل حیوون یه گوشه کز نکنید تا بمیرید، بازنشسته بشید و درمان مجانی...
الان برعکس شده فقط کارمند خود دولت بیمه داره نه ضعیف ها
هر ماه کلی پول بیمه میدم دفترچه بیمه هنوز بوی چاپ خونه میده ولی اعتبار نداره!!! باید هر ماه حضوری برم مهر تمدید بزنن، مریض شدم پول آزاد دادم. این بیمه بدرد عن هم نمیخوره
طبق بی ارزش شدن پول و تورم و pvif بخوای حساب کنی پولی که بعد از بیست سال مثل استخون جلوت میندازن، کلی هم ضرر کردی ، هیچ ارزشی نداره
بیمه عمر فقط و فقط یه کلاهبرداریه ، خودم بازاریاب بیمه عمر بودم میدونم فقط پول رو میگیرن و هیچ، فریب چرب زبونی های کلاهبردار و بیمه عمر رو نخورید از هر جایی که باشه.
یه بیمه دیگه هم بازاریابش بودم بیمه بازنشستگی بود ولی اونم مثل همین ، طبق قانون به راحتی اعلام ورشکستگی میکنه و بارش رو میبنده میره خارج

Last edited:

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
سیر تا پیازم سالم و سرحال ـه بیمه تکیملی و بیمه 70% کار افتادگی و کارت بیمارهای نادر و .... دارم ب خاطر تضاد با مسائل شرع نه مشکل پزشکی -شما دیگه این قانون و در دوکون ها رو مزین ب ادرار کن ک لزوما دغدغه شون پزشکی و سلامت نیست اصلا

تا جای ممکن هیچ راه ارتباطی ای با دولت نداشته باشید حالا چ بیمه باشه چه مالیات چه حتی کارت سوخت و..... یه گوشه راحت به فاسد شدن جسمتون بنگرید در عوض با اعصابی آروم تر میرید بهشت

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
بیمه ایران که تو مترو تبلیغ می کنند چطوره ؟

rubixfilm

Registered User
لایک‌ها
75
صحبت های این دوستمون رو واقعا قبول دارم.

تا جای ممکن هیچ راه ارتباطی ای با دولت نداشته باشید حالا چ بیمه باشه چه مالیات چه حتی کارت سوخت و..... یه گوشه راحت به فاسد شدن جسمتون بنگرید در عوض با اعصابی آروم تر میرید بهشت

سعی کنید خودکفا و خود مختار باشید و هر راهی که نهایتا به سیستم دولتی ختم میشه رو دورش خط بکشید.

اگر دفترچه و سابقه بیمه براتون مهم نیس شاید بهترین راه پس انداز ارز و طلا از همین الان باشه.

hell knight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بیمه ایران که تو مترو تبلیغ می کنند چطوره ؟
فقط تبلیغات و بدرد نمیخوره
من از خود نمایندگی هاش پرسیدم میگفتن اینا تبلیغات و همچین چیزی نیست

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
امروز اعلام شد که عدد 5 میلیون مربوط به کل کشفیات کشور بوده نه دی جی کالا ...
گویا دی جی راستش رو گفته و طبق معمول این روزها اینها دروغ گفتن ...
صحبت های این دوستمون رو واقعا قبول دارم.

سعی کنید خودکفا و خود مختار باشید و هر راهی که نهایتا به سیستم دولتی ختم میشه رو دورش خط بکشید.

اگر دفترچه و سابقه بیمه براتون مهم نیس شاید بهترین راه پس انداز ارز و طلا از همین الان باشه.
کسایی که می خواهند مهاجرت کنند بیمه شرکت تخصصی (عمران ,برق و .....)براشون مهمه راه حلی هست؟

rubixfilm

Registered User
لایک‌ها
75
کسایی که می خواهند مهاجرت کنند بیمه شرکت تخصصی (عمران ,برق و .....)براشون مهمه راه حلی هست؟

سلام تا جایی که من اطلاع دارم نیاز به اصل و ترجمه بیمه تامین اجتماعی هستش . اونم به علت اینکه نشون بدید به کشورتون وابستگی دارید و پس از مدت معلوم برمیگردید به کشورتون.

اگه موضوع بحث همینی باشه که بنده متوجه و خدمتتون توضیح دادم میتونید جایگزین های زیادی و وابستگی های متفاوت تری ارائه بدید .

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
@nima_00989166

بیمه تامین اجتماعی خیلی خوبه، مخصوصا اگر بتونی یک کارفرما پیدا کنی که اون برات بیمه رد کنه خیلی عالی میشه. نمونش یکی از اقوا ما سرطان گرفت و این بیمه تامین اجتماعی خیلی کمکش کرد. الان هم با حقوق از کار افتادگی زندگی می کنه. هرچند سخته اما خب توانایی کار دیگه ای رو واقعا نداره.

سمت بیمه های عمر به هیچ وجه نرو!

اگر خویش فرمایی داری پرداخت می کنی هم به نظرم نمی صرفه.

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
@rubixfilm

@davi12

مهاجرت از طریق Job skills منظورته؟ باید سه سال سابقه بیمه ات رو نشون بدی تا مشخص بشه سه سال تجربه کاری داری.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
راه دور زدن بیمه و کارفرمای فیک چی هست؟
میخواستم به عنوان نقاش ساختمام بیمه کارگری ثبت نام کنم ولی کجا، کدوم سایت؟ چی هست معلوم نیست
یکی هم شنیدم میگفت به عنوان راننده آژانس! ولی خب کدوم کارفرما بیاد ساپوت کنه؟
یه قانون هست که کارفرما بیمه رد کنه ولی حقوق نده شما میتونی شکایت کنی فلانی حقوق نداده برای همین کارفرمای فیک پیدا نمیشه

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
سلام
من برای خودم بیمه خود اشتغالی رد میکنم..
زورم میاد با این هزینه های زندگی و اوضاع کار پول مفت بریزم به حساب این سازمان.. که آخرش هم نه خدمات درست حسابی میده و نه چیز دیگه یی..

حساب کردم آدم همین پولو تو حساب سپرده بذاره با همین سود های رایج درآمدش تا زمان بازنشستگی چندین برابر پولی میشه که تامین اجتماعی میخواد بده..

بنظرتون چه کار بهتری میشه بجاش کرد؟
هم برای قضیه بازنشستگی و هم خدمات درمانی احتمالی در زندگی روزمره..
چنانکه آغاز کرده ای بر همان خواهی بود.
نیچه

اگر بخوای قطعش کنی انگار این همه سال که پرداخت کردی پولش میره تو جیب دولت
بعدشم سابقه ات خراب میشه و برای برقراری مجدد سابقه قبلی قبلی رو پاک میکنن

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,314
کلا سیستم بیمه تو ایران بر مبنای کلاه برداری پیاده شده

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
مقایسه کنید با بیمه ای که خودتون دارید، طرف 25 ساله میشه بازنشست میشه...
امروز رفتم اداره بیمه
هر چی کارمند بود از بچه های خودشون بودن
هیچ کدومشون مدرک نداشتن سربازی هم نرفته بودن
یکیشون فهمیدم دیپلم داره 18 سالشه سهمه ایثارگری جورکرده بود سربازی نرفته بود حقوق لیساس هم میگرفت!
تمام کارمند های بیمه چون قانونش رو بلد بودن از 15 سالگی بچه هاشون رو بیمه کردن یعنی طرف 25 ساله بشه حقوق بازنشستگی میگیره!
این است عدالت
اونی هم که عمری درس خونده سربازی هم رفته باید بشینه تو خونه با خرگوشش تار بزنه

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
مقایسه کنید با بیمه ای که خودتون دارید، طرف 25 ساله میشه بازنشست میشه...
حالا ما می گیم بچش از 15 سالگی بیمه بوده ولی چطوری با 10 سال سابقه بازنشسته شده ؟ ..... قانونش می گه فقط در صورتی که 60 سال سن داشته باشی می تونی با 10 سال سابقه بازنشسته بشی اونم با یک سوم حقوق
یه سری قانون دیگه هم هست در مورد سختی کار که زودتر بازنشسته می شن

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
حالا ما می گیم بچش از 15 سالگی بیمه بوده ولی چطوری با 10 سال سابقه بازنشسته شده ؟ ..... قانونش می گه فقط در صورتی که 60 سال سن داشته باشی می تونی با 10 سال سابقه بازنشسته بشی اونم با یک سوم حقوق
یه سری قانون دیگه هم هست در مورد سختی کار که زودتر بازنشسته می شن
نه
میتونی درموردشون تحقیق کنی ، همین مقدار هم از زبون یکیشون در رفت
از این مفت خور ها زیاد هست

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
@nima_00989166

بیمه تامین اجتماعی خیلی خوبه، مخصوصا اگر بتونی یک کارفرما پیدا کنی که اون برات بیمه رد کنه خیلی عالی میشه. نمونش یکی از اقوا ما سرطان گرفت و این بیمه تامین اجتماعی خیلی کمکش کرد. الان هم با حقوق از کار افتادگی زندگی می کنه. هرچند سخته اما خب توانایی کار دیگه ای رو واقعا نداره.

سمت بیمه های عمر به هیچ وجه نرو!

اگر خویش فرمایی داری پرداخت می کنی هم به نظرم نمی صرفه.
بیمه عمر پاسارگاد خوبه که...سرطان رو هم پوشش میده....درمان تکمیلی هم داره...وام هم میدن براساس اندوختت....فوت هم داره..چه بر اساس سوانح طبیعی چه غیر طبیعی..قطع عضو هم شاملش میشه....هر وقتم بخوای اندوختت رو میکشی بیرون ( بعد از چند سال بدون ضرر )

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
بیمه عمر پاسارگاد خوبه که...سرطان رو هم پوشش میده....درمان تکمیلی هم داره...وام هم میدن براساس اندوختت....فوت هم داره..چه بر اساس سوانح طبیعی چه غیر طبیعی..قطع عضو هم شاملش میشه....هر وقتم بخوای اندوختت رو میکشی بیرون ( بعد از چند سال بدون ضرر )

عزیز من به مدت سه سال بیمه عمر ایران بودم و همین چند هفته قبل خودم را بازخرید کردم. بیمه عمر یک دروغ بزرگ است. چرا؟ چون نسبت به مبلغی که پرداخت می کنم امکاناتی دریافت نمی کنم. من ماهی 200 یا 250 تومان حق بیمه میدادم و 2 میلیون تومان هم همان روز اول به حساب بیمه ایران پول ریختم. تمامی مواردی که گفتید را داشت. پوشش سرطان و بیماری های خاص، فوتی بر اثر حادثه و قس علی هذا. اما با چه نرخی؟ برای سرطان به بنده 5 میلیون سالیانه میداد! من دقیقا با 5 میلیون سالیانه قرار است به جنگ سرطان بروم؟ من شاید یک بار در عمرم سرطان بگیرم و دوست دارم آن یک بار هم بیمه مثل شیر پشتم باشد. بیمه تامین اجتماعی اینگونه است. یعنی میدانی حداقل در بیمارستان های تامین اجتماعی یک امیدی برای پرداخت کمتر هزینه های سرطان داری اما بیمه عمر چطور؟!

من می گویم خویش فرمایی تامین اجتماعی برای اقشار مستضعفی مثل ما سنگین است. شاید از عهده اقساطش بر نیاییم اما اگر بتوانیم کارفرما پیدا کنیم به شدت می ارزد.

بالا