حاجیکسقیمت شتر چند شده؟!....
دیه سال 98
270 میلیون تومان ماه عادی
360 میلیون ماههای حرام
به یک بیوه مکان دار شاغل چی میگن ؟:general711: پورن جان تو که خودت مزایای این کتگوری رو میدونی
زبان ها از گفتنش عاجزند:general504:به یک بیوه مکان دار شاغل چی میگن ؟
حاجی اون شی میله حرکت نزد روت؟به یک بیوه مکان دار شاغل چی میگن ؟
بیتربیت .به اون فرشته میگن .زبان ها از گفتنش عاجزند:general504:
لله ان خیلی پیگیرم ببینم سیستم ایناچیا .تو این سایتای چورن دیدم پرام ریخت اولاش . خیلی باحال ولی :general707::general707::general707::general707:حاجی اون شی میله حرکت نزد روت؟
یعنی میخوای یه رابطه دو طرفه باشه؟بیتربیت .به اون فرشته میگن .
لله ان خیلی پیگیرم ببینم سیستم ایناچیا .تو این سایتای چورن دیدم پرام ریخت اولاش . خیلی باحال ولی :general707::general707::general707::general707:
یعنی هم از بالا حال کنن هم از پایین . شیرم دهنشون دیگه چی میخوان .اشرف مخلوقات اینان
انصافا مثل فرشته ها مهربونن:general504:بیتربیت .به اون فرشته میگن .
نه بابایعنی میخوای یه رابطه دو طرفه باشه؟
حاجی یه عکس تلگرامت میفرستم..ببین از اینا میخوایینه بابا
اینا حبابایه بالارو دارن .داستان پایینم دارن .:general507::general507::general507::general507: اصن سازگاری نداره .مثلا مارین کوبرا سرچ بنما .یه همچین اسمی .
چیه اخه ......... یه مسئول نداره پاسخگو باشه
الان اگر یکی که گواهینامه رانندگی داره اما ماشین نداره بشینه پشت ماشین من باهاش تصادف کنه هیچ بیمه ای شامل حالش نمیشه ؟بیمه ثالث همون بیمه اصلی ماشین هست.
مثال میزنیم، البته ماوراء اون روز رو نیاره :
فرض کن با ماشینت میزنی به یه ماشین دیگه.
سرنشین های ماشین خودت میمیرن یا جراحت برمیدارن.
سرنشین های ماشینی که بهش زدی هم فوت میشن و ماشینش هم داغون میشه.
شما هم مقصر هستی.
چون بیمه ثالث داری. بیمه میاد دیه اونایی که موشکل براشون پیش اومده یا زخمی شدن را میده.(هم سرنشین ماشین خودت و هم سرنشین ماشین طرف - البته قدیم دیه جراحت به راننده تعلق نمیگرفت و فقط دیه فوتی راننده میدادن)
ماشین طرف هم با توجه به میزان خسارت مالی که در بیمه خودت تعیین کردی میده بهش. معمولا کف تعهد مالی 7 میلیون هست و قابل افزایش هست:general505:
2.5 درصد از خسارت هم باید از جیبت بدی و بیمه نمیده/اونم دلیلش این هست که ملت نیان بزنن طرف نفله کنن بعدش بگن خب بیمه همشو میده
دیه قطع نخاع هم سه برابر دیه فوت هستیعنی اگه طرفو زدی دیدی فلج شده باید سعی کنی بمیره
(شوخی:general505
----
یک بیمه دیگه هم هست به عنوان بیمه بدنه
اگه ماشینتو بدزدن، یا بدنش تصادف کنی بیمه بدنه هزینشو میده اگه مقصر باشی
البته فرانشیز داره و در خسارت اول 10 درصد یا حداقل 100 هزار تومن باید از جیب خودت بدی. خسارت بعدی 20 درصد و بعدی 30 درصد:general505: تخفیف بیمه هم میپره
بنظر من زیر 500 تومن خسارت اصلا نباید از بیمه بدنه استفاده کرد
یک سری پوشش اضافی هم داره.
مثل بلایای طبیعی مثل سیل و زلزله
سرقت درجا اتومبیل - مثل سرقت ecu و...
سرقت لاستیک و شکست شیشه و سرقت ضبط هم داره که پول الکی هست واسه اینا پوشش بگیری.
------
در مورد قانون بیمه شخصی هم فکر نکنم اجرا بشه. چون اینجوری کسی بیمه نمیکنه:general509::general509: همینجوری یه چیزی پروندن![]()
به کل اشتباه زدی .من میگپم یارو حوریه فقط داستان داره .حاجی یه عکس تلگرامت میفرستم..ببین از اینا میخوایی
اتفاقا من همین سوالو از کارشناس بیمه پاسارگاد پرسیدم.الان اگر یکی که گواهینامه رانندگی داره اما ماشین نداره بشینه پشت ماشین من باهاش تصادف کنه هیچ بیمه ای شامل حالش نمیشه ؟
دقیقا برای خودمم همین سوال پیش اومده بود البته چون وقاحت آقایون حد و مرز نداره به نظرم بعید نبود همچین کلاهی سر مردم بذارن! ماشالا ما ایرانی ها هم که تو سازگاری حرف نداریماتفاقا من همین سوالو از کارشناس بیمه پاسارگاد پرسیدم.
گفت نه اینطور نیست..
با توجه به سوابق راننده و تصادفاتش..حق بیمه تعلق میگیره.
بیمه ثالث ماشین به نام یک شخص و ماشینش هست. مثلا بیمه ثالث من به اسم خودم و ماشینم هست.
یعنی کسی که همش جریمه میشه و تصادف میکنه..حق بیمه بیشتری میپردازه نسبت به اونی که جریمه و تصادف کمتری داشته..
یه جورایی راننده حادثه ساز و راننده خوب هست.
--------
حالا نمیدونم این حرف چقدر صحت داره.. این نمیشه که برای هر شخص یک بیمه صادر کنن... مثلا طرف سالی یک بار پشت فرمون میخواد بشینه نمیشه که بیاد 1.5 پول بیمه بده. یا خانواده ای که همشون از یک ماشین استفاده میکنن کلا بیان 5 تومن پول بیمه بدن
منظور از راننده محور این نیست که راننده ( مالک ماشین ) بیمه میشه. منظور این هست که وقتی شخصی ماشینش رو فروخت تخفیفات بیمه اون به همراه ماشین به خریدار جدید نمیرسهدقیقا برای خودمم همین سوال پیش اومده بود البته چون وقاحت آقایون حد و مرز نداره به نظرم بعید نبود همچین کلاهی سر مردم بذارن! ماشالا ما ایرانی ها هم که تو سازگاری حرف نداریم