• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیمه شخص ثالث راننده محور میشود

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
قیمت شتر چند شده؟!....:D

دیه سال 98
270 میلیون تومان ماه عادی
360 میلیون ماههای حرام

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
زبان ها از گفتنش عاجزند:general504:
بیتربیت .به اون فرشته میگن .
حاجی اون شی میله حرکت نزد روت؟
لله ان خیلی پیگیرم ببینم سیستم ایناچیا .تو این سایتای چورن دیدم پرام ریخت اولاش . خیلی باحال ولی :general707::general707::general707::general707:
یعنی هم از بالا حال کنن هم از پایین . شیرم دهنشون دیگه چی میخوان .اشرف مخلوقات اینان

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
بیتربیت .به اون فرشته میگن .

لله ان خیلی پیگیرم ببینم سیستم ایناچیا .تو این سایتای چورن دیدم پرام ریخت اولاش . خیلی باحال ولی :general707::general707::general707::general707:
یعنی هم از بالا حال کنن هم از پایین . شیرم دهنشون دیگه چی میخوان .اشرف مخلوقات اینان
یعنی میخوای یه رابطه دو طرفه باشه؟

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
یعنی میخوای یه رابطه دو طرفه باشه؟
نه بابا
اینا حبابایه بالارو دارن .داستان پایینم دارن .:general507::general507::general507::general507: اصن سازگاری نداره .مثلا مارین کوبرا سرچ بنما .یه همچین اسمی .
چیه اخه ......... یه مسئول نداره پاسخگو باشه

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
نه بابا
اینا حبابایه بالارو دارن .داستان پایینم دارن .:general507::general507::general507::general507: اصن سازگاری نداره .مثلا مارین کوبرا سرچ بنما .یه همچین اسمی .
چیه اخه ......... یه مسئول نداره پاسخگو باشه
حاجی یه عکس تلگرامت میفرستم..ببین از اینا میخوایی

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
بیمه ثالث همون بیمه اصلی ماشین هست.
مثال میزنیم، البته ماوراء اون روز رو نیاره :
فرض کن با ماشینت میزنی به یه ماشین دیگه.
سرنشین های ماشین خودت میمیرن یا جراحت برمیدارن.
سرنشین های ماشینی که بهش زدی هم فوت میشن و ماشینش هم داغون میشه.
شما هم مقصر هستی.
چون بیمه ثالث داری. بیمه میاد دیه اونایی که موشکل براشون پیش اومده یا زخمی شدن را میده.(هم سرنشین ماشین خودت و هم سرنشین ماشین طرف - البته قدیم دیه جراحت به راننده تعلق نمیگرفت و فقط دیه فوتی راننده میدادن)
ماشین طرف هم با توجه به میزان خسارت مالی که در بیمه خودت تعیین کردی میده بهش. معمولا کف تعهد مالی 7 میلیون هست و قابل افزایش هست:general505:
2.5 درصد از خسارت هم باید از جیبت بدی و بیمه نمیده/اونم دلیلش این هست که ملت نیان بزنن طرف نفله کنن بعدش بگن خب بیمه همشو میده:D
دیه قطع نخاع هم سه برابر دیه فوت هستo_O یعنی اگه طرفو زدی دیدی فلج شده باید سعی کنی بمیره:D(شوخی:general505:)
----
یک بیمه دیگه هم هست به عنوان بیمه بدنه
اگه ماشینتو بدزدن، یا بدنش تصادف کنی بیمه بدنه هزینشو میده اگه مقصر باشی
البته فرانشیز داره و در خسارت اول 10 درصد یا حداقل 100 هزار تومن باید از جیب خودت بدی. خسارت بعدی 20 درصد و بعدی 30 درصد:general505: تخفیف بیمه هم میپره
بنظر من زیر 500 تومن خسارت اصلا نباید از بیمه بدنه استفاده کرد
یک سری پوشش اضافی هم داره.
مثل بلایای طبیعی مثل سیل و زلزله
سرقت درجا اتومبیل - مثل سرقت ecu و...
سرقت لاستیک و شکست شیشه و سرقت ضبط هم داره که پول الکی هست واسه اینا پوشش بگیری.

------
در مورد قانون بیمه شخصی هم فکر نکنم اجرا بشه. چون اینجوری کسی بیمه نمیکنه:general509::general509: همینجوری یه چیزی پروندن:D
الان اگر یکی که گواهینامه رانندگی داره اما ماشین نداره بشینه پشت ماشین من باهاش تصادف کنه هیچ بیمه ای شامل حالش نمیشه ؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
الان اگر یکی که گواهینامه رانندگی داره اما ماشین نداره بشینه پشت ماشین من باهاش تصادف کنه هیچ بیمه ای شامل حالش نمیشه ؟
اتفاقا من همین سوالو از کارشناس بیمه پاسارگاد پرسیدم.
گفت نه اینطور نیست..
با توجه به سوابق راننده و تصادفاتش..حق بیمه تعلق میگیره.
بیمه ثالث ماشین به نام یک شخص و ماشینش هست. مثلا بیمه ثالث من به اسم خودم و ماشینم هست.
یعنی کسی که همش جریمه میشه و تصادف میکنه..حق بیمه بیشتری میپردازه نسبت به اونی که جریمه و تصادف کمتری داشته..
یه جورایی راننده حادثه ساز و راننده خوب هست.
--------
حالا نمیدونم این حرف چقدر صحت داره.. این نمیشه که برای هر شخص یک بیمه صادر کنن... مثلا طرف سالی یک بار پشت فرمون میخواد بشینه نمیشه که بیاد 1.5 پول بیمه بده. یا خانواده ای که همشون از یک ماشین استفاده میکنن کلا بیان 5 تومن پول بیمه بدن

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
اتفاقا من همین سوالو از کارشناس بیمه پاسارگاد پرسیدم.
گفت نه اینطور نیست..
با توجه به سوابق راننده و تصادفاتش..حق بیمه تعلق میگیره.
بیمه ثالث ماشین به نام یک شخص و ماشینش هست. مثلا بیمه ثالث من به اسم خودم و ماشینم هست.
یعنی کسی که همش جریمه میشه و تصادف میکنه..حق بیمه بیشتری میپردازه نسبت به اونی که جریمه و تصادف کمتری داشته..
یه جورایی راننده حادثه ساز و راننده خوب هست.
--------
حالا نمیدونم این حرف چقدر صحت داره.. این نمیشه که برای هر شخص یک بیمه صادر کنن... مثلا طرف سالی یک بار پشت فرمون میخواد بشینه نمیشه که بیاد 1.5 پول بیمه بده. یا خانواده ای که همشون از یک ماشین استفاده میکنن کلا بیان 5 تومن پول بیمه بدن
دقیقا برای خودمم همین سوال پیش اومده بود البته چون وقاحت آقایون حد و مرز نداره به نظرم بعید نبود همچین کلاهی سر مردم بذارن! ماشالا ما ایرانی ها هم که تو سازگاری حرف نداریم

persianman58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,314
طرح بسیار خوبیه برا من که چندتا ماشین دارم دیگه لازم نیست ۳ تاشون بیمه کنم :)

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
خوبه شخص ثالث محور نمیشه بزنی یکی یونش گنده باشه یه میلیارد ببندن برات

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دقیقا برای خودمم همین سوال پیش اومده بود البته چون وقاحت آقایون حد و مرز نداره به نظرم بعید نبود همچین کلاهی سر مردم بذارن! ماشالا ما ایرانی ها هم که تو سازگاری حرف نداریم
منظور از راننده محور این نیست که راننده ( مالک ماشین ) بیمه میشه. منظور این هست که وقتی شخصی ماشینش رو فروخت تخفیفات بیمه اون به همراه ماشین به خریدار جدید نمیرسه
چون طبق قانون فعلی وقتی شما ماشین رو میفروشی , بیمه نامه به همراه تمام تخفیفات به خریدار جدید میرسه و شما که فروشنده هستی باید دوباره از صفر حق بیمه بدی
بخاطر همین با توجه به گرون شدن بیمه خیلیها معترض بدون که چرا تخفیفاتشون رو مفتی بدن به دیگران چون عملا تخفیف بیمه در موقع فروش ماشین تاثیری روی قیمت نداشته و نداره

البته قبلا یه قانونی گذاشتن که شما میتونی تخفیفات بیمه ثالث رو به ماشین جدید منتقل کنی ولی فقط درصورتی امکانپذیر هست که هر دو ماشین بنام خودت باشه
که این قانون هم عملا بدرد نخور بود. بخاطر همین این قانون راننده محور رو گذاشتن که در واقع اسمش یه جورایی غلط انداز هست

البته در کل مسئولین یه جورایی یکی به نعل میزنن و یکی به میخ , چون از سال گذشته تخفیفات سالیانه که هر سال 10% افزایش داشت رو به سالی 5% کاهش دادن
یعنی سقف %70 تخفیفی که قبلا در 7 سال پر میشد الان در 14 سال پر میشه و با توجه به رشد حداقل 20% هر ساله بیمه , عملا شما تخفیف دریافت نمیکنی

پ.ن : این همه نوشتم بعد تاریخ پست رو دیدم مال 10 ماه قبل بود!!:rolleyes:

persianman58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
dieh99.jpg

مبلغ دیه سال ۹۹ به همراه دیه در ماه های حرام و دیه اعضای بدن مشخص شد.
مبلغ دیه سال ۹۹ در ماه‌ های غیرحرام با رشد ۲۰ درصدی نسبت به سال ۱۳۹۸ ، ۳۳۰ میلیون‌ تومان و نرخ دیه سال ۱۳۹۹ در ماه های حرام نیز برابر ۴۴۰ میلیون تومان تعیین شد.
سخنگوی قوه قضائیه افزود:

در ماه‌های غیرحرام دیه سال ۹۹ از ۲۷۰ میلیون تومان به ۳۳۰ میلیون تومان رسید و از اول فروردین ۹۹ لازم‌الاجراست.

با توجه به افزایش نرخ دیه حداقل و حداکثر تعهد مالی بیمه ثالث وسایل نقلیه موتوری به شرح زیر است:

• حداقل تعهد مالی بیمه ثالث در سال ۹۹ : ۱۱میلیون تومان
  • حداکثر تعهد مالی بیمه ثالث در سال ۹۹ : ۲۲۰ میلیون تومان
همچنین باتوجه به دیه سال ۹۹ سقف ارزش ریالی برای خودروهای متعارف به ۲۲۰ میلیون تومان افزایش یافت.

طبق تبصره ۴ ماده ۸ قانون جدید بیمه شخص ثالث مصوب سال۱۳۹۵ حداکثر خسارتی که مالک یک خودرو گرانقیمت یا نامتعارف در تصادفات می‌تواند از مقصر حادثه بابت خسارت وارده مطالبه نماید ۱۸۰ میلیون تومان در سال ۱۳۹۸ است (نصف دیه در ماه‌های‌ حرام) حتی اگر خسارتی که به خودروی وی وارد شده بیش از این عدد باشد. اکنون طبق دیه سال ۹۹ این رقم به ۲۲۰ میلیون تومان افزایش یافت.

بالا