• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بین SAMSUNG GALAXY S2 vs IPHONE 4 vs NOKIA N8 کدوم میخریدی

C Y R U S

Registered User
لایک‌ها
25

دوست خوبم لطفاً با تعصب بیجا نسبت به یک برند خاص باعث سردرگم شدن فردی که مشورت میخواد نشید. حتی N9 هم در برابر گوشی‌های نسل جدید اندروید مثل Galaxy S II حرفی برای گفتن نداره چه برسه به N8

seul

Registered User
لایک‌ها
261
s2 رو با iphone 5 مقایسه میکنن عزیز نه با iphone4 !
معلومه که s2 بهتره. حیف که پولشو ندارم وگرنه درجا میخریدمیش :sigh:

پ.ن: n8 هم شد گوشی؟ اسباب بازیه در برابر اون 2 تا.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
بهتره فقط نگاهمون به سخت افزار و پيشرف خيره كننده اون نباشه. اندرويد هيچ وقت نميتونه به رواني محصولات اپل كار كنه چون سازنده ي سخت افزار و نرم افزار يكي شركت نيست. يكي از لذت بخش ترين اصول همه محصولات اپل همين روان بودن و راحتي كار با اونهاست. راحتي چيزيه كه در اندرويد وجود نداره، خريدار بايد مدام با گوشيش در حال سروكله زدن باشه (كشيدم كه عرض ميكنم) پس تا زماني كه ادم ميتونه هم راحتي و هم روان بودن بيشتر رو داشته باشه چرا بايد دنبال سخت افزار بالاتر و دردسر بيشتر باشه؟ دقيقا گلكسي اس٢ چه پردازشي رو قراره براي شما انجام بده كه ايفون ٤ نميتونه؟

تنها ايرادي كه ميشه به ايفون گرفت صفحه نمايش كوچكتره كه اگه در سري بعديش به ٤ اينج برسه ديگه هيچ ايرادي نميشه بهش گرفت.

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
بهتره فقط نگاهمون به سخت افزار و پيشرف خيره كننده اون نباشه. اندرويد هيچ وقت نميتونه به رواني محصولات اپل كار كنه چون سازنده ي سخت افزار و نرم افزار يكي شركت نيست. يكي از لذت بخش ترين اصول همه محصولات اپل همين روان بودن و راحتي كار با اونهاست. راحتي چيزيه كه در اندرويد وجود نداره، خريدار بايد مدام با گوشيش در حال سروكله زدن باشه (كشيدم كه عرض ميكنم) پس تا زماني كه ادم ميتونه هم راحتي و هم روان بودن بيشتر رو داشته باشه چرا بايد دنبال سخت افزار بالاتر و دردسر بيشتر باشه؟ دقيقا گلكسي اس٢ چه پردازشي رو قراره براي شما انجام بده كه ايفون ٤ نميتونه؟

تنها ايرادي كه ميشه به ايفون گرفت صفحه نمايش كوچكتره كه اگه در سري بعديش به ٤ اينج برسه ديگه هيچ ايرادي نميشه بهش گرفت.

دقیقا
خیلی موافقم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
تعجب میکنم Nokia N8 رو بین گزینه ها قرار دادی! اصلا در حدی نیست که بخواد حتی مقایسه صورت بگیره اونم با اون سیستم عامل مسخره اش.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بهتره فقط نگاهمون به سخت افزار و پيشرف خيره كننده اون نباشه. اندرويد هيچ وقت نميتونه به رواني محصولات اپل كار كنه

من فکر کنم شما کمی بی انصافی کرديد و اينجام کسی نيست جواب شمارو بده..

شما می فرماييد سيستم عامل ios يک سيستم عامل روونتر نسبت به آندرويد هست..اين حرف شما بر چه مبنا و اصولی هست ؟؟ اگر يک کاربری که چيزی از آندرويد ندونه و گوشی مبتنی بر آندرويد داشته باشه احتمالاً اين حرف شمارو خواهد زد که سيستم عامل ios از آندرويد روونتر هست !!

حالا من از شما سؤال میکنم که آيا میدونستيد سيستم عامل آندرويد از پردازند های مختلفی همچون (ARM, MIPS, Power Architecture, x86) پشتيبانی میکنه در حالی که سيستم عامل ios تنها از پردازنده ARM پشتيبانی میکنه ؟؟

آيا شما میدونستيد سرعت رشد سيستم عامل آندرويد از تمام سيستم عامل های ديگه حتی آيفون هم بالاتر بود ؟؟

تا ماه اکتبر 2010 چيزی حدود 100 هزار برنامه برای سيستم عامل آندرويد نوشته شده در حالی که برای ios چيزی حدود 300 هزار برنامه نوشته شده که با توجه به عمر نصفه آندرويد نسبت به ios اين يک جهش بزرگ بين سيستم عاملهاست !!

پيشبينی شده تا چند سال آينده از لحاظ application آندرويد ios رو پشته سر خواهد گذاشت با توجه به امارهايی که تا الان مشاهده شده..

و اما میرسيم سر رونی اين سيستم عامل نسبت به ios

نمیدونم اين رو میدونستيد يا نه ولی اگه شما يک برنامه نويس آندرويد باشيد میتونيد با دستکاری در سيستم عامل اصلی ، سيستم عامل رو سفارشی کنيد..همانند بسياری از کاستوم رامهايی که برای آندرويد نوشته شده که بسيار طرفدارای زيادی داره و مشکلاتی اگر تو هسته اصلی رام باشه توسط اين کوکرها رفع خواهد شد..

با امدن رامهای 2.3.3 و 2.3.4 سرعت اين سيستم عامل به طرز وحشتناکی بالا رفته که اصلاً قابل قياس با رامهای 2.2 نيست...اين نشان از پيشرفت چشمگير اين سيستم عامل هست...

Last edited:

ZEMATIS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آیفون پشیمونت نمیکنه

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
باید یکی که با هر دو کار کرده بیاد بی طرف نظر بده !
اینجوری هر کسی از سیستم عامل محبوب خودش تعریف میکنه

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
من خودم آیفون 4 داشتم واسه مدتی و هرچند تمام آیفون ها رو هم تست کردم و خودم عاشق آیفونم ولی امکانات و ساخت s2 عالیه و واقعا خریدار رو به سمت خودش جذب میکنه در حال حاضر هم n8 دارم از این هم خیلی راضی هستم

mohandesmeharbi

Registered User
لایک‌ها
252
درمورد برند هاشون خب آیفون با کلاس تر بنظر میاد اما کیفیت ها شون با هم متفاوتن
سامسونگ از لحاظ کیفیت بدنه سطح پایین تری داره اما دوربینش خیلی بهتره و دارای قابلیت فیلمبرداری 1080 است و در مورد
پردازش گرشون cpu سامسونگ خیلی سریعتر از آیفون هست و راحت تر می تونی برنامه یا بازی رو اجرا کنی در ضمن
سامسونگ کیفیت صفحه نمایشش بهتر از آیفون همچنین قابلیت نمایش وید ئوهای با فرمت dvix و xvid رو داره که آیفون نداره
اما در مورد سیستم عامل هاشون نظری نمیدم چون سلیقه ایه هر کی یه راحتی رو می پسنده که با هم فرق داره

mmsmm

Registered User
لایک‌ها
0
...................

Last edited:

mmsmm

Registered User
لایک‌ها
0

نظر منم همینه

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
یک دید کلی : سامسونگ سالی بیش از 40-50 تا گوشی میزنه ولی ایفون سالی 1 دونه , حالا بنظر من ایفون بهتر پشتیبانی میکنه و سیستم عامل داره که همیشه ثابت هستش و گاهی تغییرات جزئی میکنه ولی اندروید تو هر رام باگ هایی داره , اندروید مطمئنن از ایفون پیشی خواهد گرفت ولی الان نه!!! تا زمانی هم که اندروید پیشی بگیره آیفون 8 هم رسیده بازار !!
حالا همگی میدونیم s2 از ایفون 4 پیشرفته تره ولی برای چی؟ مطمئن باشید ایفون هر سال یدونه میزنه و سامسونگ هر سال 50 تا گوشی میزنه و از اولی تا آخری پیشرفته تر , یعنی مشتریان هر هفته باید گوشیشون رو عوض کنن چون دیگه پشتیبانی نمیشه
ولی در مقابل ایفون بعد 4 سال اعلام کرد که دیگه ایفون 2 رو ساپرت نمیکنه!!!!
امیدوارم منظورمو بفهمید -
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها
من خودم بدلیل فقر مالی در حال حاضر x8 دارم

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
من خودم تا حالا نه با iphone 4 کار کردم نه با Galaxy sII ولی با مدلهای پایینتر اپل و گوشیهای مدل پایینتر اندروید کار کردم. به نظر من مهمترین فاکتور در اتخاب بین این دو گوشی سلیقه شخصی و انتظارات و محدوده ی کاری کاربر هستش.

به نظر من تکنولوژی اپل بی نظیره و چه از نظر دقت تاچ چه طراحی سیستم عامل و هر چیز دیگه ای منحصر به فرد و خارقالعاده است. تنها چیزی که باید بهش خرده گرفت ، محیط بسته و کنترل شده ی ios هستش که آزادی عمل رو از کابر میگیره و برای کارهایی بسیار ساده مانند ریختن آهنگ روی گوشی باید از سد بزرگ و حرص آوری به نام آیتیونز گذشت.
در عوض ، اندروید آزادی عمل خیلی بیشتری به کاربر میده ، و بدون شک محیط بسیار کاربردیتری داره. به خصوص که خیلی از کارها با یک Drag & Drop ساده انجام میشه.

دوست عزیز ، به نظر من شما باید هدفتون و انتظاراتتون رو از گوشیتون مشخص کنید. اگه دنبال گوشیی هستید که بیشتر شما رو سرگرم کنه فکر میکنم آیفون گزینه ی بهتریه. ولی اگه دنبال گوشیه کاربردیتری هستید که دستتون رو توی هر زمینه ای باز بزاره galaxy sII بهتره.

در ضمن در جواب دوستان باید بگم که ، ممکنه هاردور iphone 4 متعلق به 1 سال پیش باشه ولی اینو باید در نظر داشته باشید که اپل با نصف قدرت سخت افزاری گوشیهای دیگه ، گوشیی تولید میکنه ، که کمپانیهای دیگه تا سالها نمیتونن مثلشو تولید کنن. برای نمونه :iphone 2g با فقط 412 مگاهرتز cpu گوشیی هست که به راحتی سرتر از یکی از گوشیهای تاپ آندروید htc desire با 1 گیگاهرتز cpu حساب میشه (بر حسب تجربه ای که داشتم اینو میگم ، الان هردوتا گوشی رو دارم و واقعاً iphone 2g رو ترجیح میدم). فقط کافیه روونی محیط کاربزی 2 گوشی رو مقایسه کنید.

BeHzad.s

Registered User
لایک‌ها
15
شک نکن galasi s iiاگه مشکل مالی ندارید اگه دوستاتون هم دارن فقط یه دست باهاش بچرخ وتفاوتش با آیفون 4رو احساس کن

بالا