• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیوگرافی بازیگـــران ایرانی

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
خیلی ممنونم افسانه جان..منتها یه نفر رو فراموش کردی...

البته باز هم غیر از این افرادی که گفتی هنوز هم هستند:D

images

نیما فخرآرار

البته بازیگر نیست بلکه یه آهنگساز ایرانی در هالیوود هستش

http://www.imdb.com/name/nm2739482/

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
MV5BMTU5NjAyOTk5Ml5BMl5BanBnXkFyZXN1bWU@._V1._SX93_SY140_.jpg

مایکل فرنیا

متولد 2 ژانویه 1969 تهران.....

زیاد تجربه بازیگری نداره:

Solitude
Man, Moment, Machine

لینک بازیگر:

http://www.imdb.com/name/nm2462286/

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
الکس(علی) عامری

جالب اینجاس که نام های مختلفی هم داره::blink::wacko::eek:

Ali Ameri | Alex Ameripoor | Eskandar Ameripoor | Eskander Ameripoor | Eskandor Ameripoor | Alex Amerpoor | Gaston Palau

متولد 13 فوریه 1937
تاریخ فوت: 6 ژوئن 1986

تنها در یک فیلم بازی کرده:

The Gore Gore Girls در سال 1972

لینک:

http://www.imdb.com/name/nm0024633/

Last edited:

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
عکس (نمیدونم کدومشونه)

جان قوام

متولد ژوئن 1947 در ایران...
تاریخ فوت: 4 آوریل 2006 در انگلستان...

سابقه بازی در Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi و History of the World: Part و The Phantom of the Opera رو داره..

لینک:

http://www.imdb.com/name/nm0315557/

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
79848112.jpg

ری آقایان

متولد: 29 جولای 1934 در تهران

حرفه: طراحی صحنه- تهیه کننده- بازیگر -

نامزد دریافت 3 جایزه اسکار

لینک:

http://www.imdb.com/name/nm0013036/

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
contact_payman.jpg
MV5BMjA3NDM4MTg3Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMTM1NzUzMQ@@._V1._SX100_SY132_.jpg

پیمان بنز

متولد 31 ژانویه 1978 در ایران

حرفه:

بازیگر (در کاهرهای تلویزیونی) - کاگردان - تهیه کننده - نوسنده و...

لینک بازیگر:

http://www.imdb.com/name/nm1912959/

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
دیوید کینگ وود

متولد: 12 سپتامبر 1913 تهران
تاریخ فوت: 3 سپتامبر 2003

حرفه: بازیگر

Jamboree 1957
Private's Progress 1956
The Stolen Airliner 1955
The Quatermass Xperiment 1955
Break in the Circle
A Stranger Came Home 1954
The Men of Sherwood Forest
The Blakes Slept Here 1953
No Haunt for a Gentleman 1952

لینک:

http://www.imdb.com/name/nm0455405/

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
چرابعضی ازاین همه از"رضا کیانیان"بدشان می آید؟؟

28tvr5s.jpg

برداشت اول – نظر همکاران کیانیان
به اتفاق دوستی دعوت شده ایم به دفتر یکی از بازیگران ظاهراشهیر سینما و تلوزیون . شنیده ایم قرار است فراتر از کسوت بازیگری سایر حیطه ها را هم بیازماید و این بار قصددارد حرفه "تهیه کنندگی" را تجربه کند واز ما یاری خواسته برای این مهم .
نهار را میهمان او هستیم . به موقع رسیده ایم ولی اوهنوز نیامده است . خبر می دهد که نهار را بکشید که در راهم .آشپز دفتر امروز آب گوشت پخته است . بوی آبگوشت دفتر سینمایی را برداشته است :یاد فردین می افتیم بی خودی !
بالاخره می رسد . اولین بار است که همدیگر را دیده ایم . برخورد سرد و خشکی می کند و می گوید: قبل از گفتگو اول آبگوشت را بزنیم تو رگ !
به قول خودش مشغول میشیم به تو رگ زدن ! شروع می کند در حین غذا خوردن در مورد سینما صحبت کردن و اینکه بازیگری کار هر کس نیست و این حرفها .
آن روزها مشغول کار روی یکی از کارهای سینمایی کارگردان های مشهور سینما بود .
می گوید:" یه عده که از ننشون قهر ردن اومدن و از هر دری وارد شدن و بازیگر شدن و یه عده هم که قدیمین رفتن تو ادا و اطوار و کارهای عجیب و غریب تا هر روز توآنتن باشن و خودشون شدن منشا خبر و حاشیه برای خودشون."
و ادامه داد:"نمونه اش همین "کیانیان" ! به نظر من اصلا بازیگر خوبی نیست ولی همیشه واسه خودش حاشیه داره !"
نتونستم سکوت کنم و شکوندن حرفش رو واجب دونستم : "چرا فکر می کنید کیانیان بازیگر بدیه ؟به نظر من که فوق العاده است . شما ببینید کارهاش رو و کارنامه اش رو و نیز ببینید تلاش هاش رو برای بازیگری . نمونه اش همین فیلم "خانه ای روی آب"از "بهمن فرمان آرا" . اگر یادتون باشه واسه اینکه نقش اون پزشک رو بازی کنه مجبور شد بیش از 15 کیلو به وزنش اضافه کنه . شما کدوم بازیگری رو تو سینمای ایران می شناسید گه همچی کری رو کرده باشه ؟"
بازیگر مورد نظر سریع حرفم رو قطع کرد و گفت :"صبر کن !تند نرو . در مورد اون فیلم "خانه ای روی آب" که اضافه وزن چرت بود و کیانیان از شکم بند استفاده کرده بود و اینا همش حرفه . در مورد کارنامه بازیگری هم که گفتی بیا کارنامه اونو با من مقایسه کن تا بفهمی کدوم سابقه مون بیشتره !"
گفتم :"شاید شما بیشتر تو این سینما باشی ولی .....
سخن به اینجا که رسید یهو دوستم که کنارم نشسته بود پامو لگد کرد که یعنی بحث رو ادامه نده و تو گوشم گفت :"مگه نمی بینی خودشیفته است ول کن دیگه بزار ناهارمونو کوفت کنیم . "
بحث را ادامه ندادیم .
اون شب یاد بحثمون افتادم . نگاهی کردم به کارنامه بازیگریش . تقریبا هم سن و سال رضا کیانیان بود و جالب آنکه هیچ کار ماندگار و روشنی که بشه در سینما ازش مثال بزنید نداشت و تا دلتون بخواهد کار تلوزویونی داشت .
جالب بود از یک هم صنف که موفقیت همکارش رو نمی تونست ببینه با وجودیکه موفقیت کیانیان نیاز به توضیح و تفسیر نداره و به قول خود آقای بازیگر کارنامه همه مشخصه !

نکته اول – اون روز نون و نمک آقای بازیگر رو با اون آب گوشت مشتی خوردیم بنابراین از آوردن اسم ایشان به حرمت همین نان و نمک معذورم ودر غیر اینصورت بخاطر این بخل بیش از حدآوردن نامش را و کمی نواختن قلمی را بسیار پرچرب تر از اینی که نوشتم جایز می دانستم !
نکته دوم – به همان دلیل و سایر دلایل امکان همکاری با این آقای بازیگر میسر نشد .
نکته سوم - ظاهرا این حس نسبت به رضا کیانیان بین خیلی از بازیگران سینمای ایران بخصوص جنس مذکر و بخصوص بازیگرانی که از نظر سنی به رضا کیانیان نزدیک هستند وجود دارد حالا چرا ؟نمی دانم !

برداشت دوم – برخورد با خود کیانیان
کنسرت گروه "دارکوب" در "اریکه ایرانیان" برگزار می شو د . از طریق دوستی بلیط کنسرت به دستم رسیده است . کنسرت میهمانان ویژه ای دارد .
وارد لابی اریکه که می شوم تعدادی از میهمانان را می بینم : "نیوشا ضیغمی" – "علیرضا عصار" – "باران کوثری"و..
داخل سالن می شویم شماره صندلی و ردیف را تو بلیط و روی دیوار و صندلی کنترل می کنم . بعد از کمی جستجو پیدا می کنم . می خواهم بنشینم که می بینم اول ردیف "رضا کیانیان" نشسته است .
به محض اینکه می رسم بلافاصله بلند می شود و با من دست می دهد و حال و احوال می کند . تشکر می کنم و حدس می زنم منو با کسی اشتباه گرفته چون اولین بار است که او را دیده ام و هیچگونه سابقه آشنایی قبلی نداشتیم . رندی می کنم و به روی خودم نمی آورم . پس از حال و احوال می گویم :"مثل اینکه جای من کنار شماست . باعث خوشحالیه برای من ! "
با فروتنی و محبت می گه :"برای من هم همینطور ! "(دیگه مطمئن هستم که حتما منو با کس دیگه ای اشتباه گرفته )
با همسرش "هایده" خانوم آمده برای تماشای کنسرت . در طول زمان قبل ازشروع کنسرت چندین نفر به بهانه های مختلف برای عکس انداختن و امضا گرفتن به او مراجعه می کنند و او در کمال فروتنی و افتادگی همه را پذیراست .
در یک مورددختر بچه خردسالی در حالیکه یک بروشور کوچک از جنس کاغذ گلاسه داشت به او نزدیک شد و خواست که این کاغذ را برایش امضا کند. از همسرش خواست که یک برگه مناسب از دفترچه شخصیش بکند و به او بدهد تا بتواند در یک کاغذ مناسب برای دختر بچه امضا کند . در طول مدتی که همسرش داخل کیفش را جستجو می کرد جوری با بچه هم صحبت بود و به گرمی با او حرف می زد که فکر می کردی دخترخودش و یا نوه اش هست .
نکته شبانه - اون شب یک نکته به ذهنم رسید . کارنامه بازیگری روشن و مشخص است . رفتار اجتماعی در بالاترین و بهترین کیفیت ممکن و همراه با تواضع و فروتنی زیاد . و علاوه بر حرفه اصلی در نوشتن و عکاسی و ...نیز دستی داشتن در بالاترین سطح کیفی . همه اینهاست که از "رضا کیانیان" اون چیزی رو ساخته که هست !

برداشت سوم – دلمشغولی های رضا کیانیان
"رضا کیانیان" در کنار بازیگری ، گاهی طراحی صحنه و لباس را انجام می دهد ،در مورد سینما و بازیگری کتاب و گاهی مطلب هم می نویسد . مجسمه سازی می کند و عکاسی نیز و....
همه اینها دلمشغولی های اوست برای پاسخگویی به نیازها و کشش های درونیش که اتفاقا محصولات این دلمشغولی ها در بین خواص و عوام با استقبال خوب مواجه شده است :کتابهایش خوب می فروشد . نمایشگاه هایش با استقبال مواجه می شود و در آخرین نمایشگاه عکسش کارهایش با استقبال مواجه شد و سریع فروش رفت .
این همه استقبال موجبات کدورت خاطر عکاس ها و نقاشها و مجسمه سازها را فراهم آورده است .چرا تحمل موفقیت او را ندارند ؟ شاید فکر می کنند که کیانیان کمتر زحمت و مرارت در نقاشی و عکاسی و مجسمه سازی برده است و طبعا حق ندارد بدون زحمت اینقدر موفق باشد ولی کیانیان موفق هست . تقصیر او چیست که موفق هست ؟!!
او از امکان و ابزارهایی استفاده می کند که دیگرانی که سالها است رنج و زحمت کشیده اند نیز استفاده می کنند و آثارش نیز چون آنها در همان نمایشگاه ها و گاه بصورت مشترک شرکت داده می شود .
بیننده و تماشاگر عام و خاص با میل و رغبت خود از کارهای رضا کیانیان در حرفه ای جز بازیگری استقبال می کند . فکر می کنم برگزاری نمایشگاه های بعدی او این موضوع را اثبات کند .

برداشت چهارم – صورت سنگی دوست داشتنی
خشک است در ظاهر ، ظاهرش در نگاه اول کمی عبوس نشان می دهد ،برخی از نقش هایش را دوست نداریم (منظور بیشتر زمانیاست که کاراکترنقش منفی بازی می کند نه نوع بازیش را) ،به نظر عصبی می رسد،تو کارنامش همیشه در اوج نبوده و برخی مواقع کار ضعیف هم داشته ، ...همه اینها قبول ولی او یکی از نادر صورت سنگی های دوست داشتنی است برای من و یک حرفه ای به تمام معنا و جزو نادر شخصیت های مشهور همیشه متواضع و فروتن و دور از هر گونه غرور بی جا ! همین .

منبع :
http://talkhzibast.persianblog.ir/post/173/

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
با بزرگ شدن يوسف و ديدن ماجراي زليخا و يوسف كه اين همه منتظرش بوديم، كار دارد به جاهاي حساس كشيده مي شود و همه مي خواهند بدانند بازيگر يوسف كيست و قبلا كجا بوده . اين هم نكته هايي از زندگي مصطفي زماني كه بازيگر نقش جواني حضرت يوسف است.

• يوسف كوچك (حسين جعفري ) پسر عمه يوسف جوان (مصطفي زماني ) است .
  • او اهل فريدون كنار است.
  • وي هنوز به 30 سالگي نرسيده و از بين سه هزار نفر داوطلب يوسف شدن انتخاب شده است.
  • رشته مديريت صنعتي خوانده ولي حسابدار يك شركت بوده است.
  • بهار 83 تست بازيگري داد و به گروه پيوست و از بهمن جلوي دوربين رفت.
  • از بهار تا بهمن يك معلم بازيگري و يك مربي سواركاري با او كار كردند تا بتواند از پس نقشش برآيد .
  • دستمزد اوليه زماني ، براي نقش حضرت يوسف دويست هزار تومان بود كه به مرور افزايش يافت.
  • او كه اهل شمال است، در زمان فيلم برداري در دفتر تهران زندگي مي كرد.
  • مصطفي زماني ، طي قراردادي با سريال يوسف تا پايان پخش اين سريال ، ماهي پانصدهزار تومان پول مي گيرد و قول داده تا پيش از پايان پخش سريال يوسف ، در هيچ كار ديگري بازي نكند. سلحشور – كارگردان - خواسته به اين شيوه مانع از اين شود كه قبل از پايان سريال يوسف پيامبر ، چهره بكر اين بازيگر در جاي ديگري خرج شود.
  • مصطفي زماني ( بازيگر نقش جواني يوسف )‌ در مصاحبه اي اعلام كرده بود تا پيش از رفتن مقابل دوربين سريال يوسف ، در زندگي خود فقط سه بار سينما رفته بود كه دو بار آن در جشنواره فيلم فجر سال 83 بوده است.

حاشيه هايی از جريان ساخت يوسف پیامبر :

• فرج الله سلحشور بر مسائل مالي به دقت نظارت داشته و عواملي كه تقاضاي افزايش حقوق داشتند با مراجعه به خود سلحشور ، اين تقاضا را مطرح مي كردند.
  • سريال يوسف از معدود سريالهايي است كه عوامل آن همواره دستمزد خود را به موقع دريافت مي كردند و تاخيري در اين زمينه وجود نداشت. مي گويند دستمزد آنها در مقايسه با ديگر سريالها حداقل دو برابر بود.
  • پيش از كتايون رياحي ، قرار بود بازيگراني مانند فاطمه گودرزي، سارا خوئيني ها و يك نابازيگر به نام خانم ببري ، نقش زليخا را ايفا كنند.
  • سلحشور در جواني مدتي به شغل آهنگري اشتغال داشت و در اين سريال فردي كه در آهنگري استاد او بود نيز در بخش دكور و صحنه به عنوان آهنگر فعاليت مي كرد.
  • خاتمي ،‌در زمان رياست جمهوري اش به سريال يوسف ، 300 ميليون تومان كمك كرد كه اين كمك در قالب پرداخت نگاتيو به قيمت دولتي از سوي وزارت ارشاد به اين سريال پرداخت شد.
  • محمود احمدي نژاد، زماني كه شهردار تهران بود از پشت صحنه اين سريال ديدن كرد.
  • در اعياد مذهبي ، سلحشور هزار تا دو هزار تومان به عوامل عيدي مي داد.
  • در ماه رمضان ، برنامه ريزي گروه طوري تنظيم شده بود كه براي عدم تداخل كار با روزه، عوامل شب كار مي شدند و شب ها كار و روزها استراحت مي كردند.
  • سريال يوسف فقط در سوله هاي فرهنگسراي خاوران ، شهرك سينمايي دفاع مقدس و مناطق اطراف آن مقابل دوربين رفته و حتي صحنه هاي نخلستان هم در همان شهرك سينمايي دفاع مقدس بازسازي شده است.

منبع: ایسنا

بالا