تابع setcokie

شروع موضوع توسط vahidrk ‏13 جولای 2005 در انجمن PHP

  1. vahidrk

    vahidrk کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    3,376
    تشکر شده:
    500
    محل سکونت:
    Home
    سلام.
    من نمی دونم چرا تا میام از یه تابع جدید استفاده کنم به مشکل برمی خورم!
    اینبار مشکل در خواندن اطلاعات ارسال شده توسط تابع setcookie هست.
    می تونید یه کم توضیح بدید که چه جوری باید از اطلاعات ارسال شده توسط این تابع استفاده کرد؟(مي دونم اين سوال زيادي ابتدائيه)
    دستتون درد نکنه :D
     
  2. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    اگه register_globals ، روی on باشه از هیچی نباید استفاده کنی فقط اسم متغیر رو بنویسی مثلا اگه کوکی رو با نام sallar ذخیره کردی توی برنامه ت فقط با sallar$ میتونی بخونی
    ولی اگه register_globals فعال نباشه، باید از یکی از این دو آرایه ی انجمنی استفاده کنی:
    PHP:
    <?php
    echo $HTTP_COOKIE_VARS['sallar'];
    //or
    echo $_COOKIE['sallar'];
    ?>
    امیدوارم به نتیجه برسی
     
  3. vahidrk

    vahidrk کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    3,376
    تشکر شده:
    500
    محل سکونت:
    Home
    باز هم مثل همیشه:
    آقا سالار(البته اگر اسمتون رو درست گفته باشم :blink: ) دستتون درد نکنه.مشکل از register_global بود.(هر چی میکشم از دست رجیستر گلوباله)حالا اگه روی on باشه چه مشکلی پیش میاد؟
    دو تا سوال دیگه:
    وقتی کاربر می خواد توی یه سایتی log in بشه مثلا اگر گزینه remember me رو فعال کنه کوکی ای که به سیستم ارسال می شه عموما تاریخ انقضائش چقدره؟
    اصلا گزینه log out چه فایده ای داره؟خوب اگر کاربر از سایت خارج نشه طوری میشه؟
    (لطفا دوستان دیگر هم مددی کنند آقا سالار خسته شدن) :p
     
  4. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    بهتره on باشه ولی نباشه همون جوری که سالار گفت باید از اون دوتا آرایه استفاده کنی که
    بهتره از آرایه ها استفاده کنی

    تاریخ انقضاش رو خودت تعیین می کنی

    اگه خارج نشه و یه کامپیوتر اشتراکی مثل سیستم های دانشگاه باشه یکی دیگه می تونه از یوزرتون استفاده کنه
     
  5. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    اگه logout نکنی دفعه بعدی که هرکی با این سیستم یا شبکه بیاد تو سایت با یوزر قبلی هنوز تو سیستمه!
    در ضمن عمر کوکی رو خودت تعیین میکنی:
    PHP:
    setcookie("love""nadia"time()+86400 "/");
    این فرمان یه متغیر به نام love ایجاد میکنه که محتوی nadia هست و 24 ساعت بعد تموم میشه
     
  6. vahidrk

    vahidrk کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    3,376
    تشکر شده:
    500
    محل سکونت:
    Home
    خیلی ممنون از کمکتون.
    ولی می خواستم بدونم معمولا با فعال کردن گزینه remember me تا چه مدت کاربر می تونه بدون وارد کردن یوزر نیم و پسورد وارد بشه؟مثلا با قطع شدن از اینترنت و دوباره وصل شدن باز هم کاربر می تونه بدون وارد کردن پسورد و ... وارد بشه؟(من می خوام بدونم سایت های دیگه چی کار میکنن.)
     
  7. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    گفتم ديگه
    بالا من 24 ساعت تعيين كردم
    يعني كوكي تا 24 ساعت روي كامپيوترش فعاله و ميتونه بدونه يوزر و پس بياد تو
    سايتهاي ديگه اكثرا يك سال ( 1314000 ) تعيين ميكنن.
     
  8. vahidrk

    vahidrk کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    3,376
    تشکر شده:
    500
    محل سکونت:
    Home
    حالا فهميدم.من منظورم سايت هاي ديكه بود.
    ممنون. :happy:
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal