• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تابلو تبليغات در asp.net

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
آقا ببخشید من همینطوری نوشتم یادم رفت :)

کد:
[FONT=Courier New][COLOR=#007700]if ([/COLOR][COLOR=#0000bb]tbUsername.Text [/COLOR][COLOR=#007700]== [/COLOR][COLOR=#dd0000]"admin" [/COLOR][COLOR=#007700]&& [/COLOR][COLOR=#0000bb]tbPassword.Text[/COLOR][COLOR=#007700]==[/COLOR][COLOR=#dd0000]"admin"[/COLOR][/FONT][FONT=Courier New][COLOR=#007700])[/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=#0000bb]Response[/COLOR][COLOR=#007700].[/COLOR][COLOR=#0000bb]Redirect[/COLOR][COLOR=#007700]([/COLOR][COLOR=#dd0000]"~/Banner.aspx"[/COLOR][/FONT][COLOR=#007700][FONT=Courier New]);[/FONT][/COLOR]

کد های بالا رو هم درست میکنم :)

Last edited:

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
من با C# میونه ای ندارم
اما نباید هر 2 تاش
== باشه ؟:دی

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من با C# میونه ای ندارم
اما نباید هر 2 تاش

بله..مشکل از همون بود که من صبح خودم متوجه شدم..در واقع همونطور که h_r عزيز گفت اونجا بايد tbpassword.text ميشد اونجام تو tblogin.text بايد علامت == قرار ميگرفت..
من اينرو برداشتم بردم سره جلسه امتحان..يعنی فهميدم بايد چيکار کنم خلاصه گزاشتم بعد نشونه استادم دادم گفت اين قبول نيست بايد امکان secure داشته باشه..خلاصه ما که کلی نا اميد شده بوديم يکی از رفقا به دادمون رسيد...يعنی اصلاً فکرشو هم نميکردم اينقدر راحت باشه.
گفت يه web form بساز بعد داخلش يه login و يه createnewuser تو صفحه design درگ کن.بعد صفحه design رو اجرا کن و تو صفحه ايجاد شده يه new user بساز....من هم همينکارو کردم ديدم 3 سوت يه يوزر با امکان secure ساخته شد....
منو باش که فکر ميکردم اين بايد کد نويسی بشه..خلاصه به همين راحتی يه صفحه login ساختم..تو propertice اشم تو قسمت destinationurl لينک جايی که بعد از login ميخواد وارد بشرو دادم و به همين راحتی login من کامل شد...
اين از اين که خوشبختانه به خير گذشت...تابلو تبليغاتمم 1 نمره از 5 نمره بيشتر بهم نداد..گفت اينو که عمه منم بلده درست کنه..گفت بايد تابلو تبليغاتت مثل يه پنل عمل کنه که من وقتی واردش شدم به راحتی تبليغ رو هرجای صفحه که خواستم بزارم نه اين که با استفاده از کد نويسی تو پنل هاست تبليغات رو مديريت کنم..منم بهش گفتم بابا همچين چيزی اگه مينوشتم که به راحتی 100 هزار تومان ميتونستم بفروشم..خلاصه بهم 2 روز ديگه فرصت داد که تابلو تبليغاتم رو کامل کنم و من اندر خم يه کوچم نميدونم چه خاکی بريزم سرم.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من با C# میونه ای ندارم
اما نباید هر 2 تاش
ای بابا کشتم خودم رو خواستم یه خط کد بنویسم :D

آقا من من بعد کد نمینویسم مگر توی vs.net اجراش کرده باشم :)

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بله..مشکل از همون بود که من صبح خودم متوجه شدم..در واقع همونطور که h_r عزيز گفت اونجا بايد tbpassword.text ميشد اونجام تو tblogin.text بايد علامت == قرار ميگرفت..
من اينرو برداشتم بردم سره جلسه امتحان..يعنی فهميدم بايد چيکار کنم خلاصه گزاشتم بعد نشونه استادم دادم گفت اين قبول نيست بايد امکان secure داشته باشه..خلاصه ما که کلی نا اميد شده بوديم يکی از رفقا به دادمون رسيد...يعنی اصلاً فکرشو هم نميکردم اينقدر راحت باشه.
گفت يه web form بساز بعد داخلش يه login و يه createnewuser تو صفحه design درگ کن.بعد صفحه design رو اجرا کن و تو صفحه ايجاد شده يه new user بساز....من هم همينکارو کردم ديدم 3 سوت يه يوزر با امکان secure ساخته شد....
منو باش که فکر ميکردم اين بايد کد نويسی بشه..خلاصه به همين راحتی يه صفحه login ساختم..تو propertice اشم تو قسمت destinationurl لينک جايی که بعد از login ميخواد وارد بشرو دادم و به همين راحتی login من کامل شد...
اين از اين که خوشبختانه به خير گذشت...تابلو تبليغاتمم 1 نمره از 5 نمره بيشتر بهم نداد..گفت اينو که عمه منم بلده درست کنه..گفت بايد تابلو تبليغاتت مثل يه پنل عمل کنه که من وقتی واردش شدم به راحتی تبليغ رو هرجای صفحه که خواستم بزارم نه اين که با استفاده از کد نويسی تو پنل هاست تبليغات رو مديريت کنم..منم بهش گفتم بابا همچين چيزی اگه مينوشتم که به راحتی 100 هزار تومان ميتونستم بفروشم..خلاصه بهم 2 روز ديگه فرصت داد که تابلو تبليغاتم رو کامل کنم و من اندر خم يه کوچم نميدونم چه خاکی بريزم سرم.
ببین کاری نداره یه دو خط برنامه بنویس که اون یارو XML اه رو آپدیت کنه تا بشه آدرس هاش رو عوض کرد ، اینطوری که فهمیدم استادتون هم کمی گیره بهتره یه یوزر با Role ادمین بسازی که به اون صفحه دسترسی داشته باشه یا لااقل یوزری با نام ادمین ، طوری که یوزر های دیگه نتونن به اون صفحه دسرسی داشته باشن .

بعدشم خودمونیم اینی که نوشتی 1 هم زیادش بود :D مرد حسابی هر سیمی کلنی هم بخواد 0.25 بگیره نیم باید میشدی 0.25 ! :دی

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
هاستی سراغ داريد که asp.net 2 رو قبول کنه؟ از شانس گنده ما سروره هاستم تا چند روز خرابی پيدا کرده و نميتونم دسترسی بهش داشته باشم..الانم بايد تمرينهای کلاسيمو تا فردا تحويلش بدم...اه چقدر من بد شانسم.
به غير از somee.com...
somee متأسفانه c# قبول نميکنه.

Last edited:

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
brinkster.com زمان کودکی من کار میکرد
الان رو نمیدونم

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
ايميل فعال سازی اکانترو نميفرسته..با 2 تا ايميل امتحان کردم نشد. :(

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
میره توی بالکت ! اونجا دنبالش بگرد

بد از چند ساعت فرستاد...اونم به يدونه از اکانتا..
حالا برم فايلمو آپلود کنم ببينم c# قبول ميکنه يا نه.

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
آره، یادمه چند وقت پیش میخواستم برا کسی اکانت باز کنم
نامردا لینک free رو جوری جاسازی کرده بودند که معلوم نشه :))

جالب اينجاست وقتی هم بسازی بری وارد پنل بشی زرتو زرت هی پيغام upgrade ميده...اصلاً هيچ کاری نميشه انجام داد..يجورايی آدمو به گ* خوردن ميندازه که ثبت نام کردی.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
خوب مشکل سروره سايتمم حل شد و تميرينامو گذاشتمو داخلش و همچی به خوبی تموم شد.خدارو شکر...
از پاسخگويی و راهنمايی H_R عزيز و Graveworm بسيار ممنونم..به اميد موفقيت روز افزون شما دوستان در تمام مراحل زندگی

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من هم به نوبه خودم به شما تبریک میگم و تمیدوارم این سعی و اجتتهاد شما در طول زندیگتون ادامه داشته باشه ، باشد که یک متخصص خوب برای میهن عزیزمون باشید !

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
يه سؤال داشتم که اگه کسی ميدونه لطف کنه جواب بده ممنون ميشم.
من يه قالب آماده از اينترنت گرفتم که يه قسمت به نام contact me داره که طرف ميتونه متنشو بنويسه و ارسال کنه...حالا من ميخوام قسمت contact me رو فعال کنم که اگر کسی چيزی نوشت, اون پيغام ها برام يه جايی تو هاستم ذخيره بشه..برای اين کار بايد چيکار کنم؟
برای اين کار بايد database ساخت؟ اونوقت اين database رو به چه صورت ميتونم رو اون قسمت فعال کنم؟

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
يه سؤال داشتم که اگه کسی ميدونه لطف کنه جواب بده ممنون ميشم.
من يه قالب آماده از اينترنت گرفتم که يه قسمت به نام contact me داره که طرف ميتونه متنشو بنويسه و ارسال کنه...حالا من ميخوام قسمت contact me رو فعال کنم که اگر کسی چيزی نوشت, اون پيغام ها برام يه جايی تو هاستم ذخيره بشه..برای اين کار بايد چيکار کنم؟
برای اين کار بايد database ساخت؟ اونوقت اين database رو به چه صورت ميتونم رو اون قسمت فعال کنم؟
شما به سورس کد دسترسی داری؟
برنامه به چه زبونی هست ؟

میتونی هم تو دیتابیس ذخیره کنی هم تو فایل متنی، هم برا خودتم یه نسخه ای میل کنی، بستگی به کاری که میخوای بکنی داره

بالا