به نقل از MojtabaGol. :کو پس؟!!!
من چند روز پيش نمايش "قرمز و ديگران" محمد يعقوبی رو ديدم. در کل نمايش خوبی بود هرچند يه جاهايی کليشه ای و سطحی می شد اما در کل خوب و پر از نوآوری و ... بود. پيشنهاد می کنم.
اما از اين بگذريم، از اين هفته "اسب ها"ی استاد محمد رحمانيان با بازی داود رشيديان و رضا بابک و.... اجرا می شه. بشتبابيد بشتبابيد...
به نقل از MojtabaGol. :کو پس؟!!!
من چند روز پيش نمايش "قرمز و ديگران" محمد يعقوبی رو ديدم. در کل نمايش خوبی بود هرچند يه جاهايی کليشه ای و سطحی می شد اما در کل خوب و پر از نوآوری و ... بود. پيشنهاد می کنم.
اما از اين بگذريم، از اين هفته "اسب ها"ی استاد محمد رحمانيان با بازی داود رشيديان و رضا بابک و.... اجرا می شه. بشتبابيد بشتبابيد...
به نقل از rasoul03 :از اينكه تاتري داريم خوشحالم
اول داوود رشيدي نه رشيديان
دوم هر كس پايه اس بياد بريم
من هستم فطير..![]()
كي ميگه اينجا تئاتري نداره.به نقل از Sabzine :رسول جان...
من قبلنا , قبل از هك شدن پرشين چند تا تاپيك تو بخش هنر باز كرده بودم
يكيشون هم درباره ي تئاتر بود ....
ولي ( متاسفم كه اينو ميگم : ) اينجا ميونه ي خيلي خوبي با تئاتر ندارن ...
يا حداقلش اينه كه ميونه ي خوبي نداشتن ! ....
يادمه اون موقع هم من فقط به چند نفر كه اومدن تو تاپيك بايد ميگفتم : " تئاتر ما هنوزم زنده اس " !
و انقدر كم لطفي ميشد به تئاتر كه منم به اجبار مجبور بودم از تئاتر دفاع كنم كه كفه ي ترازو
بياد بالا تر و بحث متعادل تر بشه !
اونموقع كه همه فقط آيه ياس ميخوندن ! ( سوره ياسين رو ميگم !)
من فقط یه بار ریچارد چمبرلین رو شناسایی کردم توشون ... ولی خودم هم علاقه مند شدم ببینم چیه ؟کسی در مورد این تله تاترهای خارجی شبکه چهار که کی میزاره و اسمشون چیه خبری نداره ؟
کسی در مورد این تله تاترهای خارجی شبکه چهار که کی میزاره و اسمشون چیه خبری نداره ؟
یعنی اون قسمتهای مربوط به اژانس یهودش تو متن اصلی بود یا نه!