به نظر شما یک ماه بودن لینک سایت در سایتهای رنگ 4 و 5 تاثیری در رنکدهی گوگل خواهد داشت آخه بعضی ها میگن باید 6 ماه حداقل باشه! اگر یه ماه جواب میده لطفا سایتهایی که قیمتشون خوبه بهم بدید وبلاگ هم باشه مشکلی نیست فقط رنک واقیع 4 و 5 داشته باشن
به نظر شما یک ماه بودن لینک سایت در سایتهای رنگ 4 و 5 تاثیری در رنکدهی گوگل خواهد داشت آخه بعضی ها میگن باید 6 ماه حداقل باشه! اگر یه ماه جواب میده لطفا سایتهایی که قیمتشون خوبه بهم بدید وبلاگ هم باشه مشکلی نیست فقط رنک واقیع 4 و 5 داشته باشن
دیدم قیمتها برای یک ماه بعضیاشون اصلا مناسب نیست برای یه لینک این قیمت ارزش نداره میخوام چند ماه بذارم
من هم احتمالا از اول تیر به سایتهای رنک 4 و 5 تبلیغ متنی بدم اما کسی میدونه چه تعداد از رنک 4 یا 5 باید لینک بگیری و در چه بازه ای رنکت به 4 میرسه؟خيلي هم گرون نيست ..
من ميخوام اول تير به Bahar-20.com و Pichak.net بدم .
و 10 تير هم به BlogSkin.ir و journal.blogfa.com ميخوام بدم چون خيلي تاثير داره و اگه رنكت تو گوگل بالا بره و لينك ها هم بعدش قطع بشه ولي خوب آپديت كني سايتو رنك خيلي سخت پايين مياد ...
من هم احتمالا از اول تیر به سایتهای رنک 4 و 5 تبلیغ متنی بدم اما کسی میدونه چه تعداد از رنک 4 یا 5 باید لینک بگیری و در چه بازه ای رنکت به 4 میرسه؟
آپدیت که هستیم باشه مرسی میترسم لینکم بهشون بدیم آخرش جواب نده!هیچ کس نمی تونه بگه
فقط بک لینک که نیست
به اون موردی که توی پست قبل گفتم هم بستگی داره
منتظر جواب برای سوالتون نباشید
آپدیت که هستیم باشه مرسی میترسم لینکم بهشون بدیم آخرش جواب نده!
ما اگه کپی هم بزنیم منبع میزنیم سایت شما که خیلی وقته ما ندیدیم آپدیت بشه اما وقتی بوده منبع زدیماینکه مطالب کپی نباشن هم مهمه و پس اینقد کپی نزن مطالب ما رو
بک لینک با رنک بالا در هر صورت تاثیر بالایی داره
ما اگه کپی هم بزنیم منبع میزنیم سایت شما که خیلی وقته ما ندیدیم آپدیت بشه اما وقتی بوده منبع زدیم
درضمن الآن سایت نیکصالحی و کنجکاو از دسته ما همه مطالبشون کپی هست اما رنکشونم 4 هست بروبچ و منحرف نکنید!
موفق باشید
اوکی ممنون که پاسخ دادیداستفاده از مطالب تنها با اجازه مدیران امکانپذیر است.
توی فوتر هم نوشتم ! شما اجازه گرفتی مگه ؟
_____
متد های گوگل طوری نیست که من بگم اگه شما کپی بزنید حتما رنگتون 4 نمی شه !
همون طور که نمی شه گفت شما اگه بک لینک 6 گرفتی رنکت 4 می شه
یه سایت رو می شناختم تازه راه اندازی کرده بود 2 ماه مونده بود گوگل آپدیت کنه ولی بعد از 1 ماه شد 3 ! بدون بک لینک و فقطم 2 - 3 تا مطلب داشت
بچه های پرشین اسکریپت می گفتن حتما بخاطر قالبشه
کپی زدن مطمئنا تاثیر داره ولی در کل خیلی چیز ها تاثیر دارن
اوکی ممنون که پاسخ دادید
اگه اجازه کپی نمیدید دیگه اینکار رو نکنیم؟
استفاده از مطالب تنها با اجازه مدیران امکانپذیر است.
توی فوتر هم نوشتم ! شما اجازه گرفتی مگه ؟
_____
به طور مثال یعنی واقعا سیمرغ از همه این سایتهایی که مطالب کپی میکنه و منبعشون رو ذکر میکنه اجازه گرفته؟:blink: اگه اجازه نگرفته چطور اینهمه اعتبار و رنکش بالاست؟
به نظر شما همه اجازه میگیرن؟!!!یا فکر میکنید همه سایتها دارن از خودشون مطلب میزنن؟!!نیکصالحی به اون بزرگی داره تمام مطالب رو کپی میکنه باز خوبه ما میگیم از کجا هست خیلیا که کلا هیچی نمیزنن درضمن تهران98 قبلا هم اعلام کرده اگه سایتی فکر میکنه دوست نداره مطالبش قرار بگیره اطلاع بده این دوستمون هم گفت ما دیگه ازش چیزی بر نمیداریم با اینکه لینکش رو هم میذاشتیم وقتی کپی میکردیم به هر حال بحث انقدر چیزی غیر طبیعی نیست که ادامه بدیمبه طور مثال یعنی واقعا سیمرغ از همه این سایتهایی که مطالب کپی میکنه و منبعشون رو ذکر میکنه اجازه گرفته؟:blink: اگه اجازه نگرفته چطور اینهمه اعتبار و رنکش بالاست؟