• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاثیر لینک در سایت رنک بالا

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
به طور مثال یعنی واقعا سیمرغ از همه این سایتهایی که مطالب کپی میکنه و منبعشون رو ذکر میکنه اجازه گرفته؟:blink: اگه اجازه نگرفته چطور اینهمه اعتبار و رنکش بالاست؟
icon14.gif
درضمن سیمرغ و نیکصالحی هم اجازه نمیگیرن من با مدیراش از نزدیک آشنایی دارم چند سالی هست این دوستان هم فقط ذکر منبع میکنن و همین کفایت میکنه حالا اگه کسی شاکی بشه دیگه تکرار نمیکنن تا الآن که هیچ کس ازشون شاکی نشده و فکر هم نمیکنم بشه چون ایران همه بدون ذکر هیچ منبعی خودشون میزنن من سایتهایی رو دیدم که خبر رو از مثلا خبرگزاری مهر برداشتن ولی زدن به گزارش.....( اسم سایتشون) و هیچ اسمی از مهر نیاوردن!!بالاخره فعلا اینترنت ایران همینطوریه

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
درضمن سیمرغ و نیکصالحی هم اجازه نمیگیرن من با مدیراش از نزدیک آشنایی دارم چند سالی هست این دوستان هم فقط ذکر منبع میکنن و همین کفایت میکنه حالا اگه کسی شاکی بشه دیگه تکرار نمیکنن تا الآن که هیچ کس ازشون شاکی نشده و فکر هم نمیکنم بشه چون ایران همه بدون ذکر هیچ منبعی خودشون میزنن من سایتهایی رو دیدم که خبر رو از مثلا خبرگزاری مهر برداشتن ولی زدن به گزارش.....( اسم سایتشون) و هیچ اسمی از مهر نیاوردن!!بالاخره فعلا اینترنت ایران همینطوریه

آره حقیقتیه اینترنت ایران این طوریه , اگه مدیران سایت راضی نباشن شما دیگه کپی نمی زنید و این خودش خیلی خوبه در فضای اینترنت ایران

تشکر ;)

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
دوست عزیز قصد تبلیغات ندارم ولی میتونم واست روی بک لینکت کار کنم و با هزینه ای کم بک لینک دائمی از سایتای ایرانی بهت بدم.
+ سئوی حرفه ایی

با من در تماس باش.آیدیمو که داری.

بالا