• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاحالا با پونیشا کار کردید؟

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
خوب شما چرا از پارس کدرز یا برنامه جو که معروف تر هستن استفاده نمی کنید؟

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
Last edited:

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
من با برنامه جو کار کردم، طراحی و فعالیتشون بسیار حرفه ای هست.

مدیر و صاحبش هم از کاربران قدیمی PT هستن که فکر کنم خودشون سایت رو برنامه نویسی کردن.

اگر مشکلی هم پیش بیاد ایشون میتونن کمک کنن. اگر اشتباه نکنم نام کاربری ایشون balabala باشه.

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
من با برنامه جو کار کردم، طراحی و فعالیتشون بسیار حرفه ای هست.

مدیر و صاحبش هم از کاربران قدیمی PT هستن که فکر کنم خودشون سایت رو برنامه نویسی کردن.

اگر مشکلی هم پیش بیاد ایشون میتونن کمک کنن. اگر اشتباه نکنم نام کاربری ایشون balabala باشه.

جدی برا balabala ه؟ :D

==

دوستان برنامه نویس حرفه ای می شه گیر آورد از این سایتا یا همشون مبتدی کارن؟

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
پارس کدرز 30 تومن چند روز پیش از من بالا کشید حواست باشه
اصلا جواب هیچی هم نمیدن ;)

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
پارس کدرز تایید میشه ;)
ولی جدا از این سایت ها افراد حرفه ای زیادن

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
هر کی خواست پیام خصوصی بزنه !

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
پارس کدرز مدیرش اختلافات رو درست حسابی پیگیری نمی کنه.

برنامه جو بهتره فکر کنم درصدی هم که از پروژه می گیره از پارس کدرز کمتر باشه.

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
من بيشتر از 10 پروژه در پارس كدرز به پايان رسوندم و از چند مورد هم منتفي شد كه تمام پول رو برگشت دادند شما بگرد ببين مشكلت چي بوده كه پولت رفته

imangh

Registered User
لایک‌ها
1
سلام خدمت دوستان عزیز. من مدیر سایت پارس کدرز هستم. داشتم تو وب گشت می زدم که به این گفتگو رسیدم،‌یکم ناراحت شدم که چرا دوستان خوبم اینجوری در مورد پارس کدرز صحبت می کنم که دیدم برخی از کاربران خوب سایت پاسخشون را دادن.
لازم دونستم که این مطب را بگم که درسته که در هرجا ممکن کاستی هایی وجود داشته باشه و من می پذیرم که بوده اما هیچ وقت پولی از کسی خورده نشد، به هر حال هر دعوایی دو طرف داره که در نهایت یکی راضی و دیگری ناراضی میشه.
در تمامی موارد هم وجه یا به خریدار بازگردانده شده و یا به مجری پرداخت شده، پس پولی از کسی خورده نشده.
درصورتی که هر کدام از داستان می خواهند مشخصات پروژه مورد نظرشون را بفرمایند تا توضیحات کاملی در مورد علت اعلام رای داده بشه.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
سلام خدمت دوستان عزیز. من مدیر سایت پارس کدرز هستم. داشتم تو وب گشت می زدم که به این گفتگو رسیدم،‌یکم ناراحت شدم که چرا دوستان خوبم اینجوری در مورد پارس کدرز صحبت می کنم که دیدم برخی از کاربران خوب سایت پاسخشون را دادن.
لازم دونستم که این مطب را بگم که درسته که در هرجا ممکن کاستی هایی وجود داشته باشه و من می پذیرم که بوده اما هیچ وقت پولی از کسی خورده نشد، به هر حال هر دعوایی دو طرف داره که در نهایت یکی راضی و دیگری ناراضی میشه.
در تمامی موارد هم وجه یا به خریدار بازگردانده شده و یا به مجری پرداخت شده، پس پولی از کسی خورده نشده.
درصورتی که هر کدام از داستان می خواهند مشخصات پروژه مورد نظرشون را بفرمایند تا توضیحات کاملی در مورد علت اعلام رای داده بشه.

شعر نگو مردک آفتابه دزد 30 تومن از من چند ماه پیش خوردی :D

کلمات کلیدی : پارس کدرز دزد پارس کدرز آفتابه دزد :D

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893

مشتی دزد...یه پروژه می خوام از یکی بگیرم سایت واسطه دزدی مثل پارس کدرز اگر یه ملیون برا من توش باشه 200 خودش برمیداره...آخه تف به شرفت من مگر برای اون 200 هم زحمت نمی کشم؟
وای به ال اون کسی که بخواد اونجا پروژه میلیونی بزنه...
کلمات کلیدی:
پارس کدرز آفتابه دزد+ پارس کدرز شادزد

بالا