روح سگ ولگرد
Registered User
پروژه دادید گرفتید از این سیستم؟
ponisha.ir
چجوریه کسی تجربه داره؟
بدیم پروژه؟
ponisha.ir
چجوریه کسی تجربه داره؟
بدیم پروژه؟
خوب شما چرا از پارس کدرز یا برنامه جو که معروف تر هستن استفاده نمی کنید؟
من با برنامه جو کار کردم، طراحی و فعالیتشون بسیار حرفه ای هست.
مدیر و صاحبش هم از کاربران قدیمی PT هستن که فکر کنم خودشون سایت رو برنامه نویسی کردن.
اگر مشکلی هم پیش بیاد ایشون میتونن کمک کنن. اگر اشتباه نکنم نام کاربری ایشون balabala باشه.
در دگردیسی طراحی و پیاده سازیه.آقا این بزانداز چی شد؟
پارس کدرز تایید میشه
ولی جدا از این سایت ها افراد حرفه ای زیادن
پارس کدرز 30 تومن چند روز پیش از من بالا کشید حواست باشه
اصلا جواب هیچی هم نمیدن
از من ۵۰۰ تومن ۲ سال پیش بالا کشید
خوب پس تا اینجا 530 بالا کشیده،
دوستان کسی ایشون ازش بالا کشیده خجالت نکشه، بگه:blink:
سلام خدمت دوستان عزیز. من مدیر سایت پارس کدرز هستم. داشتم تو وب گشت می زدم که به این گفتگو رسیدم،یکم ناراحت شدم که چرا دوستان خوبم اینجوری در مورد پارس کدرز صحبت می کنم که دیدم برخی از کاربران خوب سایت پاسخشون را دادن.
لازم دونستم که این مطب را بگم که درسته که در هرجا ممکن کاستی هایی وجود داشته باشه و من می پذیرم که بوده اما هیچ وقت پولی از کسی خورده نشد، به هر حال هر دعوایی دو طرف داره که در نهایت یکی راضی و دیگری ناراضی میشه.
در تمامی موارد هم وجه یا به خریدار بازگردانده شده و یا به مجری پرداخت شده، پس پولی از کسی خورده نشده.
درصورتی که هر کدام از داستان می خواهند مشخصات پروژه مورد نظرشون را بفرمایند تا توضیحات کاملی در مورد علت اعلام رای داده بشه.
سلام خدمت دوستان عزیز. من مدیر سایت پارس کدرز هستم. داشتم تو وب گشت می زدم که به این گفتگو رسیدم،یکم ناراحت شدم که چرا دوستان خوبم اینجوری در مورد پارس کدرز صحبت می کنم که دیدم برخی از کاربران خوب سایت پاسخشون را دادن.
لازم دونستم که این مطب را بگم که درسته که در هرجا ممکن کاستی هایی وجود داشته باشه و من می پذیرم که بوده اما هیچ وقت پولی از کسی خورده نشد، به هر حال هر دعوایی دو طرف داره که در نهایت یکی راضی و دیگری ناراضی میشه.
در تمامی موارد هم وجه یا به خریدار بازگردانده شده و یا به مجری پرداخت شده، پس پولی از کسی خورده نشده.
درصورتی که هر کدام از داستان می خواهند مشخصات پروژه مورد نظرشون را بفرمایند تا توضیحات کاملی در مورد علت اعلام رای داده بشه.