• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاحالا با پونیشا کار کردید؟

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوستان آرامش خودتون رو حفظ کنید بنده خدا رو به فحش بستین که :دی
یه تاپیک جدا بزنید محاکمش کنید، طرف بیاد توضیح بده
منم میشم قاضی بی طرف :دی
کلمات کلیدی: پارس کدرز + گناه داره + نازی پارس کدرز + آفتابه دزد :دی
پ.ن: نازی رحیم :happy:

gnu

Registered User
لایک‌ها
87
سلام خدمت دوستان عزیز. من مدیر سایت پارس کدرز هستم. داشتم تو وب گشت می زدم که به این گفتگو رسیدم،‌یکم ناراحت شدم که چرا دوستان خوبم اینجوری در مورد پارس کدرز صحبت می کنم که دیدم برخی از کاربران خوب سایت پاسخشون را دادن.
لازم دونستم که این مطب را بگم که درسته که در هرجا ممکن کاستی هایی وجود داشته باشه و من می پذیرم که بوده اما هیچ وقت پولی از کسی خورده نشد، به هر حال هر دعوایی دو طرف داره که در نهایت یکی راضی و دیگری ناراضی میشه.
در تمامی موارد هم وجه یا به خریدار بازگردانده شده و یا به مجری پرداخت شده، پس پولی از کسی خورده نشده.
درصورتی که هر کدام از داستان می خواهند مشخصات پروژه مورد نظرشون را بفرمایند تا توضیحات کاملی در مورد علت اعلام رای داده بشه.

شعر نگو مردک آفتابه دزد 500 تومن از من دو سال پیش خوردی :D

کلمات کلیدی : پارس کدرز دزد پارس کدرز آفتابه دزد :D

imangh

Registered User
لایک‌ها
1
خوشحالم که دوستن خودشون شخصیت و روش کار خود را نشون دادند.
ممنون از همکاری شما ;)

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
خوشحالم که دوستن خودشون شخصیت و روش کار خود را نشون دادند.
ممنون از همکاری شما ;)

کارمون به کجا کشیده دزد میاد به شخصیت ما گیر میده

جالب اینجاست اصلا حرفی هم از اثبات و مدرک نمیزنی :D

imangh

Registered User
لایک‌ها
1
اول اینکه فکر نمی کنم جایی برای ادامه نحث گذاشته باشید
دوم اینکه اگر مبنای کار سایت بر اساس صداقت نبود سایت نزدیک به پنج سال بدون مشکل به کارش ادامه نمیداد.
در نهایت فکر می کنم شما به این زرنگی اگر کلاهی سرتون رفته بود ساکت نمی نشستید و اقدام قانونی می کردید.

در نظر داشته باشید که پارس کدرز اولین سایت فعال در این زمینه در ایران است و تنها سایتی است که در بخش تماس با ما اطلاعات کامل شامل شماره تلفن و آدرس قرار داده شده است. ما هیچ نگرانی نداریم چون اگر هم دیر به اختلافات رسیدگی می کنیم حد اکثر سعی خود را می کنیم که تصمیمی به حق بگیریم. از شما خواهش می کنم در صورتی که مواردی که می فرمایید اتفاق افتاده از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید. :)
پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران |

به امید روزی که همه ما با ادب باشیم حتی زمانی که شخص مقابل به چشمانمون نگاه نمی کنه.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
اول اینکه فکر نمی کنم جایی برای ادامه نحث گذاشته باشید
دوم اینکه اگر مبنای کار سایت بر اساس صداقت نبود سایت نزدیک به پنج سال بدون مشکل به کارش ادامه نمیداد.
در نهایت فکر می کنم شما به این زرنگی اگر کلاهی سرتون رفته بود ساکت نمی نشستید و اقدام قانونی می کردید.

در نظر داشته باشید که پارس کدرز اولین سایت فعال در این زمینه در ایران است و تنها سایتی است که در بخش تماس با ما اطلاعات کامل شامل شماره تلفن و آدرس قرار داده شده است. ما هیچ نگرانی نداریم چون اگر هم دیر به اختلافات رسیدگی می کنیم حد اکثر سعی خود را می کنیم که تصمیمی به حق بگیریم. از شما خواهش می کنم در صورتی که مواردی که می فرمایید اتفاق افتاده از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید. :)
پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران |

به امید روزی که همه ما با ادب باشیم حتی زمانی که شخص مقابل به چشمانمون نگاه نمی کنه.

من هیچ وقت با دزد و حروم خور با ادب رفتار نمیکنم

30 هزارتومنم پول آفتابه است 100 برابر اینم باشه بریم شکایت کنیم فایده نداره متاسفانه

ضمنا شما چیز خوردین که 5 ساله بدون مشکل کار میکنید همین الانش 3 نفر اومدن گفتن پولشونو بالا کشیدین :confused:

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
من هیچ وقت با دزد و حروم خور با ادب رفتار نمیکنم

30 هزارتومنم پول آفتابه است 100 برابر اینم باشه بریم شکایت کنیم فایده نداره متاسفانه

ضمنا شما چیز خوردین که 5 ساله بدون مشکل کار میکنید همین الانش 3 نفر اومدن گفتن پولشونو بالا کشیدین :confused:
من تا حالا 5 تا پروژه رو توی پارس کدرز زدم و مشکلی نبوده

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503

alipc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر شما اگر این طور بود مجری هایی با ۵۰ و ۶۰ پروژه در سایت وجود داشتند؟ :)

من خودم از مجریای پرو پا قرص این سایتم ، تا حالا بیش از 20 پروژه انجام دادم ، هیچ مشکلی هم از نظر مالی نبوده ، بعد از ارائه درخواست واریز ، یکروز بعد واریز برام انجام شده . این دوستی هم که شاکیه اولا مشخصه با سه تا نام کاربری مختلف اومده و اراجیفش رو تکرار کرده ، ثانیا بعید نیست خودش سایتی مشابه پارس کدرز داشته باشه و هدفش خراب کردن پارس کدرز و بالا بردن آمار خودشه :f34r:

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
این سایت فقط در حال پول گرفتن از طرفین هست . هیچ چیز رایگانی نداره . یک پروژه ساده 60 روز باز بود هیچ نتیجه ای حاصل نشد .

اکثر برنامه نویس هاش مبتدی هستند و بدون خواندن متن پروژه فقط میخوان پیام خصوصی بدن .

نه نمونه کار . نه سابقه کار . نه امتیازی . هیچی ... سایت هم که فقط هی میگه پول بده ... 4 تا برنامه نویس درست و حسابی نداره ... پول چی بدم ؟

الان اومدم پروژه رو حذف کنم . میگه 50000 باید برای حذف پروژه پرداخت کنید ...

کلا هم صاحبان سایت و هم پیمانکاراش تازه کار هستند ... اون هایی هم که کار بلندند اصلا اینجا نیستند ...

البته سایت های دیگه هم تعریفی ندارن ... توصیه نمیشه ... 10000 تا هم تو حساب مونده که اون رو هم پس نمیدن .... میگه به حد نصاب نرسیده ... اون هم صدقه خدمت شون باشه ...

حیف وقت ...

global.2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این سایت فقط در حال پول گرفتن از طرفین هست . هیچ چیز رایگانی نداره . یک پروژه ساده 60 روز باز بود هیچ نتیجه ای حاصل نشد .

اکثر برنامه نویس هاش مبتدی هستند و بدون خواندن متن پروژه فقط میخوان پیام خصوصی بدن .

نه نمونه کار . نه سابقه کار . نه امتیازی . هیچی ... سایت هم که فقط هی میگه پول بده ... 4 تا برنامه نویس درست و حسابی نداره ... پول چی بدم ؟

الان اومدم پروژه رو حذف کنم . میگه 50000 باید برای حذف پروژه پرداخت کنید ...

کلا هم صاحبان سایت و هم پیمانکاراش تازه کار هستند ... اون هایی هم که کار بلندند اصلا اینجا نیستند ...

البته سایت های دیگه هم تعریفی ندارن ... توصیه نمیشه ... 10000 تا هم تو حساب مونده که اون رو هم پس نمیدن .... میگه به حد نصاب نرسیده ... اون هم صدقه خدمت شون باشه ...

حیف وقت ...
با ایشون کاملا موافقم پونیشا یک دزد به سبک اینترنتیه البته با شگردای جدید که آبروی کدرز و بقیه رو هم میبره
من پروژه دادم سایت 5 هزار تومن بالا کشیده برا ایجاد پروژه و میگه حقمه بعدش 10 تومن کمیسیون گرفته برای انجام پروژه
تو این سایت اصلا نمره ی منفی برای برنامه نویسا ثبت نمیشه فقط در صورتی میتونی فرم پر کنی که پروژه تموم شده باشه خوب مرد حسابی اینجوری نوشته تکمیل پروژه صد در صد آخه اینجوری منم میدونم صد در صد میشه دیگه اوسکول پروژه ای که تکمیل نمیشه نوشته نمیشه
خلاصه 100 هزار تومنم پول پروژه بوده که با اسم بیانه تو حساب خود سایت رفت و بالا کشید و برنامه نویسم دو هفته مارو علاف کرد هر روز میومد یه پیغام مینوشت میرفت هر چی هم به پشتیبانی و اینجور چیزا ایمیل زدیم هیچی به هیچی خلاصه 115 تومن بالا کشید هیچ جوابی هم از هیج جا نشنیدیم
اصلا توصیه نمیشه خصوصا پونیشا
گفتم یه ریگی تو کفششونه اینا که این نماد کارآفرینان برترم گرفتن
یعنی هر کی پول رو دستش باد کرده سریع عضو پونیشا بشه

#پونیشا دزد # دزدی در پونیشا # سایت پونیشا دزد و آفتابه دزد #دزد پونیشا
پونیشا یه جای خوبی برای سازماندهی اخازای اینترنتیه
دزد پونیشا #پونیشا دزد#پونیشا دزد@دزد پونیشا

Verne

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
مهمترین نکته تازه کار بودن پیمانکاران هست ، بطوری که بطور حتم به مشکلات مختلفی
برمیخورید که ماه ها پروژه شما رو ممکنه به تاخیر بندازه.
حالا شاید قدیم 4 تا آدم حرفه ای هم عضو شده باشند اما الان دیگه فعال نیستند.

moneybookers

Registered User
لایک‌ها
25
بنظر من پونیشا حرف نداره.
من تا حالا چندین پروژه انجام دادم با کیفیت و قیمت خوب واسم اوکی کردن
یک مورد هم با طرف به مشکل برخوردم که پول رو کامل برگردوند بهم.
کارهایی که انجام دادم در مورد فلش، گرافیک و اندروید بوده البته. بقیه رو نمی دونم.

arfnpm

Registered User
لایک‌ها
49
درود

متاسفانه من هم قبلا در پونیشا مبلغی واریز داشتم و اومدم یک پروژه بفرستم اما یک دفعه جساب منو بستند و به ایمیل هم جواب ندادن

دیگه حروم خوری عادت شده برای این دسته از آدم ها

saberfuns46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پارسکدرز از منم 200 تومن دزید و وقتی توزیع خواستم هم کل حسابم را مسدود کرد.
واقعا تیم خیلی ----------------- دارن

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با ایشون کاملا موافقم پونیشا یک دزد به سبک اینترنتیه البته با شگردای جدید که آبروی کدرز و بقیه رو هم میبره
من پروژه دادم سایت 5 هزار تومن بالا کشیده برا ایجاد پروژه و میگه حقمه بعدش 10 تومن کمیسیون گرفته برای انجام پروژه
تو این سایت اصلا نمره ی منفی برای برنامه نویسا ثبت نمیشه فقط در صورتی میتونی فرم پر کنی که پروژه تموم شده باشه خوب مرد حسابی اینجوری نوشته تکمیل پروژه صد در صد آخه اینجوری منم میدونم صد در صد میشه دیگه اوسکول پروژه ای که تکمیل نمیشه نوشته نمیشه
در مورد پارسکدرز بگم دوست عزیز شما اول فایل پروژه رو دریافت می کنید و بعد میزنید پایان کار یعنی اگر کار رو قبول نکنی پول آزاد نمیشه امتیاز از 1 تا ده هست و امتیاز های پائین همون حکم امتیاز منفی رو داره
من خودم به عنوان برنامه نویس زیاد اونجا کار نمی کنم یعنی الان مدت هاست چون کارها رو اول دلال ها می گیرن و انتظار دارن برنامه نویست مفت مفت براشون انجام بده مثلا طرف 7 میلیون پول گرفته از کارفرما به برنامه نویس میگه فقط یه تومن میدم یعنی دلال هیچ کاری نمی کنه حتی یه خط کد می گیره 6 تومن و برنامه نویس که کار اصلی رو کرده میگیره یک تومن پس برنامه نویسای اصلی از اونجا میرن

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
مهمترین نکته تازه کار بودن پیمانکاران هست ، بطوری که بطور حتم به مشکلات مختلفی
برمیخورید که ماه ها پروژه شما رو ممکنه به تاخیر بندازه.
حالا شاید قدیم 4 تا آدم حرفه ای هم عضو شده باشند اما الان دیگه فعال نیستند.
متاسفانه اونجا اونایی که 20 تا 60 تا پروژه دارن بیشتر دلال هستن برنامه نویسا دیگه راغب به کار نیست اونجا مردم فکر می کنن هر کی ارزون قیمت بده کار بهتری می کنه در نتیجه کارها کلا میره دست دلال ها و خب دلال هم تنها کسایی که ازش کار می گیرن برنامه نویس های آماتور و دانشجوهای کامپیوتر هستن من خودم ترجیح میدم کم کار کنم اما کارم هم بهتر باشه برا مشتری هم ارزشش رو بگیرم نه اینکه فرت و فرت کار تحویل بده برا راضی کردن یه عده که خودشونم برنامه نویسی بلد نیست و شدن معضل این رشته

بالا