این سایت فقط در حال پول گرفتن از طرفین هست . هیچ چیز رایگانی نداره . یک پروژه ساده 60 روز باز بود هیچ نتیجه ای حاصل نشد .
اکثر برنامه نویس هاش مبتدی هستند و بدون خواندن متن پروژه فقط میخوان پیام خصوصی بدن .
نه نمونه کار . نه سابقه کار . نه امتیازی . هیچی ... سایت هم که فقط هی میگه پول بده ... 4 تا برنامه نویس درست و حسابی نداره ... پول چی بدم ؟
الان اومدم پروژه رو حذف کنم . میگه 50000 باید برای حذف پروژه پرداخت کنید ...
کلا هم صاحبان سایت و هم پیمانکاراش تازه کار هستند ... اون هایی هم که کار بلندند اصلا اینجا نیستند ...
البته سایت های دیگه هم تعریفی ندارن ... توصیه نمیشه ... 10000 تا هم تو حساب مونده که اون رو هم پس نمیدن .... میگه به حد نصاب نرسیده ... اون هم صدقه خدمت شون باشه ...
حیف وقت ...
با ایشون کاملا موافقم پونیشا یک دزد به سبک اینترنتیه البته با شگردای جدید که آبروی کدرز و بقیه رو هم میبره
من پروژه دادم سایت 5 هزار تومن بالا کشیده برا ایجاد پروژه و میگه حقمه بعدش 10 تومن کمیسیون گرفته برای انجام پروژه
تو این سایت اصلا نمره ی منفی برای برنامه نویسا ثبت نمیشه فقط در صورتی میتونی فرم پر کنی که پروژه تموم شده باشه خوب مرد حسابی اینجوری نوشته تکمیل پروژه صد در صد آخه اینجوری منم میدونم صد در صد میشه دیگه اوسکول پروژه ای که تکمیل نمیشه نوشته نمیشه
خلاصه 100 هزار تومنم پول پروژه بوده که با اسم بیانه تو حساب خود سایت رفت و بالا کشید و برنامه نویسم دو هفته مارو علاف کرد هر روز میومد یه پیغام مینوشت میرفت هر چی هم به پشتیبانی و اینجور چیزا ایمیل زدیم هیچی به هیچی خلاصه 115 تومن بالا کشید هیچ جوابی هم از هیج جا نشنیدیم
اصلا توصیه نمیشه خصوصا پونیشا
گفتم یه ریگی تو کفششونه اینا که این نماد کارآفرینان برترم گرفتن
یعنی هر کی پول رو دستش باد کرده سریع عضو پونیشا بشه
#پونیشا دزد # دزدی در پونیشا # سایت پونیشا دزد و آفتابه دزد #دزد پونیشا
پونیشا یه جای خوبی برای سازماندهی اخازای اینترنتیه
دزد پونیشا #پونیشا دزد#پونیشا دزد@دزد پونیشا