• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تارت میوه ای برای نوروز

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,945
لایک‌ها
1,252
طرز تهیه تارت میوه ای برای نوروز
مجموعه: آموزش شیرینی پزی


fo2059.jpg



مواد لازم ( 35 عدد) :

آرد 2 پیمانه ( 250 گرم )
کره سرد 150 گرم
پودر قند 1 ق س
زرده تخم مرغ 1 عدد
نمک یک پنس
وانیل شکری نصف ق م یا وانیل خالص یک چهارم ق م
ژله مغزی کیوی
ژله مغزی پرتقال
کیوی 2 عدد
پرتقال 2 عدد
شکلات تخته ای قهوه ای به مقدار لازم

قالب تارت


طرز تهیه :
ابتدا کره سرد را خرد کرده و با آرد مخلوط کنید تا مثل خرده نون بشه .



fo2060.jpg




fo2061.jpg



بعد پودر قند و زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و مخلوط کنید .

نکته : نباید زیاد ورز بدین فقط در حد مخلوط شدن و تشکیل یه خمیر نرم کافیه .
نکته : در صورتیکه خمیر خشک باشه می تونید کمی آب سرد بهش اضافه کنید .



fo2062.jpg



خمیر رو نیم ساعت در یخچال استراحت بدین .



fo2063.jpg



بعد داخل قالب تارت باز کنید .

fo2064.jpg



و با چنگال ته خمیر رو سوراخ کنید .



fo2065.jpg



در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزن .
نکته : مدت زمان بستگی به دمای فر شما داره ممکنه کمتر یا بیشتر بشه . دقت کنید که هر وقت نانها طلایی شدن یعنی لازمه که از فر خارج بشن .



fo2066.jpg



بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید .



fo2067.jpg



تا اینجای قضیه رو مثل همه تارت ها انجام می دید و اجازه می دین تا تارت ها حسابی سرد بشن . حالا اگه بخواید این تارتها رو برای مناسبت خاصی مثل تولد ، عید و مهمانیها استفاده کنید می شه تا این مرحله رو سرفرصت انجام داده و در ظرف بچینید بعد داخل فریزر بذارید و هر موقع لازم دارید برداشته و روش مواد لازم رو ریخته و نوش جان کنید . قسمتی که زمانبر هست تا این مرحله هستش و بقیه خیلی راحته.

برای فریزر کردن تارتها رو در ظرف بچینید و بین هر ردیف کاغذ روغنی بذارید . فقط با ملایمت برخورد کنید چون این خمیر جز یکی از تردترین و خوشمزه ترین خمیرهای تارت هست.

خوب حالا وقتشه که دوباره با یه سری مواد جدید آشنا بشید . این ژله مغزی ها هم جز مواردی هستن که در انواع شیرینی و کیک و دسر استفاده می شه و جدیدا حسابی جای خودشون رو باز کردن .

ژله مغزی مورد نظر رو داخل قیف ریخته و روی تارتمون می ریزیم .



fo2068.jpg




fo2069.jpg



بعد روی هر کدوم از تارتها یه تیکه کیوی می ذاریم.



fo2070.jpg



به همین روش می توانید از انواع دیگه اون در تارت استفاده کنید .

fo2071.jpg




fo2072.jpg



برای اینکه میوه تون براق شده و پلاسیده نشه می تونید از براق کننده ساده استفاده کنید بدین ترتیب که مقداری آب بهش اضافه کنید تا کمی رقیق بشه بعد روی میوه ها بریزید .

fo2073.jpg




fo2074.jpg



و در آخر شکلات رو به روش بن ماری آب کرده و طرحهای مورد نظرتون رو روی یه کاغذ روغنی بکشید .

بعد بمدت 5 دقیقه داخل فریزر بذارید تا خودشون رو بگیرند.



fo2075.jpg



نکته : همیجا لازمه که یه نکته اساسی رو خدمتتون عرض کنم حتما و حتما چند تا دونه قیف یکبار مصرف اضافه توی خونه داشته باشید چرا ؟ چون ممکنه یه وقت مثل من ساعت یک نصفه شب نیاز به قیف داشته باشید و دستتون از همه جا کوتاه باشه . باز خدا خیر بده به کاغذ روغنی که بموقع بدادم رسید ( لطفا نپرسید که چه جوری می شه کاغذ روغنی رو مثل قیف درست کرد چون روشی که بلدم متاسفانه نمی شه مثل این آموزشها عکس انداخت و توی سایت گذاشت بعضی از این موارد رو باید بصورت حضوری ببینید) .

fo2076.jpg



و از روی کاغذ روغنی بسرعت جدا کنید . مواظب باشید که حرارت دست خیل سریع اینا رو آب می کنه .

fo2077.jpg



سپس روی تارتها می چینیم .

fo2078.jpg



منبع : baharsite.com
 
بالا