• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاسیس کافی نت در شرایط فعلی اقتصادی آری/ خیر ؟!

dvdghe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
دوستان من برای تاسیس کافی نت و خدمات اینترنتی به شهروندان و دانشجویان شهرستان آبادان (دانشگاه آزاد واحد آبادان حدود 20 هزار دانشجو دارد) دست به کار شدم و کل شهر را برای مغازه مورد نظر جستجو کردم.

3 نوع مغازه برای انتخاب وجود دارد:
- در نوع اول مغازه ها در مکان های پرتردد و شلوغ شهر میباشد که روزانه هزاران نفر از آنجا عبور و یا برای تهیه نیاز های خود به آن منطقه رجوع میکنند.
از لحاظ تردد و اصطلاحا پاخور بسیار عالی هستند به طوری که برندهای مختلف پوشاک و خوراکی در آن مکان حضور دارند.
رنج کرایه های این منطقه از 1200000 شروع و تا 5000000 میلیون تومان بالا میرود.
ضمن اینکه دو کافی نت موفق هم در این منطقه حضور دارند.

- در نوع دوم مغازه ها درون پاساژها و یا خیابان های فرعی هستند که تردد ضعیفی دارد.
کافی نت هایی که به این سبک فعالیت میکنند اغلب مشتریان کمتری دارند.
رنج اجاره ها از 400000 تا حدودا 700000 هزار تومان متغیر هست.

- نوع سوم مغازه های اطراف دانشگاه آزاد است که رنج کرایه آنها از 50000 تا 500000 هزار تومان متغیر هست. نقاط ضعف این مغازه های این است که در تابستان مشتری بسیار کم میشود. مغازه از شهر کمی دور است. و کلا ساعت های 6 به بعد تقریبا دیگر مشتری وجود ندارد. ضمن اینکه مغازه هایی که در مکان های خوب قرار دارند پر هستند و فقط یکی دو مغازه برای شروع کار وجود دارد که در دید دانشجویان نیست. همینطور خدمات اینترنتی و کافی نت های زیادی در این منطقه وجود دارد. و 95 درصد مشتریان دانشجویان هستند و ارائه خدمات به مردم تقریبا وجود ندارد.

من توانایی انجام کلیه امور نرم افزاری و اینترنتی که در حوزه کاری کافی نت ها هست دار دارم و به جرات میتوانم بگویم که جزء بهترین ها در این رشته هستم.

به نظر شما دوستان و اساتید محترم، شروع به کار در کدام منطقه مناسب تر است ؟ نوع اول ، نوع دوم یا نوع سوم؟ برای شروع کار چند سیستم در کافی نت آماده ارائه خدمات باشد بهتر است ؟

m-ha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان سلام بنده نیز سوالاتی پیرامون تجهیزات کافی نت داشتم ممنون میشم اساتید فن پاسخ بفرمایند
1-برای یه مغازه 3در 6 متری به چه تعداد سیستم و با چه مشخصاتی نیاز است؟2-لطفا یک پرینتر 3کاره جهت کار در کافی نت معرفی نمایید
ممنونم

NIMA_YALAN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اآقا من دو سال کافي نت داشتم همه کار هم انجام ميدادم خيلي هم مشتري ثابت داشتم واقعا معرو ف شده بود مغازم و خدماتي که انجام ميداديم من و داداشم و يک تعميرکار حرفه اي کامپيوتر داشتم داداشم تايپيست بود و منم مديريت مي کردم و ثبت نام ها و بقيه کارارو انجام ميدادم.

کار تايپ و تکثير تعميرات کامپيوتر و نصب ويندوز فروش جديدترين بازي ها و نرم افزارهاي روز رايت سي دي و دي وي دي تحقيقات دانشجويي ترجمه و ثبت نام هاي اينترنتي و يک بانک تحقيق و پروژه آماده داتشم وفروش سي دي خام و دي وي دي خام به صورت جزئي بعدها به صورت عمده شد ارسال مسيج انبوه تبليغاتي کم کم قطعات هم مياوردم لوازم جانبي پر فروش که ارزون بودن خلاصه همه کار ميکرديم هرچي بود نه نمي گفتيم همه جوره هم با مشتريامون راه ميومديم انقد مشتري ثابت داشتيم که باورت نميشه

ولي بهت جدا توصيه ميکنم نزن داداش
ولي بهت جدا توصيه مي کنم کافي نت و خدمات کامپيوتر نزن من کافي نت زدم 2سال داشتم ولي نزن من جمع کردم جداي از دردسر زيادش درآمدش واقعا کمه واقعا جوابگو نيست خيلي تلاش ميکردم ولي درامدش جوابگو نبود قطعات هم هر روز مي ره بالاتر و نوساناتش زياده.دیگه گذشت اون زمونی که کسی اینتنت نداشت الان gprs ایرانسل با 1000 تومن اینترنت میده و خلاصه دوهر کافی نت گذشته و تایپ و تکثیر هم بخاطر هزینه های بالای دستگاههای کپی و هزینه های سرویس شو و هزینه های پودر و گرونی های کاغذ و کلی مشکلات زیاد نمی صرفه.انقد قیمت ها بالا رفته که کسی هم کامپیوتر نمی خره

NIMA_YALAN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اآقا من دو سال کافي نت داشتم همه کار هم انجام ميدادم خيلي هم مشتري ثابت داشتم واقعا معرو ف شده بود مغازم و خدماتي که انجام ميداديم من و داداشم و يک تعميرکار حرفه اي کامپيوتر داشتم داداشم تايپيست بود و منم مديريت مي کردم و ثبت نام ها و بقيه کارارو انجام ميدادم.

کار تايپ و تکثير تعميرات کامپيوتر و نصب ويندوز فروش جديدترين بازي ها و نرم افزارهاي روز رايت سي دي و دي وي دي تحقيقات دانشجويي ترجمه و ثبت نام هاي اينترنتي و يک بانک تحقيق و پروژه آماده داتشم وفروش سي دي خام و دي وي دي خام به صورت جزئي بعدها به صورت عمده شد ارسال مسيج انبوه تبليغاتي کم کم قطعات هم مياوردم لوازم جانبي پر فروش که ارزون بودن خلاصه همه کار ميکرديم هرچي بود نه نمي گفتيم همه جوره هم با مشتريامون راه ميومديم انقد مشتري ثابت داشتيم که باورت نميشه

ولي بهت جدا توصيه ميکنم نزن داداش
ولي بهت جدا توصيه مي کنم کافي نت و خدمات کامپيوتر نزن من کافي نت زدم 2سال داشتم ولي نزن من جمع کردم جداي از دردسر زيادش درآمدش واقعا کمه واقعا جوابگو نيست خيلي تلاش ميکردم ولي درامدش جوابگو نبود قطعات هم هر روز مي ره بالاتر و نوساناتش زياده.دیگه گذشت اون زمونی که کسی اینتنت نداشت الان gprs ایرانسل با 1000 تومن اینترنت میده و خلاصه دوهر کافی نت گذشته و تایپ و تکثیر هم بخاطر هزینه های بالای دستگاههای کپی و هزینه های سرویس شو و هزینه های پودر و گرونی های کاغذ و کلی مشکلات زیاد نمی صرفه.انقد قیمت ها بالا رفته که کسی هم کامپیوتر نمی خره

dvdghe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون که راهنمایی کردید.
اما کار خدماتی همیشه جواب میده.
من فکر میکنم اگر کسی لخواد وارد این کار باشه باید فقط خدمت ارائه بده.
اینکه خودت رو بخوای درگیر این همه مورد کنی هم درد سر زیاد میشه هم به قول شما ارزش ریالی زیادی نداره.
اینکه همه الان اینترنت دارن درسته اما هنوز هم خیلی ها هستن که در خونه هاشون کامپیوتر ندارن.
بخصوص الان که قیمت سیستم و نت بوک سر به فلک گذاشته فکر کنم کافی نتی که به سود کم قانع باشه بتونه خوب درآمد داشته باشه.
قبل از گرونی ها در شاهین شهر بودم.
در طبقه دوم پاساي ملت چندتا کافی نت دیوار به دیوار هم هستن. اون موقع سیستم خالی کم داشتن الان رو نمیدونم اما فکر کنم بازارشون بهتر شده.
قیمت اینترنت هم که گرون تر شده...
موفق باشید.

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
توی هر شهری به نظر من فرق میکنه اما توی تهران که کافی نت جواب نمیده.
شما روی مغازه ای که نزدیک اداره ای چیزی باشه که مردم رو میفرسته میگه برو مثلا فیش حقوقیت رو از اینترنت بگیر هم فکر کن. درامد خوبی داره. (تجربه یکی از دوستان)

xms

Registered User
لایک‌ها
387
تو تهران وشهرهای بزرگ که دیگه اصلاً جواب نمیده عصر طلایی کافی نت سرامده.

روز به روز کافی نتهای بیشتری را می بینی که غیب میشن

Last edited:

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
دیگه بصرفه نیست الان همه شرکت ها اینترنت رایگان میدن قیمت هم پایین هست تقریبا همه در شهر های بزرگ اینترنت دارند . تو شهرهای کوچیک هم جواب نمیده

NIMA_YALAN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من توی یک شهر کوچیک زندگی میکنم کافی نت نه تنها واسه ی من درامدش خوب نبود بلکه بقیه همکارا هم می نالیدن و ناراضی بودن کلا دوست و رفیق تو زمینه کامپیوتر و کافی نت هم زیا دداشتم الان اکثرشون جمع کردن من کسی و می شناسم که کافی نت شو جمع کرد و با پولش پژو خرید رفت آزانس ولی اگه سرمایه داشته باشی بری تو کار فروش و اول کار بیشتر از لوازم جانبی شروع منی بهتره ولی کافی نت اصلا به صرفه نیست نتنها همه اینترنت دارن بعشم کار تایپ و تکثیر و تحقیق و این حرفام نمی صرفه داداش

NIMA_YALAN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من با اموزشگاه ازاد و با بهزیستی و دوتا دبیرستان و یک مهد کودک کار میکردم خدمات مختلفی هم ارائه میکردم ولی جواب نمیده

NIMA_YALAN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه سرمایه داری و علاقه به کار خدماتی داری یک دفتر پیشخوان دولت بگیر الان همه ی ثبت نام ها رو دادن به دفاتر هر ثبت نامی که فکرشو کنی انجام میدن جدا از اون میتونی توش کار تکثیر و هم انجام بدی ثبت نام اینترنتی و تحقیق هم ارائه بدی کار پستی کار بانکی درآمدش خیلی خوب هاگه فعال باشی ماهی 1500000 در میاری ولی زحمت باید بکشی

NIMA_YALAN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من از نزدیک با درامد دفاتر آشنایی دارم میتونی امتیازشو از اونایی که دارن بخری یا هر کاری غیر کافی نت و تایپ و تکثیر

NIMA_YALAN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
درخواست راهنمايي در خصوص راه اندازي آموزشگاه حسابداري و كامپيوتر

من تصميم دارم آموزشگاه حسابداري و كامپيوتر بزنم حالا سئوالات زير برام مطرحه و اميدوارم دوستان راهنماييم كنند :
1- گرفتن جواز از فني و حرفه اي چه شرايطي داره و اصلا" الزامي به اين كار هست ؟
2- توافق بين استاد و موسسه معمولا با چه تناسبي انجام ميشه ؟
3- شنيدم بعضي از موسسات كلاسها شونو اجاره ميدن . كسي ميدونه شرايطش چه جوريه ؟
4- از همه مهمتر .. اصلا" اين كار به صرفه هست يا نه ؟
5- نرخ برگزاري كلاسها تابع چه چيزيه ؟ آيا آئين نامه يا نرخ مصوب داره يا نه هر آموزشگاهي بنا به شرايطش ميتونه تعيين كننده باشه؟
6- مزايا و معايب اينگونه آموزشگاهها چيه؟

سئوالات ديگه هم ممنكه به ذهنم برسه ولي فعلا" ميخوام يه فضاي ذهني در خصوص اين مسئله پيدا كنم.
پيشاپيش از نظرات موثر شما دوستان متشكرم

ایمیل من پایین هست اگه وقت نکردین اینجا جواب بدین خواهش میکنم به ایمیلم جواب بدین خیلی مهمه
[email protected]

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
به نظر من هم نزن من کافی نت و تعمیرات لب تاپ و کامپیوتر داشتم و خیلی خدمات از بس مغازه ها زیاد شده و از بس درامد کمه حتی اجازه مغازه درست در نمیاد اخرش هم اگه از دارمد چیزی بمونه اصلا مقداری نیست که بشه هر ماه به اون درامد دل بست کلا بعد یکی دوسال زحمت فقط کرایه تاکسی از مغازه تا خونه درامدت بوده و باقیشم از جیبت خرج کردی

بالا