• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تالار بسکتبال [ اخبار داخلی . خارجی و گفتگو ]

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دستت دردنکنه حسام جان که چراغ این تاپیک رو روشن نگه میداری ...

من کلآ اول فصل خیلی به لیکرز امید نداشتم! اما از اونجایی که یکی از تیمهای محبوب من هست! جدآ امیدوارم امسال قهرمان بشه

pany

Registered User
لایک‌ها
19

من کلآ اول فصل خیلی به لیکرز امید نداشتم! اما از اونجایی که یکی از تیمهای محبوب من هست! جدآ امیدوارم امسال قهرمان بشه

علی و حسام ممنون . وضعیت دنور چطوره کلا ؟ اصلا داخل ادمیزاد حسابش میکنن ؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

دنور خوبه وضعش!
الان 2-0 از دالاس جلو هست. بازی بعدیشون هم به وقت محلی شنبه هست :دی اولین بازی تو دالاس هست احتمال برد دالاس بالاست!

اما کلآ دنور به نظرم دالاس رو رد میکنه! اما برای قهرمانی خیلی بهش امید ندارم! هرچند تیم خوبی هست

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

ما در بست مخلص بروبچه های NBA به خصوص برادران گرامی کوبی و لبران و همچنین شخص شما هستیم :D

لیکرز کلا به نظرم شانس اول قهرمانی هست. مخصوصا اینکه در غرب به نظرم قهرمانیش قطعی هست ! ولی در فینال اصلی به نظرم اگه به کلیولند هم بخوره مشکلی نیست چون تو لیگ برد کلیولند رو. بوستون رو هم برد. همه رو برد :دی :D

همونطور که علی آقا گفت فعلا از دالاس جلو هست و به نظر من هم میبره. ولی شک نکن که قهرمان نمیشه !!!

پیش بینی من قهرمانی غرب برای لیکرز هست و شرق برای کلیولند ! و در نهایت قهرمانی لیکرز در فینال اصلی !

Kobe Bryant

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب لیکرز بازی سوم رو هم برد.108_94.باز هم با درخشش کوبی که 33 امتیاز آورد.البته در این بازی درک فیشر محروم بود به دلیل درگیری با لوییز اسکولا.

کوبی 4 پرتاب از 6 پرتاب 3 امتیازیش رو وارد سبد کرد.اون سمت هم ران آرتست با 25 امتیاز خوب کار کرد.

البته احتمال میره که ران آرتست محروم بشه دوباره به دلیل درگیریهای متعدد با کوبی.

2eq7zok.jpg

2mq9l46.jpg

10fc2o8.jpg

2je5v9.jpg

wrgnr6.jpg

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
1241923641.jpg

خب پانی تیمتون باز هم برد !

کلیولند و دنور همچنان میبرن !

از بازیهای امروز صبح (به وقت تهران) دنور با نتیجه نزدیک 106 به 105 دالاس رو برد تا با 3 برد پیاپی راه خودش رو برای صعود به مرحله بعد بسیار هموار کنه و فقط الان یک برد دیگه میخواد.

کلیولند هم در ادامه بردهای ویران کنندش (!) 97 به 82 سومین بازی رو هم از آتلانتا برد تا این تیم هم 3-0 از حریف خودش جلو باشه و فقط به یک پیروزی دیگه برای صعود به مرحله بعد نیاز داشته باشه.

و اما جیمز، بهترین بازیکن امسال در این بازی ترکونده !!! لبران با 47 امتیاز + 12 ریباند و 8 پاس منجر به گل :)blink:) آقای بی چون و چرای این بازی بوده !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
1242012296.jpg

خب حساس شده !!!

بوستون بازی چهارم رو با نتیجه نزدیک 95-94 از اورلاندو برد تا 2-2 بشن. پائل پیئرس همچنان بهترین بازیکن بوستون هست. 27 امتیاز + 3 ریباند و 4 پاس منجر به گل حاصل کارش در این بازی بوده.

اون طرف هم دوایت هاوارد با 23 امتیاز + 17 ریباند و 2 پاس منجر به گل بهترین بازیکن اورلاندو بوده.

##############

در بازی دیگه هم هیوستون در بازی چهارم لیکرز رو برد تا در مجموع 2-2 مساوی بشن.

تو این بازی دیگه کوبی بهترین بازیکن تیمش نبوده و این عنوان رو به پائو گسول واگذار کرده که 30 امتیاز آورده و 9 ریباند انجام داده. از هیوستون هم آرون بروکس با 34 امتیاز + 3 ریباند و 4 پاس منجر به گل بهترین بازیکت تیمش بوده.

کلا بر عکس اون دوتا بازی، این 2تا خیلی حساس شده !!!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
1242103814.jpg

خب دالاس بالاخره برد !

در بازی چهارم بین دالاس و دنور، دالاس بعد از سه شکست پیاپی موفق شد با درخشش درک نوویتسکی که 44 امتیاز آورد دنور رو شکست بده و حداقل صعود دنور رو به تاخیر بندازه !!!

الان دو تیم در مجموع 3-1 هستند به نفع دنور و حداکثر میتونند 3 بازی دیگه با هم انجام بدند که دنور فقط به یک برد نیاز داره !

#####

اما در بازی دیگه هم کلیولند84 به 74 آتلانتا رو برد تا با قدرت از این مرحله هم عبور کنه و به نوعی رکورد شکن باشه !

کلیولند در مرحله قبل هم بدون شکست دیترویت رو حذف کرده بود و اینجا هم با 4 برد متوالی دیگه موفق شد با 8 برد پیاپی در مراحل حذفی یک رکورد رو به نام خودش ثبت کنه !

لبران با 28 امتیاز، 8 ریباند و 8 پاس منجر به گل مرد اول این بازی بوده.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
1242182001.jpg

خب بوستون 92 به 88 اورلاندو رو برد تا در مجموع 3-2 از حریف جلو بیفته و فقط به یک پیروزی برای صعود از این مرحله نیاز داشته باشه.

مثل بازیهای قبل پائل پیئرس بهترین بازیکن بوستون بوده. پیئرس 19 امتیاز + 9 ریباند و 8 پاس منجر به گل داشته .

در بازی دیگه هم در 17 ثانیه مونده به پایان کوارتر دوم، لیکرز 64 به 38 هیوستون رو شکست داده که اختلاف بسیار خوبی هست. کوبی تا اینجا 20 امتیاز + 2 ریباند و 2 پاس منجر به گل داشته !

نتیحه نهایی رو اعلام میکنم در پست بعد !

pany

Registered User
لایک‌ها
19
خب پانی تیمتون باز هم برد !

کلیولند و دنور همچنان میبرن !

سلام :happy: ای ولللللللللللللللللللللللل . تیم دنور شیره :happy:

10121509.jpg

خب دالاس بالاخره برد !

در بازی چهارم بین دالاس و دنور، دالاس بعد از سه شکست پیاپی موفق شد با درخشش درک نوویتسکی که 44 امتیاز آورد دنور رو شکست بده و حداقل صعود دنور رو به تاخیر بندازه !!!

بچه ها روحیتون رو از دست ندین . جلوی دشمن وایسین :happy:

ahlogonuggets.jpg

us+colorado-flags(70).jpg

مرسی حسام عزیز :happy:

باور کن من اصلا اهل والیبال نیستم و فقط یه بار با دوستم رفتیم یه بازی ان بی ای رو دیدیم که حوصلم هم سر

رفته بود اما انقدر شما اینجا با اب و تاب مینویسین که ادم خوشش میاد .

این بازیها رو باید رفت تو این اسپرت بار ها دید که جمعیت زیاده . یعنی بعضیهاشون سر این برد و باختهای والیبال یا

فوتبال دیوانه میشن از هیجان . من جو این اسپرت بارها رو دوست دارم .

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اتفاقات جالبی داره میفته !!!

در اواسط کوارتر چهارم هستیم و لیکرز 98 به 61 جلو هست ! :eek: بله ! لیکرز با 37 امتیاز اختلاف در چنینی بازی از حریف خودش که اون هم تیم کمی نیست جلو هست !!!

هیچ حرفی برای گفتن نداریم !!!

مرسی حسام عزیز :happy:

باور کن من اصلا اهل والیبال نیستم و فقط یه بار با دوستم رفتیم یه بازی ان بی ای رو دیدیم که حوصلم هم سر

رفته بود اما انقدر شما اینجا با اب و تاب مینویسین که ادم خوشش میاد .

این بازیها رو باید رفت تو این اسپرت بار ها دید که جمعیت زیاده . یعنی بعضیهاشون سر این برد و باختهای والیبال یا

فوتبال دیوانه میشن از هیجان . من جو این اسپرت بارها رو دوست دارم .

ابته این بسکتبال هست نه والیبال :دی :D

بعضی بازیهای NBA واقعیت جذاب هستن ! فکر کن مثلا اون بازی هیوستون با سن آنتونیو که تریسی مک گریدی تو کمتر از یک دقیقه 12 امتیاز آورد با 4 پرتاب 3 امتیازی مثلا تو سالن باشی ! :rolleyes:

یا مثلا بازی فینال امسال بین لیکرز و کلیولند رو از نزدیک ببینی اون هم تو لس آنجلس ! دست راستت هم جک نیکلسن نشسته باشه و دسته چپت هم خانم هلیتون :دی

ولی جدی کلا این ورزشها رو تو جمع دیدن خیلی لذت داره. فوتبال هم همین هست. تو جمع که میبینی نا خودآگاه جو میگیرتت ولی تنهایی خوب جوره دیگه ای هست !

pany

Registered User
لایک‌ها
19
کوفت :happy: حالا اشتباهی نوشتم والیبال وگرنه دیگه میدونم که بسکتباله :happy:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
1242186639.jpg

:eek:

خب لیکرز 118 به 78 نابود کرد هیوستون رو !!!

پائو گسول و کوبی ترکوندن ! گسول 16 امتیاز + 13 ریباند و کوبی 26 امتیاز + 4 ریباند !

کلا همون : :eek:

کوفت :happy: حالا اشتباهی نوشتم والیبال وگرنه دیگه میدونم که بسکتباله :happy:

:D

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
همینجوری گفتم یه دونه از اینا هم بزاریم کلاس کار بره بالا
icon10.gif

یک سری از دانک های لبران هست :​

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=OJNCqkKJbBc"]YouTube - LeBron James- Dunks![/ame]

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
چاک دیلی (Chuck Daly) مربی تیم رویایی بسکتبال امریکا در گذشت.
به نقل از bbc.com :
چاک دیلی، مربی سرشناس آمریکایی که در سال 1992 "تیم رویایی" بسکتبال آمریکا را به مقام قهرمانی المپیک رساند، در سن 78 سالگی درگذشت.

چاک دیلی همچنین دو سال پیاپی (1989 و 1990) با تیم بسکتبال دیترویت پیستونز به مقام قهرمانی لیگ NBA دست یافت.

او اولین مربی در لیگ NBA بود که علاوه بر قهرمانی در این لیگ به مقام قهرمانی المپیک هم دست یافته است و در طی 14 فصل مربی گری در NBA رکورد 638 برد و 437 باخت را برجای گذاشت.

او در 12 فصل از دوران مربی گری خود موفق شد تیم تحت هدایتش را به مرحله حذفی برساند.

نام او در سال 1994 در تالار افتخارات لیگ بسکتبال حرفه ای آمریکا ثبت شد و دو سال بعد نیز در یک رای گیری به عنوان یکی از 10 مربی برتر نیم قرن اول تاریخ NBA انتخاب شد.

چاک دیلی در المپیک بارسلونا که در آن برای اولین بار بازیکنان حرفه ای اجازه رقابت در مسابقات را پیدا کردند، سرمربی تیم ملی آمریکا بود.

در این تیم فوق ستارگانی همچون لری برد، مجیک جانسون، مایکل جوردن و پاتریک یوینگ حضور داشتند و از آن با عنوان یکی از بهترین تیم های تاریخ بسکتبال جهان یاد شده است.

این تیم در راه کسب مدال طلا حریفان خود را با میانگین 43.8 امتیاز اختلاف شکست داد و چاک دیلی در کل این رقابت حتی یک بار هم تقاضای تایم استراحت نکرد.

دیوید استرن، کمیسر NBA در واکنش به درگذشت این مربی گفت: "خلاء ایجاد شده ناشی از درگذشت او هرگز پر نخواهد شد."
او در بیانیه ای اعلام کرد: "چاک بسیار بیشتر از یک مربی بسکتبال بود."

"او بر روی هر کسی که ملاقات می کرد تاثیری مثبت داشت، چه از نظر شخصی و چه از نظر حرفه ای و عشق او به انسان ها و بازی بسکتبال به پرورش نسل بعدی مربیان کمک کرد."

مایکل جوردن اسطوره بسکتبال آمریکا هم از او با عنوان "***** بزرگ" یاد کرد و گفت: "آرزو داشتم که می توانستم در تیم دیگری بجز تیم رویایی هم برای او بازی کنم."

چاک دیلی برای آموزش بازیکنان تحت هدایت خود در هر سطحی که بودند، شیوه های مختلفی را به کار می گرفت؛ از جمله این مربی تنها چند هفته پیش از آغاز المپیک بارسلونا در یک جلسه تمرین هدایت تیمی متشکل از بازیکنان دانشگاهی را مقابل ستارگان تیم رویایی آمریکا به عهده گرفت و تیم ستارگان را شکست داد.

چاک دیلی در سن 68 سالگی و به دلیل خستگی ناشی از فشار سفرهای متعدد و متناوب تیم های NBA خود را بازنشسته کرد و ده سال پس از آن پس از ماه ها مبارزه با سرطان لوزالمعده درگذشت.

dreamteam.jpg

یک نگاه به تیم بکنید! عااااالی بودند

David Robinson
Patrick Ewing
Larry Bird
Scottie Pippen
Michael Jordan
Clyde Drexler
Karl Malone
John Stockton
Chris Mullin
Charles Barkley
Earvin "Magic" Johnson, Jr.
Christian Laettner

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
1242267023.jpg

در کوارتر چهارم هستیم !

دنور 107 به 97 از دالاس جلو هست ! به نظر میرسه این بازی رو هم دنور میبره که اگه ببره دیگه رفته بالا !

تا قبل از این بازی 3-1 به نفع دنور بوده ! که احتمالا تا دقایقی دیگر میشه 4-1 !

pany

Registered User
لایک‌ها
19
1242267023.jpg

در کوارتر چهارم هستیم !

دنور 107 به 97 از دالاس جلو هست ! به نظر میرسه این بازی رو هم دنور میبره که اگه ببره دیگه رفته بالا !

تا قبل از این بازی 3-1 به نفع دنور بوده ! که احتمالا تا دقایقی دیگر میشه 4-1 !

ای ولللللللللللللللل :happy::happy::happy::happy:

بچه ها روحیتون رو جلوی این تگزاسی ها از دست ندین :happy: ای ول مایل های سیتی .

تا حالا دنور قهرمان شده ؟

از چه کانالی میبینین ؟

راستی ویدئو چه جوری می زارین ؟

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
ای ولللللللللللللللل :happy::happy::happy::happy:

بچه ها روحیتون رو جلوی این تگزاسی ها از دست ندین :happy: ای ول مایل های سیتی .

تا حالا دنور قهرمان شده ؟

از چه کانالی میبینین ؟

راستی ویدئو چه جوری می زارین ؟

نه تا حالا قهرمان نشده! امسال هم قهرمان نمیشه ;)
کل نتیجه دنور در لیگ رو میتونی از اینجا ببینی

pany

Registered User
لایک‌ها
19
نه تا حالا قهرمان نشده! امسال هم قهرمان نمیشه ;)
کل نتیجه دنور در لیگ رو میتونی از اینجا ببینی

اه علی چقدر تو ذوق ادم میزنی همیشه .

چیزی از ارزشهای کلرادو با این حرفها کم نمیشه :happy:

خودم از حرف خودم خندم گرفته :happy:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
1242272435.jpg

خب !

دنور 124 به 110 دالاس رو برد و در مجموع 4-1 به مرحله بعد رفت.

دو بازی فوق العاده حساس فردا برگزار میشه. بوستون در برابر اورلاندو و لیکرز در برابر هیوستون.

در صورت برد لیکرز و بوستون بر حریفانشون این دو تیم با نتایج مشابه 4-2 به مرحله بعد میرن.

بالا