• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تالار بسکتبال [ اخبار داخلی . خارجی و گفتگو ]

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
دور دوم رقابت‌هاي ليگ برتر بسكتبال با ويلچر از فردا آغاز مي‌شود

دور دوم مرحله مقدماتي رقابت‌هاي ليگ برتر بسكتبال با ويلچر (جام ولايت) از فردا، 13 آبان آغاز مي‌شود.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، دور دوم مرحله مقدماتي دهمين دوره مسابقات ليگ برتر بسكتبال با ويلچر (جام ولايت) اين هفته در گروه "الف " با شركت تيم‌هاي سايپاي كهريزك، فارس، اصفهان و مركزي به ميزباني فارس برگزار مي‌شود و با انجام 6 ديدار تا 14 آبان ادامه خواهد داشت.
رقابت‌هاي گروه "ب " نيز از 12 تا 14 آبان به ميزباني زنجان برگزار خواهد ‌شد.

برنامه مسابقات:
* پنجشنبه:
سايپا كهريزك - مركزي (ساعت 9 صبح)
پگاه فارس - مخابرات اصفهان (ساعت 11 صبح)
مخابرات اصفهان - سايپا كهريزك (ساعت 17)
مركزي - پگاه فارس (ساعت 19)

* جمعه:
مخابرات اصفهان - مركزي (ساعت 9 صبح)
فارس - سايپا كهريزك (ساعت 11 صبح)
تيم بسكتبال با ويلچر سايپاي كهريزك صدرنشين دور اول مرحله مقدماتي ليگ برتر بود.
دهمين دوره مسابقات ليگ برتر بسكتبال با ويلچر (جام ولايت) با گراميداشت ياد و خاطره زنده‌ياد حبيب محاسبتي، مربي ارزنده ايران برگزار شد.

==========

مسابقات ليگ برتر بسكتبال با ويلچر گروه ب در زنجان آغاز شد

زنجان- مرحله نخست دور رفت بسكتبال با ويلچر، گروه ب از سري رقابت‌هاي ليگ برتر باشگاه‌هاي ايران روز پنجشنبه در زنجان آغاز شد.

به گزارش ايرنا، اين مسابقات با حضور چهار تيم بسكتبال با ويلچر از استان هاي ايلام، خوزستان ، خراسان رضوي و زنجان به مدت دو روز در مجموعه ورزشي وليعصر (عج) زنجان برگزار مي‌شود.

قضاوت مسابقات بسكتبال با ويلچر گروه ب در زنجان ، بر عهده ي هشت داور مجرب و توانمند از استان‌هاي مختلف ايران است.

كمال عشق سرپرست هيات ورزش‌هاي جانبازان و معلولان استان زنجان گفت:
مسابقات ليگ برتر بسكتبال با ويلچر باشگاه‌هاي ايران در قالب دو گروه الف و ب برگزار مي‌شود.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
/ليگ برتر بسكتبال/
مديرعامل باشگاه ملي ‌حفاري:
همين كه به ليگ آمديم، قهرمانيم

مديرعامل باشگاه ملي‌حفاري پيش از آغاز رقابت‌هاي ليگ برتر بسكتبال گفت: همين كه موفق شده‌ايم با تيم ملي حفاري به ليگ‌برتر كشور راه پيدا كنيم براي ما يك قهرماني است. سعي مي‌كنيم با تجربه‌اي كه در اين ليگ به دست مي‌آوريم اول بتوانيم تيم را اثبات كنيم و سپس قدم به قدم خود را به قهرماني نزديك كنيم.

عليرضا مرادحاجتي در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا در خوزستان اظهار كرد: من نظرم متفاوت با مسوولان تيم‌هاي ديگر است و نمي‌خواهم با ورزش كار و كاسبي كنم بلكه مي‌خواهم بازيكنان و استعدادهاي اين استان را به حركت در آورم.

حاجتي ادامه‌داد: هدف ما از حضور در مسابقات ليگ برتر امسال، حفظ و بقا در ليگ است و در حال حاضر نبايد از اين تيم انتظار قهرماني داشت بلكه بايد اين تيم را از لحاظ مربي و بازيكن تقويت كنيم تا بتوانيم چندين سال در ليگ برتر حضور داشته باشيم.

وي با بيان اين‌كه تيم ما اولين سال حضور خود را در مسابقات ليگ برتر تجربه مي‌كند، گفت: تا زماني كه تيم‌هاي مهرام، پتروشيمي بندرامام و ذوب آهن كه با تمام امكانات تيم خود را براي قهرماني بسته‌اند، در اين مسابقات شركت مي‌كنند آيا مي‌توانيم ادعاي قهرماني داشته باشيم.

مديرعامل تيم ملي حفاري به بومي بودن تيمش اشاره كرد و گفت: يكي از اهداف من در اين باشگاه بومي‌گرايي است و تا آن جايي كه مي‌توانيم از بازيكنان بومي استان استفاده خواهيم كرد. در حال حاضر تمام بازيكنان تيم بومي هستند.

وي گفت: طي مذاكراتي كه انجام داديم قرار بر اين شد عبدالغفور كامروا كه سابقه بسياري در بسكتبال استان دارد همانند سال گذشته هدايت تيم بسكتبال اين شركت را در ليگ برتر عهده‌دار شود.

حاجتي ادامه‌داد: سعي مي‌كنيم ستون تيم را از بازيكنان بومي انتخاب كنيم چرا كه اين بازيكنان به دليل اين‌كه بومي هستند از انگيزه و تعصب بالايي برخوردار هستند. در نهايت اگر نياز به بازيكن غير بومي و خارجي شد به تيم اضافه خواهيم كرد.

وي گفت: در حال مذاكره با بازيكنان مختلفي هستيم و اميدواريم بعد از مذاكراتي كه انجام مي‌دهيم اگر از نظر بودجه توانايي خوبي داشته باشيم چند بازيكن مطرح به تيم اضافه كنيم.

مديرعامل باشگاه ملي‌حفاري در پايان گفت: براي حضور در مسابقات ليگ برتر قطعا نياز به 2ميليارد تومان بودجه داريم كه متاسفانه در حال حاضر اين مبلغ را نداريم. اگر قرار باشد بازيكن ملي پوش به تيم اضافه كنيم قطعا با پرداخت مبالغ پايين به تيم ما اضافه نخواهد شد.

==========
همه جا صحبت از حامد و صمد و ارسلان است
كاپيتان تيم ملي بسكتبال:
توي دل بازيكنان را خالي نكنيد
سخت‌ترين دوران ورزشي‌ام را سپري مي‌كنم

مهدي كامراني يكي از بازيكنان ارزشمند بسكتبال است كه اين روزها در كنار مصدوميت آزاردهنده از ناحيه زانوي پاي چپ سخت‌ترين دوران ورزشي خود را در غياب مهره‌هاي كليدي تيم ملي بسكتبال سپري مي‌كند. او از همه مي‌خواهد كه در آستانه اعزام به بازي‌هاي آسيايي گوانگجو توي دل بازيكنان را خالي نكنند تا تيم ملي در غياب ستارگانش لطمه‌اي دو چندان نبيند.

در زير گفت‌وگوي خبرنگار ايسنا را با كاپيتان تيم ملي بسكتبال در آستانه اعزام به بازي‌هاي آسيايي مي‌خوانيد.

*‌ آسيب‌ديدگي پايت بهبودي پيدا نكرده است؟

من از ناحيه زانوي چپ به شدت آسيب ديدم. دكترها به من استراحت دوماهه دادند. آسيب ديدگي من به گونه‌اي نيست كه با يك مدت استراحت برطرف شود. بلكه دردي است دائمي كه هميشه همراهم است. آسيب ديدگي من مزمن است، به من گفتند كه ممكن است تا پايان عمر ورزشي‌ام ادامه داشته باشد. در زمانش بايد استراحت مي‌كردم كه نكردم. مدام تمرين كردم و مسابقه دادم. آسيب ديدگي‌ام با چند جلسه فيزيوتراپي خوب مي‌شد. ولي من مدام بازي مي ‌كنم و مصدوميتم هم عود مي‌كند.

*‌ نگران نيستي كه نتواني تيم ملي را در گوانگجو همراهي كني؟

خدا نكند اين اتفاق بيافتد. به من گفته‌اند كه ممكن است آسيب‌ديدگي‌ام يكجا من را زمين بگذارد و نتوانم ادامه دهم. شرايط بدني‌ام نسبتا خوب است. به جز آسيب ديدگي‌ام شرايط رضايتبخش است. اميدوارم مصدوميتم اجازه دهد همه مسابقات را به بهترين شكل انجام دهم.

*‌ با توجه به غيبت بازيكنان كليدي تيم ملي بسكتبال در گوانگجو فشار بيشتري روي شما است. غيبت ستارگان چه اثري روي نتايج شما خواهد داشت؟

-‌ همه جا بحث حامد حدادي، صمد نيكخواه بهرامي و ارسلان كاظمي است. بازيكنان ديگر واقعا دارند زحمت مي‌كشند. آنها همت مي‌كنند تا خودشان را نشان دهند و در تركيب تيم ملي قرار بگيرند تا از آبروي بسكتبال كه دو دوره قهرماني آسيا را در كارنامه‌اش دارد، دفاع كنند. واقعا بيان كردن اين بحث‌ها در آستانه اعزام تيم درست نيست. روحيه بازيكنان را ضعيف و توي دل آنها را خالي مي‌كند. ما با همين تيم مي‌رويم و مي‌جنگيم. تيم ملي بسكتبال وقتي چند بازيكن خود را از دست مي‌دهد تيمي يكدست‌تر و يكدل‌تر مي‌شود. درست است كه ستاره‌ها نيستند ولي ساير بازيكنان هم بزرگ هستند. واقعا تيمي بسيار خوب و جنگنده داريم. شايد برخي از آنها كم تجربه باشند ولي دارند حرفه‌اي كار مي‌كنند و پول مي‌گيرند. تيم ما بعد از چند بازي كه انجام داده اعتماد به نفسش خيلي بالا رفته و همه مي‌خواهند كه جاي بقيه را پر كنند.

*‌ با توجه به سابقه دو دوره قهرماني آسيا و نبودن مهره‌هاي كليدي تيم ملي بزرگترين چالشي كه پيش روي تيم ملي بسكتبال است چيست؟

شايد بزرگترين عامل كه خدا نكند اتفاق بيافتد و مقابل تيم‌هاي قطر، ژاپن و كره به ما ضربه بزند، استرس باشد. بيشترين ضربه‌اي كه شايد بخوريم استرسي است كه در دقايق حساس بازي به تيم و بازيكنان وارد شود و اجازه ندهد كه كارايي لازم را داشته باشند. در غير اين صورت ما تيمي بسيار خوب و بزرگ و با تجربه هستيم. اگر قرار باشد اين جو درست شود كه تيم ما مقام نمي‌آورد و توي بازيكنان را خالي كنند بسكتبال بيشتر لطمه مي‌بيند. اكنون تيم ملي لطمه دوچنداني مي‌بيند نبودن ستاره‌ها خودش مشكل است. خراب شدن روحيه ساير بازيكنان دو برابر به ما لطمه مي‌زند.

*‌ شما پيش از اين در اردوهاي تداركاتي تركيه و صربستان حضور داشتيد. در خصوص تاثير شركت در اين اردوها و انجام شش ديدار تداركاتي براي ما بگوييد.

قطعا اين اردوها در هماهنگي و ارتقاي آمادگي تيم تاثير زيادي داشته. ما براي نخستين بار با تيم ملي به اردو رفتيم و چند ديدار خود را در صربستان و تركيه انجام داديم. در تركيه با سه تيم بازي كرديم كه يكي از انها گالاتاسراي بود كه تماشاگران زيادي داشت. اين ديدار به تيم ملي خيلي كمك كرد. در صربستان هم با تيم اسمپه كه تيمي دسته يكي است بازي كرديم. تجربه بسيار خوبي بود. شايد براي اولين بار بود كه تيم‌هاي خوب را مقابل ايران گذاشتند. به ويژه اين كه ما تيم‌ جواني هستيم و براي اولين بار است كه تعدادي از بازيكنان به بازيهاي آسيايي مي‌آيند. اين تجربه را بايد براي آينده بسكتبال گرانقدر بدانيم.

*‌ شما چه هدفي را در بازيهاي آسيايي گوانگجو دنبال مي‌كنيد. آيا فكر مي‌كنيد كه بسكتبال مي‌تواند روي سكو برود؟

هدف ما اين است كه از آبروي بسكتبال دفاع كنيم. ما طي چند سال گذشته براي بسكتبال زحمات زيادي كشيديم تا تيم ملي به اينجا برسد. تيم ما به بازي‌هاي المپيك رفته. در مسابقات جهاني شركت داشته و دو بار هم عنوان قهرماني آسيا را از آن خود كرده است. جايگاه باارزشي است. ما بايد همه انرژي‌مان را بگذاريم و از آبروي بسكتبال كه با زحمت و سرمايه‌گذاري باشگاه‌ها و فدراسيون به اينجا رسيده دفاع كنيم و جايگاهش را قدر بدانيم.

*‌ آقاي كامراني! شما در بازيهاي آسيايي گوانگجو كاپيتان تيم ملي هستيد. اين دوره از رقابت‌ها را چطور ارزيابي مي‌كنيد؟

بازيهاي گوانگجو شايد سخت‌ترين و مشكل ترين دوره بازيكني من در ورزش است. وقتي حامد حدادي و صمد نيكخواه بهرامي حضور داشته باشند خيلي راحت‌تر مي‌توانم بگويم كه قهرمان مي‌شويم. امروز كامراني شرايط سختي را در تيم ملي تجربه مي‌كند. اميدوارم اين تجربه با ارزش باشد. من كاپيتان تيم ملي هستم. اميدوارم بتوانم از بازيكنان و تيمم دفاع كنم. با همه وجودم دوست دارم روي سكو برويم و قهرمان شويم. قهرماني خيلي سخت است ولي همه چيز ممكن است اتفاق بيافتد. فقط استرس ممكن است در دقايق خاصي از برخي مسابقات به بازيكنان وارد شود.

*‌ و اما حرف آخر ...

من از دوران جواني و نوجواني‌ام ياد گرفتم كه در شرايط سخت بسكتبال بازي كنم. اين را مديون مربيان خيلي خوبم هستم. براي من گوانگجو مسابقات سخت و مشكلي است. چرا كه هم آسيب ديده‌ام و هم از نظر روحي خسته‌ام. آسيب ديدگي‌ام باعث شده بدنم تحليل برود. شايد بدنم ريكاوري نشده. اين مسئله بيشترين لطمه روحي را براي من داشته. اميدوارم شرايط سخت را كنار بگذارم و اين تجربه را پيدا كنم و به خوبي خودم را براي روزهاي سخت‌تر آماده كنم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
علاقه لبرون جيمز براي همراهي تيم‌ بسكتبال آمريكا در المپيك لندن

خبرگزاري فارس: ستاره آمريكايي بسكتبال NBA براي همراهي تيم ملي كشورش در المپيك 2012 لندن ابراز علاقه كرد.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، چند روز پس از اعلام آمادگي كوبه برايانت، ستاره تيم لس‌انجلس ليكرز براي همراهي تيم ملي بسكتبال آمريكا در المپيك 2012 لندن، لبرون جيمز ديگر ستاره NBA آمادگي و علاقه خود را براي حضور در اين رقابت‌ها اعلام كرد.
بازيكن تيم بسكتبال ميامي هيت در اين رابطه گفت: من خيلي دوست دارم بخشي از تيم ملي آمريكا در لندن باشم.
وي كه به همراه آمريكا در المپيك 2008 عنوان قهرماني را از آن خود كرده بود، تاكيد كرد: اگر كرزيسكي، سرمربي تيم ملي به من احتياج داشته باشد، با تمام توان در خدمت هستم و اميدوارم به اندازه كافي در اين مسابقات آماده باشم.
لبرون جيمز كه فصل گذشته در كيليولند حضور داشت، با جنجال فراوان و حاشيه سازترين انتقال به ميامي هيت پيوست.

-------------

شاهين طبع:
به فكر نتيجه باشيم، تيم ملي بسكتبال هيچ چيزي كم ندارد
ايران در گوانگ جو قطعا روي سكو خواهد رفت

Multimedia%5Cpics%5C1384%5C12%5CSport%5C110.jpg

مهران شاهين طبع اعتقاد دارد كه تيم ملي اعزامي به بازي‌هاي آسيايي گوانگ‌جو در نبود مهره‌هاي كليدي اش هم بسيار خوب است و هيچ چيزي كمتر از تيم ملي با ستارگانش ندارد. او مي گويد، نبايد اعتماد به نفس را از ملي‌پوشان در غياب چند مهره گرفت.

اين مربي و كارشناس بسكتبال در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نفرات اعزامي به بازي هاي در چين را بازيكنان بزرگي دانست چرا كه به باور او اگر آنها بازيكناني تعيين كننده نبودند، اصلا انتخاب نمي‌شدند.

متن پرسش و پاسخ شاهين طبع با خبرنگار ايسنا را در زير مي‌خوانيد.

* تيم ملي اعزامي به بازي‌هاي آسيايي گوانگ‌جو را در غياب مهره‌هاي اصلي اش چطور ارزيابي مي‌كنيد؟

ـ تيم اعزامي تيمي بسيار خوب است و هيچ چيزي كم ندارد. جوانان بسيار خوب و باانگيزه‌اي در آن حضور دارند. نبايد اعتماد به نفس آنها را به صرف اين كه چند بازيكن نيستند، بگيريم. اين بازيكنان هم بسيار خوب و بزرگ هستند كه اگر بزرگ نبودند، تعيين كننده هم نبودند.

* برخي از بازيكنان معتقدند كه ممكن است در بعضي از بازي‌هاي تيم ملي فشار رواني مسابقه‌ها به ملي‌پوشان وارد شود. شما حريفان تيم ملي را در گوانگ‌جو چگونه مي‌بينيد؟

ـ حريفان ما در گوانگ‌جو، قطر، فيليپين و كره هستند. اردن با تيم دومش شركت مي‌كند. چين هم بازيكنان شاغل در NBA خود را در اختيار ندارد. لبنان هم كه حضور ندارد. بنابراين حريفان ما در گوانگ‌جو، چين، فيليپين، كره و قطر هستند.

* شرايط تيم ملي در گروهش چطور است؟

ـ تيم ملي در چند ماه اخير سفرهاي تداركاتي خوبي داشته و خوب بازي كرده و به نظر من كاملا جا افتاده است. گروه ما در گوانگ‌جو سخت است ولي بايد به عنوان سرگروه صعود كنيم تا شرايط برايمان در مراحل بالاتر ساده‌تر شود.

* نبودن مهره‌هاي كليدي تيم ملي را تا چه حد در نتايج احتمالي بازي‌هاي آسيايي گوانگ جو تاثيرگذار مي‌دانيد؟

ـ بالاخره يك زماني اين بازيكنان در اختيار تيم ملي بوده‌ و همگي هم بسيار خوب بوده‌اند و نتيجه هم مي‌گرفتيم. اكنون شرايط ديگري است. اين فرصت پيش آمده كه ساير بازيكنان خودشان را نشان دهند. اين رخداد طبيعي است كه براي باشگاه‌ها هم اتفاق مي‌افتد.

* با توجه به سابقه حضور ايران در المپيك، جام جهاني و كسب دو دوره عنوان قهرماني، آيا مي توان به تيم ملي اعزامي به گوانگ‌جو اميدوار بود؟

ـ فكر مي‌كنم تيم ملي ايران جزو چهار تيم نهايي خواهد بود. همه چيز به بازي ماقبل پاياني بستگي دارد. ديدار نيمه نهايي بسيار اهميت دارد. هيچ مشكلي نداريم و قطعا مي‌توانيم براي روي سكو رفتن شانس داشته باشيم.

* آيا بازيكنان جديد جايگزين خوبي براي حدادي، نيكخواه بهرامي و ارسلان كاظمي هستند؟

ـ تيم ما از لحاظ فيزيكي بسيار قوي است. در طول چند ماه گذشته بازيكنان در پست حامد حدادي و صمد نيكخواه بهرامي قرار گرفتند. قطعا تحليلي كه ما در غياب چند بازيكنان‌مان داريم، تيمي مثل چين هم دارد. در مجموع تيم ما تا چند ماه قبل از آغاز بازي‌هاي آسيايي با اين شرايط تمرين كرده و هماهنگ شده است. تيم ملي بسكتبال دفاعي بسيار قوي دارد. اگر در حمله ريتم و آهنگ بهتري پيدا كند، مي‌توانيم بازي‌هاي بهتري را در گوانگ‌جو شاهد باشيم.

* تيم ملي قبل از بازي‌هاي آسيايي گوانگ‌جو در اردوهاي تداركاتي تركيه و صربستان شركت داشت. لزوم اعزام تيم ملي را به اين اردوها تا چه اندازه مي‌دانيد؟

ـ تيم ملي ظرف هشت ماه گذشته بازي‌هاي تداركاتي بسيار زيادي را داشته كه بسيار مثمر ثمر بوده است. اگر در تورنمنت شركت مي‌كرد، خيلي بهتر بود. قطعا انجام ديدارهاي تداركاتي اثرات بسيار مثبتي دارد. تيم ملي ما به جام جهاني رفته و تجربه نسبتا خوبي را كسب كرده است. فكر مي‌كنم، همه اين عوامل با هم نتيجه‌بخش خواهد بود.

* و حرف آخر ...

- بازيكنان بزرگ اعتماد به نفس را خودشان به خودشان مي‌دهند. بازيكنان تيم ملي اعزامي به گوانگ‌جو بايد خودشان را قبول داشته باشند كه خوشبختانه دارند. نبايد خيلي به مسائل جانبي بپردازيم. بايد با داشته‌هايمان كه تيمي بزرگ و خوب است، به فكر نتيجه باشيم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
گرگانی‌ها در خانه شکست خوردند/ برد و باخت و توزین و BA در آغاز راه

دومین هفته از مسابقات بسکتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور با شکست خانگی شهرداری گرگان مقابل پتروشیمی و پیروزی تیم‌های مدعی و همچنین شکست دانشگاه آزاد پیگیری شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در آغاز دومین هفته از رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر باشگاه‎های کشور تیم مهرام در تالار بسکتبال مجموعه ورزشی آزادی با 69 اختلاف امتیاز در مصاف با تیم پویا به برتری دست یافت و صدرنشینی خود در جدول رده‌بندی را تثبیت کرد. این نخستین شهرآورد این فصل از رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر باشگاه‎های کشور بود.

در سایر دیدارهای برگزار شده این هفته از رقابت‏ها شهرکردی‏ها در مقابل تماشاگران خودی نتیجه دیدار با ذوب آهن، نایب قهرمان فصل گذشته را واگذار کردند. همان طور که شاگردان اسدالله کبیر در سالن امام ***** (ره) گرگان مغلوب پتروشیمی بندرامام شدند.

شاگردان مهران حاتمی در تیم دانشگاه آزاد که برای دیدار با توزین الکتریک به کاشان رفته بودند تنها با کسب یک امتیاز به تهران بازگشتند. این نخستین بازی و نخستین پیروزی کاشانی‎ها در این فصل از مسابقات بود. BA شیراز نیز پنجشنبه شب نخستین دیدار خود در این مسابقات را برگزار کرد. دیدار این تیم مقابل کاسپین قزوین در پایان وقت قانونی با کاسپین به تساوی 58 بر 58 منجر شد اما در پایان وقت اضافه قزوینی‎ها صاحب برتری شدند. دیدار تیم‎های راه و ترابری قم و شرکت ملی حفاری ایران نیز با شکست قمی‏ها همراه بود.

نتایج به دست آمده در دیدارهای این هفته از رقابت‏های بسکتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به شرح زیر است:
* پویای تهران51 - مهرام تهران 120
* راه و ترابری قم 89 - شرکت ملی حفاری ایران 72
* هیئت بسکتبال شهرکرد 51 - ذوب آهن اصفهان 88
* شهرداری گرگان 55 - پتروشیمی بندرامام 78
* توزین الکتریک کاشان 79 - دانشگاه آزاد 52
* BA شیراز 62 - کاسپین قزوین 65
جدول رده‏‎بندی 12 تیم شرکت کننده در مسابقات بسکتبال لیگ برتر باشگاه‎های کشور به شرح زیر است:
1- مهرام تهران 4 امتیاز
2- ذوب آهن اصفهان 4 امتیاز
3- پتروشیمی بندرامام 4 امتیاز
4- کاسپین قزوین 4 امتیاز
5- راه و ترابری قم 3 امتیاز
6- شهرداری گرگان 3 امتیاز
7- توزین الکتریک کاشان 2 امتیاز
8- دانشگاه آزاد 2 امتیاز
9 - هیئت بسکتبال شهرکرد 2 امتیاز
10- شرکت ملی حفاری 2 امتیاز
11- پویا تهران 2 امتیاز
12- BA شیراز یک امتیاز

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
/سوپرليگ بسكتبال/
ژورويچ: پيروزي در اولين تجربه مربيگري‌ام در ايران خيلي مهم بود
حاتمي: توزين با حمايت تماشاگران بازي بهتري انجام داد

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: قهرماني - همگاني

تيم بسكتبال توزين الكتريك كاشان در هفته دوم دور رفت مسابقه‌هاي ليگ برتر بسكتبال برابر ميهمان خود دانشگاه آزاد اسلامي تهران به پيروزي رسيد.

به گزارش ايسنا، تيم بسكتبال توزين الكتريك كاشان در هفته دوم از دور رفت ليگ برتر بسکتبال در شرايطي برابر ميهمان خود دانشگاه آزاد اسلامي به ميدان رفت كه در هفته نخست اين ديدارها به دليل حاضر نشدن نماينده شيراز استراحت كرد.

ديدار بين دو تيم بسكتبال توزين الكتريك كاشان و دانشگاه آزاد اسلامي تهران عصر پنجشنبه (9دي ماه) در سالن مرحوم كتابچي كاشان به قضاوت امير حسين صفرزاده ، رضا آذرافزا و محمد زارع برگزار شد و در پايان تيم توزين الكتريك كاشان با نتيجه 72 بر 59 به پيروزي رسيد.

در حاشيه:

*در اين ديدار سعيد داورپناه با 17 امتياز، زلاتك كوانوويچ با 15 امتياز و نناد ميشانوويچ با 13 امتياز به ترتيب پر امتياز آورترين بازيكنان تيم توزين الكتريك كاشان بودند.

*ديدار توزين الكتريك كاشان و دانشگاه آزاد اسلامي بصورت مستقيم از شبكه استان اصفهان پخش شد.

*ديدار دو تيم مصادف شده بود با سومين سالگرد وفات آيدين نيكخواه بهرامي كه دوتيم به احترام زنده ياد آيدين نيكخواه بهرامي يك دقيقه سكوت و براي شادي روح او فاتحه اي را قرائت كردند.

*حضور تماشاگران كاشاني و تشويق بي امان آنها به ويژه در كوارتر چهارم بازي باعث شد تا بازيكنان توزين الكتريك كاشان با بازي روبه جلو خود با 9 امتياز اختلاف كوارتر چهارم را به سود خود به پايان ببرند.

*مدرس زاده شهردار كاشان، فربد رييس شوراي اسلامي شهر، حيدريان معاون مديركل تربيت بدني استان اصفهان و ربيس اداره تربيت بدني كاشان، پويان مديرعامل باشگاه توزين الكتريك كاشان و جمعي از پيشكسوتان ورزش كاشان از جايگاه ويژه ديدار توزين الكتريك كاشان و دانشگاه آزاد اسلامي تماشاكردند.

سرمربي تيم بسكتبال توزين الكتريك كاشان با كسب پيروزي در نخستين بازي اين تيم برابر دانشگاه آزاد، گفت: پيروزي در اولين بازي و اولين تجربه مربيگري ام در ايران برايم خيلي مهم بود.

ولاد ژورويچ در پايان اين ديدار گفت: براي توزين الكتريك كاشان به لحاظ روانشناسي بازي خيلي سختي بود و بازيكنان جوان من در اين بازي استرس زيادي داشتند.

وي افزود: بازيكنان ما در برابر دانشگاه آزاد خيلي خوب دفاع كردند اما داور اين ديدار در مواقعي كه بازي خشن مي شد و خطاهايي صورت مي گرفت بي تفاوت بود.

ولاد ژورويچ، پيروزي تيم توزين الكتريك كاشان در مقابل دانشگاه آزاد تهران را به بازيكنان تيم و مردم شهرستان كاشان به ويژه تماشاگران تيم تبريك گفت و افزود: ضمن اينكه براي بازيكنانم به خاطر بازي خوبي كه ارائه كردند احترام زيادي قائلم اما بايد اعتراف كنم تماشاگران كاشاني نيز در پيروزي تيم خود سهم مهمي داشتند.

سرمربي تيم تورين الكتريك كاشان تمركز وتجربه حريف و همچنين3 خطا شدن نناد ميشانوويچ را از مهمترين دلايل واگذاري كوارتر سوم به دانشگاه آزاد اعلام كرد و گفت : دركوارتر سوم بازي خوب پويا تاجيك كاپيتان دانشگاه آزاد كه هر 5 شوت او وارد سبد شد نيز يكي ديگر از دلايل واگذاري اين كوارتر به دانشگاه آزاد بود.

ولاد ژورويچ در عين حال از تيم دانشگاه آزاد اسلامي بعنوان تيمي قدرتمند و قابل احترام ياد كرد و گفت :دانشگاه آزاد بازيكنان خوبي دارد ضمن اينكه بازيكن خارجي آنها با اينكه در آخرين لحظات به تيم اضافه شده و خسته بود اما خيلي خوب بازي كرد و مطمئن باشيد در هفته بعد نتايج خوبي را كسب خواهند كرد.

** حاتمي: توزين با حمايت تماشاگران بازي بهتري انجام داد

مهران حاتمي سرمربي تيم دانشگاه آزاد اسلامي نيز ضمن تبريك به تيم توزين الكتريك كاشان گفت: بازيكنان توزين الكتريك كاشان با دوندگي زياد و حمايت تماشاگران خود بازي بهتري نسبت به تيم دانشگاه آزاد ارائه كردند و مستحق چنين پيروزي بودند.

وي گفت: تيمي كه دقيقه 90 تشكيل مي شود و تشكيلات خود را جمع مي كند نتيجه همين مي شود كه شما مشاهده كرديد اما من به شما قول مي دهم تيم دانشگاه آزاد تهران بازي به بازي بهترشده و در رديف تيمهاي بالاي جدول قرار بگيرد.
----------------------

میزبانی چین المپیکی شدن بسکتبال ایران را سخت‌تر کرد
مربی تیم ملی بسکتبال کشورمان با اشاره به نهایی شدن برگزاری مسابقات قهرمانی مردان آسیا در چین گفت: این تصمیم فیباآسیا کار ایران را برای تکرار قهرمانی و کسب سهمیه المپیک سخت‏تر از قبل کرد.

صفاعلی کمالیان در گفتگو با خبرنگار مهر با یادآوری اینکه ابتدا امتیاز میزبانی رقابت‏های قهرمانی مردان آسیا به لبنان داده شده بود، اظهارداشت: اگر این امتیاز در اختیار غرب آسیا و لبنانی‏ها باقی می‏ماند ایران کار به مراتب راحت‏تری برای قهرمانی و کسب سهمیه المپیک داشت.

وی با بیان اینکه نارضایتی مسئولان فیبا آسیا از برگزاری مسابقات جام استانکوویچ در لبنان موجب لغو برگزاری مسابقات مردان آسیا در این کشور شد، خاطرنشان کرد: برای تعیین میزبان فاکتورهایی مانند داشتن امکانات استاندارد کافی، مسائل تجاری و بازاریابی لحاظ می‏شود. با درنظر گرفتن چنین مواردی شانس میزبانی بسیاری ازتیم‌ها از بین رفت.

مربی تیم ملی بسکتبال ادامه داد: فیلیپین به دلیل مسائل داخلی و اردن به دلیل اینکه فدراسیونش تازه شکل گرفته است از کسب میزبانی بازماندند. کشور ما هم که امکانات مناسب نداشت. همه اینها کمک کرد تا اقدام چین برای گرفتن امتیاز میزبانی به نتیجه برسد.

* چین در دوره گذشته مسابقات بسکتبال قهرمانی مردان آسیا در شهر "تیانجین" میزبان بود. قانونی مبنی براینکه کشوری نمی‌تواند در دوره متوالی برگزارکننده مسابقات باشد، وجود ندارد؟

کمالیان در پاسخ به این پرسش خبرنگار مهر اظهارداشت: شاید چنین قانونی نیاز باشد اما متاسفانه وجود ندارد. فقط کافیست درخواست یک کشور برای میزبانی از سوی هیئت رئیسه فیبا آسیا تایید شود. به همین دلیل چین بلافاصله از اعلام احتمال لغو میزبانی لبنان استفاده یا به نوعی سوءاستفاده کرد و درخواست میزبانی داد.

وی با تاکید بر اینکه برگزاری مسابقات قهرمانی مردان آسیا در چین کار را برای قهرمانی دوباره ایران سخت‌تر می‏کند، تصریح کرد: اگر می‎خواهیم نتیجه بگیریم باید بهترین آمادگی در مسابقات شرکت کنیم. چون چینی‎ها از امتیازات و شرایط میزبانی نهایت بهره برداری را خواهند کرد تا تیمی غیر از خودشان قهرمان نشود.

مربی تیم ملی بسکتبال خاطرنشان کرد: اگر تدارک و آمادگی کامل برای مسابقات نداشته باشیم دوباره اسیر اتفاقاتی می‎شویم که در گوانگجو گریبانگیرمان شد و اجازه نداد مقابل چین پیروز شویم. مانند اتفاقاتی که در مرحله نیمه نهایی جام ملت‏های 2009 میان دو تیم چین و لبنان افتاد و حتی اعتراض شدید رئیس فدراسیون لبنان به خاطر قضاوت مشکوک را به دنبال داشت اما در نهایت چین پیروز میدان بود.

به گزارش خبرنگار مهر، بنا به تصمیم هیئت رئیسه فدراسیون بسکتبال آسیا بیست و ششمین دوره مسابقات قهرمانی مردان آسیا 15 تا 25 آگوست 2011 در چین برگزار خواهد . تیم نخست این رقابت‎ها به عنوان تنها نماینده آسیا سهمیه بازی‌های المپیک 2012 لندن را به دست می‎آورد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
/ليگ برتر بسكتبال/
سرمربي كاسپين قزوين:
بايد زمان از دست رفته را جبران كنيم

سرمربي تيم بسكتبال كاسپين قزوين گفت: به دليل دير بسته شدن تيم زمان زيادي را از دست داده ايم و با تمرين هاي منسجم بايد به فكر جبران باشيم.

عباس رمضان پس از پيروزي بر ب. آ شيراز در خانه حريف در گفت و گو با خبرنگار ورزشي ايسنا اظهار كرد: يك هفته قبل از شروع ليگ تيم ما تكميل شد و در اين فرصت كم نبايد از تيم انتظار زيادي داشت اما تمرين ها را فشرده تر مي كنيم تا زمان از دست رفته جبران شود.

وي درباره ديدار برابر ب. آ شيراز در هفته دوم سوپر ليگ گفت: هر دو تيم با شرايط مساوي وارد ميدان شدند و بازي زيبا و تماشاگر پسندي به نمايش گذاشتند كه در زمان قانوني نتيجه برابر شد و تيم ما توانست در وقت اضافه با نتيجه 65 بر 62 پيروز شد.

عباس رمضان تاكيد كرد: در پست يك و پنج به بازيكن خارجي نياز داشتيم كه توانستيم دو بازيكن آمريكايي جذب كنيم، "ساماكه" در ايران است و مي تواند در مسابقه هفته آينده بازي كند. ديگر بازيكن تيم نيز يكشنبه به ايران مي آيد و اگر كارهاي وي سريع انجام شود او هم مي تواند در هفته بعد بازي كند.

تيم كاسپين قزوين در دومين مسابقه خود در ليگ برتر بسكتبال توانست ميزبان خود ب. آ شيراز را در وقت اضافه با نتيجه 65 بر 62 شكست دهد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
مصطفي هاشمي همچنان نگران
سرمربي تيم بسكتبال پتروشيمي بندرامام:
از اين وضعيت خسته شده‌ام!

مصطفي هاشمي گفت: اوضاع خوبي نيست و اميدوارم مسوولين خوب پتروشيمي مشكلي كه در حال ضربه زدن به تيم است را حل كنند.

سرمربي تيم بسكتبال پتروشيمي بندر امام پس از پيروزي برابر تيم شهرداري گرگان اظهار كرد: قبلا هم گفته ام خودمان به خودمان ضربه مي زنيم. وقتي يك مجموعه تيمي به نام پتروشيمي ايجاد كرده است بايد تمام اعضاي آن مجموعه از تيم حمايت كنند، از اين وضعيت خسته شده ام و كسي پاسخگو نيست و نمي دانم دليل شرايط ايجاد شده است چيست. احساس مي كنم كسي نمي خواهد تيم نتيجه بگيرد. بازيكن خارجي دوم هنوز جذب نشده است و تيم من به اين بازيكن نياز دارد اما كسي به اين فكر نيست.

وي ادامه داد: تيم پتروشيمي به مسابقات بسكتبال شيخ راشد دعوت شده است اما مسوولين براي شركت باشگاه در اين مسابقات نيز كوتاهي مي كنند. مسابقه هاي شيخ راشد در آسيا معتبر است و شركت در آن مي تواند به هماهنگ شدن تيم كمك كند. هر قدر اين شرايط در تيم ادامه پيدا كند مشكل هاي ما بيشتر خواهد شد. تيم اردوي تداركاتي نداشته و اين مسابقه ها مي تواند مفيد باشد ولي هنوز پاسخي دريافت نكرده ايم و اگر تا چند روز آينده حضور تيم را در اين مسابقه ها اعلام نكنيم ديگر نمي توانيم شركت كنيم.

هاشمي تاكيد كرد: داريم با اين مسايل مي سازيم و اميدوارم در اين هفته اين مشكلات حل شود، چون واقعا خسته شده ام، اگر خودم دليل اين مشكلات را مي دانستم مي توانستم به هر طريقي اين مسايل را حل كنم اما تا امروز كسي نبوده تا پاسخگو باشد. فقط مي گويند كه مسوولين پتروشيمي نمي گذارند، اين كه جواب نمي شود.

وي افزود: من يك مربي در يك چارچوب خاص مسووليتي هستم و نمي توانم وارد اين مسايل شوم اما در طول دوران ورزشي ام با چنين مساله اي روبرو نشدم. من تا حدي توانايي دارم و بايد ابزار هم در اختيارم باشد. صبر كرده ايم و با اين شرايط ساخته ايم بايد بيشتر تلاش كنيم تا با همين وضعيت موفق شويم.

سرمربي تيم بسكتبال پتروشيمي بندر امام درباره بازي با تيم شهرداري گرگان نيز بيان كرد: بازي در مقابل 5000 تماشاگر، تماشاگري كه بسكتبال را دوست دارد و همراه با تيمش بازي مي كند بسيار دشوار است، تيم گرگان كادر فني و بازيكنان خوبي دارد و در نيمه نخست براي ما مشكل ساز بود. در نيمه نخست خيلي بد بازي كرديم و عقب افتاديم اما در نيمه دوم كمي بسته شديم و با خوش شانسي توانستيم پيروز مسابقه شويم.

تيم پتروشيمي بندر امام پنج شنبه و در هفته دوم ليگ برتر بسكتبال توانست ميزبان خود شهرداري گرگان را با نتيجه 78 بر 55 شكست دهد.

---------------------

سرمربي پويا پس از شكست سنگين مقابل مهرام:

سرمربي تيم بسكتبال پويا تهران گفت: با حضور بازيكنان خارجي اين نتايج براي ما تكرار نخواهد شد.

بهزاد امامي پس از شكست 120 بر 51 پويا مقابل مهرام در گفت و گو با خبرنگار ايسنا، اظهار كرد: تيم پويا 12 روز است كه در ليگ برتر حضور پيدا كرده و نبايد با تيم قدرتمندي چون مهرام سنجيده شود. تيم مهرام 9 سال سابقه‌ي حضور در ليگ برتر را دارد. تيم‌هايي چون ذوب آهن – پتروشيمي مهرام را نبايد با تيمهاي تازه وارد مقايسه كرد.

وي ادامه داد: تيم پويا نسبت به هفته‌ي گذشته هماهنگ‌تر شده است و با حضور بازيكنان خارجي تيم اين نتايج تكرار نخواهند شد و شرايط بهتر مي‌شود.

سرمربي تيم بسكتبال پويا تهران در رابطه با شرايط اين تيم گفت: تيم ما جوان و تازه وارد ليگ برتر شده است. به زمان نياز داريم تا هماهنگ شويم. نسبت به آغاز ليگ برتر پيشرفت داشتيم اما در پست‌هايي نياز به بازيكن داريم و در پست 1 و 5 بازيكن خارجي به تيم اضافه خواهيم كرد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
بارسلونا ال كلاسيكوي بسكتبال را هم پيروز شد

تيم بارسلونا ال كلاسيكوي بسكتبال را هم با برتري قاطع به سود خود به پايان برد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم هاي بسكتبال بارسلونا و رئال مادريد مقابل هم به ميدان رفتند كه تيم بسكتبال بارسلونا با نتيجه‌ي 95 بر 75 از سد حريف خود عبور كرد.

بازي از ابتدا با برتري بارسلونا آغاز شد و آمار 80 درصدي پرتاب‌هاي موفقت آميز منطقه‌اي اختلاف را به بيش از 10 امتياز در نيمه‌ي اول رساند.

مسينا بازيكن بلند قامت رئال مادريدهم كه با توجه به شباهت نامي با ليونل مسي، مورد توجه قرار گرفته بود، نتوانست در نيمه‌ي دوم كاري براي تيم پايتخت نشين انجام دهد و بارسلونا در پايان با 20 امتياز برتري اين بازي را به سود خود به پايان رساند تا هواداران متعصب بارسلونا اين بار پيروزي مقابل رئال مادريد را در زمين بسكتبال جشن بگيرند.

----------------------

سرمربي تيم بسكتبال حفاري ملي اهواز:
بايد در كار تيمي تمركز كنيم
پست‌هاي يك و پنج نقطه ضعف تيم ماست

عبدالغفور كامروا پس از دومين شكست متوالي تيم بسكتبال حفاري ملي اهواز در ليگ برتر گفت: با جذب دو بازيكن خارجي ضعف هاي تيم را در پست هاي يك و پنج برطرف مي‌كنيم.

سرمربي تيم بسكتبال حفاري ملي اهواز در گفت و گو با خبرنگار ورزشي ايسنا اظهار كرد: بايد تمرين هاي تيم را منسجم‌تر كنيم. به كار تيمي بيشتري نياز داريم و بايد تمركز تيم را بالا ببريم. نقطه ضعف ما دو پست يك و پنج است كه در بازي اين هفته نيز همه شاهد اين نقطه ضعف بودند. بازيكن خارجي ما كه در پست پنج بازي مي‌كند به ايران آمده و مي تواند در هفته بعد به ما كمك كند. ديگر بازيكن خارجي نيز يكشنبه به دوبي مي رسد و بعد از آن به ايران مي آيد و بايد تاييديه پزشكي وي را آماده كنيم تا او نيز به بازي هفته بعد مقابل شهرداري گرگان به ما كمك كند.

وي ادامه داد: در پست هاي ديگر تيم بازيكنان خوبي دارد و فكر مي كنم با رسيدن اين دو بازيكن شرايط تيم خيلي بهتر مي شود. سعي مي كنيم تا نقاط ضعف تيم را برطرف كنيم.

تيم حفاري ملي اهواز در هفته دوم با نتيجه 82 بر 72 مغلوب ميزبان خود راه و ترابري قم شده بود.
--------
سرمربي شهرداري گرگان:
نبايد بيش از اين از بازيكنان ما انتظار داشت

سرمربي تيم بسكتبال شهرداري گرگان گفت: از بازيكنانم راضي هستم و نبايد بيش از اين از آنها انتظار داشت.

اسدالله كبير پس از شكست تيمش از پتروشيمي بندرامام در هفته دوم ليگ برتر بسكتبال در گفت و گو با خبرنگار ايسنا اظهار كرد: بازيكنان تيم ما جوان هستند و نياز به هماهنگي بيشتري دارند. در نيمه اول از پتروشيمي جلو بوديم اما در نيمه دوم با بي تجربگي اختلاف كاهش پيدا كرد و تيم ما عقب افتاد. توان بازيكنان ما همين قدر است و نبايد بيش از اين انتظار داشت.

وي ادامه داد: در نيمه دوم، تيم پتروشيمي سيستم دفاعي منطقه اي ايجاد كرد و فضاهاي خالي زيادي براي بازيكنان وجود داشت اما در گل زدن موفق نبوديم.

سرمربي تيم بسكتبال شهرداري گرگان در رابطه با وضعيت تيمش گفت: هنوز در حملات منطقه اي به هماهنگي نرسيده‌ايم و بايد بيشتر تمرين كنيم. از شنبه تمرين ها را شروع كرديم و سعي مي كنيم تا نقاط ضعف را تقويت كنيم و بتوانيم بازي خوبي را در مقابل حفاري ملي اهواز به نمايش بگذاريم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
بازي معوقه هفته اول ليگ برتر فردا برگزار مي‌شود

فردا (دوشنبه) بازي معوقه هفته اول ليگ برتر بسكتبال بين دو تيم ب.آ شيراز و توزين الكتريك كاشان در شيراز برگزار مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تنها مسابقه معوقه از هفته اول ليگ برتر بسكتبال بين دو تيم ب.‌آ شيراز و توزين الكتريك كاشان دوشنبه از ساعت 15 در شيراز برگزار مي‌شود. اين مسابقه كه بنا بود در روز پنجشبنه دوم دي‌ماه برگزار شود به دليل اعلام انصراف موقت تيم شيرازي از ليگ برتر برگزار نشد و طي برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده توسط فدراسيون و هماهنگي بين اين دو تيم اين بازي فردا برگزار مي‌شود تا پرونده هفته اول ليگ برتر به طور كامل بسته شود.

تيم ب.آ شيراز در مسابقه پيشين خود در هفته دوم ليگ برتر با نتيجه 65 بر 62 از مهمان خود كاسپين قزوين شكست خورده بود و تيم توزين الكتريك كاشان نيز توانست در نخستين پيكار خود در ليگ برتر ميهمان خود دانشگاه آزاد اسلامي تهران را با نتيجه 72 بر 59 از پيش رو بردارد.

-------------

سرمربي ب.آ شيراز:
با چنگ و دندان مقابل توزين الكتريك بازي مي‌كنيم

سرمربي تيم بسكتبال ب.آ شيراز گفت: با چنگ و دندان مقابل توزين الكتريك بازي مي‌كنيم.

مسعود قاسمي در رابطه با مسابقه فردا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: امروز تيم توزين الكتريك كاشان را آناليز مي‌كنيم. اين تيم قدرتمند است و با بازيكنان و كادر فني صربستاني كه اين فصل به خدمت گرفته است، بسيار هماهنگ كار مي‌كند و مي‌تواند براي ما مشكل‌ساز شود اما بازيكنان ما نيز تلاش مي‌كنند تا با چنگ و دندان از نام ب.آ دفاع كنند و بازي خوبي به نمايش بگذارند.

وي افزود: پس از بازي روز پنجشنبه بازيكنان يك روز استراحت كردند و از روز شنبه در دو نوبت صبح و عصر تمرين داشتند. امروز نيز يك جلسه تمرين خواهيم داشت و پس از آن فيلم بازي توزين الكتريك و دانشگاه آزاد را براي بازيكنان آناليز مي‌كنيم تا بتوانند نقاط قوت و ضعف تيم توزين الكتريك را براي مسابقه فردا پيدا كنند.

قاسمي گفت: بازيكنان ما جوان و بي‌تجربه هستند و اين تنها دليل شكست در برابر قزوين بود. بازيكنان ما در پايان نيمه دوم افت كردند و نتوانستند فاصله امتيازي را حفظ كنند اما با اين همه تا دقايق پاياني از حريف پيش بوديم ولي بي‌تجربه بودن بچه‌ها باعث شد تا بازي در وقت قانوني مساوي و در وقت اضافه نيز اين تيم كاسپين باشد كه پيروز ميدان شود.

وي ادامه داد: تيم به هماهنگي بيشتري نياز دارد كه فكر مي‌كنم با اضافه شدن دو بازيكن خارجي به تيم منسجم‌تر مي‌شويم و مي‌توانيم نتايج بهتري بگيريم.

------------

ذوب‌آهن فردا به مصاف قهرمان لبنان می‏رود
مسابقات بسکتبال 2011 باشگاه‏های غرب آسیا از روز دوشنبه با دیدار ذوب آهن مقابل الریاضی لبنان آغاز می‎شود.

به گزارش خبرنگار مهر، این دیدار از گروه A مسابقات بسکتبال باشگاه‏های غرب آسیا در سوریه برگزار خواهد شد. ذوب آهن به عنوان نایب قهرمان فصل گذشته مسابقات بسکتبال لیگ برتر باشگاه‎های کشور و نماینده دوم کشورمان در این دوره از رقابت‏های باشگاه‏های غرب آسیا (وابا) شرکت کرده است در حالیکه الریاضی قهرمان لبنان است.

الریاضی لبنان در چهار دوره رقابت‌های جام شیخ راشد دبی صاحب عنوان قهرمانی شده است اما تاکنون این عنوان را در سطح آسیا کسب نکرده است. این تیم در رقابت‏های 1998 باشگاه‏‎های آسیا نیز صاحب عنوان سومی شد. عنوانی که ذوب آهن در دوره پیشین مسابقات باشگاه‏های غرب آسیا به دست آورد.

دیدار دو تیم ذوب آهن و الریاضی به عنوان دیدار نخست این دوره از مسابقات بسکتبال باشگاه‏های غرب آسیا و گروه A این رقابت‌ها برگزار خواهد شد. دیدار دیگر روز نخست را نمایندگان یمن و میزبان برگزار می‌کنند. الریاضی اردن هم در این روز با قرعه استراحت روبرو است.

تیم بسکتبال ذوب آهن روز گذشته با ترکیب اوشین ساهاکیان، آرن داودی، حامد آفاق، علی باهران، محمدرضا اکبری، کرم احمدیان، محمد امجد، فرهاد صبوری، محمد فلاحت، عماد سلمانی، مهدی اسماعیلی و عثمان بارو (بازیکن سنگالی) عازم سوریه شد. این تیم در روز دوم با قرعه استراحت روبرو است. سپس به مصاف نمایندگان اردن، یمن و سوریه می‎رود. برنامه دیدارهای مسابقات بسکتبال باشگاه‏های غرب آسیا در گروه A به شرح زیر است:

دوشنبه - 13/10/89
* ذوب آهن ایران - الریاضی لبنان
* الاهلی یمن - الجلا سوریه
سه شنبه - 14/10/89
* الریاضی اردن - الاهلی یمن
* الجلا سوریه - الریاضی لبنان
- ذوب آهن در این روز با قرعه استراحت روبه‌رو است

چهارشنبه - 15/10/89
* الاهلی یمن - الریاضی لبنان
* ذوب آهن ایران - الریاضی اردن

پنجشنبه - 16/10/89
* ذوب آهن ایران - الاهلی یمن
* الجلا سوریه - الریاضی اردن

جمعه - 17/10/89
* الریاضی لبنان - الریاضی اردن
* ذوب آهن ایران - الجلا سوریه

در پایان این رقابت‎ها چهار تیم به مرحله دوم مسابقات بسکتبال باشگاه‎های غرب آسیا صعود می‎کنند. تیم آخر نیز از دور رقابت‌ها حذف می‌شود. دو تیم برترمرحله نهایی مسابقات باشگاه‏های غرب آسیا سهمیه حضور در مسابقات 2011 باشگاه‌های آسیا را به دست می‌آورند.

-----------------

رقابتهای بسکتبال باشگاههای غرب آسیا از فردا درشهر حلب سوریه آغازخواهد شد.

گروه بندی مسابقات به شرح زیر است:

* گروه اول : ذوب آهن اصفهان، الریاضی لبنان، الجلاء سوریه، الریاضی آرامکس اردن و الاهلی یمن

* گروه دوم : مهرام تهران ، دهوک عراق، الشانفیل لبنان، دانشگاه اردن و الجیش سوریه

بر طبق برنامه ارائه شده رقابتهای گروه یک از فردا - دوشنبه 13 دی - آغاز می شود که در روز نخست تیم ذوب‌آهن اصفهان،نماینده ایران به مصاف تیم الریاضی لبنان می رود و الجلا سوریه با الاهلی یمن مسابقه خواهد داد.

برنامه سایر دیدارهای ذوب آهن به شرح زیر است :

* چهارشنبه 15 دی‌ : ذوب‌آهن - الریاضی اردن

* پنج‌شنبه 16 دی‌ : ذوب‌آهن - الاهلی یمن

* جمعه 17 دی‌ : ذوب‌آهن - الجلا سوریه

مسابقات گروه دوم نیز با شرکت 5 تیم مهرام ایران ، دانشگاه علوم طبیعی اردن‌، دوهوک عراق‌، الجیش سوریه و شانفیل لبنان از روز چهارشنبه 22 دی در امان اردن آغاز می شود و بر طبق برنامه ، دیدارهای تیم مهرام ایران به صورت زیر برگزار می شود :

* چهارشنبه 22 دی : مهرام - علوم طبیعی اردن

* پنج شنبه 23 دی : مهرام - دوهوک عراق

* جمعه 24 دی : مهرام - شانفیل لبنان

* یکشنبه 26 دی : مهرام - الجیش سوریه

از هر گروه این رقابت‌ها 4 تیم از هر گروه به مرحله پلی‌آف (یک چهارم پایانی) مسابقات صعود می‎کنند که مرحله پلی‌آف به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
پتروشيمي دومين بسكتباليست خارجي خود را جذب كرد

خبرگزاري فارس : تيم بسكتبال پتروشيمي سرانجام موفق به جذب دومين بازيكن خارجي خود شد.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، تيم پتروشيمي بندر امام كه تا هفته هفتم از نبود دومين بازيكن خارخي خود بي‌بهره بود سرانجام اين بازيكن را با موافقت مسئولان ورزش پتروشيمي جذب كرد تا نگراني مصطفي هاشمي، سرمربي اين تيم برطرف شود.
جوليوس پاچ، بازيكني آمريكايي كه در پست 3 بازي مي‌كند چند روزي است در تمرينات پتروشيمي شركت كرده و در صورت صلاحديد كادر فني اين تيم فردا برابر ب.آ شيراز در هفته هشتم به ميدان مي‌رود.
وينسنت جونز ديگر بازيكن خارجي پتروشيمي است كه در ابتداي فصل به اين تيم پيوسته بود.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
مهران حاتمي:
مشكل اصلي ما دفاع بود

سرمربي تيم بسكتبال دانشگاه آزاد تهران پس از شكست تيمش برابر مهرام گفت: با تمام تلاشي كه بچه‌ها انجام دادند باز هم مشكل اصلي ما در كار دفاعي بود.

مهران حاتمي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بازيكنان مهرام خيلي خوب بازي كردند و توانست تامي نقاط زمين را پوشش دهند، اما بازيكنان ما خوب نبودند و نتوانستيم آن چيزي كه بايد را در زمين انجام دهيم. مشكل اصلي تيم در كار دفاعي بود و نتوانستيم عملكرد دفاعي خوبي داشته باشيم البته بايد بگويم كه كيفيت بالاي دو بازيكن خارجي مهرام و عملكرد خوب مهدي كامراني در زمين در نتيجه بسيار تاثيرگذار بود و آنهاسهم زيادي در اين پيروزي داشتند.

وي ادامه داد: از كار بازيكنانم راضي هستم و تلاش مي‌كنيم تا د ر بازيهاي باقيمانده با تمركز بيشتر براي پيروزي وارد ميدان شويم.

حاتمي در ارتباط با آسيب ديدگي كه براي "كوين" در بازي برابر مهرام ايجاد شد گفت: پاي كوين دچار شكستگي شد و سعي كردم او را براي بازي‌هاي بعد نگه دارم. اميدوارم كه مشكل خاصي نباشد تا دررقابتهاي باقيمانده بتواند به تيم كمك كند.

تيم دانشگاه آزاد اسلامي در هفته هشتم ليگ برتر بسكتبال برابر مهرام با نتيجه 94 بر 78 تن به شكست داد.

Multimedia%5Cpics%5C1388%5C4%5Csport%5C395.jpg

-----------

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
مجيد صالحي:
تيم بهتري خواهيم شد
بازيكنانم جوان و كم تجربه هستند

سرمربي تيم بسكتبال بانك سامان پس از هشتمين شكست تيمش در ليگ برتر گفت: بازيكنانم جوان و كم تجربه هستند. اما مطمئنم كه در ادامه بازي‌هاي بهتري را انجام خواهيم داد.

مجيد صالحي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: نظرات تيمم كامل شده است و هر روز و هر هفته بهتر خواهيم شد. بازيكنانم جوان هستند و در لحظه‌هاي حساس اشتباه‌هاي زيادي دارند و بازيكنان باتجربه حريف به بهترين شكل آنها را تنبيه مي‌كنند. مطمئن هستم كه در هفته‌هاي بعدي تيم بهتري خواهيم بود و نتايج بهتري كسب مي‌كنيم.

وي ادامه داد: روز پنجشنبه برابر گرگان ديدار دشواري در پيش داريم اما سعي مي‌كنيم تا بازي را كنترل كنيم و با پيروزي از گرگان برگرديم. درهفته‌هاي بعدي نمايش خيلي بهتري خواهيم داشت.

صالحي درباره بازيكنان تيمش نيز بيان كرد: از تك‌تك بازيكنانم راضي هستم. دو بازيكن خارجي تيم هم شرايط خوبي دارند و خيلي خوب تلاش مي‌كنند با هماهنگي بيشتر بچه‌ها شرايط كل تيم بهتر خواهد شد.

وي با بيان اين مطلب كه اشتباه‌هاي داوري جز جدانشدني ورزش است گفت: تيم داوري براي هر دو تيم اشتباه‌هايي داشت اما اين وضعيت در نتيجه بازي تاثيرگذار نبود تيم قم شايسته پيروزي بود و من به بازيكنان و كادر فني راه و ترابري تبريك مي‌گويم.

تيم بانك سامان در هفته هشتم ليگ برتر بسكتبال برابر ميهمانش راه و ترابري قم با نتيجه 95 بر 77 تن به شكست داد.

Multimedia%5Cpics%5C1389%5C10%5CPhoto%5C2309.jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
عباس آقاكوچكي:
از تك‌تك بازيكنانم استفاده مي‌كنم
سالن شهر قم آماده نشود، ميزباني نداريم

سرمربي تيم بسكتبال راه و ترابري پس از پيروزي در هفته هشتم ليگ برتر گفت: اگرسالن اصلي بسكتبال شهر قم آماده نشود نمي‌توانيم بازيهاي خانگي را درقم انجام دهيم.

عباس آقاكوچكي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بايد سالن دو هزار نفري شهر قم آماده شود، در غير اين صورت فدراسيون اجازه نمي‌دهد كه بازيهاي خانگي راه و ترابري در قم انجام شود و بايد اين رقابت‌ها را در يكي از شهرهاي هم جواربرگزار كنيم. زمان بسيار خوبي را در اختيار داريم و بازي‌هاي باقيمانده از نيم فصل را مهمان هستيم و اين زمان خوبي است تا اين سالن آماده شود.

وي درباره ديدار با تيم بانك سامان نيز گفت: بچه ها پس از ديدار با ذوب آهن خيلي خسته شده بودند و در ابتداي بازي نتوانستند انتظاراتي كه داشتيم را برآورده كنند. سعي كردم با استفاده از تمامي بازيكنانم فشار را از روي تيم كم كنم تا در جريان بازي بتوانيم امتيازهاي لازم را بگيريم كه خوشبختانه با تلاش بچه‌ها موفق شديم و به پيروزي رسيديم البته بانك سامان تيم بسيار خوبي است. نسبت به هفته‌هاي گذشته هماهنگ‌تر شده و بسكتبال خوبي به نمايش مي‌گذارد.

آقاكوچكي در ارتباط با شرايط بسكتبال تيمش نيز بيان كرد: سعي مي‌كنم در بيشتر رقابت‌ها از تك‌تك بازيكنانم استفاده كنم. نگاهي به پشتوانه سازي بسكتبال قم داريم و به همين دليل همه بازيكنان تيم راه و ترابري براي حضور در زمين زمان كافي دادند و مي‌توانند خود را نشان دهند. من از تلاش همه بازيكنانم راضي هستم.

تيم راه و ترابري قم توانست در هفته هشتم ليگ برتر بسكتبال ميزبانش بانك سامان تهران را با نتيجه 95 بر 77 شكست دهد.

Multimedia%5Cpics%5C1388%5C9%5Cphoto%5C2885.jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
مارلون گارنت: مهرام تيم بزرگي است
كار ما در آسيا تازه شروع شده است

بازيكن آمريكايي مهرام پس از پيروزي در هفته‌ي هشتم ليگ برتر، تيمش را بهترين تيم ايران دانست و گفت، دوست دارد، بسكتبالش را در اين تيم ادامه دهد.

مارلون گارنت در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: مهرام تيم بزرگي است و در همه ميدان‌ها به خوبي مي‌جنگد. اين باشگاه را دوست دارم و براي موفقيتش در همه‌ي مسابقه‌ها تلاش مي‌كنم. مربي خوبي داريم كه با تاكتيك‌هاي خود به بازيكن‌ها كمك مي‌كند و از همه مهم تر اين كه در اين تيم راحت هستم و بسكتبال مهرام را دوست دارم. خيلي خوشحال هستم كه براي مهرام توپ مي‌زنم. اميدوارم با موفقيت در تمامي مسابقه‌ها دل هواداران مهرام را نيز شاد كنم.

وي درباره بازي‌هاي ليگ نيز گفت: ليگ برتر ايران تيم‌هاي خوبي دارد و فشردگي ايجاد شده نيز كار هر تيمي را دشوارتر كرده است. مهرام در هر بازي كار دشوارتري دارد، چون تمام تيم‌هاي حاضر در ليگ برابر مهرام انگيزه‌ي بالايي داشته و قصد دارند، تا اين تيم را متوقف كند. مهرام تيم بزرگي است كه در هر مسابقه با تمام قدرت مي‌جنگند. تمام بازيكنان در زمين فقط به پيروزي فكر و براي آنها تلاش مي‌كنند.

گارنت درباره بازي‌هاي غرب آسيا نيز تاكيد كرد: سطح مسابقه‌ها بسيار بالا بود و همه تيم‌ها براي پيروزي پيكار مي‌كردند كه خوشبختانه توانستيم با همكاري تمام بچه‌ها و كمك مربيان تيم دور اول مسابقه‌ها را با موفقيت به پايان برسانيم. كار ما در آسيا تازه شروع شده است و بايد از اين پس بيشتر تلاش و تمركز داشته باشيم. بازي دشواري را با الرياض در پيش رو داريم و اميدواريم كه با پيروزي در آن ميدان با انگيزه بيشتري به كار خودمان ادامه دهيم.

وي افزود: براي من همه چيز در مهرام خوب است. تمرين‌هاي خوبي دارم و شرايط بدني‌ام نيزآماده است. وضعيت خوبي داريم و فقط براي پيروزي تلاش مي‌كنيم.

--------------------
هفته نهم ليگ برتر بسكتبال فردا برگزار مي‌شود

هفته نهم ليگ برتر بسكتبال عصر پنجشنبه با ديدار حساس دو تيم مهرام تهران و كاسپين قزوين آغاز مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهرام كه تنها تيم بدون شكست اين فصل است در اين رقابت كاسپيني را پيش رو دارد كه براي فراموش شكست خانگي خود در هفته هشتم به يك پيروزي نياز دارد و با انگيزه بالايي به تهران مي‌آيد.

در ديگر بازي اين هفته كه حساس‌ترين رقابت نيز به نظر مي‌رسد تيم توزين الكتريك در كاشان برابر شاگردان فرزاد كوهيان صف آرايي مي‌كند. هر دو تيم ذوب آهن و توزين الكتريك براي باقي ماندن در كورس قهرماني به پيروزي نياز دارند و اين شرايط نويد ديداري زيبا را در كاشان به بسكتبال دوستان مي‌دهد.

در ديگر بازي‌ها شاگردان مصطفي هاشمي در تهران ميهمان دانشگاه آزاد اسلامي هستند. تيم پتروشيمي براي ادامه صدرنشين خود در ليگ برتر به پيروزي نياز دارد و اين در حالي است كه شاگردان مهران حاتمي نيز پس از شكست در هفته هشتم در فكر جبران امتيازهاي از دست رفته هستند.

در شيراز تيم ب. آ برابر شركت ملي حفاري صف آرايي مي‌كند و شهرداري گرگان ميزبان بانك سامان است.

شهركرد نيز ميزبان تيم مدعي راه و ترابري قم است. شاگردان عباس آقا كوچكي كه در اين فصل خوش درخشيده‌اند براي ادامه‌ي روند پيروزي‌هاي خود كار دشواري را برابر جوانان شهركرد در پيش دارند.

برنامه كامل هفته نهم به شرح زير است:

مهرام تهران – كاسپين قزوين

توزين الكتريك كاشان – ذوب آهن اصفهان

ب. آب شيراز – شركت ملي حفاري

شهرداري گرگان- بانك سامان

هيات بسكتبال شهركرد – راه و ترابري قم

دانشگاه آزاد اسلامي – پتروشيمي بندرامام
http://forum.persia-cms.com

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
رویارویی رکودداران در روز تماشایی کاشان
نهمین هفته مسابقات بسکتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور در حالی برگزار می‌شود که دو تیم بالانشین جدول در کاشان به مصاف هم می‎روند و دو تیم مدعی دیگر هم در تالار آزادی دیدار خود را برگزار می‎کنند اما نه مقابل یکدیگر.

به گزارش خبرنگار مهر، در چارچوب این هفته از رقابت‎های بسکتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور تیم مهرام، مدافع عنوان قهرمانی که همچنان تنها تیم بدون شکست این مسابقات است در تالار بسکتبال آزادی میزبان تیمی است که به اندازه تعداد بردهایش متحمل شکست هم شده است.

شاگردان بهرام رمضان در تیم کاسپین طی هشت دیداری که برگزار کرده‎اند چهار بار پیروز میدان بوده و چهار بار هم بازنده بوده‌اند. آنها این هفته باید به مصاف تیمی بروند که برنده همه دیدارهای گذشته خود بوده اما همچنان در میانه جدول به سر می‌برد.

پیش از این دیدار دیگر تیم مدعی مسابقات بسکتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور که صدرنشینی فعلی این رقابت‌ها نیز هست، در همین تالار بسکتبال آزادی به مصاف دیگر نماینده تهرانی می‌رود. در این دیدار پتروشیمی میهمان دانشگاه آزاد است که دیگر تیم رکورددار از نظر تعداد برد، باخت و مساوی است.

سایر دیدارهای این هفته از مسابقات بسکتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور در شهرستان‌ها برگزار می‎شود که طی آن دو تیم توزین الکتریک کاشان و ذوب آهن اصفهان تماشایی‌ترین دیدار را برگزار خواهند کرد. این دو تیم با امتیاز مشترک 13 در نزدیک فاصله نسبت به یکدیگر ایستاده‎اند. رقم خودن هر نتیجه‎ای در تغییر موقعیت توزین الکتریک و ذوب آهن از رده‎های سوم و چهارم جدول رده‎بندی تاثیرگذار است.

خانه بسکتبال شیراز این هفته میزبان نمایند اهواز است. شرکت ملی حفاری اگرچه مانند حریف میزبانش فقط 2 برد کسب کرده اما امیدوار است با گرفتن نتیجه از تیم ته جدولی از رده هشتم بالاتر بیاید. تیم ته جدولی بانک سامان هم فردا باید در حضور تماشاگران گرگانی به میدان برود. شاید سالن امام ***** (ره) برای بازیکنان این تیم خوش یمن باشد و موجب رقم خوردن اولین پیروزی برای آنها شود.

شاگردان عباس آقاکوچکی که بالاتر از ذوب آهن و مهرام در رده دوم جدول رده‎بندی قرار دارند هم این هفته فرصت خوبی دارند تا موقعیت خود را در این رده بهبود بخشند چون حریف آنها تیمی است از هشت بازی نتیجه هفت دیدار را واگذار کرده است.

برنامه دیدارهای هفته نهم مسابقات بسکتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور و جدول رده‎بندی دوازده تیم شرکت‎کننده در این رقابت‌ها به شرح زیر است:
* دانشگاه آزاد - پتروشیمی بندرامام ، ساعت 16، تالار بسکتبال آزادی
* توزین الکتریک کاشان - ذوب آهن اصفهان، ساعت 16، سالن مرحوم کتابچی کاشان
* ب . آ شیراز - شرکت ملی حفاری، ساعت 16، خانه بسکتبال شیراز
* شهرداری گرگان - بانک سامان، ساعت 16، سال امام ***** (ره) گرگان
* هیئت شهرکرد - راه و ترابری قم، ساعت 16، سالن بسکتبال شهرکرد
* مهرام تهران - کاسپین قزوین ، ساعت 18، تالار بسکتبال آزادی

جدول رده‌بندی:
1- پتروشیمی بندرامام (7 برد، یک باخت، 15 امتیاز)
2- راه و ترابری قم (6 برد، 2 باخت، 14 امتیاز)
3- ذوب آهن اصفهان (6 برد، یک باخت، 13 امتیاز)
4- توزین الکتریک کاشان (5 برد، 3 باخت، 13 امتیاز)
5- مهرام تهران (6 برد، بدون باخت، 12 امتیاز)
6- دانشگاه آزاد (4 برد، 4 باخت، 12 امتیاز)
7- کاسپین قزوین (4 برد، 4 باخت، 12 امتیاز)
8- شرکت ملی حفاری (2 برد، 6 باخت، 10 امتیاز)
9- شهرداری گرگان (2 برد، 5 باخت، 9 امتیاز)
10- هیئت شهرکرد (یک برد، 7باخت، 9 امتیاز)
11- ب . آ شیراز (2 برد، 4 باخت، 8 امتیاز)
12- بانک سامان (8 باخت، بدون برد، 8 امتیاز)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
مشحون: هيچ تيمي در ليگ برتر بسكتبال از حاشيه امنيت برخوردار نيست

خبرگزاري فارس : رئيس فدراسيون بسكتبال گفت: هيچ تيمي در اين فصل از حاشيه امنيت برخوردار نيست و شكست ذوب‌آهن مقابل راه و ترابري نمونه آن بود.

محمود مشحون در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، در مورد نتايج ليگ‌برتر بسكتبال، بازيكنان خارجي ليگ، رفتار هاي ناشايست برخي تيم‌ها، رقابت‌هاي غرب آسيا تو ضيحاتي را ارئه كرده است كه در زير مي‌خوانيد:

*ليگ برتر را تا هفته هشتم چطور ارزيابي كرديد؟
تيم ها هر هفته عملكرد بهتري داشته و همه تلاش خود را مي‌كنند كه به بالاي جدول برسند. تيم‌ها انسجام بالايي دارند و رقابت‌ها بسيار نزديك دنبال مي‌شود. هيچ تيمي در اين فصل از حاشيه امنيت برخوردار نيست و شكست ذوب‌آهن مقابل راه و ترابري تازه وارد هم نمونه آن است.

*ليگ اين فصل چه تفاوتي را با فصل گذشته داشته است؟
ابتدا اينكه 12 تيم اين فصل بهتر از فصل گذشته‌اند و بازيكنان خوبي را در اختيار دارند و دوم اينكه كم كاري و حاشيه‌ها كمتر شده است و به جز چند تيم كه در حد شخصيت بسكتبال رفتار نكردند خوشبختانه مشكل خاصي نداشتيم.

* اما رفتارهاي ناشايست در هفته‌هاي گذشته از سوي تماشاگران 2 تيم توزين و ذوب‌آهن اهالي بسكتبال را ناراحت كرد!
رفتار تماشاگران ذوب‌آهن ناشايست بود و فدراسيون هم بر همين اساس آنها را به 2 بازي خانگي بدون تماشاگر محروم كرد و تماشاگران توزين الكتريك كاشان هم با توجه به اينكه در تهران خلاف قوانين عمل كردند، به توبيخ كتبي و شفاهي بسنده شد. به نظر من اين محروميت جواب داد و در هفته هشتم مشكلي خاصي را زا اين بابت نداشتيم.

*بانك سامان نتايج بسيار ضعيفي را در 8 هفته گذشته كسب كرده و در حد ليگ برتر نبوده است، نظر شما چيست؟
اين تيم مقابل راه و ترابري خوب ظاهر شد و بازي برابري را ارائه كرد، به نظر من آنها تلاش خود را مي‌كنند و به دليل اينكه كم تجربه هستند نياز به زمان دارند. مهم اين است كه بسكتبال حركت مي‌كند.

*بازيكنان خارجي اين فصل را چطور ارزيابي كرديد؟
در اين فصل 2 تا 3 باشگاه هستند كه بسكتباليست‌هاي خوبي جذب كرده‌اند و ساير تيم‌ها نسبت به هزينه‌اي كه كرده‌اند بازيكنان بدي را به خدمت نگرفته‌اند. در طول چند سال گذشته اين روال بوده است كه چند باشگاه هزينه زيادي را براي اين كار مي‌كنند، اما متاسفانه بازيكنان خوبي جذب نمي‌كنند. بازيكن خارجي خوب هم به نفع بسكتبال ايران و هم به سود آن باشگاه است و اگر نتوانيم بسكتباليست خوب را جذب كنيم هر گوشه آن ضرر خواهد بود.

*برخي باشگاه‌ها با اطلاعات غلط بازيكنان خارجي خود را جذب مي‌كنند، دليل آن چيست؟
به نظر من دلال‌ها معظل بزرگ اين كار هستند و متاسفانه ما آنقدر مشكل داريم كه نمي توانيم به كار آنها برسيم. اگر بتوانيم دست آنها را كوتاه كنيم و باشگاه‌ها هم خودشان وارد عمل شوند ديگر بازيكن خارجي درجه 2 يا مصدوم نمي‌تواند در ليگ ما جا داشته باشد. اميدوارم باشگاه‌هايي كه كم توجه هستند عملكرد بهتري در جذب آنها داشته باشند و فدراسيون هم راه را باز گذاشته است كه اگر باشگاه‌ها از بازيكنان خارجي‌شان ناراضي بودند، آنها را تغيير دهند.

*نتايج تيم‌هاي ذوب‌آهن و مهرام در غرب آسيا را چطور ارزيابي كرديد؟
ذوب‌آهن عملكرد ضعيفي داشت و برعكس، مهرام خوب كار كرد و در حد مدعي نشان داد، اما مطمئنم ذوب‌آهن هم تغيير كلي در خود خواهد داشت و ضعف‌هايش برطرف خواهد شد. خستگي هم در نتيجه نگرفتن اين تيم بي تاثير نبود.

*تغيير نحوه باي‌ها هم كيفيت اين ليگ را بهتر كرده است؟
اين موضوع بايد از سال هاي گذشته انجام مي‌شد. گروهي شدن مسابقات و انجام مسابقات به صورت رفت و برگشت هم به سود بسكتبال ايران است و هم غرب آسيا.

*ظاهراً تيم ملي نوجوانان عازم تورنمنت تركيه است؟
تورنمنت بسيار خوبي است و تيم هاي مطرحي مانند فرانسه ، بلغارستان و چين در آن حضور دارند و اميدوارم تيم خوبي را مربيان راهي اين مسابقات كنند.

*برنامه تيم ملي بزرگسالان به چه شكل خواهد بود؟
بايد منتظر ماند تا ليگ برتر به پايان برسد. هدف ما هم از فشردگي مسابقات اين است كه تيم ملي تمرينات خود را زودتر شروع كند. تاكنون حضور تيم ملي در تورنمنت جام استانكوويچ در تابستان سال آينده قطعي شده است و شركت در مسابقات مختلف هم قطعاً در دستور سازمان تيم‌هاي ملي قرار دارد.

* به عنوان سوال آخر سرانجام برخلاف نظر اهالي ورزش تاسيس وزارت ورزش به تصويب رسيد، نظرتان چيست؟
انتقادها و نظرات اهالي ورزش براي اين كار از ابتدا هم مشخص بود جواب نمي‌دهد، اما بازهم ما تجربيات خود را گفتيم. اولين مشكل هم آن اين است كه 10 روزي است همه بلا تكليف شده‌ايم و نتيجه واقعي تاسيس اين وزارتخانه را در 6 ماه آينده مشاهده خواهيم كرد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
مربی خارجی تیم‎های پایه بسکتبال به ایران آمد
"دراگان" مربی صربستانی است که به منظور مذاکره با مسئولان فدراسیون بسکتبال برای بر عهده گرفتن هدایت تیم‎های پایه وارد کشورمان شده است.

محمدرضا مشحون، مدیر سازمان تیم‎های ملی بسکتبال در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام این خبر اظهارداشت: این مربی صربستانی گزینه مورد نظر فدراسیون برای هدایت تیم‎های پایه است اما هنوز همکاری با وی نهایی نشده است.

وی با یادآوری اینکه "دراگان" روز سه شنبه و همراه با وسلین ماتیچ به ایران آمده است، تصریح کرد: با این مدبی مذاکره خواهیم داشت. در صورت توافق در تمام زمینه‎ها قراردادمان را با او منعقد می‌کنیم تا در اولین فرصت همکاری با فدراسیون بسکتبال برای مربیگری در تمام تیم‌های پایه را آغاز کند.

مدیر سازمان تیم های ملی بسکتبال تاکید کرد که فدراسیون قصد دارد بهترین گزینه را برای هدایت تیم‎های پایه انتخاب کند به همین دلیل در انقعاد قرار داد عجله به خرج نمی‎دهد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اتفاقات غير منتظره در بازي الرياضي لبنان با مهرام ايران

بيروت - تيم بسكتبال 'مهرام' ايران در چارچوب ليگ بسكتبال غرب آسيا سه شنبه شب در ورزشگاه 'المنار' شهر بيروت مغلوب تيم 'الرياضي' لبنان شد، اما جدا از اين باخت كه در دنياي ورزش امري طبيعي است، رفتار ناشايست تماشاچيان لبناني اتفاق غيرمنتظره اين بازي بود.

به گزارش ايرنا، حضور غيرقابل پيش بيني تماشاچيان در اين مسابقه با وجود بدي وضع هوا و بارندگي شديد، مسئولان برگزاركننده بازي را غافلگير كرد؛ به نحوي كه چند صد تن از تماشاچيان پشت درهاي بسته مانده و نتوانستند به داخل ورزشگاه راه پيدا كنند.
تيم مهرام ايران در ميان تشويق گسترده تماشاچيان تيم حريف، به رغم بازي خوب خود، نيمه اول را با نتيجه نزديك به حريف واگذار كرد.
تماشاچيان ايراني با وجود تعداد بسيار كم، تشويق هاي بي امان خود را از تيم مهرام ادامه دادند تا اينكه اين تيم در اواسط نيمه دوم توانست نتيجه را با تيم حريف برابر كند ولي در پايان به خاطر جو سنگين ورزشگاه و امتياز ميزباني، تيم الرياضي لبنان توانست نتيجه را به نفع خود (73بر 83) به پايان ببرد.
اتفاق غير منتظره اين بازي اين بود كه تماشاچيان لبناني در طول بازي شعارهاي نامناسبي عليه تيم مهرام سر مي دادند و بعد از پايان بازي به وسط ميدان بازي سرازير شده و به برخي تماشاچيان ايراني كه اغلب دانشجويان و دانش‌آموزان بودند، حمله ور شدند كه با دخالت پليس لبنان اين غائله پايان يافت.
مهرام در دور رفت نيز با نتيجه 94 بر 90 مغلوب حريف لبناني خود شده بود. با اين نتيجه تيم الرياضي با كسب دو پيروزي پياپي برابر مهرام نخستين تيم راه يافته به فينال لقب گرفت.
چهره ديگر تيم صعود كننده به فينال در ديدار سوم تيم‌هاي 'الجلاء' سوريه و 'ذوب آهن' ايران كه دوشنبه هفته آينده در سوريه برگزار مي‌شود مشخص خواهد شد.

منبع: ایرنا

بالا