O_o O_O o_O
Registered User
عکس های بازیکنان تیم شرق
سلام
یه سوال داشتم ازتون
چرا بعضی وقتها تیم ها یک کواتر رو خراب میکنند ؟
مثلا امروز تیم میامی کوارتر دوم رو با اختلاف واگذار کرد
Utah Jazz 99 ( 27 30 21 21
Miami Heat 98 ( 26 18 27 27
خوش اومدی رفیقتقصیر وید بود میامی باخت اگه آخر بازی فول نمیکرد برده بودیم در ضمن کریس باش هم تو بازی نبود ولی مهم نیست 9 بار پشت سر هم بردیم یبارم میبازیم مهم نی...
پ.ن: به صورت کاملا اتفاقی اینجا رو پیدا کردم دمتون گرم نمیدونستم پی تی همچین تاپیکی داره !
فقط میامی شانس بیاره که روز خوب Kobe نباشه وگرنه هرکاری کنن باز Kobe یه پله از اونا بالاتره ، یاد رودروئی جرمی لین با کوبی میوفتم ، کوبی روز بدش بود و عاصی شده بود و جرمی پادشاهی می کردمن که خودم طرفدار میامی هستم بازیکنای مورد علاقمم وید و لبرون هستن . بازی حیثیتی فردا شبه با لیکرز!!!!
میترکونیم تاپیکو!!!!
تو خود سایت NBA امروز یه جمله ی جالبی دیدم در وصف بازی LeBron ، انگلیسیش رو مینویسم تا بهتر عمق مطلب برسه ---> LeBron James played on a level that only he can ---> لبرون جیمز در یک سطحی بازی می کنه که فقط خودش می تونهآمار لبرون تو بازی قبلی بهتر از کوبی بود. ولی قبول دارم کوبی بازیکن شاخیه اگه کسی مثل هاوارد یا گیلبرت آرناس یا کریس پاول بره لیکرز همه منهدم میشن. مشکل لیکرز اینه که دست تنهاست میانگین سنی بازیکناشون بالاست تو این فصلم ترید خوبی نداشتن. در ضمن لبرون امروز رکورد ان بی ای رو زد