• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تالار بسکتبال [ اخبار داخلی . خارجی و گفتگو ]

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
عجب بازی مزخرفیه! اینا می خوان قهرمان شن؟؟!!!!!! اسپرز تیکه و پاره می کنه این میامی رو...

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
فلش بسیار زیبایی که تو این صفحه هست رو حتما ببینید .

با جابجایی جای دایره تصویر بزرگنمایی تماشاگرها رو میتونید ببینید و با عبور موس از روی اعداد مراحل به ثمر رسیدن گل رو میبینید .
متاسفانه زبانش اسپانیاییه و حتی با گوگل ترانسلیتور عبارتهای داخل فلش رو نمیشه متوجه شد .

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
خب بازی اوکلاهاما و دالاس هم که به نفع اوکلاهاما در جریانه (28 - 16)... احتمالا اوکلاهاما خواهد برد ...

پ.ن: بالاخره من حوصله کردم یه بازی رو ببینم :D

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
خوشبختانه بعد از اون بازی نفرت انگیز , یه بازی خوبو داریم میبینیم...
تا اینجا که نسبتا جذاب بوده...به امید برد دالاس

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
عجب بازی مزخرفیه! اینا می خوان قهرمان شن؟؟!!!!!! اسپرز تیکه و پاره می کنه این میامی رو...
لطیفه ی جالبی بود، اسپرز رو خیلی گنده کردین، اولش به فکر هجدهمین قهرمانی بودین و الان پیش بینیتون تقابل میامی و سن آنتونیو تو فیناله؟

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
دیروز نبودم و این نتایج رو تا الان داریم
سن آنتونیو باز هم تونست یوتا جاز رو ببره، با نتیجه 114 به 83 و در مجموع دو بازی 2 بر صفر جلوئه
اکلاهما سیتی در سومین بازی هم برنده شد و در چهار بازی بعدی با دالاس فقط یک برد دیگه میخواد تا بره مرحله بعد، بازی سوم با نتیجه 95 به 79 به نفع تاندر تموم شد
در دومین تقابل ممفیس و کلیپرز، ممفیس تونست بازی رو با نتیجه 105 به 98 ببره و در مجموع دو بازی هر تیم یک بازی رو برده
میامی سومین بازیش رو در برابر نیویورک نیکس با پیروزی به پایان رسوند با نتیجه 87 به 70 و فقط یک برد دیگه برای صعود به مرحله بعد میخواد
ایندیانا پیسرز 97 به 74 بازیش رو در برابر ارلاندو مجیک پیروز شد و در مجموع 3 بازی دو بر یک جلوئه

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
سومین تقابل لبرون جیمز و کارملو آنتونی و سومین پیروزی لبرون جیمز

M1.jpg

لبرون جیمز

M2.jpg

شماره یک نیکس، مصدوم از ناحیه دست چپ

M3-Amare Stoudemire.jpg

جرمی لین ستاره این فصل نیویورک نیکس هم بدلیل مصدومیت در بازی نبود

M4-Jeremy Lin.jpg

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
یعنی دیدن سالن به تنهایی خودش هیجان آوره ...

.
تکنیک های فیلمبرداری تو مسابقات NBA فوق العاده پیشرفتس و از اونور حضور هواداران تیم ها برای تشویق تیم هاشون هم عالیه، من از هواداران تیم لیکرز خیلی خوشم میاد و موقع هجوم تیم یه آهنگی رو تو سالن میزنن و جو وحشتناکی رو برای تیم حریف ایجاد می کنن

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
لطیفه ی جالبی بود، اسپرز رو خیلی گنده کردین، اولش به فکر هجدهمین قهرمانی بودین و الان پیش بینیتون تقابل میامی و سن آنتونیو تو فیناله؟
عزیزم اول اینکه لازم نیست در خطاب قراردادن من از فعل جمع استفاده کنی , من کوچیک شمام!
من اگه حرف از هجدهمین قهرمانی زدم یه جمله ای بود که می طلبید پای عکس کوبی بنویسم! ناامید نیستم ولی اهل رویاپردازی هم نیستم!
من دیشب واقعا عصبی بودم بازی فوق العاده مزخرفی بود از هر دو تیم حالا یه چیزی پروندم , تازه بخش کمی از راه طی شده و پیش بینی امکان پذیر نیست !
شما هم بد داری کل میندازیا! آخرین کسایی که با من کل انداخته بودند چندان عاقبت روشنی در انتظارشون نبود :D
فقط به یک چیز اطمینان دارم اون هم اینکه قهرمان از غرب میاد!

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
عزیزم اول اینکه لازم نیست در خطاب قراردادن من از فعل جمع استفاده کنی , من کوچیک شمام!
من اگه حرف از هجدهمین قهرمانی زدم یه جمله ای بود که می طلبید پای عکس کوبی بنویسم! ناامید نیستم ولی اهل رویاپردازی هم نیستم!
من دیشب واقعا عصبی بودم بازی فوق العاده مزخرفی بود از هر دو تیم حالا یه چیزی پروندم , تازه بخش کمی از راه طی شده و پیش بینی امکان پذیر نیست !
شما هم بد داری کل میندازیا! آخرین کسایی که با من کل انداخته بودند چندان عاقبت روشنی در انتظارشون نبود :D
فقط به یک چیز اطمینان دارم اون هم اینکه قهرمان از غرب میاد!
نوکرتم داداش این حرفا چیه؟ شما بزرگ مائی
راست میگین پیش بینی زوده
ایشالا تو فینال مشخص میشه که قهرمان از شرقه یا از شرقه :D

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
نتایج بازی های امروز
شیکاگو در سومین بازی با تیم فیلادلفیا سونی سیکسرز بازی رو با نتیجه 74 بر 79 واگذار کرد و در مجموع یک بر دو عقب افتاد، مصدومیت دریک رز انگاری تاثیر بدی رو تیم گذاشته ولی هنوز امید داریم و از قدیم گفتن آرزو بر جوانان عیب نیست.
بوستون بازی امروزش رو در برابر آتلانتا هاوکس 90 بر 84 برد و در مجموع دو بر یک جلو افتاد.
بازی لیکرز و دنور ناگتز هم در پایان کوآرتر دوم با نتیجه 39 بر 55 به نفع دنور در جریانه

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
Ryan Anderson فوروارد تیم ارلاندو مجیک جایزه KIA NBA Most Improved Player of the Year فصل 12-2011 رو تصاحب کرد.

Ryan-Anderson.jpg

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
لیکرز در سومین بازی برابر دنور ناگتز نتیجه را 84 بر 99 واگذار کرد ولی همچنان دو بر یک در مجموع از دنور جلوئه

sinasmoky

Registered User
لایک‌ها
14
شیکاگو هم که باخت دوباره.... از اونطرف اکلاهما سن آنتونیو و لیکرز و میزنه و از اینطرف میامی میاد بالا فینال اکلاهما میامی هست ببینید کی گفتم! :D

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
WTF
جوآکیم نوآه هم از ناحیه مچ پای چپ مصدوم شد، باید فاتحه این تیم رو خوند، من یقرا فاتحه مع الصلوات :D
اینم فیلم پیچیدن مچ پاش، البته چیز مهمی نیست و به بازی بعدی میرسه ولی تو این بازی جاش رو به ذخیرش یعنی عمر عاشیق ترک داد ---> فیلم با حجم 4.13 مگابایت ---> کلیک کنید
شیکاگو چه گندی زده تو این بازی!!! از 14 پرتاب 3 امتیازی فقط 4 تاش تو سبد رفته با 28.6 درصد پرتاب 3 امتیازی موفق و از 75 پرتاب منطقه ای فقط 28 تاش تو سبد رفته با درصد 37.3 درصد پرتاب منطقه ای موفق و 15 ترن آور هم داشته
فیلادلفیا هم اوضاع خوبی نداشته، یک پرتاب 3 امتیازی موفق از مجموع 14 پرتاب و 26 پرتاب منطقه ای موفق از مجموع 76 پرتاب

sinasmoky

Registered User
لایک‌ها
14
حالا بازم بگو نبود دریک رز تاثیری نداره!!! این پلی آفه فرق میکنه:medieval:

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
حالا بازم بگو نبود دریک رز تاثیری نداره!!! این پلی آفه فرق میکنه:medieval:
بازی تو زمین فیلادلفیا بوده، هر دو تیم امروز گند زدن، از درصد پرتاب موفقشون هم معلومه ولی باید اعتراف کرد که شیکاگو بدون دریک رز قهرمان این فصل نیست، ببینیم میامی چه میکنه :D

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
کوبی + گسول + باینوم یکی از یکی افتضاح تر...

بالا