لطیفه ی جالبی بود، اسپرز رو خیلی گنده کردین، اولش به فکر هجدهمین قهرمانی بودین و الان پیش بینیتون تقابل میامی و سن آنتونیو تو فیناله؟عجب بازی مزخرفیه! اینا می خوان قهرمان شن؟؟!!!!!! اسپرز تیکه و پاره می کنه این میامی رو...
تکنیک های فیلمبرداری تو مسابقات NBA فوق العاده پیشرفتس و از اونور حضور هواداران تیم ها برای تشویق تیم هاشون هم عالیه، من از هواداران تیم لیکرز خیلی خوشم میاد و موقع هجوم تیم یه آهنگی رو تو سالن میزنن و جو وحشتناکی رو برای تیم حریف ایجاد می کنن
عزیزم اول اینکه لازم نیست در خطاب قراردادن من از فعل جمع استفاده کنی , من کوچیک شمام!لطیفه ی جالبی بود، اسپرز رو خیلی گنده کردین، اولش به فکر هجدهمین قهرمانی بودین و الان پیش بینیتون تقابل میامی و سن آنتونیو تو فیناله؟
نوکرتم داداش این حرفا چیه؟ شما بزرگ مائیعزیزم اول اینکه لازم نیست در خطاب قراردادن من از فعل جمع استفاده کنی , من کوچیک شمام!
من اگه حرف از هجدهمین قهرمانی زدم یه جمله ای بود که می طلبید پای عکس کوبی بنویسم! ناامید نیستم ولی اهل رویاپردازی هم نیستم!
من دیشب واقعا عصبی بودم بازی فوق العاده مزخرفی بود از هر دو تیم حالا یه چیزی پروندم , تازه بخش کمی از راه طی شده و پیش بینی امکان پذیر نیست !
شما هم بد داری کل میندازیا! آخرین کسایی که با من کل انداخته بودند چندان عاقبت روشنی در انتظارشون نبود
فقط به یک چیز اطمینان دارم اون هم اینکه قهرمان از غرب میاد!
بازی تو زمین فیلادلفیا بوده، هر دو تیم امروز گند زدن، از درصد پرتاب موفقشون هم معلومه ولی باید اعتراف کرد که شیکاگو بدون دریک رز قهرمان این فصل نیست، ببینیم میامی چه میکنهحالا بازم بگو نبود دریک رز تاثیری نداره!!! این پلی آفه فرق میکنه:medieval: