• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تالار بسکتبال [ اخبار داخلی . خارجی و گفتگو ]

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
چه خبر از تیم من لس آنجلس لیکرز؟

sinasmoky

Registered User
لایک‌ها
14
یه سریا میگن لیکرز عمدا به بازی هفتم کشوند که محرومیت ران آرتست تموم شه حالا باید دید

دوستان حرف خودمو تکذیب میکنم هایلایت بازی رو دیدم دنور عالی بازی کرد باخت لیکرز تقصیر خودش بود

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099

RINGLESS
rofl.gif

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
ممفیس بازی امروزش با کلیپرز رو 90 بر 88 برد و بازی این دو تیم به بازی هفتم کشید

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
NBA Most Valuable Player Award​
یه خبر خوش برای طرفداران میامی
لبرون جیمز LeBron James به عنوان MVP این فصل مسابقات NBA شناخته شد.

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
ممفیس بازی امروزش با کلیپرز رو 90 بر 88 برد و بازی این دو تیم به بازی هفتم کشید
حامد حدادی حضور بسیار کم اما فوق العاده اثرگذاری داشت... حامد در بدترین شرایط بازی رو برای ممفیس در آورد!

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
از لیکرز چه خبر؟ یکی بگه دیگه ........

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
حامد حدادی حضور بسیار کم اما فوق العاده اثرگذاری داشت... حامد در بدترین شرایط بازی رو برای ممفیس در آورد!
2 دقیقه و 51 ثانیه تو بازی بوده و 2 امتیاز گرفته و 3 ریباند هم داشته، کم بهش بازی میدن و بیشتر در مواقع دفاع و وقتی تیم جلوئه میارنش تو بازی، ریسک این رو نمیکنن که تو وقت هجوم بهش بازی بدن، انصافا نسبت به بازیکنای دیگه ممفیس کمی کنده

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
بازی هفتم لیکرز و ناگتز در پایان کوآرتر سوم 69 بر 68 به نفع لیکرز، لیکرز تا 2 دقیقه به پایان کوآرتر سوم 67 بر 60 جلو بود که ناگتز طوفانی کرد دیدنی
بوستون هم در اولین بازی در مرحله نیمه نهائی کنفرانس شرق با نتیجه 92 بر 91 فیلادلفیا رو شکست داد

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
لیکرز تو کوآرتر پایانی بازی رو دستش گرفت و تونست با نتیجه 96 بر 87 ناگتز رو شکست بده و حریف تاندر در مرحله نیمه نهائی کنفرانس غرب بشه

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
پس بازی هفتم رو هم برد بازی بعدی با اوکلاهاما هست....

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
اسامی تیم آمریکا برای المپیک تو نت هست عجب تیمی!!!! همه هستن لبرون هست کیریس بوش ........... آنتونی کارملو که امیدوارم یه روزی بیاد لیکرز . بازیکن مورد علاقه من هم آنتونی کارملو هست کاپیتان تیم فوق ستاره آمریکا تو المپیک 2008 . من فقط موندم این همه ستاره چه جوری میشه این تیم رو جمع کرد ..... کوبه براینت هم دوسش دارم بعد از آنتونی .... .

به امید روزی که آنتونی کارملو بیاد لیکرز ....

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
اسامی تیم آمریکا برای المپیک تو نت هست عجب تیمی!!!! همه هستن لبرون هست کیریس بوش ........... آنتونی کارملو که امیدوارم یه روزی بیاد لیکرز . بازیکن مورد علاقه من هم آنتونی کارملو هست کاپیتان تیم فوق ستاره آمریکا تو المپیک 2008 . من فقط موندم این همه ستاره چه جوری میشه این تیم رو جمع کرد ..... کوبه براینت هم دوسش دارم بعد از آنتونی .... .

یا خدا، هر چی شاخ بود رو جمع کردن برای المپیک، لشگرکشی کردن؟
LaMarcus Aldridge (Portland Trail Blazers); Carmelo Anthony (New York Knicks); Chauncey Billups (Los Angeles Clippers); Chris Bosh (Miami Heat); Kobe Bryant (Los Angeles Lakers); Tyson Chandler (New York Knicks); Kevin Durant (Oklahoma City Thunder); Rudy Gay (Memphis Grizzlies); Eric Gordon (New Orleans Hornets); Blake Griffin (Los Angeles Clippers); Dwight Howard (Orlando Magic); Andre Iguodala (Philadelphia 76ers); LeBron James (Miami Heat); Kevin Love (Minnesota Timberwolves); Lamar Odom (Dallas Mavericks); Chris Paul (Los Angeles Clippers); Derrick Rose (Chicago Bulls); Dwyane Wade (Miami Heat); Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder); and Deron Williams (New Jersey Nets)

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
کلیپرز تو بازی هفتم ممفیس رو با نتیجه 82 بر 72 شکست داد و به مرحله بعدی صعود کرد

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
میامی در مرحله نیمه نهائی کنفرانس غرب در اولین بازی با نتیجه 95 بر 86 ایندیانا پیسرز رو شکست داد

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
عکس هائی از بازیکنای شاخ NBA با مادرهاشون در روز مادر

Kobe Bryant

1.jpg

Ray Allen

2.jpg

Dwyane Wade

3.jpg

Kevin Durant

4.jpg

sinasmoky

Registered User
لایک‌ها
14

داداش اسمش کارملو آنتونی هست که به اختصار بهش میگن ملو

بالا