• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
ضرر هنگفت خریداران ایرانی ملک در ترکیه

رئیس اتاق مشترک ایران و ترکیه گفت:

⭕️ اغلب سرمایه‌گذاران ایرانی در ترکیه به دلیل کاهش ارزش لیر متضرر شده‌اند. افرادی که قصد سرمایه‌گذاری در این کشور را دارند، می‌بایست با کسب اطلاعات دقیق از شرایط اقتصادی ترکیه اقدام کنند؛ چرا که سرمایه‌ گذاری ناآگاهانه ممکن است به راحتی منجر به از دست رفتن سرمایه آن‌ها شود.

پ.ن.. یک ایرانی اگه کره ماه هم بره بازم ضرر میکنه کلا مشکل ریشه ای داریم

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
ضرر هنگفت خریداران ایرانی ملک در ترکیه

رئیس اتاق مشترک ایران و ترکیه گفت:

⭕️ اغلب سرمایه‌گذاران ایرانی در ترکیه به دلیل کاهش ارزش لیر متضرر شده‌اند. افرادی که قصد سرمایه‌گذاری در این کشور را دارند، می‌بایست با کسب اطلاعات دقیق از شرایط اقتصادی ترکیه اقدام کنند؛ چرا که سرمایه‌ گذاری ناآگاهانه ممکن است به راحتی منجر به از دست رفتن سرمایه آن‌ها شود.

پ.ن.. یک ایرانی اگه کره ماه هم بره بازم ضرر میکنه کلا مشکل ریشه ای داریم
دلیلش این است که دنبال کسب دانش و اطلاعات مربوط به کاری که میخواهیم انجام بدیم نیستیم . رفتارها همه گله ای و پیروی از دیگران .

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
مشاهده پیوست 1272180

واقعا این آمار فاجعه هست
به جای گزینه ی سرمایه گذاری در بورس باید این را نوشت " خرید سهام شرکت های خوب و سودساز با قیمت مناسب " . خرید هر سهمی با هر قیمتی که اسمش سرمایه گذاری نیست سرمایه سوزی است . هر کجا که چشم بسته وارد شوی ضرر می کنی . مثلا هویج را هم اگر کسی روی 25 هزار تومان خریده باشد به قصد سرمایه گذاری و سود الان ضرر زیادی کرده و هویج قیمتش 6 هزار تومان شده . آیا ما می توانیم از این اتفاق نتیجه بگیریم که کلا خرید و فروش میوه اشتباه است ؟

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
به جای گزینه ی سرمایه گذاری در بورس باید این را نوشت " خرید سهام شرکت های خوب و سودساز با قیمت مناسب " . خرید هر سهمی با هر قیمتی که اسمش سرمایه گذاری نیست سرمایه سوزی است .
دوست عزیز شما چرا به اصل ماجرا توجه نمیکنی !؟ منظور اینه ببین چقدر اعتماد از بین رفته که فقط 1 درصد بورس رو انتخاب کردن !

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
دوست عزیز شما چرا به اصل ماجرا توجه نمیکنی !؟ منظور اینه ببین چقدر اعتماد از بین رفته که فقط 1 درصد بورس رو انتخاب کردن !
اعتماد به چی از بین رفته ؟ اگر منظورتان اعتماد به دولت و حقوقی و ... مگر من خودم عقل ندارم که حرف دولت را بدون تحقیق و بررسی گوش کنم ؟ ببخشید مگر من گوسفندم و دولت چوپانِ من است ؟
برای خرید سهام باید نگاه بلند مدت داشت . شرکت خوب انتخاب کرد . مدیریت سرمایه کرد . گزارش های شرکت ها را بررسی و دنبال کرد . حمایت و مقاومت واقعی تکنیکال و بنیادی را شناخت .
اعتماد کردن به این و آن و چشم بسته عمل کردن چه فایده ای دارد ؟

Last edited:

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
اعتماد به چی از بین رفته ؟ اگر منظورتان دولت است . مگر دولت به من گفت که شستا را روی 6000 تومان بخرم ؟ اصلا مگر من خودم عقل ندارم که حرف دولت را بدون تحقیق و بررسی گوش کنم ؟ ببخشید مگر من گوسفندم و دولت چوپان من است ؟
کسی از قیمت و دولت حرف نزد ! این یه نظرسنجی کلی هست

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
اعتماد به چی از بین رفته ؟ اگر منظورتان اعتماد به دولت و حقوقی و ... مگر من خودم عقل ندارم که حرف دولت را بدون تحقیق و بررسی گوش کنم ؟ ببخشید مگر من گوسفندم و دولت چوپانِ من است ؟
برای خرید سهام باید نگاه بلند مدت داشت . شرکت خوب انتخاب کرد . مدیریت سرمایه کرد . گزارش های شرکت ها را بررسی و دنبال کرد . حمایت و مقاومت واقعی تکنیکال و بنیادی را شناخت .
اعتماد کردن به این و آن و چشم بسته عمل کردن چه فایده ای دارد

حالا عصبانی نشو شما.
انشالله بورس دوباره مثل سال ۹۷.۸ یه ۵۰ برابر سودی میده از ضرر همه در میاند.

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
پتروشیمی شازند تو صف عرضه اولیه هستش.
به نظر عرضه اولیه بزرگی هستش.امیدوارم قیمت گذاری جذابی براش در نظر بگیرن وگرنه به سرنوشت فجهان و وسپهر دچار میشه.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
پتروشیمی شازند تو صف عرضه اولیه هستش.
به نظر عرضه اولیه بزرگی هستش.امیدوارم قیمت گذاری جذابی براش در نظر بگیرن وگرنه به سرنوشت فجهان و وسپهر دچار میشه.
پتروشیمی شازند شاراک الان توی بورسه، این پالایشگاه شازنده که ظاهرا از عرضه اولیه شستا بزرگتره.

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
پتروشیمی شازند شاراک الان توی بورسه، این پالایشگاه شازنده که ظاهرا از عرضه اولیه شستا بزرگتره.
بله پالایشگاه هستش.مثل اینکه نزدیک 10 میلیون نفدینگی میخواد!!!!!

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
حالا عصبانی نشو شما.
انشالله بورس دوباره مثل سال ۹۷.۸ یه ۵۰ برابر سودی میده از ضرر همه در میاند.
به امید خدا که دیگر هیچوقت اینجور اتفاقی نیفتد و بازار رشد درست و حسابی بر اساس سودسازی شرکت ها داشته باشد و نه بر اساس رفتارهای هیجانی و گله ای و ورود نقدینگی . هر رشد 50 برابری به قول شما بعدش یک افت 50 برابری هم خواهد داشت و دوباره سهامداران خرد ضرر می کنند .
من خدا رو شکر در ضرر نیستم و بهترین بازاری هم که دیدم همین بورس است اما به شرطی که با برنامه ریزی عمل کنی.

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
Screenshot_20211207-154216_Twitter.png
شهریور ماه چند تا عرضه اولیه دادن حدود 5 همت پول از این بازار کشیدن بیرون، تا الان بازار نتوانسته کمر راست کنه حالا می‌خوان دوباره یه شرکت دیگه بندازن به ملت بدن اینبار 20 همت از بازاری که ارزش معاملاتش کلا 3 همته بکشن بیرون.
اگر این توییت درست باشه دیگه تا پایان سال نباید انتظار رشد قیمتها برای بازار سرمایه داشت. با این فرمون که آقایون دارن می‌رن سهامداران باید امیدوار باشند همین قیمت های فعلی حفظ بشه و ریزشی دیگه ای ماه های باقی مانده تا پایان سال اتفاق نیفته.
من فکر میکنم شاخص بورس یک بالایی طی یکماه آینده تا اواخر دی داشته باشه و بعد از اومدن این عرضه اولیه و آزاد شدن سهام بلوکه شده شپنا، شتران و فملی در ماه آینده دوباره یک ریزش دیگه در بازار سرمایه اتفاق بیفته.

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#خودرو
سلطان میخواد باز بشه
اصولا کارش گند زدن به کل بازاره
امیدارم ایندفعه اینجوری نشه ..... مخصوصا با رنج مثبت و صف خرید ایجاد شده در گروه خودروئی

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#خودرو
سلطان میخواد باز بشه
اصولا کارش گند زدن به کل بازاره
امیدارم ایندفعه اینجوری نشه ..... مخصوصا با رنج مثبت و صف خرید ایجاد شده در گروه خودروئی
بله
تا اومد تو اخر هفته بازار جون بگیره و برای هفته بعد کمی امیدواری بازم کرم ریختن اقایون شروع شد
حالا سلطان بعدی هم میخواد اخرای تایم بازار بازگشائی بشه
#خساپا
ایندفعه من خودم امیدی ندارم
بازم ببینیم چی میشه

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
جدای اشتباه بودن رفتن سراغ سهم خودرویی رفتار هردنبیلی خرید و فروش سهم خودرو جالبه
صرفا هیجان و احساس 500 تا میریزه 500 تا میاد بالا

بالا