و باز هم تصمیمات شگفت انگیز#اطلاعیه| خیلی مهم
در راستای افزایش نقدشوندگی رقم خورد:
حذف حجم مبنای نمادهای دارای صف خرید یا صف فروش طی 20 روز کاری متوالی در بازار پایه فرابورس ایران
یعنی اگر سهمی 20 روز متوالی صف خرید باشد مثل #خعمرا
یا 20 روز متوالی صف فروش باشد مثل #ثقزوی #ثنام #وشمال
روز 21 به بعد حجم مبناشون 1 میشه تا سهم حجم بخوره و صفش جمع بشه
با درود
حالت فعلی که شاخص 100 واحد میاد پایین 3% ضرر میکنیم ولی 20 هزار واحد بره بالا تازه سر به سر میشم خیلی آموزش پذیر نیست
مخصوصا حالت فعلی که تا چند وقتی پیش شاخص به تحلیل های تکنیکال هم به هیچ عنوان پاسخ نمیداد و الان هم بیشتر اعلام میشه تا شاخص سبز دیدید سریع از سهم هاتون خارج بشید که ممکنه در آینده با ضرر بیشتر منتظر سبز شدن شاخص باشید
چند تا سهم رو جهت بررسی از گروه های مختلف معرفی میکنید؟درود سهام با P/E تحلیلی پایین و شرکت سودساز و آینده دار و قوی بگیرید خیلی وابستگی به شاخص نخواهید داشت . در عوص موقع بالا رفتن از همه بیشتر بالا می روید .
خیلی به اعلام دیگران کاری نداشته باشید . خودتان تصمیم بگیرید بر اساس تحلیل .
سهم که زیاد است ولی من معمولا وقتی خودم سهمی را خوب می بینم و قیمت را مناسب خرید همینجا می نویسم . مثلا شرانل را چند روز پیش خریدم و رشد خوبی کرده تا حالا البته هنوز هم قیمتش خوب است ولی خوب وقتی می شد 10% پایینتر خرید و خریدم الان خیلی برای من توجیه خرید ندارد .چند تا سهم رو جهت بررسی از گروه های مختلف معرفی میکنید؟
سپاس از شماسهم که زیاد است ولی من معمولا وقتی خودم سهمی را خوب می بینم و قیمت را مناسب خرید همینجا می نویسم . مثلا شرانل را چند روز پیش خریدم و رشد خوبی کرده تا حالا البته هنوز هم قیمتش خوب است ولی خوب وقتی می شد 10% پایینتر خرید و خریدم الان خیلی برای من توجیه خرید ندارد .
به هر حال به نظر من همیشه فرصت های خرید خوبی است ولی نه اینکه شتاب کنیم و با عجله و با حرف این و اون بخریم .
به نظر من شما برای آشنایی بیشتر با بازار نوشته های همین تاپیک به ویژه نوشته های آموزشی را بخونید و اصلا توجهی به نوشته های سیاسی و پست هایی که صحبت از حقوقی و دولت و رانت و حمایت و اینها هست نکنید .
خواندن نوشته های دوست عزیزمون داوود جان s.david.s و نکته برداری به شدت توصیه می شود .
چند سهم که در گروه خود بهتر به نظر می رسند و قیمت بهتری دارند ( توصیه به خرید نیست ):
پیشنهاد من است است که روی حمایت های قوی بخرید و هر زمان قیمتشان مناسب بود بخرید وگرنه اگر گران بخرید باز هم ضرر می کنید . البته با دید بلند مدت این سهامی که نوشتم سودآور خواهند بود .
سیمانی : ساروم
معدنی : کچاد و کگل
فولادی : فسبزوار و فولاد و فخوز
پتروشیمی : نوری و شاراک
پالایشی : شبندر و شاوان
مس : فملی
نفت : شرانل و شسپا
ص.سرمایه گذاری : شستا و صبا
صندوق ثابت : کیان
همه ی اینها را خودم دارم برای همین معرفی کردم وگرنه سهم خوب تا دلتان بخواهد هست فقط وقت می خواهد بنشینی و بررسی کنی و در بیاری .
فملی بد بالا نیومد انصافا . حدود 18-19 درصد پشت سر هم اومد بالا . شستا رو من برای بلند مدت دارم و کاری به کارش ندارم چون میدونم پوشش تورمی خوبی با همون سود نقدی که میده داره و همین برای من کافی است برای سهمی مثل شستا .سپاس از شما
چند تا از این سهم ها مثل شستا و فملی هم مورد پسند خودم هم بود ولی مدت زیادی هستش که تحرک خاصی توشون ندیدم و خالی کردم
مابقی رو هم بررسی میکنم سپاس از شما
شستا خیلی به درد کوتاه مدت نمیخوره چون نوسان های خیلی چشمگیری به اون صورت نداره و سهم بزرگی است . بدرد بلند مدت و دریافت سود سالانه میخوره .شستا را برای افزایش سرمایه نگه داریم یا فردا ردش کنم؟
یه فیلم دیگه اومده قضیه برعکسه . اونی که کتک میخوره یه سهامداره که در اعتراض به مدیریت رفته نشسته رو صندلیبورس ما اینو کم دارهببینید | کتک خوردن اعضای هیات مدیره توسط سهامداران در کرمان
تک خوردن اعضای هیات مدیره توسط سهامداران شرکت سرمایه گذاری توسعه عمران استان کرمان را در ویدیوی زیر ببینید.www.khabaronline.ir
بسته شه یک یا دوماهی بسته میمونه.اگه به پولش نیاز ندارید و ترید نمیکنید خوب برید مجمع اگر نه باید میفروختیدشستا را برای افزایش سرمایه نگه داریم یا فردا ردش کنم؟
قدیما اعتباراتی که دریافت میکردیم به همین صورت بود که سهام رو خودشون میفروختنکسی تسهیلات کارگزاری مفید گرفته ؟
چطوریه ؟بصرفه هست؟
اگه تا یکماه وجه نقد نباشه و سهام باشه
سهام میفروشند؟
اره ناچاریم دست کنیم بیشتر تو جیب مردم .ناچاریم مالیات بیشتری بگیریم
احسان ارکانی؛ نماینده مجلس شورای اسلامی:
برای اینکه منابع درآمدی دیگری بتواند جای منابع درآمدی حاصل از فروش کمتر نفت را جبران کند، ناگزیر به تکیه بر درآمدهای مالیاتی کشور هستیم.
باید به درآمدهای مالیاتی توجه شود زیرا با توجه به مشکلات در بحث فروش نفت و برگشت پول ناشی از فروش نفت به دلیل تحریمهای بانکی، هر ساله درآمد نفت در بودجه سالانه در حال کاهش است.
یعنی بزور بیشتر میفروشن ک ضرر شاملشون نشهقدیما اعتباراتی که دریافت میکردیم به همین صورت بود که سهام رو خودشون میفروختن
منتها با توجه به یک سال منفی بودن بازار بورس و هفته هایی که کل مدت همه ی سهم ها -۵ بودند و توانایی فروش نبود؛ احتمالا در سیستم بازنگری شده