کجای اقتصاد ایران در یک ماه 25درصد رشد داشته که بورس اینقدر رشد کرده؟؟؟؟ این رشدها همش حبابه حرفه ای ها که خوب سود کردند یک دفعه پول را می کشند بیرون من نوعی تازه کار می مانیم و ضرر های سنگین این بازی همیشه تو بورس بوده و هست .دولتی که هنوز کلی بدهی به بانک و شرکتها و....داره اصلا رشد 25درصدی بورسش شبیه جکهفعلاکه اوضاع بورس خیلی جالب وروبه رشده؟خداکنه همینطورهم باشه
سهم شرکت زامیاد از زیر مجموعه های سایپا رو اوایل دی خریدم 105 تومنکجای اقتصاد ایران در یک ماه 25درصد رشد داشته که بورس اینقدر رشد کرده؟؟؟؟ این رشدها همش حبابه حرفه ای ها که خوب سود کردند یک دفعه پول را می کشند بیرون من نوعی تازه کار می مانیم و ضرر های سنگین این بازی همیشه تو بورس بوده و هست .دولتی که هنوز کلی بدهی به بانک و شرکتها و....داره اصلا رشد 25درصدی بورسش شبیه جکه
بله بعضی سهمها حبابی نیست دیگه رفته در حد بالون شده :general404:سهم شرکت زامیاد از زیر مجموعه های سایپا رو اوایل دی خریدم 105 تومن
دیروز هم فروختم 210 تومن
تو یکماه 100 درصد سود. بعد شما از 25 درصد حرف میزنی و میگی حباب !!!!
تا باشه از این حباب ها
![]()
بهتره مطالعه کنی و به حرفای کسانی که در مورد عدم کارای تحلیل در بورس ایران میزنن توجه نکنی هم میتونی نوسان گیری کنی و سود خوبی هم ببری خواستی میتونم منابع خوبی در این مورد بهت معرفی کنم.برای نوسان گیری چه کار کنیم ایا تو بورس ایران میشه نوسانگیری کرد؟
پیشنهادات ۴۰ روز پیش منو البته نگاه بلند مدت میخواد
تو گروه بانکی وبملت و وتجارت ارزنده ترین به دید بلند مدت هستند ولی حرکتشون پول بزرگ میخواد...
الان تو این گروه وانصار و وسینا تو بورس هستن که حرکتشون راحت تره
وتوشه هم اگه ۲۵۰ بدن خوبه
ولی کلا ۱/۵ ساله سهام نخریدم و فعلا دستم به خرید نمیره
ببخشید چرا از سهام کم شده ؟ چون من یه سری دیگه رو چک کردم از سهامشون کم نشده بودسود نقدی مجمع را تصویب کردند که اگر از 198 کم کنی باز قیمت بیشتر از مبلغ موردنظر بوده..بین اون تاریخ هم بخاطر مجمع عادی بسته شده بود