سلام میشه پاسخ من بدید . چند سوال دارم
من این بگم که درحد تازه کارهم نیستم فقط از بین زبان مردم شنیدم بورس درآمد خوبی داره
چند سوال دراین مورد
سوال اول : آیا بورس را به عنوان یک شغل میشود حساب کرد
سوال دوم آیا بورس درآمد خوبی داره و نحوه درآمدزایی بورس چطور هست. از کجا میشه شروع کرد
سوال سوم برای شروع چه مقدار سرمایه را در بورس سرمایه گذاری کنیم که ضرر زیادی ندیم
آیا راهی هست که جلوی ضرر و زیان زیاد را گرفت ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام
بورس ایران متاسفانه امنیتش کمه به نظرمن،چون ممکنه فردایه اتفاقی بیفته وتاهفته هابازارمنفی باشه،بنابراین فعلانمیشه بعنوان یه شغل بهش نگاه کرد،یه شغل آزادمثل مغازه ویاکاری دولتی داشته باشی ودرکنارش توبورس هم سرمایه گذاری کنی خوبه
برای شروع کاراگه هیچ آشنایی ندارین بهتره که مبلغ خیلی کمی توبورس بیارین ویه مدت آشنابشین بعداگه تونستین موفق باشین کم کم زیادکنین،البته یه اصل خیلی مهمی که هست پولی که میخواین توبورس سرمایه گذاری کنین پول اضافی باشه،یعنی حداقل 6ماه تایه سال لازمش نداشته باشین
درآمدبورس هم بستگی به سهامی که میخرین داره یعنی اصلاهیچ چی قطعی نیس چون ممکنه شماهرروز5درصدضرربدین ویااینکه هرروز5درصدسودبکنین،نحوه درآمدهم که خیلی ساده هست شماسهام یه شرکتی رومیخرین بعداون اگه قیمت سهامش بالاتربره شماسودمیکنین واگه پایینتربیادهم ضررمیکنین،بورس بعدبرجام تاعیدخیلی خوب بود وبعضی ازدوستان تا200-300درصدسود داشتن درعرض سه ماه
سال95 تابه اینجاگیج میزنه وفعلامعلوم نیس امسال خوبه یانه،هرچنکه کارشناسای بورس بیشترشون اعتقاددارن امسال سال خوبیه
موفق باشین