• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
فكر كنم مهمترين فرقش اينه كه سپرده تضمين شده هست ولي سهام بورس نه درسته؟
روی کاغذ اره ولی خب قوانین بانک های ایران یکم نا منظم هست یکمش اسلامیه اون یه قظیس یکمش هم نیس ولی تا موقعی هست که بانک ورشکست نشه ورشکست بشه مثل موسسه کاسپینو میزان دیگه قرارداد کاغذ پاره ای بیش نیس

mosafer91

Registered User
لایک‌ها
24
سهم های موجود در بازار سرمایه همگی پیش بینی سود دارند، یعنی با توجه به صورتهای مالی شون ، پیش بینی میکنن که به ازای هر سهم ، xxx سود داشته باشن در سال آینده . . .
برخی از سهم ها هم هستند که سود تضمین شده دارند و اسمش میشه همون اوراق مشارکت ؛ که در بازار سرمایه میتونید این اوراق رو خرید و فروش کنید. اما معمولا به علت همین خرید و فروش، سود اوراق به اصطلاح پیش خور میشه ؛ یعنی کسی که میخواد سهم رو به شما بفروشه ، علی رغم اینکه هنوز تا پایان دوره باید صبر کنید که سود بهش تعلق بگیره ، ولی طرف پول سهم رو با احتساب سودی که قراره در آینده داده بشه ، با هم ازتون میگیره!!! یعنی قیمت فروشش = قیمت سهم + بخش قابل توجهی از سود مشارکت در پایان دوره.
اوراق معمولا یک ماهه سه ماهه شش ماهه یکساله ... توی بازار سرمایه یافت میشن و بعضاً سودهای خوب و به نسبت بالاتری نسبت به سپرده ی بانک دارند.

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
لپیام برای سرمایه گذاری بررسی شود

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
اوراق معمولا یک ماهه سه ماهه شش ماهه یکساله ... توی بازار سرمایه یافت میشن و بعضاً سودهای خوب و به نسبت بالاتری نسبت به سپرده ی بانک دارند.
يكم بيشتر توضيح ميدين در اين مورد؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام کسی میدونه چرا قیمت خالص اوراق مشارکتی که فروختم با قیمت فروش اینقدر تفاوت داره ؟
در مورد سهام قیمت کل با کارمزد که جمع بشه میشه قیمت خالص اما در مورد اوراق اینجوری نیست 64 تومن اختلاف هست که معلوم نیست برای چی اضافه شده
این اختلاف هم توی خرید اوراق و هم فروشش هست
8hc_65421.jpg

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
جوابمو جای دیگه گرفتم

fazel1989

Registered User
لایک‌ها
207
درود
دوستان كسي تمايل داره بسته اموزش تحليل تكنيكال رو به صورت مشترك خريداري كنيم؟
به مناسبت عيد نوروز بسته 200 هزارتومن تخفيف خورده

aly_376

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام از بسته های نخبگان بورس خانه سرمایه کسی استفاده کرده یا از باشگاه سرمایه گذاران هوشیار سایت تحلیلها ؟ارزش داره یا نه؟ (دنبال تجربه های شخصی هستم،خودتون یا آشناهاتون)

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
سلام از بسته های نخبگان بورس خانه سرمایه کسی استفاده کرده یا از باشگاه سرمایه گذاران هوشیار سایت تحلیلها ؟ارزش داره یا نه؟ (دنبال تجربه های شخصی هستم،خودتون یا آشناهاتون)
دوست من هیچ نخبه یا استادی در بورس و بازارهای مالی وجود ندارد بجای گشتن دنبال چیزای الکی و نکشیدن زحمت گرفتن سیگنال و ...اصولی کار کنین
بهترین سرمایه گذاری سرمایه گذاری روی خودتان هست.

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
سلام کسی میدونه چرا قیمت خالص اوراق مشارکتی که فروختم با قیمت فروش اینقدر تفاوت داره ؟
در مورد سهام قیمت کل با کارمزد که جمع بشه میشه قیمت خالص اما در مورد اوراق اینجوری نیست 64 تومن اختلاف هست که معلوم نیست برای چی اضافه شده
این اختلاف هم توی خرید اوراق و هم فروشش هست
8hc_65421.jpg
دوست من ببینین کارمزد سهام و اوراق اینجوری حساب میشه شما یه درصدی موقع خرید ازتون کم میشه یه درصدی هم موقع فروش یعنی اینجوری نیس که شما لحظه ای که میخرین کارمزد رو بگیره تموم شه.کارگزاریا باهوش تر از این حرفان

aly_376

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست من هیچ نخبه یا استادی در بورس و بازارهای مالی وجود ندارد بجای گشتن دنبال چیزای الکی و نکشیدن زحمت گرفتن سیگنال و ...اصولی کار کنین
بهترین سرمایه گذاری سرمایه گذاری روی خودتان هست.
ممنون ولی عجله کردم و قبل از پاسخ شما یک بسته آموزشی ازشون خریدم امیدوارم ارزش پولی که دادم و داشته باشه-درضمن متاسفانه ساعت تماس با استادیار14-16است که من سر کارم و گفتند تغییرش نمی دهند ((محض اطلاع دوستانی که می خوان بگیرند ))کاش قبل از خرید اینو میدونستم

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
ممنون ولی عجله کردم و قبل از پاسخ شما یک بسته آموزشی ازشون خریدم امیدوارم ارزش پولی که دادم و داشته باشه-درضمن متاسفانه ساعت تماس با استادیار14-16است که من سر کارم و گفتند تغییرش نمی دهند ((محض اطلاع دوستانی که می خوان بگیرند ))کاش قبل از خرید اینو میدونستم
من همیشه این دوستانی که پکیج میخرن یا سیگنال میفروشن رو میدیدم میگفتم خدایا یعنی کسی هم هست از این چیزا بخره؟اخه بازار بورس شاهنامس که طرف بشه استادش؟وارن بافت سومین پولدار جهانه یکی بهش میگه استاد میگه من هنوز دارم شاگردی بازارو میکنم استاد کجاس.پکیج چیه اخه؟
اگه طرف یه چیزی حالیشه که نیس نمیاد نقشه گنجشو بفروشه نمیاد نقشه خانشو بفروشه نمیاد طلا یابشو بفروشه خودش میره گنجو در میاره
باور کنین من آدم یکم این کاره دیدم با یه معامله پول 10 سال جزوه و کلاس و پیکج درمیاره کسی که بلد باشه یه چیزی بدونه نیازی به این پول خردا نداره

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
جالبه بازار یعنی مثبت شده ولی تاپیک اینجا اصلا خبری نیست...همین آشغال بودن بورس ایران را نشون میده،بوی انداختن و باد کردن قبل انتخابات حسابی بلند شده دقیقا مثل اسفند 94

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
جالبه بازار یعنی مثبت شده ولی تاپیک اینجا اصلا خبری نیست...همین آشغال بودن بورس ایران را نشون میده،بوی انداختن و باد کردن قبل انتخابات حسابی بلند شده دقیقا مثل اسفند 94
متاسفانه یا خوشبختانه نباید به این چیزها اهمیت داد سهمی که در نظر داری رو بخر و در قیمت مناسب بفروش
ما که هرچی متن اعتراضی نوشتیم راه به جایی نبردیم

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
الان بورس سودآوره؟! از هر یه تومن حدودا چند در میاد؟
بورس نسبت به یک سال قبلش روزهای خوبشه اما تو همین روزهای خوب نسبی یکی متوسط ماهی 20-30درصد سود می کنه یکی 20-30درصد ضرر حالا اعداد مثال بود .
منظور اینکه تا تو بازاری تخصص ندارید دنبال درصد سودش نباشید اول متخصص بشوید

بالا