farzadsadeghi5
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 557
- لایکها
- 280
برای فردا یا پسفردا در حد 5 میلیون خرید چه سهامی پیشنهاد میدید ؟
اسم یکی دو تا سهام خوب فرمایید . ممنون
به نظرت تو شرایط حال حاضر خریدن سهام ریسک نیست؟برای فردا یا پسفردا در حد 5 میلیون خرید چه سهامی پیشنهاد میدید ؟
برای فردا یا پسفردا در حد 5 میلیون خرید چه سهامی پیشنهاد میدید ؟
این خبر خوبی هست برای گروه بانکی:
بانک تجارت با بهبود ۹۲ درصدی عملکرد سال ۱۳۹۷ در مقایسه با سال ۱۳۹۶، خروج از ماده ۱۴۱ قانون تجارت را تثبیت کرد.
به گزارش اقتصادنیوز؛ دکتر امین پوربهبهانی مدیر امور مالی بانک تجارت در گفتوگویی به مناسبت انتشار صورتهای مالی سال 1397، گزارشی از بهبود وضعیت مالی بانک ارائه کرد.
وی با اشاره به وضعیت نقدینگی این بانک گفت: اگرچه بانک تجارت سال 1397 را با بیش از 40 هزار میلیارد ریال بدهی به بازار بین بانکی و 4 هزار میلیارد ریال اضافه برداشت از بانک مرکزی (مجموعا 44 هزار میلیارد ریال) آغاز کرد، اما توانست در پایان سال 1397 تراز نقدینگی خود را مثبت کند به نحوی که موجودی بانک نزد بانک مرکزی و در بازار بین بانکی به 6400 میلیارد ریال افزایش یافت. به این معنا که نه تنها 44 هزار میلیارد ریال بدهی بین بانکی و اضافه برداشت از بانک مرکزی جبران شد، خالص این تراز به موجودی 6400 میلیارد ریالی این بانک در بازار بین بانکی و طلب از دیگر بانک ها تبدیل شد.
منم تو این بی صاحاب گیر کردم حداقل بیست درصد سوده این دو سه ماه اخیرو از دست دادم :general208:بابا این تجارت پدر ما را در آورد. با یک ریال بالا پایین سود و ضرر می کنیم :general509:
این گزارش تکان دهنده هم هیچ تفاوتی در سهم ایجاد نکرد.
البته بنده تا به حال ضرر نکردم اما سود چندانی هم به دست نیاوردم
منم تو این بی صاحاب گیر کردم حداقل بیست درصد سوده این دو سه ماه اخیرو از دست دادم :general208:
دوستان توجه به تعداد سهام تجارت بکنید .
224 میلیارد سهم !!! شوخی نیست .
واقعا افزایش سود هر سهم و افزایش قیمت هرسهم به این راحتی ها نیست .
با این وضع سیاسی اصلا نمیدونم تو بورس موندن تصمیم درستیه یا نه چه برسه به بانکیادر کل برخلاف گفته های کارشناسان که سهام بانکی ها را پیشنهاد می دهند، تجربه بنده و دوستان من می گوید که گروه بانک و بیمه به لعنت افتک هم نمی ارزد :general509:
توی چند تا از سهامهایی که دارم مبلغی به عنوان سود تقسیمی در پنل کارگزاری ثبت شده
چطور میتونم این سود رو دریافت کنم؟
آیا این سود به حساب من در کارگزاری واریز میشه یا باید خودم اقدام کنم؟
معروف ترینشون آگاه ومفید هستند که همه ازشون مینالند نمونه اش پست بالاسریت! (البته خودم مفید دارم و زیاد ناراضی نیستم ولی اگه سرمایه و میزان کار با پنل زیاد بشه قضیه فرق میکنه)دوستان کارگزار آنلاین
چی پیشنهاد می کنید؟
من از آگاه استفاده میکنم ولی فکر کنم اکثرشون از نرم افزار شرکت رایان هم افزا استفاده میکنند و تفاوتی با هم ندارندمعروف ترینشون آگاه ومفید هستند که همه ازشون مینالند نمونه اش پست بالاسریت! (البته خودم مفید دارم و زیاد ناراضی نیستم ولی اگه سرمایه و میزان کار با پنل زیاد بشه قضیه فرق میکنه)
سمت دولتی ها هم نرو مثل ملی و ملت و کشاورزی و ...
ممنون از شما مثلاً برای نماد تنوین این اطلاعیه پرداخت سود رو نتونستم پیدا کنم، به نظرتون ثبت شده؟سود سهم هر شرکت رو باید از طریقی که همون شرکت اعلام میکنه دریافت کنید .
میتونید اسم و یا نماد شرکت رو در سایت کدال جستجو کنید و اطلاعیه پرداخت سود اون شرکت رو بخونید :
https://codal.ir/ReportList.aspx?search
ممنون از شما مثلاً برای نماد تنوین این اطلاعیه پرداخت سود رو نتونستم پیدا کنم، به نظرتون ثبت شده؟