نه منظورم اینقدر کور کورانه نبود.
ببینید ما حدود 600 شرکت بورسی داریم. قاعدتا هر سری که نمی توانیم تمام این شرکت ها را بررسی کنیم. باید یک راهی پیدا کنیم تا این سیاهه را محدود به چند شرکت برای بررسی کنیم. برخی می آیند صنعت را آنالیز می کنند، برخی می آیند به اندیکاتورها و اوسیلاتورها نگاه می کنند و مثلا برخی هم می آیند سهم های با p/e پایین را بر می گزینند. من می گویم چه اشکال دارد برای محدود کردن این سیاهه 600 شرکت بورسی به رفتار سهامداران حقوقی توجه کنیم. من امروز حساب کردم دیدم از 20 شرکت سرمایه گذاری 14 شرکت در سبد سهامشان #کگل دارند

خب وقتی تیم 14 شرکت سرمایه گذاری به این نتیجه رسیده که باید #کگل بخرند ما که باشیم که بخواهیم مخالفت کنیم! من می گویم #کگل باید برود در واچ لیست. باید در موقعیت مناسب شکارش کنیم. نمی گویم فردا برویم بخریمش ولی می گویم باید قطعا در واچ لیست ما باشد.
چرا این را می گویم؟ من #کپشیر دارم. یعنی بیشترین وزن سبدم متعلق به #کپشیر است. تنها دو شرکت پشم شیشه در ایران فعالیت دارند که بزرگترین و قدیمی ترین آن #کپشیر است. دیشب داشتم از سر بیکاری برای بار چندم گزارش تفسیری #کپشیر را می خواندم. دیدم در راهبرد فروش گفته که ما گوش به فرمان #تاصیکو هستیم. اصلا چرا #تاصیکو باید برود این فسقلی را بخرد؟ چون قرار است سوخت گران شود و شرکت ها راحت ترین راه برایشان عایق بندی لوله هایشان به وسیله پشم شیشه است. این سود شرکت را به شدت بالا می برد. یا همان مثال هایی که خودتان زدید. یا مثلا قندی ها! این خودرویی ها چرا قبل از رشد جهشی قندی ها رفته بودند سهام قندی خریده بودند؟
من حیث المجموع من نمی گویم چون #تاصیکو رفت فلان سهم را خرید من هم بروم بخرمش اما قطعا در آن سهم خبری است. باید در واچ لیست بگذارمش و در قیمت مناسب به آن ورود پیدا کنم. چون به خرید شرکت سرمایه گذاری اشاره کردید باید بگویم، خیلی از شرکت های سرمایه گذاری خودشان رفته اند سهام #وغدیر را خریده اند

نمی دانم چرا!
در کل من دنبال راهی برای محدود کردن لیست شرکت های بورسی برای بررسی شان هستم. شما خودتان از چه روشی استفاده می کنید؟