• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
چون به نسبت ریزش خوبی کرده و از لحاظ بنیادی هم سهم بدی نیست اما با این قیمت اصلا توجیهی برای خریدش وجود ندارد. از سر اجبار گفتم بخرمش، یک جور در خریدش کراهت دارم چون چیز بدرد برخوردی دیگر نیست.

می گویند اواخر بهمن بازار دو طرفه اجرا می شود. اگر اجرا شود بازار قطعا می ریزد. به نظر شما سهم هایم را نقد کنم و بروم کمی اوراق یا طلا بخرم و در حدود دو ماه دیگر وارد خرید سهام کنم؟
از سر اجبار !!
اولین قانون تجارت حفظ سرمایه هست چیزی که از روی اجبار باشه سرمایه ات رو بر باد میده
بازار دوطرفه چطور باعث ریزش میشه ؟

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
دوستان الان ارزونترین سهام برای خرید که بشه به بالا رفتن شدیدش تا بعد عید حساب باز کرد کدومه؟

میشه رو سهام خودرویی مثل ورنا . ولصنم و خزامیا برای دید سه ماهه تا حدود ۲۵درصد حساب کرد
سهم رکیش
سهم سشرق

هم از پتانسیل رشد خوبی برخورداره بنظرم .

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
نظر اساتید در مورد سهم شبریز میخواستم بدونم ؟
عرضه بلوکی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اینم از مفید.
نه میشه کاری کرد ، نه پرتفوی به روز هست
کارگزاری بانک ملت چطوره؟

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خلاصه رتبه بندی شرکت های کارگزاری بورس اوراق بهادار تهران

ارزش خرید و فروش کارگزاری مفید 32 تریلیون تومن / 55 درصد !! بیشتر شده ... برای 2 ماه

درصد سهم مفید و اگاه بیشتر شده پاسارگاد کمتر
مبین سرمایه از رتبه 6 اومده به رتبه 5
Un.png

بیشترین سهم از معاملات الکترونیک
1- مفید 22.5 درصد
2- آگاه 12.5
3- فارابی 5.2
4- مبین سرمایه 3.4
5- پاسارگاد 2.6
6- نهایت نگر / تدبیرگران فردا 2.1
8- اقتصاد بیدار 1.7
9- بانک کشاورزی 1.6
10- حافظ 1.5
11- بورس بیمه ایران / سهم آشنا 1.4

Last edited:

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
از سر اجبار !!
اولین قانون تجارت حفظ سرمایه هست چیزی که از روی اجبار باشه سرمایه ات رو بر باد میده
بازار دوطرفه چطور باعث ریزش میشه ؟

راه درست معامله این است که دیگر از خرید و فروش سهام دست بکشیم. قیمت ها حبابی شده اند. اینکه هنوز خرید و فروش می کنم بابت این مطلب است که شغل دیگری ندارم :( بنابراین خواست قلبی بنده در بازه زمانی کنونی نه خرید سهم #کهمدا است و نه هیچ سهم دیگری در بازار، پس وقتی به چنین معاملاتی دست می زنم از سر اجبار است.

قیمت سهم ها را ببینید. به نظر شما چرا نباید با اجرایی شدن قوانین بازار دو طرفه بورس بریزد؟ قیمت ها بالا است و با فروش سهام هم می توان سود کرد. پس چرا حقوقی ها نباید بفروشند در حالی که مطمئن هستند ضرری نمی کنند.

@the boy

حاجی نظر تو در مورد ریزش بازار بعد از اجرایی شدن بازار دو طرفه در اواخر بهمن چیست؟ به نظرت سهم هایمان را بفروشیم و بعد از اسفند وارد بازار شویم کار عقلانه ای است؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288
حاجی نظر تو در مورد ریزش بازار بعد از اجرایی شدن بازار دو طرفه در اواخر بهمن چیست؟ به نظرت سهم هایمان را بفروشیم و بعد از اسفند وارد بازار شویم کار عقلانه ای است؟
سلام
والا من فعلا هیچ نظری در مورد بورس ندارم. ریسک های سیستماتیک بورس خیلی زیاد شده و از طرفی جایگزین مناسبی هم وجود نداره
اینکه میگی بفروشیم بعد که بازار دو طرفه شد بخریم، نمیدونم شاید جواب بده اما یک چیزی رو بدون که ممکنه اواخر اسفند دلاری ها رشد کنند به دو دلیل: یک نزدیکی به گزارش های سه ماهه آخر و انتخابات. اگرچه دلیل آخری فکر نمیکنم برای امسال (همچون سالهای قبل) صدق کنه.
از طرفی زیاد به حرف اینها هم نباید اعتماد کرد. اینها میان میگن فلان ماه فلان کارو میکنیم دو سال بعدش کارو شروع میکنند
و نظرم در مورد بازار دو طرفه: زیاد خوشبین نیستم. در بورس نظارتی نیست، اما در عوض فساد و رانت تا دلت بخواد هست. نمونه اش وآوا
یکی از اتفاقاتی که توی این بازار - با این شرایط - خواهد افتاد اینه که فلان حقیقی کله گنده مایه دار میاد تعهدی سهمو میفروشه، بعد میاد تو بازار اصلی میزنه تو سر سهم تا بریزه و سر موعد بتونه با کارگزاری تسویه کنه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
راه درست معامله این است که دیگر از خرید و فروش سهام دست بکشیم. قیمت ها حبابی شده اند. اینکه هنوز خرید و فروش می کنم بابت این مطلب است که شغل دیگری ندارم :( بنابراین خواست قلبی بنده در بازه زمانی کنونی نه خرید سهم #کهمدا است و نه هیچ سهم دیگری در بازار، پس وقتی به چنین معاملاتی دست می زنم از سر اجبار است.

قیمت سهم ها را ببینید. به نظر شما چرا نباید با اجرایی شدن قوانین بازار دو طرفه بورس بریزد؟ قیمت ها بالا است و با فروش سهام هم می توان سود کرد. پس چرا حقوقی ها نباید بفروشند در حالی که مطمئن هستند ضرری نمی کنند.

@the boy

شما فرمودی بازار میریزه
ببین دوست عزیز شما کلا فروش تعهدی رو اشتباه متوجه شدی
بازار به تعادل میرسه شما دوتا ابزار برای کار کردن داری
درسته الان مرد میخاد فروش بزنه اما فشار خرید هم کاهش پیدا کرده و این کاملا طبیعی هست
من که امیدوارم همین فردا این ابزار به صورت همگانی و سیستماتیک مورد استفاده قرار بگیرد

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
اونایی که نقد دارن به لینک کانال بد نیست نگاهی بندازند

شاخص کل روی موج 5 صعودی خودش قرار داره

سهمی که در کانال معرفی کردیم هم در آخرین موج 5 صعودی خودش قرار گرفته :

1580220782291.png

شاوان:

تارگت نموداری این سهم محدوده 8 هزار تومان محل تلاقی موج 5 با سقف کانال صعودی می باشد

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
اونایی که نقد دارن به لینک کانال بد نیست نگاهی بندازند

شاخص کل روی موج 5 صعودی خودش قرار داره

سهمی که در کانال معرفی کردیم هم در آخرین موج 5 صعودی خودش قرار گرفته :

مشاهده پیوست 1163933

شاوان:

تارگت نموداری این سهم محدوده 8 هزار تومان محل تلاقی موج 5 با سقف کانال صعودی می باشد
به زور شماره گذاری شده
بنظرم شمارشتون اشتباه هست

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
موج دو اشتباه انتخاب شده و شماره 1و2و3 از سه هم اشتباست

به هر صورت امیدوارم به قیمت مدنظرتون برسه
به این ایدی در تلگرام پیام بدید تا در مورد موج شماری بحث کنیم
@flashbourse

شنبه صف خرید میشه
تا آخر اسفند هم تارگ8000تومن رو میزنه

Last edited:

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
به این ایدی در تلگرام پیام بدید تا در مورد موج شماری بحث کنیم
@flashbourse

شنبه صف خرید میشه

من واقعا نمی دونم چندسالتونه، ولی در کل خیلی باحالی :D

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
شما فرمودی بازار میریزه
ببین دوست عزیز شما کلا فروش تعهدی رو اشتباه متوجه شدی
بازار به تعادل میرسه شما دوتا ابزار برای کار کردن داری
درسته الان مرد میخاد فروش بزنه اما فشار خرید هم کاهش پیدا کرده و این کاملا طبیعی هست
من که امیدوارم همین فردا این ابزار به صورت همگانی و سیستماتیک مورد استفاده قرار بگیرد

بازار برای کسی به تعادل می رسد که نقد است. برای منی که فول سهم هستم این تعادل یعنی ریزش!

اما آقای حسینی انگار این فروش تعهدی را بد اجرا می کنند. تو مطالب آموزشی کارگزاری آگاه آمده که باید برای فروش تعهدی هم به کارگزاری ها مراجعه کنیم و یک فرم مخصوص را پر کنیم (بنده و خیلی از افراد مثل من دسترسی به شعب کارگزاری ندارند و یا حتی حالش را هم ندارند). ضمن اینکه قرار است بر روی نمادهای خاصی این فروش تعهدی انجام گیرد. خلاصه امیدوارم این فروش تعهدی کار دستمان ندهد.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
واسه سال بعد میشه رو انژی های برقی سرمایه گذاری کرد
نظر خودم #بکهنوج

دوستان نظری دارید؟

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
واسه سال بعد میشه رو انژی های برقی سرمایه گذاری کرد
نظر خودم #بکهنوج

دوستان نظری دارید؟

من چند هفته قبل می خواستم #وهور را بخرم. گمان می کنم نیروگاه بادی گیلان را سال آینده در بورس عرضه کند. متاسفانه در آن زمان ها دسترسی به اینترنت نداشتم و موجب شد نتوانم این سهم را بخرم. از این گروه سهمی را بخر که بیشتر بروی انرژی های تجدید پذیر سرمایه گذاری کرده باشد. #بزاگرس هم فکر کنم در میان سهم های این گروه بیشترین ریزش را در چند وقت اخیر داشته است.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
بازار برای کسی به تعادل می رسد که نقد است. برای منی که فول سهم هستم این تعادل یعنی ریزش!

اما آقای حسینی انگار این فروش تعهدی را بد اجرا می کنند. تو مطالب آموزشی کارگزاری آگاه آمده که باید برای فروش تعهدی هم به کارگزاری ها مراجعه کنیم و یک فرم مخصوص را پر کنیم (بنده و خیلی از افراد مثل من دسترسی به شعب کارگزاری ندارند و یا حتی حالش را هم ندارند). ضمن اینکه قرار است بر روی نمادهای خاصی این فروش تعهدی انجام گیرد. خلاصه امیدوارم این فروش تعهدی کار دستمان ندهد.
به فرض اینکه من نقد هستم و بخواهم بفروشم باید سهم رو از شما بخرم بعد بفروشم این وسط شما برای فروختن سهم به بنده مبلغی دریافت خواهید نمود که میتوانید در شرکت های بادرامد ثابت و یکی دو مورد دیگه یادم نیست سرمایه گذاری کنید

شنبه صف خرید میشه
موفق باشید

Reza-ps

Registered User
لایک‌ها
73
سلام دوستان
بنده تو سایت آگاه اکسپرس فرم پر کردم برای کد سجام و کد بورسی مونده مرحله احراز هویت ...
الان پشیمون شدم نمیشه حساب کاربری حذف کرد ؟
اگه نرم برای احراز هویت مشکلی پیش نمیاد ؟
مرسی

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
سلام دوستان
بنده تو سایت آگاه اکسپرس فرم پر کردم برای کد سجام و کد بورسی مونده مرحله احراز هویت ...
الان پشیمون شدم نمیشه حساب کاربری حذف کرد ؟
اگه نرم برای احراز هویت مشکلی پیش نمیاد ؟
مرسی

سلام
پشیمونی چرا دیگه؟ چند بار پیش اومده من زنگ زدم گفتن قابل حذف نیست
ولی نرید هم مشکلی پیش نمیاد
ولی خواستید عضو شید فعال شید حتما یه موقعیت های کوچکی هم میاد استفاده کنید

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
@FX.HOSSEINY

آقا حسینی یک سوال!

در تابستان بود که سازمان بورس تصمیم به ایجاد تغییراتی در بازار پایه گرفت. یکی از اقداماتی که قرار بود انجام شود اما با اعتراض اهالی بازار سرمایه منتفی شد بحث کشف قیمت هر سهم بدون دیدن اردر (Order) خرید و فروش بود. آیا در فارکس و بازارهای بورس جهانی هم به همین صورت است؟ یعنی افراد نمی توانند اردرهای خرید و فروش را ببینند. درست می گویم؟

بالا