• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
موضوع رو نوشته خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام برای سال (دوره) مالی منتهی به 1398/09/30
دستور جلسه : تصویب صورت‌های مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1398/09/30
اون جدول که شما گذاشتی هم دستور جلسه نوشته تصویب صورت‌های مالی سال (دوره) مالی به ----
یعنی اونها هم قبل مجمع سهامشون رو بخریم سود نقدی تعلق می گیره؟

----

مجمع عمومی عادی سالیانه راُس ساعت 14:30 روز یکشنبه مورخ 1399/01/31
سود نقدی هر سهم (ریال) ۳۸۰

یعنی هرکسی تا قبل مجمع (تا روز 27 فروردین) سهام نیکی داشته 380 ریال سود نقدی می گیره؟
بله یکی از وظایف مجمع عمومی سالیانه تصویب تقسیم سود هست

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
دوستان سهم هایی که از بازار عقب موندن معرفی کنید.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
وبصادر شپنا شبندر شتران

البته شپنا و شبندر و شتران با توجه به افت تاریخی قیمت نفت نیاز به بررسی دارند.

نفت وست تگزاس هم اکنون 11 دلار(!!!)

به نظرم در گروه غذایی غچین هم جز جا مانده هاست. دیروز هم گزارش خوبی روانه کدال کرد.

البته تاکید میکنم هیچکدوم سیگنال خرید نیست و بنده هیچ مسوولیتی درباره هیچکدوم از این نمادها ندارم. فقط از لحاظ عقب موندگی از بازار یا همگروهی ها معرفی کردم

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
عقب مونده زیاده تو بازار
نمونش :
غبهار
فروس
سفاسی

در ضمن سیگنال خرید نیستن و فقط از لحاظ قیمتی جز جامونده ها هستن

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
یعنی هرکسی تا قبل مجمع (تا روز 27 فروردین) سهام نیکی داشته 380 ریال سود نقدی می گیره؟

سود میگیره ولی باز به همون نسبت قیمت سهمش کم میشه ، مثل مجمع نوری پارسال

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
مجمع عمومی عادی سالیانه راُس ساعت 14:30 روز یکشنبه مورخ 1399/01/31
سود نقدی هر سهم (ریال) ۳۸۰

بله. تا ثانیه آخری که سهم باز هست هرکسی بخره سود مجمع بهش تعلق میگیره. الان 7 اردیبهشت مجمع وغدیر هست و 15ام پرداخت سودش. اینم 38 تومنه دست بر قضا. البته بین 38 تا 54 میتونن بدن ولی حداقل 38 تو مجمع معلوم میشه دقیقش. ونیکی افزایش سرمایه هم داره علاوه بر سود نقدی. سهم خوبیه در کل ولی این اواخر پیش از بسته شدن تو صف خرید قفل بود اکثر مواقع. روز اول (سالها پیش حضوری) ازش 100 هزار تومن (یا 500 هزار؟ فکر میکنم همون 100 هزار...) گرفتیم و دست نزدیم (خوشبختانه پنل آنلاین نداشتیم که سندرم دست بی قرار کار دستمون بده - اتفاقی که الان که آنلاین شده سیستمم باعث ضرر میشه گاها) و خود به خود اون 100 هزار تومن الان شده حدود 26 میلیون تومن.

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
سلام
من در سجام ثبت نام کردم ولی کد تایید 10 رقمی نمی اد و اس ام اس اینکه مشخصات هوییتی تایید نشده است ویرایش کنید

در صورتی که مشخصات هوییتی را درست وارد کردم نمی دونم دلیلش چیه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
چند روزه تلاش میکنم زنجان بخرم نمیتونم-صف خریدش خیلی طویله-اینم بگم امرو
هععی نگو نگو
چقدر خون دل خوردم برای این خخخ
از وسطای بهمن خریدم
امروز ۵۴م صصف خرید بوده

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
خبر رسیده در شهرستان های کوچک هم که حتی کارگزاری شعبه نداره، مردم صف کشیدن در دفتر خدماتی برای دریافت شناسه بورسی!

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
لابسا
فاسمین

در ضمن سیگنال خرید نیستن و فقط از لحاظ قیمتی جز جامونده ها هستن
ایا فاسمین بزودی افزایش سرمایه داره؟ فردا باز میشه برای خرید؟
لابسا چطور؟ خبری از افزایش سرمایه هست؟

چقدر دیگه جای رشد داره؟ طی یکماه گذشته تقریبا 100 درصدی اومده بالا
ایا بزودی افزایش سرمایه داره؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
چقدر دیگه جای رشد داره؟ طی یکماه گذشته تقریبا 100 درصدی اومده بالا
ایا بزودی افزایش سرمایه داره؟
من تحلیل گر بورس نیستم از چیزهایی که در مورد سهم خواندم میگم
تا اونجا که می دونم افزایش سرمایه نداره چند روز دیگه مجمع سالانه تقسیم سود داره 7 اردیبهشت
717تومان مقاومت داشت رد کرد بعد 800 و 1000و 1200تومن
عنوان میشه نصف ارزشش معامله میشه و جای یک رشد حداقل 80درصدی از همین جا داره .

البته تو این بازار تحلیل زیاد جواب نمیده موج ترس بیوفته تو بازار همه سهامها صف فروش میشه .چون سهامدارهای جدید اکثرا حتی نمی دونند مجمع چیه .طرف تو سهامیاب میگه چرا سهم را بستند مگه کاری کرده؟؟؟!!!!!!!:D
بعضی ها اعتقاد دارند تو این نوع بازارهای خرکی باید تابلو خوانی کرد که من بلد نیستم

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
من تحلیل گر بورس نیستم از چیزهایی که در مورد سهم خواندم میگم
تا اونجا که می دونم افزایش سرمایه نداره چند روز دیگه مجمع سالانه تقسیم سود داره 7 اردیبهشت
717تومان مقاومت داشت رد کرد بعد 800 و 1000و 1200تومن
عنوان میشه نصف ارزشش معامله میشه و جای یک رشد حداقل 80درصدی از همین جا داره .

البته تو این بازار تحلیل زیاد جواب نمیده موج ترس بیوفته تو بازار همه سهامها صف فروش میشه .چون سهامدارهای جدید اکثرا حتی نمی دونند مجمع چیه .طرف تو سهامیاب میگه چرا سهم را بستند مگه کاری کرده؟؟؟!!!!!!!:D
بعضی ها اعتقاد دارند تو این نوع بازارهای خرکی باید تابلو خوانی کرد که من بلد نیستم

دقیقا. اگر کانال 800 رو با موفقیت پشت سر بگذاره (سقف تاریخی اش رو بشکونه و بالاترین قیمت تاریخش رو ثبت کنه) فکر کنم جذاب تر هم بشه. در مجموع به لحاظ ارزشمندی کمتر نمونه ای مشابه غدیر پیدا میشه. ولی به قول شما سوددهی در این بازار (حداقل اتفاقی که در سال 98 افتاد) اونقدرها هم ربطی به ارزندگی نداره ولی اگه بازار سقوط کنه (فرض دارم میگم) حداقل آدم خیالش راحت تره. این فایل PDF شامل «درصد تفاوت ارزش ذاتی با قیمت بازار» میشه. وغدیر تقریبا مشابه نداره. حساب کنید سود ساخته شده اش در سال 98 بوده 540 ریال و مثلا جایی مثل غگل که اون قیمت کذایی رو پارسال پیدا کرد 54 ریال سود ساخته، یعنی 1/10 غدیر! اما بازم میگم به صرف ارزشمندی سوددهی بالاتر نمیره. پارسال حدود 2.5 الی 3 برابر شد. امیدوارم امسال به جایگاه واقعی اش (واقعی در مقیاس مقایسه با سایر سهم ها منظورمه) برسه.

wtjb_untitled.jpg

j59_2.jpg

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
سود میگیره ولی باز به همون نسبت قیمت سهمش کم میشه ، مثل مجمع نوری پارسال
مثلا سهمی 1000 ریال باشه 20 ریال سود نقدی تعیین بشه ، بعد از مجمع قیمت اون سهم میشه 980؟؟
یا نه منظور افزایش سرمایه هست که تعداد سهام افزایش پیدا میکنه ، به همون نسبت قیمت میاد پایین؟

بله. تا ثانیه آخری که سهم باز هست هرکسی بخره سود مجمع بهش تعلق میگیره. الان 7 اردیبهشت مجمع وغدیر هست و 15ام پرداخت سودش. اینم 38 تومنه دست بر قضا. البته بین 38 تا 54 میتونن بدن ولی حداقل 38 تو مجمع معلوم میشه دقیقش. ونیکی افزایش سرمایه هم داره علاوه بر سود نقدی. سهم خوبیه در کل ولی این اواخر پیش از بسته شدن تو صف خرید قفل بود اکثر مواقع. روز اول (سالها پیش حضوری) ازش 100 هزار تومن (یا 500 هزار؟ فکر میکنم همون 100 هزار...) گرفتیم و دست نزدیم (خوشبختانه پنل آنلاین نداشتیم که سندرم دست بی قرار کار دستمون بده - اتفاقی که الان که آنلاین شده سیستمم باعث ضرر میشه گاها) و خود به خود اون 100 هزار تومن الان شده حدود 26 میلیون تومن.
شما اون موقع سهام کاغذی خریدی؟ از شعبه های کارگزاری می بایست اون برگه سهام رو خرید؟ قیمتا رو چطور میزدن؟

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
پول دیگه ندارم ولی سیمانی پیشنهادی دارید؟
من خودم سفارس داشتم امروز دوباره بیشترش کردم. بغیر اون از غذایی ها تبرک هم فردا می خرم.
البته پیشنهاد هستن و بهتر هست خودتون هم بررسی بیشتری انجام بدید.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
#قثابت کسی تحلیلی از دو سه ماه اینده این سهام داره؟

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
پالایشگاهی ها مدتی بود خیلی مثبت می خوردن همین روزا دیگه کله می کنن.

بالا