danetey
Registered User
- نوشتهها
- 359
- لایکها
- 367
چه خبره. مگه زیاد شده جدیدن؟از من ۴۰ تومن گرفت برای احراز هویت :/
10 سجام. 15 احراز گرفته بودن از من. یه نفرو فردا میفرستم برای احراز . ببینیم از اون چقدره
چه خبره. مگه زیاد شده جدیدن؟از من ۴۰ تومن گرفت برای احراز هویت :/
خودشونم اینو میدونن ، احتمالا یه راهکاری میدن که اینجوری نشهفکر کنم این آزادسازی سهام عدالت باعث ریزش قیمتها بشه
حدود 250 تریلیون ارزش سهام عدالت هست .. 40 درصد از بانک نجارت مثلا ..نصف شون بخوان خودشون سهام رو مدیریت کنن ، همه می خوان سهام شون رو بفروشن... صف های فروش بوجود میاد
هزینه کارمزد احراز هویت سجام در دفاتر پیشخوان 5 هزار تومان و هزینه احراز هویت کارگزاری مفید 16300 هست، هر مبلغی بالاتر از این دریافت کنند کلاه برداریه و میتونید با شماره 6461 برای شکایت اقدام کنید.از من ۴۰ تومن گرفت برای احراز هویت :/
از من ۴۰ تومن گرفت برای احراز هویت :/
منظور از مثبت 50 باز شدن چی هستش؟!دوستان گرامی فردا روز مهمی هست برای وخارزم
اگر با مثبت ۵۰ باز شد حتما خرید بزنید
اگر با مثبت ۱۰۰ باز بشه دست نیافتنی خواهد بود
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
من 28 دادم برای احراز هویتاز من ۴۰ تومن گرفت برای احراز هویت :/
سلام و عرض ادبدر مورد پسته و زعفران تحلیلی دارین مهندس حسینی؟ اینکه قیمتشون هم اخیرا رشد چندانی نداشته راسته؟
واسه منم یه سهمم نیست !سه تا از سهم هاي من توي پرتفوي من نيست امروز!
کارگزاريم مفيد ه . توي قسمت سبد لحظه اي هست ولي تو سمت اصلي پرتفوي نيست!!
چيکار بايد بکنم؟
هیچی درست میشه. مورد خاصی نیستسه تا از سهم هاي من توي پرتفوي من نيست امروز!
کارگزاريم مفيد ه . توي قسمت سبد لحظه اي هست ولي تو سمت اصلي پرتفوي نيست!!
چيکار بايد بکنم؟
قرار بود این قانون انجام بشه ولی انجام نمیشهکسایی که تازه کد بورسی می گیرن بعد از یک ماه قادر یه خرید و فروش سهام میشن؟؟ صندوقهای سرمایه گذاری رو می تونن؟
کسانی که قبلا تو بورس کالا فعالیت داشتن و تازه تو بورس اوراث بهادار ثبت نام کردن چی؟
یعنی تا کد بورسی بگیرن و کارگزاری تایید هویت شن می تونن سهام خرید فروش کنن؟؟بازار بسته هست
چقدر خریدار !!
قرار بود این قانون انجام بشه ولی انجام نمیشه
صندوق ها قابل معامله هستند
نظری ندارید؟کدوم کارگزاری خوبه دوستان آگاه یا مفید ؟
هردوتاش خوبه دوست عزیزنظری ندارید؟