• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
500 بار گفتیم سهم پدر مادر دار و بنیادی بخرید. وغدیر بخرید، ومهان بخرید، وبملت بخرید، شپنا بخرید، شتران بخرید، فخوز بخرید، فولاد بخرید، فاراک بخرید، شستا بخرید. هیچکدوم از اینا رو نمیخرید، میرید دنبال غپینو و کفپارس. بعد میگید چرا ضرر کردم. من میپرسم چرا نباید ضرر بکنید؟!

اون دو تا پر رنگا رو تو همین چند روز اخیر بارها و بارها گفتم
تعریف سهم بنیادی چیه؟

کویر چطوره؟
گند زد رفتم تو 20 درصد ضرر.

باز شما دکمه فروش فاسمین رو فشار دادی؟:oops::oops:فاسمین این همه اصلاح خورد شاید نزدیک 50 درصد و الان فنر جمع شدش تازه باز شده و افزایش سرمایشم که تأیید شده آخه الان چه وقت فروشش بود!!

خودم که به شخصه فعلا تک سهم شدم تا این بازار شخمی درست بشه البته فاسمین ندارم

و مساله ی اخر اینکه به همتون لایک زدم-جدیدا چرا هیچکدوم لایک نمیزنین؟:(:confused::)
فاسمین فروشی نیست:p;)
حجم صف خریدش خیلی کم بود گفتم الان قیمت میاد پایین، تا پایین نیومده تعدادی که با قیمت کمتر خریده بودم رو بفروشم، اگه قیمت پایین اومد می خرم، پایین نیومد ذخیره سود میشه. اشتباه محاسبه کردم بیشترش رو فروختم
فاسمین رو که فروختم سپ خریدم و 2.5 درصد ازش گرفتم. بعد سپ صف فروش شد خریدم؛ از صف فروش در اومد.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
غنوش-تا افزایش سرمایش باهاشم ولی افزایش سرمایش نمیرم و یک روز قبل افزایش سرمایش خروج میزنم و بعدش احتمالا قثابت بخرم-خوبیه سهم غنوش اینه که حتی منفی هم که میخوره به دو روز نمیکشه و در واقع منفی خوردن در این سهم یعنی فرصت ورود به این سهم و نه اصلاح-حقوقی به شدت هماهنگ و وفاداری با حقیقی هاش داره و مساله ی مهم تر اینه که تو منفی های بازار هم همیشه مثبته و از همه مهمتر اینه که ورود به این سهم کار هر کسی نیست-دی هم تقریبا همین شرایط رو داره

تا یادم نرفته گفتی نوسان گیری---نوسان گیری خوبه ولی باید مراقب باشی رکب نخوری از حقوقی های نوسان گیر!خودم چند بار با وبملت تو یه روز نوسان کردم طمع گرفت منو هی میرفت مثبت میشد و هی دوباره میومد پایین منم با حقوقی ها و حقیقی ها داشتم نوسان گیری میکردم و زیاده خواه شدم-سه بار نوسان گرفتم بار چهارم چنان با سرعت حقوقی نوسان گرفت که من جا موندم و دیگه منفی شد و مثبت نشد اون روز!!!سود کردم ولی یکمیش پرید.

درسی که من مبتدی تو این دو ماه گرفتم اینه که وارد سهم های شاخص ساز تا میتونم نشم (البته خودمو میگم با استراتژِی خودم و میدونم خیلیا مخالف این حرف هستند) مگر اینکه بازار خیلی خیلی سبز رنگ باشه و تا مدت ها سبز....
در مورد غنوش اطلاعی ندارم ولی ارزش هر سهم دی بالای 5 هزار تومانه و الان داره عقب موندگی سال های 95-97 که بسته بوده رو جبران میکنه. ماه پیش که دی 800 تومن بود حساب کردم ارزش چهارتا دونه +5 خوردن دماوند، معادل کل ارزش بازار دی می شد. مثل این میمونه که یک منزلی 2 میلیارد تومنی داشته باشید و یکی از اتاق های این منزل 10 میلیارد تومان ارزش داشته باشد. :D
امسال نشده بیشتر از دو روز متوالی منفی باشه و منفی هاش فقط فرصت خریده، یسریا منتظر موندن اصلاح بخوره قیمت پایین تر بخرن ولی حسابی جا موندن و هر مقاومتی که رسیده پودر کرده. یه خوبی که داره حجم بالایی هر روز میخوره و هر روز پول حقیقی زیادی بهش وارد میشه و همین رشد اینده رو تضمین میکنه چون این ها برا 5-10درصد سود یا نوسانگیری وارد نمیشن. با اینحال من این سهم رو برای افزایش سرمایه خریدم و این مهم باید تا اخر تیر انجام بشه وگرنه دی تعلیق و به بازار پایه منتقل میشه. هفته بعدی برای دی طوفانی خواهد بود و به 50 درصد میخوره و باید این قضیه افزایش سرمایه لعنتی شفاف سازی بشه. البته یه چیزی که متوجه شدم این سیستم بورس ظاهرا باگ داره و با ارسال افشای الف، این درصدهای 20 و 50 درصد ریست میشه. این اتفاقی بود که دفعه قبلی برای دی افتاد وقتی دو تا افشا زد و نماد متوقف شد این درصدها ریست شدن بنابراین احتمالا میتونه با دادن گزارش الف از کنفراس 50 درصد فرار کنه.
در مورد قثابتم اگر برای افزایش سرمایه میخری خوب تحقیق کن چون چند وقت پیش که من امارشو داشتم مدیر عاملش امین دخت با حقوقی های جدیدی که وارد سهم شدن (سلیم و...) و میخوان سیت مدیریتی رو بدست بگیرن شدیدا مشکل اساسی داره و این افزایش سرمایش ممکنه مالیده بشه بهم مثل کفپارس.
نوسانگیری نمیکنم یبار انجام دادم رفت توی پاچم ولی اونایی که واردن بنظرم این بازار عالیه برای نوسانگیری.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
در مورد غنوش اطلاعی ندارم ولی ارزش هر سهم دی بالای 5 هزار تومانه و الان داره عقب موندگی سال های 95-97 که بسته بوده رو جبران میکنه. ماه پیش که دی 800 تومن بود حساب کردم ارزش چهارتا دونه +5 خوردن دماوند، معادل کل ارزش بازار دی می شد. مثل این میمونه که یک منزلی 2 میلیارد تومنی داشته باشید و یکی از اتاق های این منزل 10 میلیارد تومان ارزش داشته باشد. :D
امسال نشده بیشتر از دو روز متوالی منفی باشه و منفی هاش فقط فرصت خریده، یسریا منتظر موندن اصلاح بخوره قیمت پایین تر بخرن ولی حسابی جا موندن و هر مقاومتی که رسیده پودر کرده. یه خوبی که داره حجم بالایی هر روز میخوره و هر روز پول حقیقی زیادی بهش وارد میشه و همین رشد اینده رو تضمین میکنه چون این ها برا 5-10درصد سود یا نوسانگیری وارد نمیشن. با اینحال من این سهم رو برای افزایش سرمایه خریدم و این مهم باید تا اخر تیر انجام بشه وگرنه دی تعلیق و به بازار پایه منتقل میشه. هفته بعدی برای دی طوفانی خواهد بود و به 50 درصد میخوره و باید این قضیه افزایش سرمایه لعنتی شفاف سازی بشه. البته یه چیزی که متوجه شدم این سیستم بورس ظاهرا باگ داره و با ارسال افشای الف، این درصدهای 20 و 50 درصد ریست میشه. این اتفاقی بود که دفعه قبلی برای دی افتاد وقتی دو تا افشا زد و نماد متوقف شد این درصدها ریست شدن بنابراین احتمالا میتونه با دادن گزارش الف از کنفراس 50 درصد فرار کنه.
در مورد قثابتم اگر برای افزایش سرمایه میخری خوب تحقیق کن چون چند وقت پیش که من امارشو داشتم مدیر عاملش امین دخت با حقوقی های جدیدی که وارد سهم شدن (سلیم و...) و میخوان سیت مدیریتی رو بدست بگیرن شدیدا مشکل اساسی داره و این افزایش سرمایش ممکنه مالیده بشه بهم مثل کفپارس.
نوسانگیری نمیکنم یبار انجام دادم رفت توی پاچم ولی اونایی که واردن بنظرم این بازار عالیه برای نوسانگیری.
من خیلی وقته این سهم ها رو چک میکنم-در مورد افزایش سرمایه قثابت من نگفتم افزایش سرمایش میرم فقط گفتم شاید بخرمش ولی نه تا روز افزایش سرمایه!مثلا قثابت حقوقی جدید یعنی سلیم هر روز داره سهم رو جمع میکنه-خب این که میگی میخواد نوسانگیری کنه اون که معلومه و بلندت مدت نیومده و با خروج سلیم باید از قثابت خروج زد من فکر اینجاهاشم کردم خب--در مورد دی نکته ی جالبش اینه من هر روز بررسیش میکنم تو این یکی دو هفته خیلی از سهامدارای عجول و نوسانگیر ها رو ترسونده و همشون رو قال گزاشته:D:Dیعنی هر روز نمودارش میاد تا صفر تابلو خیلیا از ترس ریزش خالی میکنند بعد دوباره مثبتش میکنه!حرکت جالبیه برای پیاده کردن سهامداران عجول-وبملت هم ماه پیش همینطوری بود خیلیا تایم میانی بازار به خیال اینکه وبملت داره منفی میشه از ترس خالی میکردند و جا میموندند و وبملت آخرش باز مثبت میشد!حدود یکماه هر روز مثبت خورد وبملت با این روش و سهامدارای صبورش خوب سودی کردند تو اون مقطع.

در مورد بازه و قیمت پایانی هم من ترجیح میدم تو سهمی باشم که درسته هر روز پایانی مثبت 5 نمیشه و ممکنه مثلا دو روز 3.5 بشه و یه روز 5 من چنین سهمی رو به سهمی که پایانیش مثلا 3 هفته مثبت 5 بشه ولی بعدش یک هفته پایانی منفی 5 بشه ترجیح میدم.یعنی تجربه بهم میگه این آهسته و پیوسته بهتر از یک ماه شارپی و بعدش دو هفته منفی هست.سهمی که منفی نمیخوره ولو پایانیش رو کامل پر نمیکنه رو به سهمی که یکماه پایانیش مثبت 5 میشه ولی بعد یکماه دوهفته منفی میخوره ترجیح میدم چون تو نتیجه حالت اول هم سود بیشتری میده و سود مرکبتم سرجاشه و هم استرس منفی شدن سهمت رو نداری.استراتژی منه مبتدی اینه.

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
حجم صف خریدش خیلی کم بود گفتم الان قیمت میاد پایین، تا پایین نیومده تعدادی که با قیمت کمتر خریده بودم رو بفروشم، اگه قیمت پایین اومد می خرم، پایین نیومد ذخیره سود میشه. اشتباه محاسبه کردم بیشترش رو فروختم
فاسمین رو که فروختم سپ خریدم و 2.5 درصد ازش گرفتم. بعد سپ صف فروش شد خریدم؛ از صف فروش در اومد.
این کارها خطریه و خیلی هم سخته-نوسانگیری میخوای بکنی باید مراقب باشی از حقیقی و حقوقی های نوسانگیر رکب نخوری و رفتارشون رو با چند هفته مطالعه روی اون سهم بشناسی تا بتونی همراه با اونها نوسان بگیری-تو تبرک چند بار نوسان گرفتم البته هر دفعه فقط 5 درصد ولی خود من رکب خوردم یه سری خواستم بار چهارم نوسان بگیرم از وبملت نشد دیگه! :D حقوقیش چنان رکبی بهم زد که نصف سود نوسانم تو همون روز پرید-بار چهارم نمودارش چنان با سرعت از مثبت 5 به منفی 5 رسید که برای اردر من خرید نزد سیستم-فکر کنم نوسانگیر ها هزاران اردر فروش گزاشته بودند تو قیمت های مختلف بازه ی اون روز!طمع کار دست آدم میده مراقب باشید.خود من که دیگه نوسانگیری در یک روز رو بیخیال شدم چون ممکنه سرمایه به فنا بره مگه اینکه بخوای مثلا امروز بخری و فرداش با مثبت 5 بفروشی ولی نوسانگیری اونم تو یک روز خطر داره.

Amirarsalan76

Registered User
لایک‌ها
107
دقیقا
منم همین اتفاق برام روی شبندر افتاد همین چند روزه
به نظرم فارکس برای نوسان گیری و سرمایه گذاری ها خیلی کوتاه مدت بهتر از بازار بورسه ایرانه
این کارها خطریه و خیلی هم سخته-نوسانگیری میخوای بکنی باید مراقب باشی از حقیقی و حقوقی های نوسانگیر رکب نخوری و رفتارشون رو با چند هفته مطالعه روی اون سهم بشناسی تا بتونی همراه با اونها نوسان بگیری-تو تبرک چند بار نوسان گرفتم البته هر دفعه فقط 5 درصد ولی خود من رکب خوردم یه سری خواستم بار چهارم نوسان بگیرم از وبملت نشد دیگه! :D حقوقیش چنان رکبی بهم زد که نصف سود نوسانم تو همون روز پرید-بار چهارم نمودارش چنان با سرعت از مثبت 5 به منفی 5 رسید که برای اردر من خرید نزد سیستم-فکر کنم نوسانگیر ها هزاران اردر فروش گزاشته بودند تو قیمت های مختلف بازه ی اون روز!طمع کار دست آدم میده مراقب باشید.خود من که دیگه نوسانگیری در یک روز رو بیخیال شدم چون ممکنه سرمایه به فنا بره مگه اینکه بخوای مثلا امروز بخری و فرداش با مثبت 5 بفروشی ولی نوسانگیری اونم تو یک روز خطر داره.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
ماشالا همه هم نوسان گیر شدن انگار ! بابا یه خورده میان مدتی بلند مدتی فکر کنین

غنوش-تا افزایش سرمایش باهاشم ولی افزایش سرمایش نمیرم و یک روز قبل افزایش سرمایش خروج میزنم و بعدش احتمالا قثابت بخرم-خوبیه سهم غنوش اینه که حتی منفی هم که میخوره به دو روز نمیکشه و در واقع منفی خوردن در این سهم یعنی فرصت ورود به این سهم و نه اصلاح-حقوقی به شدت هماهنگ و وفاداری با حقیقی هاش داره و مساله ی مهم تر اینه که تو منفی های بازار هم همیشه مثبته و از همه مهمتر اینه که ورود به این سهم کار هر کسی نیست-دی هم تقریبا همین شرایط رو داره
تک سهم شدن اونم روی غنوش !!؟ بسیار ریسک بالایی کردی حواست باشه فقط تو یک سال این سهم 7200 درصد رشد کرده

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
ماشالا همه هم نوسان گیر شدن انگار ، متاسفم ... :(
سهامداری هم یکجور نوسانگیریه ولی از نوع بلند مدت، الان پایین می‌خرید تا بعداً قیمت بالا بفروشید.
از صداقت دوستان تشکر میکنم، نوسانگیری بنظرم مشکلی ندارد، چیزی که مشکل دارد افرادی هستن که با رانت به سودهای هنگفتی می رسند.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
ماشالا همه هم نوسان گیر شدن انگار ! بابا یه خورده میان مدتی بلند مدتی فکر کنین

تک سهم شدن اونم روی غنوش !!؟ بسیار ریسک بالایی کردی حواست باشه فقط تو یک سال این سهم 7200 درصد رشد کرده
دوستی دارم میگفت پارسال فروردین غنوش و قثابت خریده بودم یک عده که خودشون رو خدای بورس می دونستند بهم گفتند غنوش و قثابت چرا خریدی؟اینا حبابند و بنیاد ندارند و شرکتشون ورشکسته هست و یه عالمه رشد کردند و از این حرف های تکراری!اخرش چی شد گفت بعد یکسال از غنوش با 2531 درصد بازده سود و از قثابت با 1225 درصد بازده سود خارج شدم !دقت کنید بازده سود یکساله نه خود سود که بیشترین از این اعداده.با توجه به وضعیت امسال بورس و حمایت دولت همین بازده رو راحت میده غنوش دوباره. :) :) :)

چیزی که یاد گرفتم اینه هر موقع با روش خودم خرید و فروش کردم سود کردم و هر موقع با نظر دیگران این کار رو انجام دادم ضرر کردم.پایبند به اصولی هستم که همیشه چون رعایتشون کردم سود بوده برام.تا اینجا هر تحلیلی که قدیمی های بورس تو کانال ها و گروه ها و سایت ها کردند اکثرا برعکس شده
دوستانی که با حرف این و اون معامله کردند تو همین گروه الان سر به سر هم نشدند چه برسه به سود باز خدا رو شکر من با روش خودم رفتم جلو تو دو ماه 50 درصد سود گرفتم.خدا بده برکت برای یک مبتدی به نظرم بد نیست و با همین استراتژی خودم میرم جلو.خوبیه سهمی مثل غنوش اینه که بازار مثبت یا منفی بشه کاری باهاش نداره و راه خودشو میره و همیشه مثبته حتی روزهایی که 90 درصد بازار منفیه!مطمعنم امسال هم همین روند رو پیش میبره وخیال سهامداراش راحته. ;) ;) ;) :)

به نظرم غنوش از فروردین تا آخر اسفند با سود مرکبش راحت 2000 درصد بازده رو میده.با تیم حقوقی قوی این سهم یعنی آروین که اجازه ورود نوسانگیر ها رو به سهم نمیده و سابقه ی این سهم در دوسال گذشته این امر راحت شدنیه-اینم در نظر بگیر آرزوی خیلیا ورود به این سهم هست ولی نمیتونند-خیلیا ماه ها هر روز سرخطی میزنند برای ورود به این سهم ولی نمیشه چون فروشنده نداره و توی این 3 ماه فقط 4 روز فرصت ورود داده.کار تیمی حقوقیش فوق العاده است.از همین فردا برای خریدش سرخطی بزنی تا دو ماه فکر نکنم بتونی بخریش از بس کم عرضه میشه فقط به تعداد کمی کله گنده و حقیقی درصدی میرسه نه به خرده سهامدار :) :) ;);)

بازده یکساله غنوش و قثابت در عکس های زیر:امسال مطمعنم صددرصد در کمترین حالت همین مقدار 7200 درصد سود رو میده و شاید هم بیشتر. ;) ;) :) غنوش:2532 درصد--قثابت:1225 درصد
Ghenosh.JPGghesabat.JPG

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
آریا مبنا رو پر کرده
صبا همچنان منفی

2 هفته پیش همین موقعیت برای کویر پیش اومد نفروختم (به خاطر هنگ بودن آگاه و تصور اینکه تو ضرر هست)، سقوط کرد. الان تو 20 درصد ضررم.
مثلا برای سهام داری گرفته بودم.. از ضرر هم در بیاد فایده نداره. هم زمان از دست رفته، هم این 20 درصد می تونست سود باشه
دقیقا
منم همین اتفاق برام روی شبندر افتاد همین چند روزه
به نظرم فارکس برای نوسان گیری و سرمایه گذاری ها خیلی کوتاه مدت بهتر از بازار بورسه ایرانه
فارکس یه اشتباه همه سودها رو به میده.

راستی شما گوشی نوت 8 پرو رو تحویل گرفتی؟ خبرش رو ندادی

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
من یه بار به عمرم اومدم از یه سهمی (#حکشتی) نوسان بگیرم، به جاش اون سهم از من نوسان گرفت! ولی بعدش قلق کار دستم اومد و راحت میشده روی خیلی سهم ها (به خصوص #وغدیر و #دی و #وبشهر و #بکام بین چیزهایی که دارم) نوسان شیرین گرفت ولی بیشتر از ترس تکرار سناریو #حکشتی بیخیال شدم و این کار رو نمیکنم.

ادامه عجایب بازار بی در و پیکر فعلی: #ختوقا صف فروش 100 میلیونی (دیروز) و صف خرید 150 میلیونی (امروز). من که خوشبختانه نفروختم تو بازگشایی و احتمالا تا آخر سال هم نگهش میدارم. حتی اگر بره تو اصلاح. فعلا #خاهن و #خزامیا هم رفتن تو اصلاح ولی اتفاقا از سهم هایی هستند که خیلی بهشون امید دارم تا آخر سال و جفتشون بازدهی خیلی خوبی داشتن. به خصوص #خاهن که حدود 100% تو کمتر از 1 ماه داده. در مجموع به نظر میاد خودرویی ها کمی از اون شتاب و هیجان کاذب افتادن. این وسط تنها سهم خودرویی که 1 ماه تو واچ لیستم بود و حتی در روزهای منفی هم شل نکرد که بخرم #خشرق بود. الان دیدم امروز حجم زیادی خورده #خشرق ولی حیف که به وقتش به ما نرسید و الان هم نقدینگی ندارم و کمی هم از جذابیتش کاسته شده.

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
تعریف سهم بنیادی چیه؟

کویر چطوره؟
تولید و فروش خوب
عدم زیاندهی(ترجیحا سود سازی و تقسیم سود)
دارایی ها و پورتفوی قوی
ترجیحا ارزش جایگزینی بالاتر از مارکت کپ(در مقطع فعلی این موضوع شخصا برای من بسیار با اهمیته)

کویرم خوبه. ارفع فایرا فخوز فاسمین هرمز کاوه. اینا به نظر من بهترینای گروه فلزاتن. و البته سلطان فولاد و وزیر فملی هم جای خودشونو دارن.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
آریا مبنا رو پر کرده
صبا همچنان منفی

2 هفته پیش همین موقعیت برای کویر پیش اومد نفروختم (به خاطر هنگ بودن آگاه و تصور اینکه تو ضرر هست)، سقوط کرد. الان تو 20 درصد ضررم.
مثلا برای سهام داری گرفته بودم.. از ضرر هم در بیاد فایده نداره. هم زمان از دست رفته، هم این 20 درصد می تونست سود باشه

فارکس یه اشتباه همه سودها رو به میده.

راستی شما گوشی نوت 8 پرو رو تحویل گرفتی؟ خبرش رو ندادی
الان بازار چندان تعریفی هم نداره که اینقدر حسرت میخورید!تازه یکی دو روزه داره درست میشه.خود من از 5 فروردین که وارد بورس شدم همش 50 درصد تو سودم که این 50 درصد هم بیشترش با اشتباهات خودم شده همش 50 درصد واصلا راضی کننده نیست تو این بازاری که میشد بیشتر سود کرد.پس نگرانی نداره-تا یادم نرفته از دیگران مشورت بگیر ولی سر آخر خودت تصمیم بگیر که چی بگیری--خود من اگه از تجربه ی دیگران استفاده میکردم ولی نهایتا خودم تصمیم میگرفتم چی بگیرم الان شاید تو دو ماه تا 70 درصد هم سود کرده بودم با اینکه خیلی مبتدیم....اونجایی که سود کردم خودم تصمیم به خرید یا فروش گرفتم و اونجایی که ضرر کردم با نظر دیگران بوده....

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
موفقیتی که نباشه چه فایده
;)

سهامداری هم یکجور نوسانگیریه ولی از نوع بلند مدت، الان پایین می‌خرید تا بعداً قیمت بالا بفروشید.

عجب ! دیدگاه جالبی بود

دوستی دارم میگفت پارسال فروردین غنوش و قثابت خریده بودم یک عده که خودشون رو خدای بورس می دونستند بهم گفتند غنوش و قثابت چرا خریدی؟اینا حبابند و بنیاد ندارند و شرکتشون ورشکسته هست و یه عالمه رشد کردند و از این حرف های تکراری!اخرش چی شد گفت بعد یکسال از غنوش با 2531 درصد بازده سود و از قثابت با 1225 درصد بازده سود خارج شدم !دقت کنید بازده سود یکساله نه خود سود که بیشترین از این اعداده.

چیزی که یاد گرفتم اینه هر موقع با روش خودم خرید و فروش کردم سود کردم و هر موقع با نظر دیگران این کار رو انجام دادم ضرر کردم.پایبند به اصولی هستم که همیشه چون رعایتشون کردم سود بوده برام.تا اینجا هر تحلیلی که قدیمی های بورس تو کانال ها و گروه ها و سایت ها کردند اکثرا برعکس شده
دوستانی که با حرف این و اون معامله کردند تو همین گروه الان سر به سر هم نشدند چه برسه به سود باز خدا رو شکر من با روش خودم رفتم جلو تو دو ماه 50 درصد سود گرفتم.خدا بده برکت برای یک مبتدی به نظرم بد نیست و با همین استراتژی خودم میرم جلو.خوبیه سهمی مثل غنوش اینه که بازار مثبت یا منفی بشه کاری باهاش نداره و راه خودشو میره و همیشه مثبته حتی روزهایی که 90 درصد بازار منفیه!مطمعنم امثال هم همین روند رو پیش میبره وخیال سهامداراش راحته. ;) ;) ;) :)

به نظرم غنوش از فروردین تا آخر اسفند با سود مرکبش راحت 2000 درصد رو میده.با تیم حقوقی قوی این سهم یعنی آروین که اجازه ورود نوسانگیر ها رو به سهم نمیده و سابقه ی این سهم در دوسال گذشته این امر راحت شدنیه-اینم در نظر بگیر آرزوی خیلیا ورود به این سهم هست ولی نمیتونند-خیلیا ماه ها هر روز سرخطی میزنند برای ورود به این سهم ولی نمیشه چون فروشنده نداره و توی این 3 ماه فقط 4 روز فرصت ورود داده.کار تیمی حقوقیش فوق العاده است.از همین فردا برای خریدش سرخطی بزنی تا دو ماه فکر نکنم بتونی بخریش از بس کم عرضه میشه فقط به تعداد کمی کله گنده و حقیقی درصدی میرسه نه به خرده سهامدار :) :) ;);)

بازده یکساله غنوش و قثابت در عکس های زیر:امثال مطمعنم صددرصد در کمترین حالت همین مقدار میده و شاید هم بیشتر. ;) ;) :) غنوش:2532 درصد--قثابت:1225 درصد
مشاهده پیوست 1181622مشاهده پیوست 1181623

داداش من فقط یه جمله گفتم تو این یک سال گذشته 7200 درصد رشد داشته و پر ریسکه دیگه نیازی نبود واسه توجیه من اینقدر بنویسی !
در ضمن دو تا نکته یکی اینکه رشد هیچ سهمی تا بی نهایت نیست و مورد دوم که میگی ورود به این سهم برای خیلیا ارزو هست والا تو این چند روز گذشته که راحت میشد واردش شد !
در کل نظر شما این بوده و هر کسی خودش باید تصمیم بگیره

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
از دوستان کسی در مورد ومعادن و وخارزم اطلاعی داره
کدوم بهتره برا خرید

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
;)

عجب ! دیدگاه جالبی بود

داداش من فقط یه جمله گفتم تو این یک سال گذشته 7200 درصد رشد داشته و پر ریسکه دیگه نیازی نبود واسه توجیه من اینقدر بنویسی !
در ضمن دو تا نکته یکی اینکه رشد هیچ سهمی تا بی نهایت نیست و مورد دوم که میگی ورود به این سهم برای خیلیا ارزو هست والا تو این چند روز گذشته که راحت میشد واردش شد !
در کل نظر شما این بوده و هر کسی خودش باید تصمیم بگیره
خواهش میکنم نظر لطفتونه-بله هیچ سهمی تا بی نهایت رشد نمیکنه و به همین خاطر حقوقی دو روز منفی کرد سهم رو تا هم اصلاح بخوره و هم ناظر گیر نده که چرا این سهم غنوش هر روز مثبت میخوره و منفی نداره و اینکه این سهم تا ابد رشد نمیکنه بلکه همینجور مثبت خواهد خورد تا روزی که قیمتش به افزایش سرمایه رفتن میرسه و بعد افزایش سرمایه قیمتش میاد پایین و حرفتون کاملا درسته..یادم رفت بگم غنوش افزایش سرمایه از آورده هم خواهد داشت-شرکت نوش مازندران طرح های بسیاری داره امسال واینکه به محض اینکه پول دستم برسه هی پله ای اضافه می کنم بهش تا رو سود مرکب هم تأثیر بزاره :) ;)
امیدوارم همه سود کنند شاید باورت نشه تو این دو سه روز خیلی ناراحت شدم مخصوصا برای سهامدارای ختوقا-غسالم-و امروز هم کفپارس--- :( :( :confused: :(

پرسود باشید.:)

Last edited:

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
دوستان تفاوتی مثل هنگی و در دسترس نبودن بین کارگزاری مفید و اقتصاد بیدار هست؟ کدوم انتخاب کنم؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
من توی بورس نیستم فردا زمان خوبی برای خرید:

بجهرم - وخارزم - ومعادن - خپارس - وسبحان

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دوستان تفاوتی مثل هنگی و در دسترس نبودن بین کارگزاری مفید و اقتصاد بیدار هست؟ کدوم انتخاب کنم؟
فک کنم کارگزاری ها از دو یا سه تا شرکت هسته رو میگیرند -مثلا چیزی که امروز رو اعصابم نشست این بود که رفتیم برای پدرم کد بورسی از یه کارگزاری گرفتیم که خیلی خلوته و من با خودم گفتم با این کارگزاری چون خلوته میشه برای روزهای بعدی که پول دستم بیاد سرخطی بزنم و غنوش رو دوباره بتونم بخرم ولی با کمال تعجب یارو گفت ما هسته ی نرم افزاریمون رو از همون شرکتی میگیریم که کارگزاری هایی مثل مفید میگیرند!!! :( :( :confused: :confused: اخه کارگزاری خود من هم مفیده و میخواستم با کارگزاری پدرم سرخطی برای خرید غنوش تو روزهای آتی بزنم که اوایل صف بیوفتم و بتونم غنوش رو بخرم نگو هر دو تا کارگزاری هسته رو از یه شرکت میگیرند.واقعا اعصابم بهم ریخته.:mad::mad::mad::mad:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
از دوستان کسی در مورد ومعادن و وخارزم اطلاعی داره
کدوم بهتره برا خرید

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
الان دیگه کسی جرات نداره بهتون بگه کدوم خوبه اگر منفی بخوره میکوشیش :)

بالا