منظور شما از بلند مدت یا کوتاه مدت چند ماهه ؟
غسالم اخه سه ماهه سود نداده؟
بعد من بفروشم برم سهم دیکه ای بخرم به احتمال زیاد اون سهم تو سقف هستش؟
ظاهرا توافقی بر روی یک عدد در این زمینه وجود نداره. جو لحظه ای این یک سال باعث شده کوتاه مدت برای برخی حتی به کمتر از 1 ماه، و حتی دو هفته، برسه. یعنی در عمل تو این بازار «کوتاه مدت» و «نوسان گیری» دارن جای همدیگه رو به مرور میگیرن. من چیزی که مد نظرم بود از کوتاه مدت
حداقل 3 ماه و بلند مدت هم چندین سال بود. به هر حال
اینجا و یا
اینجا تعریف خودشون رو از این 3 بازه زمانی نوشتن. ولی خب، میدونم که این روزها انقدر همه چیز سریع عوض میشه که شاید منطقی به نظر نرسه این میزان صبر، هرچند که پاداش بزرگی در پسش خوابیده باشه. به هر حال باید بررسی کنید هر سهمی رو که میخواید بخرید.
خصدرا یعنی همچنان 3- ؟؟
غشهداب چطور بالا میره؟؟
کسی که نمیتونه پیشبینی کنه. صرفا نظر شخصی من بود و ممکنه اشتباه باشه. ولی سهمی از بازار پایه به این سنگینی بعد از این حجم افزایش سرمایه قطعا در
کوتاه مدت احتمال موفقیتش کمتر از سایر سهم هاست. #غشهداب متاسفانه خراب کرد. از روزی که گزارش کاهش درصد افزایش سرمایه اش اومد تو سرش خورد! نظری ندارم ولی خودم اگر میخواستم تازه سهمی رو بخرم قطعا این سهم رو نمیخریدم. مجدد پیشنهاد میکنم صندوق های سرمایه گذاری سهامی رو بررسی کنی. برای کسانی که زیاد خرید و فروش میکنن این صندوق ها گزینه بهتری هست. مثلا صندوق نقش جهان رو ببین چقدر سود جذابی داده تو این 1 هفته. البته این مثال درستی نیست چون پرسودترین صندوق این هفته بوده ولی میانگین هم در نظر بگیریم صندوق ها خوب سود میدن وقتی شاخص صعودیه. به این خاطر میگم صندوق سهامی (و نه ETF) که سندرم دست بی قرار کار دستت نده و امکان فروش در لحظه فراهم نباشه!!