• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
دوستان من سهم غسالم رو دارم الان 3 ماهه سود نداده و همه هم میگن امروز فردا صعود میکنه ولی برعکسش درمیاد هر روز منفی اونم تو این بازار بنظرتون ردش کنم بره یا نگهدارم ؟ خستمون کرده هر سهم دیگه ای گرفته بودم حداقل 70درصد سود داده بود؟

آخه واقعیت همیشه این بوده که هر سهمی بعد از افزایش سرمایه باید متعادل بشه و در بلند مدت گپ خودش رو پر کنه. الان چون روند بازار مقطعی عوض شده همه انتظار دارن بعد از افزایش سرمایه هم سهم بدون توقف بره جلو. البته در مواردی (مثل برخی نمادهای گروه خودرویی یا #غنوش از همین گروه غذایی) این اتفاق افتاده ولی کلیتش این نیست. از این نظر اگر اصولی و بلند مدت نگه دارید قطعا پرمنفعت خواهد بود ولی، همونطور که چند صفحه پیش هم اشاره شد، اگر کوتاه مدتی هستید باید زودتر از اینها ردش میکردید بره. چون سنگین شده و فعلا (کوتاه مدت) احتمال درجا زدنش هست.

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
اول ریدن تو مفید با این ارتقا سیستم که الان اعلام کرد تازه ایزی تریدر راه افتاد تمام سهمای که تو دیده بان گذاشته بودم حذف شد رفت اینا سهمهایی بود که زیر نظر داشتم برای خرید حالا باید کلی دنبالشون باشم

هنوزم مفید مشکلات قبلی داره چیزی عوض نشده

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
آخه واقعیت همیشه این بوده که هر سهمی بعد از افزایش سرمایه باید متعادل بشه و در بلند مدت گپ خودش رو پر کنه. الان چون روند بازار مقطعی عوض شده همه انتظار دارن بعد از افزایش سرمایه هم سهم بدون توقف بره جلو. البته در مواردی (مثل برخی نمادهای گروه خودرویی یا #غنوش از همین گروه غذایی) این اتفاق افتاده ولی کلیتش این نیست. از این نظر اگر اصولی و بلند مدت نگه دارید قطعا پرمنفعت خواهد بود ولی، همونطور که چند صفحه پیش هم اشاره شد، اگر کوتاه مدتی هستید باید زودتر از اینها ردش میکردید بره. چون سنگین شده و فعلا (کوتاه مدت) احتمال درجا زدنش هست.
منظور شما از بلند مدت یا کوتاه مدت چند ماهه ؟
غسالم اخه سه ماهه سود نداده؟
بعد من بفروشم برم سهم دیکه ای بخرم به احتمال زیاد اون سهم تو سقف هستش؟

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
میخواستم پتروشیمی فسا و جهرم بگیرم همه میگن سهم بیخودی هست نظر دوستان چیه
اینم که میگن کلا هنوز اینا راه نیافتاده واقعیته

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
p7yg_dc482dfd-bff5-4a64-9c43-1b249df75865.jpg

برای من یکم فرق داره

#خصدرا همچنان معتقدم به غیر از اعصاب خوردی چیزی به همراه نخواهد داشت. دست بر قضا (به نظرم) از توی این لیست (حداقل در کوتاه مدت) نه اونایی که کمتر رشد کردن، که برعکس، بعضی از زیادی رشد کرده ها به راه خودشون ادامه میدن. احتمالا #خساپا رکورد بیشترین افزایش رو از تو این لیست طی هفته آینده برای خودش ثبت میکنه. در کنارش هم #فملی #شپنا #حکشتی و #خودرو همچنان جلو میرن. البته #خودرو هرجور حساب کنیم باید استراحت کنه ولی خب، این بازار در مقطع فعلی منطق سرش نمیشه. به من تو 23 روز 119% سود داده... [همچنان تاکید بر اینه که سود داده - نه اینکه کسی با آگاهی و علم خودش سود گرفته باشه]. بلند مدت هم اکثر اینها پتانسیل خوبی دارن. به خصوص #وغدیر و #شستا.
خصدرا یعنی همچنان 3- ؟؟

غشهداب چطور بالا میره؟؟

rittux

Registered User
لایک‌ها
710

ظاهرا توافقی بر روی یک عدد در این زمینه وجود نداره. جو لحظه ای این یک سال باعث شده کوتاه مدت برای برخی حتی به کمتر از 1 ماه، و حتی دو هفته، برسه. یعنی در عمل تو این بازار «کوتاه مدت» و «نوسان گیری» دارن جای همدیگه رو به مرور میگیرن. من چیزی که مد نظرم بود از کوتاه مدت حداقل 3 ماه و بلند مدت هم چندین سال بود. به هر حال اینجا و یا اینجا تعریف خودشون رو از این 3 بازه زمانی نوشتن. ولی خب، میدونم که این روزها انقدر همه چیز سریع عوض میشه که شاید منطقی به نظر نرسه این میزان صبر، هرچند که پاداش بزرگی در پسش خوابیده باشه. به هر حال باید بررسی کنید هر سهمی رو که میخواید بخرید.

خصدرا یعنی همچنان 3- ؟؟
غشهداب چطور بالا میره؟؟

کسی که نمیتونه پیشبینی کنه. صرفا نظر شخصی من بود و ممکنه اشتباه باشه. ولی سهمی از بازار پایه به این سنگینی بعد از این حجم افزایش سرمایه قطعا در کوتاه مدت احتمال موفقیتش کمتر از سایر سهم هاست. #غشهداب متاسفانه خراب کرد. از روزی که گزارش کاهش درصد افزایش سرمایه اش اومد تو سرش خورد! نظری ندارم ولی خودم اگر میخواستم تازه سهمی رو بخرم قطعا این سهم رو نمیخریدم. مجدد پیشنهاد میکنم صندوق های سرمایه گذاری سهامی رو بررسی کنی. برای کسانی که زیاد خرید و فروش میکنن این صندوق ها گزینه بهتری هست. مثلا صندوق نقش جهان رو ببین چقدر سود جذابی داده تو این 1 هفته. البته این مثال درستی نیست چون پرسودترین صندوق این هفته بوده ولی میانگین هم در نظر بگیریم صندوق ها خوب سود میدن وقتی شاخص صعودیه. به این خاطر میگم صندوق سهامی (و نه ETF) که سندرم دست بی قرار کار دستت نده و امکان فروش در لحظه فراهم نباشه!!

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
من حس میکنم کلا شرکت های دولتی بیشتر سودده هستن خمحرکه هفته دیگه باز میشه احتمالا زیر نظر بگیرین

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
کلا غذایی ها حال خوبی ندارن این روزا

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
من خمحرکه دارم، یعنی نگهش دارم؟
همه ی خودرویی ها از موقعی که این بسته شده سود 70‘80 درصدی دادن این سهم از بازار عقب مونده و دولتی هم هست من سهم دیگه ای داشتم صف فروش شد نتونستم بفروشم مجمعش وارد شم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
کسی که نمیتونه پیشبینی کنه. صرفا نظر شخصی من بود و ممکنه اشتباه باشه. ولی سهمی از بازار پایه به این سنگینی بعد از این حجم افزایش سرمایه قطعا در کوتاه مدت احتمال موفقیتش کمتر از سایر سهم هاست. #غشهداب متاسفانه خراب کرد. از روزی که گزارش کاهش درصد افزایش سرمایه اش اومد تو سرش خورد! نظری ندارم ولی خودم اگر میخواستم تازه سهمی رو بخرم قطعا این سهم رو نمیخریدم. مجدد پیشنهاد میکنم صندوق های سرمایه گذاری سهامی رو بررسی کنی. برای کسانی که زیاد خرید و فروش میکنن این صندوق ها گزینه بهتری هست. مثلا صندوق نقش جهان رو ببین چقدر سود جذابی داده تو این 1 هفته. البته این مثال درستی نیست چون پرسودترین صندوق این هفته بوده ولی میانگین هم صندوق ها خوب سود میدن وقتی شاخص صعودیه. به این خاطر میگم صندوق سهامی (و نه ETF) که سندرم دست بی قرار کار دستت نده!!
غشهداب رو دیروز خریدم... اگه نمی خریدم امروز می شد سهم های خوبی که دیروز صف خرید بودن ، گرفت

5 میلیون هم پول آزاد داشتم امروز باهاش واحدهای سرمایه گذاری اطلس گرفتم

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
صد در صد
ختوقا
خگستر
خساپا
خودرو
را ببین
امسال خودرو/بانک/پالایشگاهی

خپارس و خزامیا و خمحور هم هستن و احتمالا #خوساز
هرچند ختوقا و خگستر و خودرو امسال افزایش سرمایه داشتن ولی شروع خیلی جذابی داشتن
دوستان کارشناس و محلل نظرتون در مورد #خاذین چیه؟ پتانسیلی برای رشد همپا با بقیه داره بنظرتون؟؟؟

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
یکسری سهم برای بررسی :
#صبا
#فاذر
#کهمدا
#رتاپ
#سپ
#حفارس
#دماوند

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
خپارس و خزامیا و خمحور هم هستن و احتمالا #خوساز
هرچند ختوقا و خگستر و خودرو امسال افزایش سرمایه داشتن ولی شروع خیلی جذابی داشتن
دوستان کارشناس و محلل نظرتون در مورد #خاذین چیه؟ پتانسیلی برای رشد همپا با بقیه داره بنظرتون؟؟؟
خزامیا هم هم گله خرید کردم راضی م
امسال یه تولید اکسل هم دارند

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
واقعا افتضاحه آگاه..باید فکر تعویض کارگزاری باشیم

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

کارگزاری هست که تو این شرایط کرونا فرایند ثبت نامش تماما بصورت غیر حضوری باشه بدون نیاز به مراجعه به دفاتر کارگزاری یا پیشخوان؟؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
نشسته تو پرتفوی حمید؟

واللا ظهر که بود اسکرین شات هم گذاشتم تو تاپیک ولی الان سیستمشون داون هست نمیذاره لاگین کنم ( شاید ) پس گرفته باشنش :D

می خوای چند هفته منتظر بمونی وپویا 100 درصد سود بده، بعد سودش رو بدی نوشابه و پیتزا . خب با 5 میلیون یه سهم خوب بگیر، 2 درصد سودش رو بده نوشابه و پیتزا لازم هم نیست چند هفته منتظر بمونی D:
خب تا جمعه بهم یه سهم خوب معرفی کن که روز شنبه بگیرم، یکشنبه هم به پیتزا و نوشابم برسم:D :D :D البته نوشابه ضرر داره معمولا سعی میکنم نخورم :دی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
کارگزاری هست که تو این شرایط کرونا فرایند ثبت نامش تماما بصورت غیر حضوری باشه بدون نیاز به مراجعه به دفاتر کارگزاری یا پیشخوان؟؟

سجام و کارگزاری رو آنلاین ثبت نام کنید یه پیش خوان خلوت پیدا کنید اونجا برید برای احراز هویت نیازی هم نیست بمونید همونجا بعضا قبول میکنند که برید بیرون از دفتر و مثلا حدود 45 دقیقه دیگه بیاید و کارتون رو راه بندازن ولی آنلاین هم شنیدم که میشه انجام داد باید سلفی گرفت و ...

پ.ن: تریدرها نمیگیرن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
سجام و کارگزاری رو آنلاین ثبت نام کنید یه پیش خوان خلوت پیدا کنید اونجا برید برای احراز هویت نیازی هم نیست بمونید همونجا بعضا قبول میکنند که برید بیرون از دفتر و مثلا حدود 45 دقیقه دیگه بیاید و کارتون رو راه بندازن ولی آنلاین هم شنیدم که میشه انجام داد باید سلفی گرفت و ...

پ.ن: تریدرها نمیگیرن
کارگزاری سامان چطوره؟میگن بانکیها خیلی بهتر از این آگاه و مفید هستن

بالا