• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
السلام علیک یا صفیون

وبعد

ختوقا که حال خوبی داد هرچند سود مجمع نداد ولی این بازگشایی حسابی جبران کرد الانم سشمال به خاطر افشا اطلاعات با اهمیت الف مسدود شده و فردا بدون دامنه نوسان باز میشه امیدوارم جهش خوبی بزنه

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
صف ختوقا جمع که شد تازه سود من بیشتر شد چه بهتر...... تازه سهم غسالم که داره از اول سال درجا میزنه تو یک محدوده ثابت نوسان میکنه با یک مثبت 5 صف فروش شد چه کم طاقت تشریف دارن بعضی ها مطمئنم این سهم هم رشد میکنه

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
قسمت دارایی ساعت 16 به بعد آپدیت میشه ؟
نه همون موقع که خرید و فروش انجام میشه دارایی کل بروز میشه
اگه دیدی تغییر نکرده رفرش کن صفحه رو درست میشه

hamedsh923

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
سلام، دوستان برای احراز هویت فقط کارگزاری در دفتر پیشخوان، عکس از درخواست کننده گرفته میشه یا نه فقط امضا و اثر انگشت فرم های کارگزاری هست؟
سلام،احراز هویت کارگزاری عکس لازم نداره فقط امضا و اثرانگشت میگیرن.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
میگن شاخص از 1.5 میلیون عبور کرده درسته؟

حبابیون و نقدیون حالشون خوبه انشالا؟ تو شاخص 900 هزار تب و لرز کرده بودن و سیگنال خروج میدادن. حالا خوش باشید با ریال ارزشمندتون

منتظر رویت اعداد بالاتر هم باشید

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
بورس صبر میخواد لذا هم حرف اون مشوقان خروج درست نیست هم شتابزدگی شما در مذمتشون
کسی که با جو دادن و دروغ و دغل و ترسوندن افراد تو شاخص 900 هزار واحدی میگه سهم بفروشید ریال نگه دارید از نظر من کلاهبرداره و مذمت کردن کمترین لطفیه که میشه در حقش کرد

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji3532][emoji118]وزیر اقتصاد اعلام کرد:

[emoji837][emoji838][emoji835]️[emoji118] از هفته بعد دو عرضه اولیه در هفته /21 شرکت از شستا قرار است عرضه اولیه شوند

[emoji841][emoji118]با تامین اجتماعی و شستا تفاهم کردیم تا ۲۱ شرکت بورسی عرضه اولیه داشته باشند.

[emoji841][emoji118] از هفته آینده عرضه‌های اولیه طی دو روز عرضه می‌شود.

[emoji841][emoji118] بورس حامی سهامداران خُرد است و از اعمال ضوابط و مقررات دست بر نمی‌دارد.

[emoji843] بورس املاک و مستغلات هفته آینده تشکیل می شود.

[emoji841][emoji118]بسیاری از سازمان ها، چون بنیاد مستضعفان. بنیاد شهید، ستاد فرمان امام، تامین اجتماعی و دانشگاه آزاد اعلام آمادگی کردند تا املاک خود را در این بورس قرار دهند.

پ.ن: جناب دژپسند ورود شرکت ها برای عرضه اولیه شدن خیلی هم عالی است، سفارش کنید قیمت های حبابی به مردم عرضه نشود.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
میگن شاخص از 1.5 میلیون عبور کرده درسته؟

حبابیون و نقدیون حالشون خوبه انشالا؟ تو شاخص 900 هزار تب و لرز کرده بودن و سیگنال خروج میدادن. حالا خوش باشید با ریال ارزشمندتون

منتظر رویت اعداد بالاتر هم باشید
دوست عزیز به نظر من در آینده رفتن شاخص به بالا به همین منوال فکر نکنم نشانه خوبی باشه از لحاظ اقتصادی . به شخصه فکر نمیکنم اینهمه پولی که داره وارد بورس میشه در صنعت مورد استفاده قرار بگیره و تولیدی چیزی از توش در بیاد. فقط تورم بیشتر میشه با دلارم که مسابقه گذاشتن. استاد صادقی هم که تارگتهاشون رو که دیدید انشالله
روز به روز بیشتر داریم شبیه ونزوئلا میشیم با این روند . البته امیدوارم که اشتباه کرده باشم

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
دوست عزیز به نظر من در آینده رفتن شاخص به بالا به همین منوال فکر نکنم نشانه خوبی باشه از لحاظ اقتصادی . به شخصه فکر نمیکنم اینهمه پولی که داره وارد بورس میشه در صنعت مورد استفاده قرار بگیره و تولیدی چیزی از توش در بیاد. فقط تورم بیشتر میشه با دلارم که مسابقه گذاشتن. استاد صادقی هم که تارگتهاشون رو که دیدید انشالله
روز به روز بیشتر داریم شبیه ونزوئلا میشیم با این روند . البته امیدوارم که اشتباه کرده باشم

در مجموع جامعه فقیرتر میشه و عده اندکی سود میکنن که همون عده هم با ناامنی که در جامعه بوجود میاد اگر در ایران زندگی کنند متضرر خواهند شد. بالاخره این سود میخوای از بورس خارج کنی چی میخوای بخری؟ هیچی چون زمانی که در قیمتهای کذایی بورس درگیر بودی مایحتاج زندگیت چندین برابر شده
نمیدونم چرا هیچکاری روی روند صحیح در این کشور حرکت نمیکنه :( انگار همه میخوان زمین سوخته به جا بزارن

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
نه نیست

دولت از ماه ها پیش 3 راه داشت برای اداره کشور

1- دلار 50 هزار تومن

2- شاخص 8 میلیونی

3- ترکیبی از موارد 1 و 2

که راه سوم با وزن دهی بیشتر به بورس انتخاب شده. امروز 2700 میلیارد تومن پول وارد بورس شده. این پول اگه وارد بورس نشه شما دلار 50 هزار تومنی و سکه 25 میلیونی رو هم خواهید دید. بدون بورس دلار همین امروز حداقل 30 هزار تومن بود. با حقایق باید کنار اومد، جنگ با دنیا هزینه داره. در صورت ادامه این وضع و مخصوصا موندن ترامپ در یک سال و نیم دو سال آینده هم دلار 50 هزار تومن و هم شاخص 8 میلیونی رو خواهیم دید. اما در هر صورت رشد شاخص بسیار بیشتر از از دلار خواهد بود. هر 30 درصد رشد دلار باعث رشد 100 درصدی شاخص بورس میشه.

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
سلام
برای پسرم بخوام کارگزاری ثبت نام کنم چون آنلاین نمیشه خرید و فروش زد برای آفلاین کدوم کارگزاری خوبه ثبت نام کنم؟

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
سلام
برای پسرم بخوام کارگزاری ثبت نام کنم چون آنلاین نمیشه خرید و فروش زد برای آفلاین کدوم کارگزاری خوبه ثبت نام کنم؟
چرا انلاین نمیشه؟ بنده که یه مورد ثبت نام کردم و عرضه قبلی رو هم خرید زدم

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
در شرایطی که اقتصاد ایران کاملا بسته هست, خیلی از کارخونه ها تعطیل کردند و تعطیل خواهند کرد دلیلی برای افزایش بورس نخواهد بود, مردم که بورس خریدند اون روی مارکت رو خواهند دید زمانی بورس شکسته خواهد شد و سهام خریداری شده سقوط خواهد کرد.

• Like
Reactions: hsn

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
چند تا سهام تاپ رو بررسی میکردم میدیم فروشنده های حقوقی بیشتر از حقیقی بوده مثل حفاری، فخوز، وبصادر، وتجارت، شپنا، و.... این در صورتی هست که امروز شاخص بالاترین درصد رشد رو داشته، آیا خبری هست؟ یا من آمار رو بد متوجه شدم ( چون از روی آمار کارگزاری ) دارم میبینم.

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
چند تا سهام تاپ رو بررسی میکردم میدیم فروشنده های حقوقی بیشتر از حقیقی بوده مثل حفاری، فخوز، وبصادر، وتجارت، شپنا، و.... این در صورتی هست که امروز شاخص بالاترین درصد رشد رو داشته، آیا خبری هست؟ یا من آمار رو بد متوجه شدم ( چون از روی آمار کارگزاری ) دارم میبینم.

احتمالا دیگه نوسانات دلخواه ومورد نظرشونو گرفتن و دیگه موقع پیاده شدن شون هست....میخوان سکان رو بدن دست خریداران جدید...

بالا