parsaweb
Registered User
- نوشتهها
- 3,150
- لایکها
- 7,760
قسمت سفارشات
قسمت دارایی ساعت 16 به بعد آپدیت میشه ؟
قسمت سفارشات
جمع شد کل صف من از قبل داشتم . اضافه کردم امروزنگاه کن با یکم سود همه رفتم صف فروش از دست این جماعت جو گیر
نه همون موقع که خرید و فروش انجام میشه دارایی کل بروز میشهقسمت دارایی ساعت 16 به بعد آپدیت میشه ؟
سلام،احراز هویت کارگزاری عکس لازم نداره فقط امضا و اثرانگشت میگیرن.سلام، دوستان برای احراز هویت فقط کارگزاری در دفتر پیشخوان، عکس از درخواست کننده گرفته میشه یا نه فقط امضا و اثر انگشت فرم های کارگزاری هست؟
کسی که با جو دادن و دروغ و دغل و ترسوندن افراد تو شاخص 900 هزار واحدی میگه سهم بفروشید ریال نگه دارید از نظر من کلاهبرداره و مذمت کردن کمترین لطفیه که میشه در حقش کردبورس صبر میخواد لذا هم حرف اون مشوقان خروج درست نیست هم شتابزدگی شما در مذمتشون
دوست عزیز به نظر من در آینده رفتن شاخص به بالا به همین منوال فکر نکنم نشانه خوبی باشه از لحاظ اقتصادی . به شخصه فکر نمیکنم اینهمه پولی که داره وارد بورس میشه در صنعت مورد استفاده قرار بگیره و تولیدی چیزی از توش در بیاد. فقط تورم بیشتر میشه با دلارم که مسابقه گذاشتن. استاد صادقی هم که تارگتهاشون رو که دیدید انشاللهمیگن شاخص از 1.5 میلیون عبور کرده درسته؟
حبابیون و نقدیون حالشون خوبه انشالا؟ تو شاخص 900 هزار تب و لرز کرده بودن و سیگنال خروج میدادن. حالا خوش باشید با ریال ارزشمندتون
منتظر رویت اعداد بالاتر هم باشید
دوست عزیز به نظر من در آینده رفتن شاخص به بالا به همین منوال فکر نکنم نشانه خوبی باشه از لحاظ اقتصادی . به شخصه فکر نمیکنم اینهمه پولی که داره وارد بورس میشه در صنعت مورد استفاده قرار بگیره و تولیدی چیزی از توش در بیاد. فقط تورم بیشتر میشه با دلارم که مسابقه گذاشتن. استاد صادقی هم که تارگتهاشون رو که دیدید انشالله
روز به روز بیشتر داریم شبیه ونزوئلا میشیم با این روند . البته امیدوارم که اشتباه کرده باشم
نه نیستدوست عزیز به نظر من در آینده رفتن شاخص به بالا به همین منوال فکر نکنم نشانه خوبی باشه از لحاظ اقتصادی . به شخصه فکر نمیکنم اینهمه پولی که داره وارد بورس میشه در صنعت مورد استفاده قرار بگیره و تولیدی چیزی از توش در بیاد. فقط تورم بیشتر میشه با دلارم که مسابقه گذاشتن. استاد صادقی هم که تارگتهاشون رو که دیدید انشالله
روز به روز بیشتر داریم شبیه ونزوئلا میشیم با این روند . البته امیدوارم که اشتباه کرده باشم
چرا انلاین نمیشه؟ بنده که یه مورد ثبت نام کردم و عرضه قبلی رو هم خرید زدمسلام
برای پسرم بخوام کارگزاری ثبت نام کنم چون آنلاین نمیشه خرید و فروش زد برای آفلاین کدوم کارگزاری خوبه ثبت نام کنم؟
چند تا سهام تاپ رو بررسی میکردم میدیم فروشنده های حقوقی بیشتر از حقیقی بوده مثل حفاری، فخوز، وبصادر، وتجارت، شپنا، و.... این در صورتی هست که امروز شاخص بالاترین درصد رشد رو داشته، آیا خبری هست؟ یا من آمار رو بد متوجه شدم ( چون از روی آمار کارگزاری ) دارم میبینم.