• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
حق رایانی که 2 روز پیش خریدم 153 تومن امروز 8 درصد رفت تو سود:lol:
من موندم کسایی که تو این قیمتا داشتن میفروختن چه فکری کرده بودن؟

اینا حد ضرر دارن برای خودشون , حد ضرر نداشته باشی دو سه بار از این 8 درصدا سود میکنی یه بار 50 درصد میری توی ضرر اونم توی همچین ریزشای شدیدی که معلوم نیست تا کجا ادامه داشته باشه , اوضاع هم همونیه که دیروز پریروز بوده , چیزی عوض نشده اینا نوسانه. تا نتیجه اصلی مذاکراتم مشخص نشه , همه چیز قماره ,بعد کسی که سود کرد میگه میدونستم اینجوری میشه , کسی که ضرر کرد میگه شانس نداشتم.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
حد ضرر تو بورس برای این سهم معنی نداره.واسه سهمی که داره سالانه 200 تومن سود میده و 350 تومن معامله میشه چه ضرری؟حقشم که همینطور
من موقع خرید طولانی مدت در نظر میگیرم.مثلا همین رایان اگه تا سال دیگه بهش دست نزنم 200 تومن سود بر میگردونه یعنی سهم 350 تومنی برام 150 تومن اب میخوره.در صورتی که سال دیگه همین موقع شاید قیمت سهم بالای 400 باشه!یعنی نزدیک 200 درصد سود.حالا این وسط چند بارم بتونی نوسان گیری کنی عالی میشه.فقط ممکنه برای کسایی بد باشه که پول اعتباری قرض گرفتن و بایستی حتمن پولو به موقع پسش بدن.که اینم معلومه که از بیخ کار درستی نیست.
اینا حد ضرر دارن برای خودشون , حد ضرر نداشته باشی دو سه بار از این 8 درصدا سود میکنی یه بار 50 درصد میری توی ضرر اونم توی همچین ریزشای شدیدی که معلوم نیست تا کجا ادامه داشته باشه , اوضاع هم همونیه که دیروز پریروز بوده , چیزی عوض نشده اینا نوسانه. تا نتیجه اصلی مذاکراتم مشخص نشه , همه چیز قماره ,بعد کسی که سود کرد میگه میدونستم اینجوری میشه , کسی که ضرر کرد میگه شانس نداشتم.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوستان
به نظرتون تو گروه پتروشیمی بهترین سهم کدوم هست؟
پتروشیمی اصفهان 440 تومن بسته شده بود 1100 تومن باز شد.خوشبحال سهامداراش.حدود 400 تومن سود واسه سال دیگه در نظر گرفتن.
به نظرتون کدوم یک از سهمهای حاضر قابلیت رشد اینچنینی رو داره>؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
سلام دوستان
به نظرتون تو گروه پتروشیمی بهترین سهم کدوم هست؟
پتروشیمی اصفهان 440 تومن بسته شده بود 1100 تومن باز شد.خوشبحال سهامداراش.حدود 400 تومن سود واسه سال دیگه در نظر گرفتن.
به نظرتون کدوم یک از سهمهای حاضر قابلیت رشد اینچنینی رو داره>؟

سلام

رشدی در حد پتروشیمی اصفهان رو نمیدونم . ولی مارون خوبه و شپدیس هم خوبه .
پارسان هم خوبه و کم ریسک . بنظرم یکساله بی درد سر 50% رو میده .
اما اگر خلیج فارس عرضه بشه کل بازار میره به سمت اون . که البته تو این بازار عرضه نمیشه .

ضمنا اینها نظر شخصی من هست و هیچ توصیه ای برای خرید یا فروش ندارم .

amir AMD

Registered User
لایک‌ها
53
سلام

دوستان من اطلاعاتی در مورد سرمایه گذاری ندارم

میخواستم بدونم نظرات راجع به سرمایه گذاری روی بانک پاسارگاد و پارسیان چیه؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
سلام

دوستان من اطلاعاتی در مورد سرمایه گذاری ندارم

میخواستم بدونم نظرات راجع به سرمایه گذاری روی بانک پاسارگاد و پارسیان چیه؟

در حال حاضر بنظر من بهترین سهم بانکی بانک ملت هست .

البته این نظر شخصی من هست و هیچ توصیه ای برای خرید یا فروش ندارم .

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
اوضاع بنیادی و چارت تکنیکال بانک پاسارگاد خوبه و برای سرمایه گذاری یکساله سود خوبی در حد ۴۰٪ دارد. احتمالا ۱۵۵ بشود خرید.

MAHMOO_D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من مووندم دوستان چجوری روی بورس ریسک میکنند و سرمایه گذاری میکنند!

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
بایستی سهمی رو انتخاب کنید که سود خوبی میده و دی پی اس بالایی داره.و نگاهتون هم بلند مدت باشه.با این کار شما با خرید یک سهم در بدترین حالت بعد دو سال از محل سودهایی که بهتون میدن ،کل پولی که برای خرید سهم دادین بهتون برگرده. و از سال سوم فقط سود میگیرین و علاوه بر این مالک قسمتی از دارایی های محلی هستین که سهامشو دارین و هر لحظه بخواین میتونین بفروشینش..پس زیاد به نوسانها و افت و خیز سهم توجه نکنین و سهم با بنیه قوی و سوددهی بالا انتخاب کنین و دید بلند مدت.این صحبتهایی که در مورد تحرمها و ... میشه تاثیرش روی افرادی هست که کوتاه مدت کار میکنن.
در کوتاه مدتم شما میتونین سودهای خوبی با نوسانگیری کسب کنید.به شرط اینکه بتونین به ترس و طمع خودتون غلبه کنید.
من مووندم دوستان چجوری روی بورس ریسک میکنند و سرمایه گذاری میکنند!

MAHMOO_D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آیا میشه با 1.500 در بورس شروع کرد؟
درصد ریسکش واسه کسی که هیچ تجربه ای نداره چقدره؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
اولا باید سرمایه ای تو بورس بیارین که بهش احتیاجی ندارین.بعد فعلا منتظر نتیجه مذاکرات باشین تا در صورت شکست مذاکرات تو قیمتهای پایین خرید کنید.و نکته دیگه اینه که با توجه به اینکه مبلغی که در نظر گرفتین کم هست و سودی که تو طولانی مدت میگیرین قابل ملاحظه نیست.پس به احتمال زیاد ممکنه برین سمت نوسانگیری و تو کوتاه مدت سرمایتون رو از دست بدین.
شما باید سهمی که میخرین با دید بلند مدت بگیرین حالا ممکنه بعد 2 روز برین تو سود و از سودش استفاده کنین ولی اگه رفتین تو ضرر باید سهمتون طوری باشه که تو طولانی مدت با توجه به سودهایی که شرکت بهتون برمیگردونه ضررتون جبران بشه و علاوه بر اون سود خوبی براتون تو طولانی مدت بمونه.
آیا میشه با 1.500 در بورس شروع کرد؟
درصد ریسکش واسه کسی که هیچ تجربه ای نداره چقدره؟

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
اجازه بدهید من نکته ای را اینجا عرض کنم که به درد دوستان تازه کار می خورد

به این سایت بروید:

تالار گفتمان بورس

دقت می کنید که بچه های این سایت، ظاهرا خیلی قویتر و فنی تر از اینجا تحلیل می کنند و همش می گویند فلان سهام را بخرید سود می کنید و از این حرفها....

اینها خیلیهایش دروغ است، و اینها دلال هستن یا کسانی هستن که میخوان سهمایی که روی دستشون باد کرده به یکی غالب کنن.

اوضاع بورس ما الان به هیچ عنوان خوب نیست و باید ازش دور بود.

مواظب باشید، پیشنهاد من این است که یک چند ماه روی کاغذ معامله کنید و روی کاغذ سهامی که فکر می کنید سود میده یاد داشت کیند، اگر سود داشت، اونوقت سرمایه گذاری واقعی را شروع کنید

عرضه های اولیه معمولا سود خوبی داره، ولی سهامی که به هر نفر اختصاص پیدا می کنه، البته اگر اختصاص پیدا کنه، اونقدر کمه که شاید اصلا ارزش وقت تلف کردن نداشته باشه.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
وضعیت بورس مشخصه.
اکثرا کسایی هم که من میبینم کار میکنن الان گرفتارن , خیلی زرنگ بودن فقط سرمایه ریالیشون حفظ شده.
تا الانم اگه کسی پیشبینی مثبت از مذاکرات داشت شاید توجیه داشت ولی از این به بعد دیگه نه.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
بله فعلا تا مشخص شدن نتیجه مذاکرات بهتره صبر کرد.

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
با مشارکت سازمان بورس و اوراق بهادار؛
سریال تلویزیونی سهمی برای دوست از سوم تیر روی آنتن می‌رود
سریال سهمی برای دوست داستان دو برادر ناتنی را به تصویر می‌کشد که از وضعیت مالی مناسبی برخوردار نیستند و یکی از این دو برادر، در جریان یک اتفاق، وارد مقولـه بورس شده و این امر، سرنوشت جدید را برای وی رقم می‌زنـد.

سریال 15 قسمتی تلویزیونی سهمی برای دوست که با مشارکت سازمان بورس و اوراق بهادار تولید شده است، از شنبه سوم تیر، از شبکه دوم سیما روی آنتن می‌رود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بازار سرمایه (سنا)، سریال سهمی برای دوست داستان دو برادر ناتنی را به تصویر می‌کشد که از وضعیت مالی مناسبی برخوردار نیستند و یکی از این دو برادر، در جریان یک اتفاق، وارد مقولـه بورس شده و این امر، سرنوشت جدید را برای وی رقم می‌زنـد.

به گفته مسعود اطیابی، کارگردان سریال سهمی برای دوست، این سریال اگرچه از قالب طنز بهره برده است، اما به صورت جدی، به برخی مشکلات پیش روی جوانان، ازجمله مشکلات مالی و راهکارهای حل این مشکلات اشاره کرده و برخی از واقعیت‌های زندگی آنان را آسیب‌شناسی کرده است.

اطیابی همچنین در پاسخ به این سوال که موضوع پیام‌رسانی تا چه حد در سهمی برای دوست مورد توجه قرار گرفته است، افزود: مخاطب، امروز برای این‌که پیام بگیرد سریال نمی‌بیند. انگیزه دیدن فیلم‌ها برای مخاطب، جذابیت آنهاست، پس از این است که بیننده به خواص درونی فیلم فکر می‌کند.

وی گفت: سهمی برای دوست هم قرار بود مشکلات و معضلات امروزه را در داستان‌های مختلف به تصویر بکشد و ما نیاز داشتیم از روالی در ساخت این اثر استفاده کنیم که جنبه پیام رسانی مستقیم به مخاطب را نداشته باشد، چرا که هر اثری در درجه اول باید اطلاعات بدهد و جذابیت ایجاد کند و در درجه دوم مفهوم را برساند. به همین دلیل سعی کردیم برای افزایش جذابیت بیشتر و ارائه نکات اجتماعی، لایه‌های طنز را در بستر داستان بگنجانیم.

در سریال سهمی برای دوست، به تهیه‌کنندگی بهروز مفید و کارگردانی سید مسعود اطیابی، بازیگرانی همچون اشکان خطیبی، سپیده خداوردی، محمدرضا شریفی‌نیا، مهشاد مخبری، بیژن بنفشه‌خواه، رضا فیض‌نوروزی، مهتاج نجومی، سید مسعود شاه محمدی، باقر صحرارودی، شیوا خنیاگر، فرزین محدث، محسن زهتاب، امیر غفارمنش، سیامک اشعریون، عباس امیری و علی سرابی ایفای نقش می‌کنند.
همچنین سیامک انصاری به عنوان راوی داستان، با مجموعه سهمی برای دوست همراه است.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوستان
اوضاع و احوال چطوره؟حسابی حال همه رو گرفتن.
ولی من نمیدونم چرا احساس خوبی دارم.:)

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام دوستان
اوضاع و احوال چطوره؟حسابی حال همه رو گرفتن.
ولی من نمیدونم چرا احساس خوبی دارم.:)

صد البته من میدونم
95379328369968682757.gif

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
فردا پالایشگاه بندر عباس عرضه اولیشه ولی فکر نکنم خریدش صلاح باشه گزارش اول دورش همیشه با مثبت شروع میشه و آخرشم منفی میشه.
تحریم نفتیم که چند روز دیگه اجرا میشه و ...

شرکت در اولین پیش بینی سود هر سهم سال مالی ۹۰ در تاریخ های ۹۱/۰۲/۰۴، ۹۱/۰۳/۰۷ مبلغ ۹۳ ریال اعلام نموده بود حال آنکه بر اساس اطلاعات صورتهای مالی ۹ ماهه سال مالی ۹۰(در تاریخ ۹۱/۰۳/۲۵ به بازار منعکس گردید )، مبلغ ۲۷ ریال سود تحقق پیدا کرده بود که براساس صورتهای مالی ۱۲ ماهه حسابرسی نشده مبلغ (۳۶۷) ریال زیان محقق شده است.
البته این قسمتشم قابل ملاحظه هست:
یش‌بینی عملکرد سال مالی منتهی به ۹۱/۱۲/۳۰ نسبت به پیش بینی عملکرد سال قبل به‌ترتیب فروش ۱۳درصد افزایش، بهای تمام‌شدة کالای فروش‌رفته ۶ درصد افزایش،هزینه های عمومی ۱۰۰ درصدکاهش، سود عملیاتی ۱۵۵درصد افزایش و سود و(زیان) خالص دوره ۱۳۹ درصد افزایش نشان می‌دهد.
فکر کنم بیمه ملت عرضه اولیش واسه خرید بهتر باشه.اونم فکر کنم هفته دیگه عرضه بشه.
نظرتون چیه؟

بالا