یادم رفت جواب ریپلای شما رو بدماتفاقا جفت سهمایی که مثال زدی رو دارم
وصنعت به نظرم امروز رو حمایت خیلی خوبی بود و فکر نکنم دیگه خیلی افت کنه ، نسبت های تابلوش هم امروز اخر وقت خوب شده که میتونه نشون دهنده همین موضوع باشه ( هر چند جو کلی بازار میتونه رو هز سهمی تاثیر بزاره ) . تازه اگه دیجیکالا و بعضی استارتاپ ها هم عرضه اولیه بشن که دیگه وضع بنیادیش بهتر هم میشه
زفکا هم واقعیت توقع همچین اصلاحی ازش نداشتم چون نسبت به هم گروهی هاش اصلا رشدی نداشت که الان بخواد اینجور اصلاح کنه برای مثال پا به پای همون تلیسه ای که شما داشتیش داره اصلاح میکنه ! حالا تلیسه چقدر رشد کرده که اینجوری داره اصلاح میکنه رفکا چقدر رشد کرده !
هم فکا و هم وصنعت از نظر من توی این بازار خیلی خوبن . فکا رو رقم بالا دارم و جزء سهم های کلیدی سبدمه
شرکت بنیادی حقوقیش همیشه سهم رو کنترل میکنه که نه خیلی بالابره نه خیلی پایین
تلیسه بنیادیش خوبه ولی حقوقی خوب نداره ، گذاشت نمودار افسار گسیخته بالابره
50،000 تازه میشه 7% اصلاحزفکا شاید تا ۵۰۰۰ هم اصلاح کنه
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
من میگم دیگه بدترین حالت ممکنش 20% دیگه بریزه ! روی تقریبا 20% دیگه هم تکنیکالی به شدت قوی داریم !!!! و هم اینکه در حال حاضر شرکت فکا دقیقا روی ارزش ذاتی در حال معامله شدنه ! اون 20% اصلاح دیگه یعنی سهم کاملا طلا میشه !
افق کوروش رو هم بررس میکردم دیروز کف کانال صعودی بود
با قیمت دیروز که حدودا 77،600 بوده ، بره مجمع برگرده و DPS هارو بده و با EPS تخمینی من برای سال بعد به ازای هر سهم 3،930 ( که بعد از ثبت افزایش سرمایه از محل آورده هستش یعنی برای 3 میلیارد سهم ، نه 1 میلیارد سهم الان ! ) به مقدار P/E معادل 19 میرسه !!
برای شرکت های رشدی این مدلی مثل افق همچین P/E ای خیلی خوبه ! ریسک کاهش داره ( تکنیکالی و بنیادی ) تا تقریبا 18% دیگه به مقدار P/E معادل 15.5 میرسه !
این مقدار ها برای شرکت های رشدی خیلی خوبه
برای شرکت های بزرگ باید P/E بین 6 تا 12 باشه ولی شرکت های کوچیک و البته رشدی مقدار باید همین حدود افق باشه
Last edited: