• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اتفاقا جفت سهمایی که مثال زدی رو دارم ;)
وصنعت به نظرم امروز رو حمایت خیلی خوبی بود و فکر نکنم دیگه خیلی افت کنه ، نسبت های تابلوش هم امروز اخر وقت خوب شده که میتونه نشون دهنده همین موضوع باشه ( هر چند جو کلی بازار میتونه رو هز سهمی تاثیر بزاره ) . تازه اگه دیجیکالا و بعضی استارتاپ ها هم عرضه اولیه بشن که دیگه وضع بنیادیش بهتر هم میشه
زفکا هم واقعیت توقع همچین اصلاحی ازش نداشتم چون نسبت به هم گروهی هاش اصلا رشدی نداشت که الان بخواد اینجور اصلاح کنه برای مثال پا به پای همون تلیسه ای که شما داشتیش داره اصلاح میکنه ! حالا تلیسه چقدر رشد کرده که اینجوری داره اصلاح میکنه رفکا چقدر رشد کرده !
یادم رفت جواب ریپلای شما رو بدم :p
هم فکا و هم وصنعت از نظر من توی این بازار خیلی خوبن . فکا رو رقم بالا دارم و جزء سهم های کلیدی سبدمه
شرکت بنیادی حقوقیش همیشه سهم رو کنترل میکنه که نه خیلی بالابره نه خیلی پایین
تلیسه بنیادیش خوبه ولی حقوقی خوب نداره ، گذاشت نمودار افسار گسیخته بالابره

زفکا شاید تا ۵۰۰۰ هم اصلاح کنه

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
50،000 تازه میشه 7% اصلاح
من میگم دیگه بدترین حالت ممکنش 20% دیگه بریزه ! روی تقریبا 20% دیگه هم تکنیکالی به شدت قوی داریم !!!! و هم اینکه در حال حاضر شرکت فکا دقیقا روی ارزش ذاتی در حال معامله شدنه ! اون 20% اصلاح دیگه یعنی سهم کاملا طلا میشه !

افق کوروش رو هم بررس میکردم دیروز کف کانال صعودی بود
با قیمت دیروز که حدودا 77،600 بوده ، بره مجمع برگرده و DPS هارو بده و با EPS تخمینی من برای سال بعد به ازای هر سهم 3،930 ( که بعد از ثبت افزایش سرمایه از محل آورده هستش یعنی برای 3 میلیارد سهم ، نه 1 میلیارد سهم الان ! ) به مقدار P/E معادل 19 میرسه !!
برای شرکت های رشدی این مدلی مثل افق همچین P/E ای خیلی خوبه ! ریسک کاهش داره ( تکنیکالی و بنیادی ) تا تقریبا 18% دیگه به مقدار P/E معادل 15.5 میرسه !
این مقدار ها برای شرکت های رشدی خیلی خوبه

برای شرکت های بزرگ باید P/E بین 6 تا 12 باشه ولی شرکت های کوچیک و البته رشدی مقدار باید همین حدود افق باشه

Last edited:

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
منظورم این بود که نمیشه با متوقف کردن هر روزه اش جلوی رشد یا اصلاحشو گرفت و بلاخره این بازی تموم میشه و اون موقع سهم راه خودشو میره چه مثبت چه منفی
در اون پست من تحلیل نکردم و فقط نصیحت کلی بود :)
اما اگر بخام راجع به فولاد نظر مشخص بدم ،در مقایسه با سهم های بزرگ مثل خودرو هنوز عقب هست و جا برای رشد یا باد کردن هنوز هست
اون اصلاح یا ریزشی که بعضیا منتظرش هستند از نظر اقتصادی منتفیه و فقط عامل سیاسی میمونه که همیشه هست و الان شدیدتره
اینو من حاضرم راجع بهش شرط ببندم روزی که فولاد یا امثالهم دفعتا مثلا ۵۰ درصد بریزن بقیه هم کم وبیش همین وضعیتو خواهند داشت و هیچ شرکتی بزرگ یا کوچک ،دولتی یا ملتی ،یا هر اسم دیگه که روش بزاریم. از این ریزش در امان نخواهند بود

بله اون که درسته
من فقط منظورم این بود اصلاح لازمه اونم برای نمادی که اینقدر رشد کرده
قرارم نیست 50 درصد باشه ;)

Last edited:

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
اینطوری نمیشه خر تو خر محضه اقتصاد مال خر است درست نیست مال گوسفند است. گله رو فروخته سهم خریده رفتارش هم گله ای از این صف به اون صف
سهم میخری قیمت یه چیز نشون میده خوشحال و خندان دقایقی بعد رفرش میکنی پورتفو رو بعد خرید میبینی با کلی منفی خورده خریدیش.

hamidfx09

Registered User
لایک‌ها
83
هر جند دیروز و مخصوصا امروز منفی زیاد داشتم تو ضرر رفتم
ولی خوب بالاخره بعد سه هفته بیمه البرز تونست سقف مقاومتی خودشو امروز بشکونه یک رشد دیگه را از فردا استارت بزنه
با سلام و احترام

وقت شما بخیر

اساتید گرامی با توجه به اینکه برخی سهم ها از جمله بیمه البرز توسط شرکت های حقوقی در حال فروش هست آیا در آینده نزدیک احتمال ریزش بیشتر هم دارد ، می توانیم این سهم را خرید بزنیم یا بهتر هست صبر نماییم

بانک دی هم امروز همین طور بوده ، امروز سود خوبی داشته ولی فروش حقوقی بالا داشته

احتمال دارد شرکت های حقوقی به آرامی در حال فروش هستند و در آینده این سهم ها با ریزش مواجه می شوند ؟ البته این ریزش می تواند در حد یک اصلاح روند هم باشد

با تشکر فراوان

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
اینطوری نمیشه خر تو خر محضه اقتصاد مال خر است درست نیست مال گوسفند است. گله رو فروخته سهم خریده رفتارش هم گله ای از این صف به اون صف
سهم میخری قیمت یه چیز نشون میده خوشحال و خندان دقایقی بعد رفرش میکنی پورتفو رو بعد خرید میبینی با کلی منفی خورده خریدیش.
به قولی ملت ایران عادت کرده به صف، صف بنزین، صف مرغ، صف دلار صرافی و حالام صف سهام
متاسفانه عمر این ملت بدبخت تو این صف ها تباه شد

MiadN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
دوستان این بگیلان ۸۰ سهم با قیمت حداقل ۲۲۰۰ الی ۲۴۰۰ میده یعنی حدود ۲۰۰ هزار تومن میشه؟؟؟ یا من اشتباه میکنم؟ ۲۰۰ تومن خودش چیه که بشه ازش سود در اورد

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دوستان این بگیلان ۸۰ سهم با قیمت حداقل ۲۲۰۰ الی ۲۴۰۰ میده یعنی حدود ۲۰۰ هزار تومن میشه؟؟؟ یا من اشتباه میکنم؟ ۲۰۰ تومن خودش چیه که بشه ازش سود در اورد
حداکثر 80 سهم هست احتمالا 30 تا سهم برسه به هرکی:D

MiadN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
حداکثر 80 سهم هست احتمالا 30 تا سهم برسه به هرکی:D
چرا اون قسمتی که میرم وارد پنل بگیلان میشم قیمت رو زده ۱۰۰ ولی قسمت پیام فوری زده قیمت بین ۲۲۰۰ الی ۲۴۰۰ هست؟؟
کارگزاریم مفید هست

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نمیدونم چرا این صندوق ها اصلا برام دیگه جالب نیستند. فکر کنم تمایل مردم به داشتن صندوق کمتر شده و اکثرا دنبال خرید مستقیم سهام هستند و این باعث شده اکثرا زیر nav معامله میشن اون دارا یکم تو این وضعیت به نظرم نقش اصلی رو بازی کرده.
دارا چند تا مشکل داره :
1 - تا اونجایی که اطلاع دارم این صندوق اصلا بازارگردان نداره !! شاید اشتباه میکنم ولی نه توی سایتش دیدم نه جایی خوندم ! نداشتن بازارگردان یعنی برای نقد شدن باید دست به دامن سهامداران خورد و یا گرگ های نوسانگیر شد !! هر دوتاش هم خودکشیه :rolleyes:
2 - دارا یکم واسه دولته و من به هیچ وجه هیچ وقت به همچین چیزی اعتماد نمیکنم ...
3 - دارا یکم معاملات داخلی نداره ! یعنی دولت سهام چندتا بانک رو اون تو انداخته که در عین حال که سهامش رو به مردم عادی میفروشه ، کنترل مدیریتی شرکتها رو از دست نده ! خیلی مسخرست !!! بنابراین اگه قیمت یکی از اون سهم ها فرضا 30% بریزه ، حد ضرر رو فعال نمیشه که جلوی ضرر بیشتر رو بگیره بنابراین مقدار NAV میتونه با کاهش قیمت بانک های توی پورتفوی این صندوق خیلی راحت تا حتی یک سوم هم برسه !
4 - دارایکم صندوق مردم عادیه ! مردمی که شاید حداقل نصفشون ندونن NAV چیه و این مردم عادی با یه پخخخ جفت میکنن و زیر NAV میدن میره . با توجه به اینکه از طریق پذیره نویسی اولیه در هر صورت تو سودن و سود چند ساله بانک رو توی چند روز بردن !!
5 - بقیه دارا یکم رو قراره 20 الی 30 درصد زیر NAV عرضه بکنن در نتیجه باید قیمتش روی 20 الی 30 درصد NAV بمونه !

اما در مورد بقیه صندوق ها ، از اونجایی که صندوق ها مثل کشتی نفت کش بزرگ و سنگین هستن در نتیجه هم توی ریزش ها و هم توی صعود ها آهسته ولی پیوسته عمل میکنن ! بنابراین تازه وارد ها که فکر میکنن بازار همیشه شارپی مثبت 5 ای بالا میره ، به خصوص که چندتا شرکت حبابی در حال رشد هستن ، سرمایشون رو اونوری میبرن و پیش خودشون دودوتا چهارتا ( غلطه ! ) میکنن که این صندوق سه روزه کلا 1% داده ولی خگستر 3 روزه و 3 تا مثبت 5 پشت سر هم داده ! 10% زیر NAV میدن میره !اونور تو صف میمونن و وقتی هم بهشون برسه خوشحال و خندان سود میبرن و وقتی مسیر برگرده کیه که بخره ! همونطوری که مثبت 5 میخورد ، منفی 5 میخوره ! با این طرز تفکر یه جا زیان میکنن که اونور سود بکنن
تازه جالبه همین صندوق های سهامی هم ، توی شرکت های حبابی سرمایه های کلانی دارن !!!! بنابراین اگه کسی از این صندوق پایین بفروشه که خود سهم رو مستقیم بخره کاره عجیبیه !
صندوق از اون طرف توی منفی شدن ها راحت تر میتونه رد بکنه به هزار و یک دلیل واضح و پشت پرده ای ...
و حتی قبل تر از اینکه مردم عادی بفهمن دست سبک میکنن !

بازم استراتژی افراد با هم فرق میکنه و من بخشی زیادی از سرمایم رو به صندوق ها اختصاص دادم و در کنار ریسک کم ، سود خیلی خوبی رو بردم و با خیال راحت میتونم روی شرکت های خوب و مورد علاقم تحلیل های کامل و جامع داشته باشم و نوسانگیری های کوتاه مدتی هم با اون شرکت ها بکنم

* توی هر بازاری چه صعودی چه رکودی خرید صندوق برابر یا کمی پایینتر از NAV کم ریسکه ، وای به حال این همه اختلاف !

راجب وملی چه نظری دارید دوستان خوب داره بالا میاد
من واسه بلند مدت نزدیکشم نمیشم
نوسانگیری شاید ارزش داشته باشه باهاش سود گرفت اونم به شرطی که ریسک رو قبول بکنید:rolleyes:

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
امروز طی یک اقدام انقلابی سرمایه مو از سهم رافزا خارج کردم ،امیدوارم شرکت بتونه با این شوک کنار بیاد و به مسیرش ادامه بده ،لامصب روزی سه دهم درصد توی ۱۵ هزار تومن سود میداد ،احساس کردم نمیتونم اینهمه سودو مدیریت کنم :)

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
قیمت عرضه اولیه اصغر کپک بالای 2 تومن هست بعد سهمی مثل ذوب آهن تازه بعد از چند روز رشد 1200ت !

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
چرا اون قسمتی که میرم وارد پنل بگیلان میشم قیمت رو زده ۱۰۰ ولی قسمت پیام فوری زده قیمت بین ۲۲۰۰ الی ۲۴۰۰ هست؟؟
کارگزاریم مفید هست
من کارگزاری مفید نیستم از این مورد اطلاعی ندارم، ولی اگر بخوای بخری باید سفارش با قیمت 2400 بدی

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
خوب دیگه فکر نکنم کرازی از این پاینتر بیاد .خیلی اصلاح خورده این چند وقت .!
ولی همچنان میشه با اصلاح سپ کنار اومد .ولی باز پایین اومدنش نامردیه :دی
غنوش میبینی قشنگ به کثیفی ماجرا پی میبری !
چکاپا خط دارم تا 5 یه استب رو 2 ولی شخم ورود ندارم سهم تست خای.س
گیر شبهرن افتادیم یه ماه !
کلا به گاجی چند روزه .کف و حمایت و این کلمات جواب نمیده !
ولی کرازی میخوام اضاف کنم میترسم

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
بگیلان ثبت سفارش شروع شده ولی مفید اتوماتیک خرید نزده چرا

• Like
Reactions: hsn

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دارا چند تا مشکل داره :
1 - تا اونجایی که اطلاع دارم این صندوق اصلا بازارگردان نداره !! شاید اشتباه میکنم ولی نه توی سایتش دیدم نه جایی خوندم ! نداشتن بازارگردان یعنی برای نقد شدن باید دست به دامن سهامداران خورد و یا گرگ های نوسانگیر شد !! هر دوتاش هم خودکشیه :rolleyes:
3 - دارا یکم معاملات داخلی نداره ! یعنی دولت سهام چندتا بانک رو اون تو انداخته که در عین حال که سهامش رو به مردم عادی میفروشه ، کنترل مدیریتی شرکتها رو از دست نده ! خیلی مسخرست !!! بنابراین اگه قیمت یکی از اون سهم ها فرضا 30% بریزه ، حد ضرر رو فعال نمیشه که جلوی ضرر بیشتر رو بگیره بنابراین مقدار NAV میتونه با کاهش قیمت بانک های توی پورتفوی این صندوق خیلی راحت تا حتی یک سوم هم برسه !
4 - دارایکم صندوق مردم عادیه ! مردمی که شاید حداقل نصفشون ندونن NAV چیه و این مردم عادی با یه پخخخ جفت میکنن و زیر NAV میدن میره . با توجه به اینکه از طریق پذیره نویسی اولیه در هر صورت تو سودن و سود چند ساله بانک رو توی چند روز بردن !!
5 - بقیه دارا یکم رو قراره 20 الی 30 درصد زیر NAV عرضه بکنن در نتیجه باید قیمتش روی 20 الی 30 درصد NAV بمونه !

اما در مورد بقیه صندوق ها ، از اونجایی که صندوق ها مثل کشتی نفت کش بزرگ و سنگین هستن در نتیجه هم توی ریزش ها و هم توی صعود ها آهسته ولی پیوسته عمل میکنن ! بنابراین تازه وارد ها که فکر میکنن بازار همیشه شارپی مثبت 5 ای بالا میره ، به خصوص که چندتا شرکت حبابی در حال رشد هستن ، سرمایشون رو اونوری میبرن و پیش خودشون دودوتا چهارتا ( غلطه ! ) میکنن که این صندوق سه روزه کلا 1% داده ولی خگستر 3 روزه و 3 تا مثبت 5 پشت سر هم داده ! 10% زیر NAV میدن میره !اونور تو صف میمونن و وقتی هم بهشون برسه خوشحال و خندان سود میبرن و وقتی مسیر برگرده کیه که بخره ! همونطوری که مثبت 5 میخورد ، منفی 5 میخوره ! با این طرز تفکر یه جا زیان میکنن که اونور سود بکنن
تازه جالبه همین صندوق های سهامی هم ، توی شرکت های حبابی سرمایه های کلانی دارن !!!! بنابراین اگه کسی از این صندوق پایین بفروشه که خود سهم رو مستقیم بخره کاره عجیبیه !
صندوق از اون طرف توی منفی شدن ها راحت تر میتونه رد بکنه به هزار و یک دلیل واضح و پشت پرده ای ...

بازم استراتژی افراد با هم فرق میکنه و من بخشی زیادی از سرمایم رو به صندوق ها اختصاص دادم و در کنار ریسک کم ، سود خیلی خوبی رو بردم و با خیال راحت میتونم روی شرکت های خوب و مورد علاقم تحلیل های کامل و جامع داشته باشم و نوسانگیری های کوتاه مدتی هم با اون شرکت ها بکنم

* توی هر بازاری چه صعودی چه رکودی خرید صندوق برابر یا کمی پایینتر از NAV کم ریسکه ، وای به حال این همه اختلاف !

نوسانگیری شاید ارزش داشته باشه باهاش سود گرفت اونم به شرطی که ریسک رو قبول بکنید:rolleyes:
آره منم همین رو میگم که مردم میبینن فلان سهم مثبت 5 میخوره ولی صندوق ها خیلی آهسته رشد میکنن بنابراین زیاد تمایل به خرید صندوق ندارند.البته اینم هست که مردم منتظر سیگنال هستند و با نظر صفحات اینستا و کانال ها میرن خرید میکنن و این صفحات معمولا صندوق ها رو معرفی نمیکنن
به نظرم باید برای قیمت گزاری صندوق ها یک روش دیگه تعیین بشه که از قیمت nav زیاد فاصله نگیرن. پس با این حساب خرید دارا دوم و سوم و اینا به نظر شما چطور هست. خرید باقی دارا یکم چطور؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
بگیلان ثبت سفارش شروع شده ولی مفید اتوماتیک خرید نزده چرا
حجم تقاضا چرا صفر ؟
Untitled.jpg

من کارگزاری مفید نیستم از این مورد اطلاعی ندارم، ولی اگر بخوای بخری باید سفارش با قیمت 2400 بدی

خب اگر بخوایم کف قیمت بخریم تکلیف چیه ؟

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دارا چند تا مشکل داره :

به مهناز صادقی دایرکت بده وقتی شماره کارت داد تو واریز کردی اونوقت هر روز +5 صندوق جمع کن
کافی سیگنال بده و تموم
فقط بگو رشد چند صد هزار درصدی برات رد نکنه

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
از دوستان کسی تونسته بعد از عرضه اولیه آبادا بخره؟ اصلا شدنی هست یا وقت تلف کردنه:(

بالا