• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
سلام
آقا شرمنده سوالم مبتدیانس ولی راهنماییتون رو لازم داشتم
من این سهم ها رو بر اساس راهنمایی یک دوستی خریداری کردم تخصصی ندارم فقط مقداری پول بلااستفاده بود که باهاش سهم خریدم
از این سهم ها آیا سهمی هست که فکر میکنید بدرد نمیخوره و بفروشم بهتره؟ یا سهمی هست که اضافه اش کنم بهتره؟
دیدم برای سه ماهه آینده اس

مشاهده پیوست 1190918
نظر من اینه سهام خوبی است برای میان مدت و بلند مدت

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تا چند ماه پیش کمتر کسی میدونست مفید چیه
الان طبق رتبه بندی الکسا هفتمین سایت پربازدید ایرانه:rolleyes:
چند وقت دیگه پاپ آپ میزاره
bav3_154fs759111.gif

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
اساتید , این که عنوان میکنید فلان سهم صف خرید چند میلیونی شد منظور حجم هست دیگه ؟
Untitled.jpg

سوال دیگه , تو ایزیتریدر , دیده بان ساخته شده رو چطور میشه پاک کرد ؟ مثلا یه دیده بان ساختیم الان قصد داریم پاک کنیم ,
هرچی گشتم گزینه ای برای پاک کردن پیدا نکردم

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سوال دیگه , تو ایزیتریدر , دیده بان ساخته شده رو چطور میشه پاک کرد ؟ مثلا یه دیده بان ساختیم الان قصد داریم پاک کنیم ,
هرچی گشتم گزینه ای برای پاک کردن پیدا نکردم
انتهای دیده بان رو ببین این عکس
2020-07-31_120349.jpg

بزن رو مداد (ویرایش دیده بان) بعد برو رو اونیکه میخوای بزن رو سطل آشغال بعد بلی بعد ثبت تغییرات
تمام
اگه خواستی اسمشو عوض کنی بجای سطل آشغال بزن رو مداد میتونی اسمو عوض کنی

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
میشه یکی از دوستان محبت کنه سهم "گشان" رو یه بررسی کامل انجام بده برای یک یا دوسال نگهداری
نظر دوستان رو این سهم چیه ؟

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
دوستان قضیه شرکت #فسلیر چیه من چیزی تو کدال ندیدم
ولی میگن شرکت منحل شده

-با توجه به کاهش چشمگير فعاليت هاي عملياتي شرکت طي سنوات اخير که باعث شده زيان انباشته شرکت حدود 3 برابر سرمايه ثبت شده آن شود و همچنين گزارشات توجيهي هيئت مديره و بازرس قانوني در خصوص پيش بيني عدم سود آوري آتي فعاليت شرکت ، انحلال شرکت با اکثريت آراء مورد تصويب مجمع قرار گرفت

لینک کدال

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
برای دو هفته چه سهمی رو پیشنهاد میدید
یک پولی دو هفته حسابمه نمیخوام حتی برای 2 هفته ریال نگهدارم!

آقا نظری ندارید؟
من خودم نظرم رو فولاد بانک پارسیان هستش

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
آقا نظری ندارید؟
من خودم نظرم رو فولاد بانک پارسیان هستش
برای دو هفته ریسک حساب میشه و من باشم روی خودرو و سمگا ریسک میکنم خودرو موقع جمع شدن صف فروشش میخرم. سمگا هم با توجه به اینکه ۱۱ام حق تقدمش بسته میشه و درجایی که زده فکر کنم یه رشد خوبی داشته باشه. گزارش مالی خوبی هم ارائه داده.

MiadN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
دوستان این درخواست خرید ۸۰ سهم بگیلان بدون هیچ پیامی حذف شد کارای کارگزاری مفید همینجوریه؟؟
نرم افزار ایزی تریدرش هم خیلی اعصاب خورد کنه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان این درخواست خرید ۸۰ سهم بگیلان بدون هیچ پیامی حذف شد کارای کارگزاری مفید همینجوریه؟؟
نرم افزار ایزی تریدرش هم خیلی اعصاب خورد کنه
بگیلان که سهمش مشخص شد , 50 سهم برای هر کدبورسی

light67

Registered User
لایک‌ها
282
یه سری کانال های تلگرامی ، اشتراک ویژه دارن ارزش داره پول بدیم بهمون بگن چیا بگیریم ؟
کاربراشون بالای 300 هزار هست ، ماهانه 100 تا 300 هزار تومن ؟!!

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
یه سری کانال های تلگرامی ، اشتراک ویژه دارن ارزش داره پول بدیم بهمون بگن چیا بگیریم ؟
نه

کاربراشون بالای 300 هزار هست
تعداد کاربرا میتونه فیک باشه , اگه میخوای مطئن بشی که تعداد کاربرا چقدر واقعی هست تعداد بازدید پست های اخیر رو ببین

برای 300 هزار کاربر هر پست باید حداقل 30-20 هزار بازدید بخوره

Last edited:

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
تو قسمت پیام فوری که زده حداکثر ۸۰ سهم!!! اما باز هیچی به من تعلق نگرفته
اون پیام که مال قبل از عرضه بود , سهامش مشخص شده که هر کد 50 تا بوده , مگه اینکه برای شما ثبت نشده باشه

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
سلام.
دوستان می میخوام مثلا از این صندوق بخرم https://omid.aban.net/ یا این https://ganjinehsepehrfund.com/
چطور باید واحد خرید کرد؟!
1052.gif

یه قسمت ورود داره ولی نام کاربری و رمز عبور میخواد ولی قسمت ثبت نام ندارن!!
خیلی از صندوق ها اینطوری هستن.هیچ قسمتی برای ثبت نام اینترنی ندارن!!!

هیچکدوم به دردت نمیخوره. یکی صندوق نیکوکاری هست که بخشی از سود رو میگیری و بقیه حالت خیریه براش تصمیم گیری میکنن و میبخشن و بهت نمیدن. دیگری صندوق اختصاصی سبدگردانی برای مبالغ بالاست. خلاصه مطلب اینکه هیچکدوم از اون مدل صندوق هایی که فکر میکنی نیستن.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji96]نسبت R/R یا ریسک به ریوارد[emoji96]

[emoji736]برای محاسبه این نسبت ابتدا باید ریسک و ریوارد را طبق فرمولهای زیر به دست آورید :

ریسک =قیمت سهم منهای حد ضرر

ریوارد=قیمت سهم منهای حد سود
[emoji118]سپس ریسک را بر ریوارد تقسیم کنید تا نسبت ریسک به ریوارد به دست آید.هر چقدر که این نسبت زیر 50 درصد باشد سهم برای خرید مناسبتر است.

[emoji841]مثال:
فرض کنید قصد خریدسهمی را دارید که قیمت آن 1681 ﷼ هستش و تارگت سهم 2120 ﷼ ( حد سود ) و حد ضرر سهم 1550 ﷼می باشد.،

اکنون نوبت پیدا کردن ریسک به ریوارد هست :

ریسک : تفاوت قیمت سهم و حد ضرر میشود: 131 ﷼
ریوارد : تفاوت قیمت سهم و حد سود میشود : 439 ﷼

اگر ریسک را تقسیم بر ریوارد کنید جواب تقسیم میشود : 29 / 0 یا همان 29% می اید وچون این نسبت کمتر از 50 % باشد سهم برای خرید مناسب است.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji832]نقدینگی وارد شده به بازار سرمایه را حفظ می کنیم

فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصادی و دارایی:
[emoji843]تعداد کدهای سهامداری در بازار سرمایه تا پایان خرداد ماه ۱۵ میلیون و ۲۵۱هزار کد و با احتساب سهام عدالت به ۴۸ میلیون و ۵۰۰ هزار کد رسیده است.

[emoji843]عرضه اولیه سهام شرکت‌ها در بورس و فرابورس در ۴ ماه اول سال معادل ۱۳۷ میلیارد ریال و نزدیک به دو و نیم برابر کل سال ۹۸ است.

[emoji843]از ابتدای سال تاکنون ورودی نقدینگی حقیقی و حقوقی خالص به بازار سرمایه معادل ۷۰ هزار میلیارد تومان بوده است که در تلاش هستیم این سرمایه ورودی را حفظ و به بازار اولیه و نهایتاً به حوزه تولید و توسعه سرمایه‌گذاری سوق دهیم.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489

اگر کاربلد بود یه سهم خودش میخرید بالاتر از مبلغ سیگنال کاسب بود

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
پول سیگنال ندین. سیگنال چیه؟ منم میدونم کدوم سهم ها قراره مثبت برن جلو. ولی تو صف خرید سنگین مگه میشه خرید؟ طرف نهایتش میخواد بگه اون سهم ها رو بخر دیگه. که نه تو نه خودش نمیتونید اون سهم ها رو بخرید. بعدش میگه من گفته بودم فلان سهم ولی خودت نتونستی بخری. این کانال های سیگنال هم که لیست میذارن میگن ما فلان سهم ها رو معرفی کردیم و تو 6 ماه سود زیاد دادن هنر نکردن. تو این مدت همه سهم ها رشد داشتن.

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
با مثبت شدن دارا یکم و مقاومت خساپا و شستا در چهارشنبه و احیا شدن برخی سهم های کوچک و مشاهده تحرکاتی مثبت در برخی گروه های رانده شده به کنار از جمله غذایی و دارویی، بازار از فردا به مرور و با کمی پس و پیش کردن جون دوباره ای میگیره. شاخص 2 میلیونی همین هفته فتح خواهد شد.

اصلاح خودرو شپنا شبندر تموم نشده و احتمالا اندکی میان پایینتر. انتظار دارم فولاد و فملی کمی مقاومت کنند و با کمی افت و خیز از همین محدوده یا نهایت کمی پایینتر، نه در حدی که چشمگیر باشه، برگردن. خساپا جذاب ترین سهم از بین سهام صندوق های آتی هست و 75 الی 125 درصد سود طی 90 روز آینده خواهد داد.

Last edited:
بالا