اساتید 3 تومن از ده تومن امروز خرید شد , 7 تومن باقی مونده , فردا رو چی مانور بدم , پیشنهاد برای فردا چی دارید ؟
دقیقاجالب نیست این اکسیر اصلا
دو روز تو صف خرید برکت هستم ولی همچنان موفق نشدم بخرمحالا احتمالا طراحی هر کارگزاری با دیگری فرق می کنه. باید بشینی برای خودت توجیه کنی. مثلا میتونی اینطوری توجیه کنی که اون ستون سبز برای خریدارها هست و اگر روش کلیک می کنم یعنی به یه خریدار تو اون قیمتی که می خواد بخره میخوام فروش داشته باشم. برای همین پنجره فروش باز میشه. و برعکس اگر روی قسمت فروشنده ها کلیک می کنی یعنی می خوای با اون قیمت فروش ازش بخری و برای همین پنجره خرید باز میشه.
یعنی برکت هم نتونستی بخری؟ اون که آخراش راحت می شد خرید و از صف خارج شده بود.
من هم چیزایی در موردش شنیدم. تعریفش رو می کنن.کسی از دوستان در مورد سهام بانک پاسارگاد (وپاسار) نظری نداره ؟
یه حسی بهم میگه فردا خرید بزنم![]()
پرتفوی منو نشون نمیده مفید. فکر کنم از اون روزایی هست که معاملات به خاک بره.مفیده دیگه نباید از دستش ناراحت بود کلا اینجوریه اگه یک روز مشکل نداشت اونوقت باید شک کرد.........
الان منفی۵ هست، برو خیلی ریلکس بخر ...دو روز تو صف خرید برکت هستم ولی همچنان موفق نشدم بخرم![]()
مسبب یه نفره که اینجا اومد ازش تعریف کردمفیده دیگه نباید از دستش ناراحت بود کلا اینجوریه اگه یک روز مشکل نداشت اونوقت باید شک کرد.........
سه ماه دیگه این پست را مرور میکنیم[emoji116][emoji116]
خودرو ۷۰۰ تومان میشه ۱۲۰۰
خساپا ۵۲۰ تومان میشه ۱۴۰۰
خگستر ۱۲۰۰ تومان میشه ۲۰۰۰
فولاد ۱۹۸۰ تومانی میشه ۳۵۰۰
فملی ۳۱۸۲ تومان میشه ۵۰۰۰
وساپا ۲۳۰۰ تومانی میشه بالای ۵۰۰۰ تومان[emoji7][emoji7]
خپارس ۱۸۰۰ تومان میشه ۴۰۰۰
حداقلاشو گفتم. پس تا ۳ ماهه دیگه ، کاری به تحلیل این سهام نداریم.
خریدیم و میزاریمشوون زیر بالشت تا سه ماهه دیگه و اصلا کاری به منفی و مثبتاش نداشته باشین.
دوستان تازه وارد این یه آموزش هست براتون که متوجه بشین سهامداری با سهام بازی فرق داره.
پس تا سه ماهه دیگه ، کاری به این سهام نداشته باشین و فقط توو این قیمتهای زیر حجم اضافه کنید،
نقاط حجم اضافه کردن هم گفتم براتون[emoji116][emoji116]
اگه شنبه بازار بازم اصلاح داد سهام زیر را پله ای بخرین و حجم اضافه کنید:
فولاد ۱۷۵۰
خساپا ۴۷۵
خودرو ۶۴۰
فملی ۲۸۵۰
خگستر ۹۷۵
وساپا ۲۰۰۰ و ۱۸۶۰ جاروو کنید .
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
شانس آوردی نتونستی بخریدو روز تو صف خرید برکت هستم ولی همچنان موفق نشدم بخرم![]()
الان منفی۵ هست، برو خیلی ریلکس بخر ...
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
اره الان زدم رفت تو سبدالان منفی۵ هست، برو خیلی ریلکس بخر ...
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
اتفاقا به نظرم ریسک نیست و اینده خوبی داره برکت تنها شرکت دارویی که حتی زمزمه هایی از تولید واکسن کرونا توسط این شرکت هم بوده و مطمنا اگر واکسنی بخواد وارد کشور بشه احتمالا توسط همین شرکت وارد بشهشانس آوردی نتونستی بخریالان منفی تو صف فروشه.
حتی خود ثشاهد هم الان قابل خرید هست
منتها ریسک ریسک ریسک
بله دقیقا درسته. خیلی سهم عالی و بزرگی هست برای خودش تو دارویی ها یلی حساب می شه. من هم روی وتوصا نبودم و پول نقد داشتم حتما می خریدم ازشاتفاقا به نظرم ریسک نیست و اینده خوبی داره برکت تنها شرکت دارویی که حتی زمزمه هایی از تولید واکسن کرونا توسط این شرکت هم بوده و مطمنا اگر واکسنی بخواد وارد کشور بشه احتمالا توسط همین شرکت وارد بشه
من که ریسکشو به جون خریدم