قبل از هرچیز : توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری هیچ سهمی نیست
این منم وسط بازار خونین و جنگی امروز

یکم توضیح در مورد یه سری سهم هایی که توی سبدم هستش و ارزش صحبت کردن دارن میکنم ، اگه کسی داره شاید به دردش بخوره :
افق امروز حقوقی ترکوند ! هرچی میفروختن حقوقی میخرید ، فروشنده ها اینقدر ترسیدن که توجه نمیکنن ! اگه این کف شکسته بشه تا حداکثر 15% احتمال کاهش داریم
ومعادن به تحلیلی که دو روز قبل کرده بودم واکنش نشون داد و روند نزولی خودش رو طی میکنه
زفکا روی ناحیه مقاومتی در صورت شکستنش تا 53،300 اینطورا پایین میاد ، اگه اونم بشکنه تا 45750 پایین میاد ( ارزش ذاتیش ) اگه اونم شکسته بشه تا 43420 ، 41100 و در نهایت 37800 که نسبت P/E بسیار ارزنده میکنه و جاییه که ترمز دستیش کشیده میشه و راننده میاد پایین و میگه " چه خبررررتووونهههه ؟ نهههه چه خبرررتوونه ؟
" ! در مسیر اون کاهشی که در صورت ریزش بازار متصور شده بودم در حال حرکته . حقوقی دیگه مثل کندل های قبلی ، تو این قیمت ها سهم رو حمایت قوی نمیکنه و شاید تا سطح بعدی یعنی 53،300 پایین بیاد ( احتمالش زیاده )
شرکت مهرام که تا الان حدودا 100 میلیون تومن سهم معامله شده (!) در حال طی کردن مسیرش برای رسیدن به قیمت واقعی هستش ولی چند ماهی طول میکشه
غگلپا هم مشابه مهرام
زاگرس وارد ناحیه سبز تحلیلیم شده ! جایی که باید خرید میزدم ولی صبر میکنم تا جایی که احساس بکنم بازار در حال برگشته
جم وارد ناحیه زردم شده صبر میکنم به سبزم برسه
شپدیس کف کانلش رو شکونده و وارد ناحیه زرد شده و خبر از رسیدن به ناحیه سبز میده
بفجر ( معروف به بزجر
) تا رسیدن به سقف کانال قبلیش که قبلا اونجا کف سازی کرده و کف سازیش بر میگرده به اصلاح اردیبهشت امسال و اعتبار بالایی هم داره یعنی 26،500 فاصله 20% ای داره و الان با صف فروش 33،800 ای دست و پنجه نرم میکنه ...
مبین روی سقف کانالش که قبلا چندین بار اون اطراف تغییر جهت داده ، شکونده اومده پایین رفته بالا اومده پایین رفته بالا و خلاصه خط چرخشی معتبری محسوب میشه صف فروشه ! با اون سقف که کف جدید میشه حدودا 5% فاصله داره ! عمده خرید ها رو امروز حقوقی انجام داده
سپ همونطور که گفته بودم خط روند صعودیش رو روبه پایین شکسته بود و پشت سر هم حمایت ها رو میشکونه و روبه پایین در حاله حرکته و فعلا به ارزش ذاتیش نمیرسه
سیستم حمایت خوبی شده
متاسفانه شرکت افرا هم تو این بازار گوجه ای باز شد
رکیش ، حقوقی سنگین در حال خریده اما نسبت P/E خبر از حباب میده و این حمایت برامون اعتبار کمی داره
رانفور نمودارش رو گذاشته بودم و طبق نمودار فعلا حباب داره و در حال تخلیه هستش
وصنعت هم واس خودش اونجاهایی که باید بازی بکنه ، در حال بازی کردنه و فشار فروش بیشتر از فشار خریده
وآوا ناحیه حمایتی خوبی داره و قدرت خریدار هم در حال حاضر بیشتر از فروشنده هاست . مقدار NAV این شرکت نسبت به تاریخ 31/4/99 روی 100% NAV بود . افت
حداکثر 15 الی 20 درصدی دور از انتظار نیست
سرمایه گذاری پردیس هم در حال کاهشه و حالا حالا ها جا برای افت داره
به حمایت ها دقت بکنید . زمانی که شرکت روی نقاط حمایتی باشه و حقوقی خرید های دستوری سنگین بکنه یعنی هشدار میده که این سطح حمایتیه ! نفروشید منم پولم تموم میشه نمیتونم بخرم دیگه همتون بدبخت میشید ! از اونجایی که افراد هیجانی زیاد شدن این چیزارو اصلا نمیبینن . کسی که دارا یکم رو 50% زیر NAV میفروشه طبیعیه اینکارا رو بکنه
مثلا ونفت امروز 1 برگ سهم هم نخریده ! 16 نفر فروشنده هستن به 310 نفر خریدار !!! رکیش رو هم طبق توضیحاتی که دادم با ونفت و مثلا زفکا مقایسه بکنید و تفامت هاشون آشنا بشید !
در کنارش هم به قیمت پایانی توجه بکنید . اگه قصد فروش دارید پایین تر از پایانی ندید . اگه قصد خرید دارید پایین تر از پایانی بخرید با قبول ریسک و اتکا به تحلیل خودتون
میزان ریالی ضررم رو از دیروز و امروز نمیگم
ولی روی هم 1.6 درصد تقریبا افت داشته