• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
پالایشگاه اصفهان و شیمیایی سینا از پیشنهاد هیات مدیره مبنی بر افزایش سرمایه ۴۹ و ۴٠٠ درصدی از دو محل سود انباشته و اندوخته طرح توسعه خبر دادند.

تامین سرمایه امین از پذیرش تعهد پذیره نویسی و بازارگردانی اوراق سلف موازی استاندارد پلی اتیلن پتروشیمی جم به ارزش ۵۰۰ میلیارد تومان خبر داد و با توقف نماد روبرو شد.

ملت همیشه در صحنه بکشید بیرون از فخوز پدرمون رو درآوردید
sarcastic.gif

با راهنمایی های اینجانب کشیدن بیرون
sarcastic.gif

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
برام جالبه امروز کاما و شپنا رو تو کف قیمتی راس ساعت 8.30 خرید زدم و با توجه به صف فروشی که هردوتا تو قیمت مدنظرم داشتن مطمئن بودم انجام میشه ولی الان که چک میکنم میبینم هیچکدوم انجام نشده و بنده کماکان تو صف خریدم !
شپنا رو هم که شانس ما ناظر بست.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
من یه چیز دیگه برام سواله
ملت همیشه در حال خرید هستن , برام سواله که این همه پول از کجا میاد ! هر روز خرید , هر روز خرید ! :D
بالای 1000میلیارد تومن در روز سود بانکی پرداخت میشه دیگه خودتون حساب کنید چقدر پول تو بانکها خوابیده

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
باز خداروشکر مادیرا و ومعادنو دیروز گرفتم :rolleyes: ملت صف پرست باز رفتن تو صف نشستن
مادیرا بنیادش عالیه به قول نیما آزادی تو بازار تلویزیون اکثرا برندها شده ایکس ویژن و tclهر دو هم مال مادیرا هست .
یه جای دیگه می گفتند که مادیرا با دلار نصف قیمت فعلی تمام انبارهاش را پر جنس کرده
خلاصه مادیرا مشکل بنیادی نداره اما فعلا بازیگرش داره اذیت می کنه.

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
و معادن من دیروز با 25 درصد سود رد کردم کلا برای نوسان گیری خریده بود
الانم حفاری دارم که اول هفته خریدم تو این چند روز فقط مثبت بود الان رو 18 درصده اینم شنبه اگه مثبت خورد رد میکنم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
فارس بدجوری داره دست و پا میزنه مثبت باقی بمونه ! :D

داره میریزه !

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
میدونین دیگه دوباره بازارم مثبت شد و هسته هنگ کرده ، دیروز و پریروز توی منفی مثل ساعت سوییسی کار میکرد .

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
به نظرم بازار صبح یکم هیجانی بود، باید دید بعد از ۱۱ چی میشه

احتمال میدم بعضی از نماد هایی که + هستند باز منفی بشن با توجه به چهارشنبه سوری :دی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
این کارگزاری مهرآفرین با اینکه کارگزاری جمع و جوریه ولی خیلی روون تر از مفید و آگاه کار میکنه و تمامی مراحل ثبت نام و احراز هویتشم آنلاینه . این چند روز کار کردیم و راضی بودیم . اگه مفید و آگاهم هستین به نظرم اینجا ثبت نام کنید که گیر نیفتین .

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
مهرآفرین سرعتش عالیه ولی از لحاظ ظاهر و فضا هیچکدوم مثل آگاه دلچسب نیستند از نظر من .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
احتمال میدم بعضی از نماد هایی که + هستند باز منفی بشن با توجه به چهارشنبه سوری :دی

بازار عالیه و حرفی برای گفتن نیست . خوشحال باشین و یادتون باشه بازار بالا و پایین داره و الکی به خودتون استرس ندین ، استراتژی معاملاتی مشخص تعریف کنید و بهش پایبند باشین .

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
این کارگزاری مهرآفرین با اینکه کارگزاری جمع و جوریه ولی خیلی روون تر از مفید و آگاه کار میکنه و تمامی مراحل ثبت نام و احراز هویتشم آنلاینه . این چند روز کار کردیم و راضی بودیم . اگه مفید و آگاهم هستین به نظرم اینجا ثبت نام کنید که گیر نیفتین .
اسکرین شات از محیط کاربری میزارید

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
مادیرا بنیادش عالیه به قول نیما آزادی تو بازار تلویزیون اکثرا برندها شده ایکس ویژن و tclهر دو هم مال مادیرا هست .
یه جای دیگه می گفتند که مادیرا با دلار نصف قیمت فعلی تمام انبارهاش را پر جنس کرده
خلاصه مادیرا مشکل بنیادی نداره اما فعلا بازیگرش داره اذیت می کنه.
و البته فاراک

بالا