منم به عنوان یک تازه کار نظرمو میگم
تنها دلیل اینکه فولاد الان داره منفی میخوره سهام عدالته. ملت هجوم آوردن واسه فروش سهامشون. تو سبد سهامم فولاد یکی ازون نماداییه که بیشترین تعداد سهمو تو سبد داره.
برام جالبه معمولا نقاط پر اهمیت تکنیکالی با اتفاقات و اخبار هماهنگ شدن ! حالا خبر رو با تکنیکال هماهنگ میکنن یا زمان بندی اتفاقات خود به خود این مدلی میشه ، نمیدونم
به نظر من اگر کلا چیزی به نام شاخص کل که تقریبا تحت تاثیر جو و اینها مثل نرخ دلار عمل می کنه رو حذف می کردند بهتر بود . در سایت های مختلف دارند اعتراض می کنند که شاخص کل اگر بالا برود باعث تورم در جامعه می شود . بنابراین همین مقدار باید بماند و این یعنی در جا زدن .
به خدا شاخص دهنمون رو سرویس کرده

شاخص رو به چشم چراغ راهنمایی رانندگی میبنن ، قرمز شد میفروشن ، سبز شد میخرن
حقیقتا درصد کمی از تقصیر روند بد بازار امروز را می توان به گردن حقیقی ها انداخت , چون آنقدر اعمال حقوقی وناظر در دست کاری و منفی سازی شاخص کل واضح و کودکانه بود که بر کسی مقصر اصلی این مصیبت پوشیده نیست...
اینو نشد صرفا لایک بکنم باید اینجا هم یه
موافقم محکم میگفتم . دقیقا همینکار رو میکنن
مرغ همسایه غازه؟ یا ما صبر کردن رو بلد نیستیم؟
به قول وارن بافت #بورس محل انتقال ثروت از افراد عجول به افراد صبور هست.
بعد از این همه سالی که توی #بازارسرمایه فعالیت داشتم به نظرم بهترین استراتژی انتخاب #سهام مناسب، خرید با #قیمت مناسب و صبر کردن است.
چه اشکالی داره فقط سالی دو سه تا معامله انجام بدیم؟
چه اشکالی داره اگر یک سهمی رو که درباره اش مطمئن هستیم رو دو سال یا سه سال نگه داری کنیم؟
راحت تر نیست تا به جای از این پله به اون پله شدن و خرید سهم های مختلف، دو یا سه #سهم مطمئن بخریم و صبر کنیم؟
خوشحالم از این که در گذشته تونسته بودم سهم های خوب رو تشخیص بدم و افسوس از این که تب #معامله کردن من رو از نفس #سرمایهگذاری دور کرده بود.
من خودم دیدم بلند مدتیه بالای 2 سال ، اما هرکسی سیستم معاملاتی خودش رو داره
بعضیا نوسانگیری میکنن و شاید بیشتر از ما سود بکنن ولی ریسک و استرس بالایی رو هم تحمل میکنن
در مورد اتفاقات سال 92 هم که چند پست قبل مطرح کردید ، باید بگم ، خیلی وقته برای سهامای کوچیک در حال وقوعه
اکثر سهمای کوچیک و متوسط درست و حسابی به قیمت اردیبهشت و فروردین امسال رسیدن ! نه تنها رشد نداشتن بلکه 40 الی 50 درصد هم افت داشتن ...
توی این دو الی 3 ماه اخیر بیشتر سهم هایی که دست تلمبه زنای حرفه ای هستش و سهم رو باد میکنن ، رشد کردن !
یکی از نگرانی های من اینه :
افراد تازه وارد که هیجانی عمل میکنن و دانش کافی ندارن ، صرفا چون شاخص منفی میشه ( به خاطر همون شرکت های بزرگ حبابی ) ، دست به فروش بقیه سهم هاشون ( اونایی که حسابی اصلاح کردن ) بزنن و از اینی که هستش بیشتر بکوبوننشون
بعد مهم که آبان ماه و اتفاقای 92 ! قطعا یه شوک وارد میکنه اون شوک هم دوباره سهم هامون رو بکوبه که دیگه گوشت کوبیده میشیم
حالا ریزش سهم های بزرگ رو قبول دارم که روی کل بازار اثر میزاره ولی نه دیگه کل بازار با اونا همبستگی داشته باشن