• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
تمام صفوف خرید رو حقوقی ها عرضه کردن . حتی سهمهای بزرگ رو . حقیقی در حال خرید بود . حقوقی بود که عرضه کرد---اگه طبق تحلیل تکنیکال پیش بریم اصلا نباید بازار این شکلی میشد..!!

Last edited:

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
دوستان یک سوال . اگر من نمادهایی رو که تقریبا با هزینه 50 میلیون خریدم رها کنم و بروم سال دیگر همین موقع دوباره صفحه را باز کنم . احتمال دارد که دچار زیان هنگفتی شده باشم ؟ یا در هر حال از سود بانکی که 15% است جلوتر خواهم بود در طول یکسال ؟

نمادها را هم نام می برم که اگر هر کدام مشکل دارد بگویید تا بفروشم :
اپرداز
همراه
افرا
وملی
غزر
بگیلان
خبمهن
تبرک
افق
دی
فملی
وغدیر
غمینو
خگستر
پترول
کاما
آپ
وبصادر
حکشتی
صبا
کگل
ثاخت
وساپا
های وب
ذوب
شتران

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
نماد #اخابر همچنان در سقف قیمت روزانه ۳۲۲۹ تومان با صف خرید بالای ۱۰۵ میلیون سهم روبروست.

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
رسیدن فروش نفت به زیر 100 هزار بشکه نشونه شکست مقاومت در برابر تحریمه
دلخوشی اینها هم به رای نیاوردن ترامپ که مشخص شده فرقی نداره براشون
اینه که حضرات طرح پیش فروش نفت به مردم را پیشنهاد داده اند.
لحظات سختی پیش رو همه است. خشک و تر با هم میسوزن. بلا نسبت خر که ازش توقع عقل و فکر داشته باشی محاله ولی این شرایط به نفع عده ای آشوبگر بیشتر نیست.

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
فردای روزگار هم میدان آزادی و بزرگراه شهید همت هم می فروشند

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
دوران هر چی بخری سود کنی و رشدهای شارپ تمام شد
منبعد تحلیل و استراتژی میخواد
این دولت هم که انتهای کارشه ظرف 10 ماه آینده سعی میکنه با فروش نفت به مردم، کسر بودجه رو تامین کنه و تحویل بعدی بده و خودشو و راحت کنه
تا همین جا هم که دولت بعضی سهام و بردن بالا و اگر بیشتر از این میشد فردا برای ابن سیل و هجوم خریداران تازه وارد مشکلات و ضررها هنگفتی بوجود میامد و مشاوران دولت اینو بارها تذکر دادن...

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دوران هر چی بخری سود کنی و رشدهای شارپ تمام شد
منبعد تحلیل و استراتژی میخواد
این دولت هم که انتهای کارشه ظرف 10 ماه آینده سعی میکنه با فروش نفت به مردم، کسر بودجه رو تامین کنه و تحویل بعدی بده و خودشو و راحت کنه
تا همین جا هم که دولت بعضی سهام و بردن بالا و اگر بیشتر از این میشد فردا برای ابن سیل و هجوم خریداران تازه وارد مشکلات و ضررها هنگفتی بوجود میامد و مشاوران دولت اینو بارها تذکر دادن...
نظر شما در مورد صندوق دارا دوم چیه؟ خریدش توصیه میشه؟ (البته اگر بفروشن)

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
نظر شما در مورد صندوق دارا دوم چیه؟ خریدش توصیه میشه؟ (البته اگر بفروشن)
با هر کدملی تا سقف 5 میلیون می تونید بخرید . حتما بخرید . حتی شده کدملی اجاره کنید و بخرید

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
منم به عنوان یک تازه کار نظرمو میگم
4.gif

تنها دلیل اینکه فولاد الان داره منفی میخوره سهام عدالته. ملت هجوم آوردن واسه فروش سهامشون. تو سبد سهامم فولاد یکی ازون نماداییه که بیشترین تعداد سهمو تو سبد داره.

برام جالبه معمولا نقاط پر اهمیت تکنیکالی با اتفاقات و اخبار هماهنگ شدن ! حالا خبر رو با تکنیکال هماهنگ میکنن یا زمان بندی اتفاقات خود به خود این مدلی میشه ، نمیدونم :p

به نظر من اگر کلا چیزی به نام شاخص کل که تقریبا تحت تاثیر جو و اینها مثل نرخ دلار عمل می کنه رو حذف می کردند بهتر بود . در سایت های مختلف دارند اعتراض می کنند که شاخص کل اگر بالا برود باعث تورم در جامعه می شود . بنابراین همین مقدار باید بماند و این یعنی در جا زدن .

به خدا شاخص دهنمون رو سرویس کرده :D:p
شاخص رو به چشم چراغ راهنمایی رانندگی میبنن ، قرمز شد میفروشن ، سبز شد میخرن o_O

حقیقتا درصد کمی از تقصیر روند بد بازار امروز را می توان به گردن حقیقی ها انداخت , چون آنقدر اعمال حقوقی وناظر در دست کاری و منفی سازی شاخص کل واضح و کودکانه بود که بر کسی مقصر اصلی این مصیبت پوشیده نیست...

اینو نشد صرفا لایک بکنم باید اینجا هم یه موافقم محکم میگفتم . دقیقا همینکار رو میکنن

مرغ همسایه غازه؟ یا ما صبر کردن رو بلد نیستیم؟
به قول وارن بافت #بورس محل انتقال ثروت از افراد عجول به افراد صبور هست.

بعد از این همه سالی که توی #بازار‌سرمایه فعالیت داشتم به نظرم بهترین استراتژی انتخاب #سهام مناسب، خرید با #قیمت مناسب و صبر کردن است.

چه اشکالی داره فقط سالی دو سه تا معامله انجام بدیم؟
چه اشکالی داره اگر یک سهمی رو که درباره اش مطمئن هستیم رو دو سال یا سه سال نگه داری کنیم؟
راحت تر نیست تا به جای از این پله به اون پله شدن و خرید سهم های مختلف، دو یا سه #سهم مطمئن بخریم و صبر کنیم؟

خوشحالم از این که در گذشته تونسته بودم سهم های خوب رو تشخیص بدم و افسوس از این که تب #معامله کردن من رو از نفس #سرمایه‌گذاری دور کرده بود.
من خودم دیدم بلند مدتیه بالای 2 سال ، اما هرکسی سیستم معاملاتی خودش رو داره
بعضیا نوسانگیری میکنن و شاید بیشتر از ما سود بکنن ولی ریسک و استرس بالایی رو هم تحمل میکنن

در مورد اتفاقات سال 92 هم که چند پست قبل مطرح کردید ، باید بگم ، خیلی وقته برای سهامای کوچیک در حال وقوعه
bav3_154fs759111.gif

اکثر سهمای کوچیک و متوسط درست و حسابی به قیمت اردیبهشت و فروردین امسال رسیدن ! نه تنها رشد نداشتن بلکه 40 الی 50 درصد هم افت داشتن ...
توی این دو الی 3 ماه اخیر بیشتر سهم هایی که دست تلمبه زنای حرفه ای هستش و سهم رو باد میکنن ، رشد کردن !

یکی از نگرانی های من اینه :
افراد تازه وارد که هیجانی عمل میکنن و دانش کافی ندارن ، صرفا چون شاخص منفی میشه ( به خاطر همون شرکت های بزرگ حبابی ) ، دست به فروش بقیه سهم هاشون ( اونایی که حسابی اصلاح کردن ) بزنن و از اینی که هستش بیشتر بکوبوننشون
4076.gif

بعد مهم که آبان ماه و اتفاقای 92 ! قطعا یه شوک وارد میکنه اون شوک هم دوباره سهم هامون رو بکوبه که دیگه گوشت کوبیده میشیم
crazy.gif

حالا ریزش سهم های بزرگ رو قبول دارم که روی کل بازار اثر میزاره ولی نه دیگه کل بازار با اونا همبستگی داشته باشن
bav3_154fs759111.gif

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
رکوردی تاریخی در مشارکت سهامداران ، در عرضه های اولیه، این بار نیز شکسته شد
5 میلیون و 545 هزار و 29 نفر، خریدار عرضه اولیه سهم #زملارد

در جریان عرضه اولیه سهم " #زملارد " به هر کد (نفر)، حداکثر 8 سهم درقیمت 21000 ریال (سقف قیمت) ، تخصیص یافته است. (حدود 16.8 هزار تومان ).

امروز چهاردهمین عرضه اولیه بازار سرمایه ایران در سال 99، با عرضه 12 % از سهام شرکت #کشاورزی_و_دامپروری_ملارد_شیر در فرابورس انجام گرفت که در این عرضه تعداد 5 میلیون و 561 هزار و 161 نفر مشارکت داشتند که از بین آنان، 5 میلیون و 545 هزار و 29 کد (نفر)، خریدار این سهم بودند.

آخرین رکورد مشارکت سهامداران در عرضه اولیه، مربوط به سهم #شاروم می باشد که 5 میلیون و 415 هزار و 548 کد (نفر)، خریدار عرضه اولیه این سهم بودند.

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
رنج منفی کشی در بازار با سهام عدالت

دلیل فشار فروش امروز نتیجه رنج منفی و رقابت کارگزاری‌ها برای فروش #سهام_عدالت بوده است

و این گونه برخی‌ کارگزاری‌ها با حیف و میل کردن دارایی مردم، به بازار هم ضربه می‌زنند!

آقای ناظر مگر قرار نبود فروش‌ها با هماهنگی شما باشد؟ چرا در چنین روز حساسی اجازه دادید رنج منفی بکشند و صف فروش ایجاد کنند/ بهنام صمدی

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
#فوری /کلیات لایحه افزایش سرمایه شرکتهای بورسی در مجلس شورای اسلامی تصویب شد.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس :

اصلاحات لایحه دو فوریتی افزایش سرمایه شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار یا فرابورس از طریق صرف سهام با سلب حق تقدم در این کمیسیون انجام شد/ایبنا

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
تو این بازار قرمز من از ۸.۳۰ سرخطی وپارس زدم.بهم نرسیده..

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
اول بزار کارگزاری ها سهم های سهام عدالت رو و گردن کلفتا و نوسانگیرها خروج بزنند بعد نوبت من و شما!!!اگه قرار باشه که من و شما هم به وقتش بتونیم بخریم و بفروشیم که اونوقت دیگه اینجا اسمش ایران نمیشه که!
پول سهام عدالتم که کارگزاری بعد فروش نمیریزن به حساب و باهاش خودشون سهم خرید و فروش میکنند

بالا