kyle
مدیر بازنشسته
بازار با خبر بالا نمیره
بازار پوووووول میخاد
بازار با پول بالا میره
بازار پوووووول میخاد
بازار با پول بالا میره
خب پول با خبر میاد و میرهبازار با خبر بالا نمیره
بازار پوووووول میخاد
بازار با پول بالا میره
همون پولی که تو این مدت اصلاح خارج کردن رو وارد کنن باز شاخص میره بالا 2 میلیونبازار با خبر بالا نمیره
بازار پوووووول میخاد
بازار با پول بالا میره
اینا فکر کنم یه گروه وی ایپی دارن وگرنه نمیشه انقدر دقیق باشنهمون پولی که تو این مدت اصلاح خارج کردن رو وارد کنن باز شاخص میره بالا 2 میلیون
کی این پول رو خارج کرد حقوقی
کی وارد میکنه حقوقی
کی دستور میده به این کار ؟ الله اعلم
سقوط ک نه شاید شاهد رنج زدن و نوسان بیشتری باشیمبه هر حال تمام عواملی که باعث این اصلاح شد مثل توقف دارا دوم و سقف صندوق های ثابت در سهام و ... همه به روال سابق برگشت و دیگه دلیلی برای اصلاح نیست مگه اینکه واقعا بورس بخواد سقوط کنه !
انشالا همه پر سود باشیم![]()
دوستان و اساتید مسئلتون
در همین تاپیک بارها و بارها گفته شده که رو سهمی تعصب نداشته باشیم و به موقع بفروشیم
ضمن اینکه گفته شده برای خودمون حد ضرر تعیین کنیم که مثلا فلان سهم به فلان درصد ضرر رسید رد کنیم بره
حالا سوال اینجاست که من نوعی تازه وارد که در بدو ورود 20% ضرر کردم , تکلیف حد ضرر من چیه ؟
با توجه به اینکه هدف بازه یکساله هست , پس صبر میکنیمبه نظر من حد ضرر توی بورس مخصوصا شرایط فعلی معنی نداره، وقتی سهم بره توی اصلاح یا ریزش شما دیگه نمیتونی بفروشی مگر در شرایط خاص و سهم های خاص. پس یا باید بیشتر ضرر کنی و بفروشی یا صبر کنی شاید دوباره بره بالا...
مثال میزنم: صف وحشتناک فروش خودرو و یا خساپا
سجام 11100هزینه احراز هویت حضوری سجام و کارگزاری چقدر هست؟
ممنون از شماسجام 11100
کارگزاری مفید 16300
کارگزاری آگاه احراز هویت 11300 و پرینت قرارداد 5000 , مجموعا 16300
البته مشروط بر اینکه ثبت نام در سایت رو خودتون انجام داده باشید
آیا کارکذاری هست که بدون مراجعه حضوری کد بورسی رو بهمون بده؟سجام 11100
کارگزاری مفید 16300
کارگزاری آگاه احراز هویت 11300 و پرینت قرارداد 5000 , مجموعا 16300
البته مشروط بر اینکه ثبت نام در سایت رو خودتون انجام داده باشید
همه کارگزاری ها باید حضوری برید پیششون و برگه هایی رو امضا بکنید واحراز هویت حضوری بشید. اما یه کارگزاری کیان من ثبت نام کردم که ثبت نام اینترنتی رو خودم انجام دادم و بعدش جایی نرفتم خودشون بعد یک هفته اومدن دم در خونه و برگه ها رو امضا کردم دادم رفتن. یه یک هفته بعد هم یوزرنیم پسورد اومد.آیا کارکذاری هست که بدون مراجعه حضوری کد بورسی رو بهمون بده؟
کارگزاری مهرآفرین تمام مراحل آنلاین هست و نیاز به مراجعه حضوری ندارد.آیا کارکذاری هست که بدون مراجعه حضوری کد بورسی رو بهمون بده؟
بله تخلفه , اگر فقط هزینه احراز هویت باشه فکر کنم نمیتونن چون ظاهرا این تعرفه در دستگاه pos پیشخوان به عنوان یه خدمت ثبت شده هستممنون از شما
بله ثبت نام رو انجام دادم خودم توی سایت
اگه بخوان به بهانه ای بیشتر از این بگیرن تخلف کردن؟
در این مورد اطلاعی ندارمآیا کارکذاری هست که بدون مراجعه حضوری کد بورسی رو بهمون بده؟