• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
اره من خرید کردم هرچی نقد داشتم خریدم هفته پیش.
این هفته اگه چیزی داشتم میانگین کم میکردم.
بهترین موقعیت برا خریده الان،مفت مفت هر سهمی دلت میخواد هر زمانی از روز میتونی بخری .
الان مرحله ی انباشت یا خرید سهمه.
همون طور که داوجونز میگه،در نهایت همان سرمایه گذاران که در اوج رکود بازار،هنگامی که هیچ کس قصد خرید نداشت،انباشت کردند،قبل از اینکه دیگران اقدام به فروش کنند،شروع به عرضه می‌کنند.
میدونی منظورش چیه ؟ میگه بازار سه مرحله اس
انباشت-مشارکت عمومی-توزیع
سرمایه گذار خبره کسیه که تو مرحله ی انباشت یعنی دقیقا زمانی که بازار تو رکود رفته و کسی رغبت به خرید نداره،خرید می‌کنه.
اونوقت تو زمان مشارکت عمومی که بازار خوب شده و صف های خرید تشکیل شده و سهم ها رشد کرده،درست زمانی که بقیه خریدار هستند میتونه بفروشه و سود خوبی ببره.
مرحله ی توزیع هم زمانیه که عامه ی مردم که در دوره ی مشارکت عمومی سهم خریده بودن،شروع به فروش میکنن.
تو این مرحله فروش سخت و پر ریسکه .
اخه بدبختی تو ایران هیچ معادله ای درست نیست انگاری خلاف قانون فیزیک هستیم کلا،ولی به نظرم اگه نیاز به پول نداریم نباید بفروشیم تو هفته های اخیر به نظرم صعودی باشه

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
نظر من 3-4 سهم گلچین کنید اگه نقدید برای خرید امارشو ثانیه به ثانیه داشته باشید
اگه نقد نیستید صفحه ببنید به هیچی توجه نکنید تا اخر سال .

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
فعلا هم بازی روی بورسه،یادتون باشه دلار انقدر بالا پایین کردن که همه تو ضرر میفروختن ۱ هفته دگ صعودی میشد،به نظرم بورسم همینه فعلا دارن مال مردمو مفت از دستشون در میارن ملت ایرانم که استاده این کار بعد ۲ هفته همین سهمارو ملت ۲ برابر باید پول بدن

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
الان بازار مثل یک باغ پربار میمونه که شما با هزینه خیلی کم میتونی هر چیزی که دلت میخاد از بهترین میوه ها بچینی ،ببری بزاری تو یخچال و وقتی خنک شد با لذت فراوان میل کنی (مشکل اینه که صاحب فعلیش یخچال نداره میترسه میوه هاش بمونن خراب بشن) ،اما افسوس که پولی نیست :confused:،از یکی کمی طلب داشتم پیگیر شدم متاسفانه موفق نشدم بگیرم ،وقتی میبینم فولا ۱۶۰۰ و... اما من نمیتونم بخرم ،حالم بیشتر خراب میشه تا وقتی میبینم بعضی سهم ها ۳۰ درصد ضرره توی پرتفوی

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
تحرکات جذابی در 180 ثانیه پایانی دیده شد. ببینیم این تحرکات که همزمان میشه تقریبا با شروع اسم نویسی دارا دوم راه به جایی میبره یا مثل چند روز قبل با شکست مواجه میشه. فارس، فولاد، وغدیر، شبندر، پارسان و چند تای دیگه از صف مطلق فروش خارج شدن، شپدیس، ومعادن و چند تای دیگه تا +2 رفتن و فملی هم که به صف خرید نشست. اینم دل خوشنک فردای ما.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
به نظر من امروز خیلی بهتر از دیروز بود امروز تو واچ لیست من 7 تا نماد آخرین قیمتش سبز شد
گکوثر و فملی (صف خرید), وامید, کچاد, کگل, ومعادن, وتجارت
به نظرم اینا نشونه خوبی باسه امروز بودن ایشون هم حرفای دیروزش درست بود تقریبا و میگه فردا هم حمایت انجام میشه

index.jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
در همه جای دنیا سهام شاخص می سازند اما در بازار ما شاخص(منظور سهام شاخص ساز است ) سهام ساز شده است.و تمام بازار چه کوچک چه بزرگ تحت تاثیر آنها بالا و پایین میروند . دوستان از وقت و انرژی که مصرف می کنید و زحماتی که متحمل شدید سپاسگزاریم اما کلاه خود را قاضی کنید و کمی بیاندیشید.

❇️تنها راه برگشت بازار از سهام کوچیک و متوسط میگذرد
اگر بازار ۱۰۰ تا سهم داشته باشد کلا ۸۵ تا سهام کوچیک و متوسط هستن که با اندک نقدینگی صف خرید میشن حقوقی ها هم در این سهام به دلیل کم بودن تعداد سهام فروشنده نیستن.. ‼️

خب ۸۵ تا سهم بازار برگرده قطعا اون ۱۵ تا بزرگ هم بلافاصله بر میگردن با قدرت.. ،

پس تحلیلگران عزیز بجای سعی و تلاش برای برگردوندن سهام بزرگ که نقدینگی بالا میخوان حقوقی های زرنگی هم دارن
بپردازید به سهام کوچیک یکی دو روز بعد سهام بزرگ شما و ما هم به راحتی بر میگرده و دوباره شروع کنید برای تحلیل سهام بزرگ..
به همه اعضا هم توصیه میکنم در سهم های کوچک سرمایه گذاری کنید تا هم اینکه همگی سود کنید و هم بازار برگرده.

حرف و گلایه در دل فراوان است و وقت شما عزیزان را بیش از این نمی گیرم. به نظر بازار سهام روزهای بدی را در پیش نخواهد داشت. سایه اصلاح اگر چه بر بازار سنگینی می کند اما دیر یا زود این اصلاح نیز به اتمام می‌رسد و بازار با هرکیفیت و کمیتی به روند گذشته خود باز خواهد گشت.

به چشم بهم زدنی تمامی پارامترها تغییر خواهند کرد و به یاد آن جمله کلیشه ای و معروف سر جان تمپلتون می افتم که :

بازارهای صعودی در:'بدبینی' متولد می شوند در 'تردید' رشد می کنند، در'خوش بینی' به بلوغ می رسند ودر'شادی' می میرند.

×رضا رئیسی×

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
اقایون بازار اصلی تایمش تموم شد الان فقط عرضه اولیه معامله میشه
الان میتونی با خیال راحت از صف بیای بیرون به خدا تموم شده تایم بازار

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
ولی جدی جدی هسته توی بازار منفی خیلی خوب کار میکنه ، جالب نیست ؟
بخدا این هسته هیچ مشکلی نداره همش فیلم بوده الآن دیگه مجبورن بزارن درست کار کنه چون یک تایم شده معاملات
تو کامنت خوندم یکی میگفت الان باید کارگزاریها سیستمها رو مختل کنن تا کسی نتونه سفارش فروش بزنه
هسته هم باید دستکاری کنن کسی نره تو صف فروش (جالبه)

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
اینا جدی جدی نشستن کف حمایتی مشخص کردن و اینکه هر حقوقی و صندوقی باید کدوم صف رو جمع کنه :D :

0s3o_برنامه_خرید_هر_روز_حقوقیها-_منبع_کانال_ذوالفقاری_سپیانی.jpg

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
وتجارت نزدیک به ۹۵۰ میلیارد تومن خرید ( 3,251,132,090 حجم ) و نزدیک به ۴۰۰ میلیون صف خرید موفق شد با چنگ و دندون به مثبت ۱ برسه ولی همچنان پایانی نزدیک به منفی ۴
شستا نزدیک به یک تریلیون ۶۰۰ میلیون تومن خرید ( 383,256,564 حجم ) همچنان صف فروش ۴۰۰ میلیونی و پایانی در منفی ۵

امیدوارم فردا روز خوبی باشه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
وتجارت نزدیک به ۹۵۰ میلیارد تومن خرید ( 3,251,132,090 حجم ) و نزدیک به ۴۰۰ میلیون صف خرید موفق شد با چنگ و دندون به مثبت ۱ برسه ولی همچنان پایانی نزدیک به منفی ۴
شستا نزدیک به یک تریلیون ۶۰۰ میلیون تومن خرید ( 383,256,564 حجم ) همچنان صف فروش ۴۰۰ میلیونی و پایانی در منفی ۵

امیدوارم فردا روز خوبی باشه

تله گاوی نباشه صلوات

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
یه حسی بهم میگه فردا روز بهتریه
شایدم داره بهم امیدواری میده نمیدونم

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
اخه بدبختی تو ایران هیچ معادله ای درست نیست انگاری خلاف قانون فیزیک هستیم کلا،ولی به نظرم اگه نیاز به پول نداریم نباید بفروشیم تو هفته های اخیر به نظرم صعودی باشه
اونطوری ها هم نیست.
ببین من قبول دارم یه سری بی کفایتی ها تو بازار بورس هست،مشکلات هست کم و کاستی هست.
ولی اینی که میگن هیچ تحلیل و معادله ای کارساز نیست همه چی دست دولت در سایه اس و این حرفا رو هم قبول ندارم.اینا حرفای عوام پسند و از سر شکمه.کسایی این حرفا رو می‌زنن که پای کار نبودن.
کاری به بقیه ندارم خودمو میگم
مگه تو این شش هفت سال من چطوری از بورس پول درآوردم؟ مگه غیر از این بوده که رفتم از تکنیکال یاد گرفتم نمودار و اندیکاتور و چه و چه و چه یاد گرفتم،تحلیل بنیادی یاد گرفتم کار کردم بررسی کردم سهم هارو تحلیل کردم شناسایی کردم آمار دراوردم خریدم و فروختم ؟
از رو هوا که معامله نکردم.شانسی و یلخی که معامله نکردم.
هرجا هم ضرر دادم، برگشتم چک کردم ایراد کارمو درآوردم فهمیدم آره فلان جا اشتباه کردم فلان چیزو در نظر نگرفتم،اگر گرفته بودم ضرر نمی‌کردم و اینا همه شده تجربه.
به ایراد های غیر علمی و غیر منطقی هم برخوردم نمیگم نبوده ولی دیگه نه اینقدر که این روزا تو بوق و کرنا میکنن.
اگه اینطور که اینا میگن، علوم تکنیکال و سایر علوم تحلیلی تو ایران جواب نمیده،پس من و میلیون ها نفر دیگه نباید از این کتاب ها و نمودار ها جواب می‌گرفتیم.
بازم میگم من قصد طرفداری از هیچ شخص و جناحی ندارم و منکر مشکلاتی هم که هست نمیشم و همیشه هم اول یقه‌ خودمو گرفتم.
به هر حال هرکس یه نظر و عقیده و دیدگاهی داره ولی حرف من و سوال من از کسایی که معتقدن علم تحلیل تو این بازار جواب نمی‌ده و همه چیز دستوریه اینه که مگر اون زمانی که بازار بصورت شارپی و دستوری می‌رفت بالا و سود رو سود میذاشتید بازار دستوری نبود ؟ مگه نمیدیدید نماد ها تا میومدن منفی بخورن بسته میشدن که افت نکنن؟اگر با دستوری و غیر علمی بودن بازار مشکل دارید چرا همون موقع با سود از بازار خارج نشدید ؟!
پس شما با دستوری بودن بازار مشکل ندارید اما به شرط اینکه به ضررتون نباشه.غیر از اینه ؟

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
❇تنها راه برگشت بازار از سهام کوچیک و متوسط میگذرد
اگر بازار ۱۰۰ تا سهم داشته باشد کلا ۸۵ تا سهام کوچیک و متوسط هستن که با اندک نقدینگی صف خرید میشن حقوقی ها هم در این سهام به دلیل کم بودن تعداد سهام فروشنده نیستن.. ‼

خب ۸۵ تا سهم بازار برگرده قطعا اون ۱۵ تا بزرگ هم بلافاصله بر میگردن با قدرت.. ،

پس تحلیلگران عزیز بجای سعی و تلاش برای برگردوندن سهام بزرگ که نقدینگی بالا میخوان حقوقی های زرنگی هم دارن
بپردازید به سهام کوچیک یکی دو روز بعد سهام بزرگ شما و ما هم به راحتی بر میگرده و دوباره شروع کنید برای تحلیل سهام بزرگ..
به همه اعضا هم توصیه میکنم در سهم های کوچک سرمایه گذاری کنید تا هم اینکه همگی سود کنید و هم بازار برگرده.
خیلی با این موافقم یعنی عقل فندوقی شون به این نمیرسه نمادهای کوچیک رو مثبت کنن
یه چیزی هم بگم که خیلیا شاید موافق نباشن اما اگر خودرو و خساپا صفشون بریزه خیلی تو کل بازار تاثیر مثبت داره اما با این حجم مگه شدنیه

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
روحانی: عرضه سهام «شستان»، تحول بزرگی در بورس ایجاد می‌کند

سهام شستان تا پایان سال به تدریج واگذار و در بورس معامله می‌شود

بالا