اخه بدبختی تو ایران هیچ معادله ای درست نیست انگاری خلاف قانون فیزیک هستیم کلا،ولی به نظرم اگه نیاز به پول نداریم نباید بفروشیم تو هفته های اخیر به نظرم صعودی باشه
اونطوری ها هم نیست.
ببین من قبول دارم یه سری بی کفایتی ها تو بازار بورس هست،مشکلات هست کم و کاستی هست.
ولی اینی که میگن هیچ تحلیل و معادله ای کارساز نیست همه چی دست دولت در سایه اس و این حرفا رو هم قبول ندارم.اینا حرفای عوام پسند و از سر شکمه.کسایی این حرفا رو میزنن که پای کار نبودن.
کاری به بقیه ندارم خودمو میگم
مگه تو این شش هفت سال من چطوری از بورس پول درآوردم؟ مگه غیر از این بوده که رفتم از تکنیکال یاد گرفتم نمودار و اندیکاتور و چه و چه و چه یاد گرفتم،تحلیل بنیادی یاد گرفتم کار کردم بررسی کردم سهم هارو تحلیل کردم شناسایی کردم آمار دراوردم خریدم و فروختم ؟
از رو هوا که معامله نکردم.شانسی و یلخی که معامله نکردم.
هرجا هم ضرر دادم، برگشتم چک کردم ایراد کارمو درآوردم فهمیدم آره فلان جا اشتباه کردم فلان چیزو در نظر نگرفتم،اگر گرفته بودم ضرر نمیکردم و اینا همه شده تجربه.
به ایراد های غیر علمی و غیر منطقی هم برخوردم نمیگم نبوده ولی دیگه نه اینقدر که این روزا تو بوق و کرنا میکنن.
اگه اینطور که اینا میگن، علوم تکنیکال و سایر علوم تحلیلی تو ایران جواب نمیده،پس من و میلیون ها نفر دیگه نباید از این کتاب ها و نمودار ها جواب میگرفتیم.
بازم میگم من قصد طرفداری از هیچ شخص و جناحی ندارم و منکر مشکلاتی هم که هست نمیشم و همیشه هم اول یقه خودمو گرفتم.
به هر حال هرکس یه نظر و عقیده و دیدگاهی داره ولی حرف من و سوال من از کسایی که معتقدن علم تحلیل تو این بازار جواب نمیده و همه چیز دستوریه اینه که مگر اون زمانی که بازار بصورت شارپی و دستوری میرفت بالا و سود رو سود میذاشتید بازار دستوری نبود ؟ مگه نمیدیدید نماد ها تا میومدن منفی بخورن بسته میشدن که افت نکنن؟اگر با دستوری و غیر علمی بودن بازار مشکل دارید چرا همون موقع با سود از بازار خارج نشدید ؟!
پس شما با دستوری بودن بازار مشکل ندارید اما به شرط اینکه به ضررتون نباشه.غیر از اینه ؟